Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
vaporizér IOLITE - Klikni zde pro originální téma
karezz
ahoj, vsiml sem si tady toho vaporizeru ktery stoji jen 3750,- a borec z growshopu me ho strasne vychvalovat... Máte s ním neake zkusenosti ? je z toho lepsi hulit nez treba z bonga (stavově)... ?? popřípade nevite o neakem lepsim za zhruba stejnou cenu ? VULCANO vynechte na ten zatím nemám :) ! :)
karezz
jo sry xD tady link .... http://iolite.cz/vaporizer-iolite.html
D..
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=44823

http://www.google.com/cse?cx=000440...arch.php%3Fs%3D
karezz
díky moc .. :) sry nevšiml jsem si.
MagicHerb
vaporizér IOLITE

Mám ho přes rok a jsem s ním spokojený.Samozřejmě neni to úplně bez problémů,ale i po roce stále funguje.

Mezi výhody patří:čistej kouř(výpar),příjemnej stav s povznášejíci tendencí.I z průměrný ganjy né-li sena udělá přijatelnej a dobrej kouř.
Za výhodu se dá označit taky dobrá manipulace z přístrojem.
Pokud se rozjede vydrží dlouho nažhavenej.
Dobrý je to na doma , neni to za chvilku cejtit zož se z jointem nedá srovnat.Rozdíl je jasnej.Obvzláště pokud má někdo citlivej nosánek.
Pokud jste v zahulený hospodě a rozžhavý te to tam tak ty cíga to přebijou 100% a necejtíte ani prd.Okolí nechápe.
V zimě může fungovat i jako dobrý topení na ruce.

Nevýhody spatřuju v nutnosti často měnit plyn,zážeh teď po roce trvá mnohem dýl, i když to záleží i podle dýlky tyčky a taky se nesmí přecpávat kotlík.Z krátkou to žhavý rychlejš než s tou dlouhou.Teda aspoň mě jo.Občas vypadává signálka a musí se výcekrát křesat.Zásobník se protáčí s tyčkou.

Rozhodně nedoporučuju do toho dávat plyn ROSSY(neni to Valentino) od Italů.Po tomto plynu se nenažhavil a musel jsem ho nechat dlouho vyprchávat,abych tam dal dobrej.

Pokud jste navyklý na brčka tak vám bude dělat velkej problém se k vaporu dostat a zvyknout si na to.Dost lidem vadí,že nedostávaj pořádný šlupky do hlavy a chuť je výrazně odlišná.
Skuff nebo hashish je dobrej,ale musí se s něčim smíchat jinak se přilepí jak asfalt k žhavýcímu hrotu a huř se to z toho čistí.

V budoucnu by jsem rád zkusil vaporizovat vonné oleje,za pokus by stál i konopný výtažek.

Taky bych zde chtěl zmínit,že kdo kouří cíga a má zdravotní problémy tak může vaporizovat a zmírnit tak dopad na průběh léčby onemocnění(např.zánět prudušek)

http://www.youtube.com/watch?v=UTow...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1wXd...feature=related
McHrib
ja mam tiez iolite a musim uznat ze kebyze si s tymi prachmi zapalim bongo tak by mali pre mna vacsi vyznam stav sa dostavi iba ak nehulite dva tyzdne a potom si date rano na lacno... oproti volcano classic sa jolite neda nazvat ani predrazene tazitko volcano je vaporizer iolite je fakt akurat tak topitko na ruky kto neveri rad ho predam a moze ho vyskusat :P
bochna
Já osobně jsem byl s kvalitou vaporizování velmi spokojen, nejedná se však o kvalitu konstrukce, kdy mi Iolite přestal žhavit a budu si ho muset nějak spravit (není dobře řešeno uchycení součástí, které musí být pro bezproblémové žhavení na svých místech). Proběhly asi dva pády, které tuto nefunkčnost způsobily.
Proto nedoporučuji.
galejda
citace:
Původní příspěvek od McHrib
ja mam tiez iolite a musim uznat ze kebyze si s tymi prachmi zapalim bongo tak by mali pre mna vacsi vyznam stav sa dostavi iba ak nehulite dva tyzdne a potom si date rano na lacno... oproti volcano classic sa jolite neda nazvat ani predrazene tazitko volcano je vaporizer iolite je fakt akurat tak topitko na ruky kto neveri rad ho predam a moze ho vyskusat :P


Máš recht měl sem ho a byl sem rád že sem se toho zbavil.Hlavní neduhy jsou strašně křehký plasty a mizerný výpary substance z iolite nechutná jako z vyspělejších digi vapů.Po několika zkouškách jsem dospěl k tomu že je to téměr nepoužitelný pač ty výpary štípali jak hovado.Až příjde elektrickej vapík kterej bude mít kapesní rozměry tak do něj pujdu ale nic na plyn už opravdu nechci jsou s tim problémy.Ale vše v dobrym věřim že někomu třeba funguje jak má k jeho spokojenosti.
sitra
Zdravím, přátelé...
koupil jsem iolite, nacpal jsem do něj nadrcený médium a nějak mi přijde, že se nic neděje. Myslím, tím to, že na youtubu když borci natáhnou tak se z nich valí ukrutnej dým. Já, ať tahám jak tahám tak jen slabej dým. Podotýkám, že ten matroš je nějakej polní noname... I přes to jsem něco cítil...
Díky za reakce
galejda
Zkus to pořádně naplnit plynem a zjisti jestli ti to piezo vůbec zažehne jestli hřeje problém je i regulace která mě taky zlobila.Já sem to po pravdě zkusil tak 5x po tom co to s toho chutnalo vyloženě fujtejxl tak sem se toho rychle zbavil.Iolite je něco jako Iphone málo muziky za hodně peněz pokud chceš něco použitelnýho do kapsy kup si magic flight lunch box.
sitra
tak upřesňuji zkušenosti iolite. Nejvetší problém byl když jsem ho naplnil (a ještě k tomu málo) nějakým venkovním noname shitem.
Včera, jsem to nacpal podlampou a tahal, tahal... pak dlouho nic, těžký nohy, těžký ruce... no, byl jsem vyndanej jako kráva a ještě dnes v tuhle dobu jsem hodně v pohodě...
takže za mě iolite ano, ale pozor je zrádný. Musí to člověk zabrzdit včas :-D
galejda
I z vulkána trvá stav max několik hodin nájezd je o poznání pomalejší ale stav trvá o dost dýl než z brka samozřejmně jde o to jakej tam máš model.U iolite neni boužel moc dobře poznat intenzita výparů pač nemá ničim hnanej teplej vzduch do tlamy.Což je asi největší kámen úrazu krom toho že se plní plynem.
Na skéro je v celku dobře použitelnej z hlediska odpařenejch aktivních látek kterejch je ve skéru velký množství.Právě v tom je ale kouzlo těch lepších vaporizérů nasypeš tam ganeš i z větvičkama a dostaneš s toho jen to nejlepší.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma