Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
3x400W podruhé, tentokrát coco-drip - Klikni zde pro originální téma
fiste
Tak jsem tady se svým 2. kolem. Po 1. kole proběhlo několi updatů, takže k systému.


Pěstební prostor : 0,9m x 3,2m = 2,88 m2

Světla : 3x400W (Wingy z kladívkovýho plechu a heat shieldy)

Vzduch : Ruck 480 m3/h, pacháč 450 m3/h, přítah pasivní

Substrát : kokosová drť (balená kostka v grow shopu stojí 55Kč, nebalená ve zverimexu 20Kč), květináče 6l

Systém : drip (čerpadlo Seltz L30 , hadice, kapiláry, spínací hodiny, kalfas 90l ), ještě zbejvá sestavit

Hnojiva : zatím Atami ATA Coco Max, pozdějc Metrop

Kontrola : digi teploměr, analog vlhkoměr, Ec metr, Ph kapky s dobře barevně odlišeným 5,5 od 6,0

Osazenstvo :

Na Nový rok jsem dal kíčit 43 feminizovaných semen a 30 se jich bez problému chytlo.

Vanilla Kush , Klíčivost 10/10 za 2 dny
Pineapple Chunk , Klíčivost 7/10 do 3 dnů
Shanti , Klíčivost 8/10 do 3 dnů
Strawberry Ice, Klíčivost 2/5
White Widow, Klíčivost 1/5 (oboje semena z minulýho kola skladovaný celkem v teple)
Neznámost sama, Klíčivost 2/3 (dárek z growshopu)

Ono jich nakonec možná vyklíčilo víc, ale měl jsem je pohromadě v kokosu, ty vyrostlý už jsem zalejval malou koncentrací hnojiv do Ec 0,8 a semíka jsem možná spálil. Maj smůlu, holt kdo pozdě chodí... Jo a jednu vanilku jsem při manipulaci zlomil. Kořen jsem vyhodil, zbytek dal do stimulaxu a ono to znova zakořenilo :)

Fotky :
1. 50l kalfasy 5 kostek kokosu v každym +20l vody do každýho a 1/2h počkat :)
2. hnojiva
3. Hrací skřínka :)
4. a 5. osazenstvo přesazeno 1. den pod sodíkem

Zatim mám rozsvícenou jenom jednu lampu a zalejvám 2x denně 100ml ke každý kytce. Použivám zatim poloviční koncentraci hnojiv, teplota min. 16,5°C, max. 24,5°C, vlhkost 40-60%, bohužel nemám zvlhčovačku. Postupně budu ještě něco dodělávat a předělávat, tak hodim další foto.
Rasta_pasta
Zdarec ombré, no nevypadá to vůbec zle...

Mám pár dotazů:

- ofuk řeší "pouze" ten velký stojanový venťas, nebo toho tam bude víc?
- ty vingy otočíš, tak jak by měly být, nebo je necháš, jak minulej grow, popřípadě proč?
- proč to rozjíždíš s atami hnojema a budeš přecházet na Metrop?
- jaké budou zavlažovací cykly a množství zálivky na kytku, máš už seštělováno a odzkoušeno?

a jeden postřeh:

- nevím jestly poloviční dávka hnojiv na takto malé sazeničky není trochu mnoho...

Ať se daří,
Rasta
fiste
Takhle nějak to bude vypadat, až postavim drip. Jedno celý okno použiju na nádrž s živinama a veškerou elektroinstalaci, zbytek je pěstební prostor, vlevo dole je řízkovna. Ještě nevim, kolik budu mít nakonec kytek, od 30 do 40, to řeší ten spodní obrázek.

Cirkulaci řeší ten velkej stojanovej větrák, vpravo dole u nádrže je pasivní přítah a vlevo ve stropě díra na odtah. K větráku postavim ještě přímotop aby topil rovnoměrně, když bude moc zima..

Ty wingy už jsem otočil, jednak protože použiju celou skříň, jednak, že wingy svítí víc do šířky a taky protože mi to radilo pár lidí v předchozím kole. Bude to tak lepší.

Rozjíždim to s Atami hnojivama, protože je mám a nemám teď moc peněz. Metrop chci proto, že neobsahuje molekuly větší než 1500 něčeho a to znamená, že ho jsou kytky schopný vstřebat beze zbytku.

Zavlažování odzkoušeno nemám, ještě jsem se ani nedokopal k tomu, sestavit ten drip. Ještě jsem chtěl dodělat nějaký poličky a drip tam pak dát "na čisto". Chci to zezačátku zalejvat 2x-3x denně, pak uvidim..

Taky nevim, jestli poloviční koncentrace hnojiv neni moc, ale kytky si zatim nestěžujou..

Určitě se budu snažit efektivně vyplnit a osvítit prostor, v 1. kole jsem měl 10 kytek na 3 m2 a to, co se jmenuje podruhé, jsou dosvícený venkovní Wdowy (z řízků), s tim se už moc dělat nedalo..

Svítim od 6 do 24 a větrám od 6:15 do 23:45 a přes noc chvíli jo a chvíli ne, děti jsou zatim malý tak toho moc nevydejchaj.. Větrák jsem omezil proto, že si kyti před zhasnutim nadělaj trochu kyslíku a před rozsvícenim trochu CO2..

Foto:
1. Schéma (horním kytkám zapíchnu jehly hloubějc a u těch níž je nechám vyčnívat aby byly konce kapilár zhruba ve stejný vejšce)
2. Větrák, přímotop, předřadníky, spínačky a na stěně přilepenej truhlík přes díru na přítah
3. Kytičky s lampou 14 dní 18/6, z toho 2 pod sodíkem, dál budu počítat jenom dobu pod sodíkem..
4. Předpokládaný parametry a rozmístění modelů, uvidíme, jak se naplní :)
undergroundman
moc pěkně si to vymyslel,budu určitě sledovat,kolik tam toho budeš dávat?
witchie
zdravim řešení systému máš super a jsem zvěšdav jak ti zapůsobí hnojky od atami zrovna dojíždim orange bud pod 400w taky na atami ke konci přidávám kapku super vitu...bohužel mi přežila 1 kytka :( nu co se dá dělat příště to bude mnohem lepčí njn začátky...:) budu sledovat hodně úspěchů
fiste
Ta délka molekul je asi jenom u těch aminokyselin Metropu..

Jinak kyti rostou a poloviční koncentrace hnojiv byla asi moc, ty nejmenší jsou trochu popálený, střední pokroucený a největšim se daří, takže jsem to prolil vodou a přešel na čtvrtinovou koncentraci aby se trochu srovnaly.
Ze začátku jim to nevadilo, protože byl kokos napuštěnej čistou vodou a koncentrace se zvyšovala postupně, ale jak se srovnala na poloviční doporučenou, nastal problém. O víkendu hodim fotky..
Romulan
Cau
Proc hnojis vykliceny semena to je nejvetsi kundovina co si mohl udeat
ale jak se rika chybama se clovek uci.
fiste
No začal jsem hnojit po 10 dnech od vykíčení hned, jak jsem je přesadil do velkejch, jenom v kokosu by nerostly, tak jsem je trochu pohnojil, nakonec trochu moc. Už je to skoro v cajku..
prcek23
Tak to je dobre:) prijedu na kus reci...
fiste
Tak jsem to nakonec přehnojil a nejnáchylnější je evidentně Vanilla Kush. Nejdřív jsem si myslel, že by to mohla bejt prasklá výbojka a vliv UV-C záření na polovinu kytek, protože listy neschly od špičky a byly divně pokroucený, ale stejný příznaky měla pak i jedna kytka na druhý půlce stínidla a pár dní na to mi začaly schnout špičky na větších kytkách, takže to je skoro jistě přehnojením. Teď zalejvám už 3. den jenom čistou vodou a začíná se to zlepšovat. Substrát i kytky jsem hodně zbízka prohledával a žádný parazity jsem nenašel.

Teplota min. 17°C, max. 24,3°C, vlhkost 40%-60% (i proto musim míň hnojit)

Foto:
1. levá půlka
2. pravá půlka
3. pokroucená vanilka
4. největší kytka ze všech (Neznámost sama)
5. pokroucená Neznámost na druhý půlce skříně, než je Vanilka
MK72
Je to pěkný, mě se kytky ze semínek vždycky vytáhly a první listy byly v 10 cm (ale venku to nijak nevadilo), tohle je naproti tomu pěknej základ pro pořádný kytky, držim palce heatshielde :)
Roluk
Řekl bych že fiste měl první lístky taky v 10 číslech, jen je při přesazování hrábl trochu níž kvůli stabilitě. Taky to tak dělám.
Romulan
klavne kdyz tu kyticku zasadis hloubeji tak ona z toho stonku pusti koreny.proto bude stailneji drzet a rychlejc rust
alpa
prehnojene +zima 17stupnu je na takove prcky malo,a zadna vlhkost ...neni se cmu divit;]
fiste
citace:
Původní příspěvek od Roluk
Řekl bych že fiste měl první lístky taky v 10 číslech, jen je při přesazování hrábl trochu níž kvůli stabilitě. Taky to tak dělám.


pravda

citace:
Původní příspěvek od Romulan
klavne kdyz tu kyticku zasadis hloubeji tak ona z toho stonku pusti koreny.proto bude stailneji drzet a rychlejc rust


pravda

citace:
Původní příspěvek od alpa
prehnojene +zima 17stupnu je na takove prcky malo,a zadna vlhkost ...neni se cmu divit;]


pravda
Pekky
čuz máš to pěkně vymyšlené ten box :-) já bych ti doporučil rohože myslím že dod těma 3 ma čtyřkoulema by to byl hodně pěknej setup :-) jinak to máš pěkný budu sledovat a držet palce
Rolnicka
Ahoj mám otázku, ty máš ten drip system pod stolem pod kytkama? Jakoby diry do stolu zespoda a kapilary protazeny pres ty diry a nakonci s jehlami v tom cocosu? Nebo je ta zavlaha nad kytkama? Nevím jak vyřešit drip :(
fiste
citace:
Původní příspěvek od Pekky
čuz máš to pěkně vymyšlené ten box :-) já bych ti doporučil rohože myslím že dod těma 3 ma čtyřkoulema by to byl hodně pěknej setup :-) jinak to máš pěkný budu sledovat a držet palce

no pěknej set-up by to byl, ale pro moje ůčely se mi zdá pořád nejlepší cocos hlavně kvůli manipulaci s jednotlivejma kytkama

citace:
Původní příspěvek od Rolnicka
Ahoj mám otázku, ty máš ten drip system pod stolem pod kytkama? Jakoby diry do stolu zespoda a kapilary protazeny pres ty diry a nakonci s jehlami v tom cocosu? Nebo je ta zavlaha nad kytkama? Nevím jak vyřešit drip :(

Ahoj, system ještě nemám postavenej, ale náčrt je tady na 1. obrázku. Je důležitý aby hladina v nádrži byla níž, než konce kapilár, jinak ti to poteče pořád. Jestli dáš hadici nad nebo pod květináče je jedno, důležitý je jenom umístit konce kapilár do stejný výšky nad květináče a hladinu vody v nádrži s čerpadlem mít níž.
Popíšu ten muj drip: digitální spínačky, čerpadlo, hadice 3/4, hadice 1/2 a do ní zapíchaný tohle , pár kolen a kohoutek na ukončení hadice
Hadice spojim bez redukce vsunutim a staženim, do větší zapíchnu 1 rozvodku na 1 okno, naohýbám ji pomocí kolen a na konci ji ukončim kohoutkem. Je natažená z nádrže ke zdi, pak podél dlouhý zdi a je ukončená u levýho okna.. Na odtok jsem si koupil střešní krytinu a igelit, ten kvůli vodopádům :) , a u nádrže s roztokem bude nádrž na odpad..

Edit: Jinak když jsem 8. den změřil Ec výtoku, bylo lehce přes 3 :cox: takže jsem si 9. den koupil střešní krytinu (hranatě vlnitej plast), dal jí pod kytky, na jedný straně podložil latí a prolejvám to vodou. Teď je Ec výtoku 1,6 a to už jsem tim prolil asi 80l vody s Ec 0,46, každej den trochu.
Ponaučení: Kytky v cocosu přežijou Ec 3,14 a musí, musí se měřit Ec výtoku. :driver:
Nebude asi na škodu propláchnout před použitim cocos čistou vodou, několikrát. To jsem taky neudělal..
fiste
Jsem tady po tejdnu zase s nějakejma fotkama.
EC výtoku se mi postupně podařilo srazit pod 1,0 a Ph na 6,0. Zalejvám roztokem o Ph 5,2 a Ec 0,7 2x400ml/kytka/den. Vlhkost je mezi 45 a 60%, teplota min. 17,9°C, max. 26,3°C a to je většinou tu čtvrt hodinu před zhasnutim, když se vypne odtah, přes den je tam 24°C.Některý kytky rostou jakoby nic a některý se ještě pořád vzpamatovávaj, ale vypadá to, že to přežijou všechny. Postupně vyplňujou prostor, takže je co nevidět rozesadim na celou dýlku skříně.












Foto:

1. Takhle jsem zatim vyřešil odtok vody
2. Tu velkou mrchu jsem zkusil před 3 dnama promáčknout aby zabrzdila a zmohutněla, ale nemělo to moc efekt..
3. Levá půlka
4. Pravá půlka
5. Popálený listy tam nechávám, ať maj kytky kam pumpovat přebytečný živiny
fiste
Foto:




1. Vepředu Ta pokroucená Vanilka a White Widow, vzadu Vanilky










2. Pineapple Chunk, kterej moc nezvládá vysoký Ph, typickej nedostatek Zinku










3. Ostatní Pineapply










4. 8x Shanti













5. Řízek neznámosti mezi Shanti a Strawberry Ice (nakonec jsem ho zabalil do igelitu kvůli vlhkosti a dal mezi vanilky)
fiste












Ufiknul jsem tu velkou Neznámost v půlce a udělal z ní řízek.













Foto:

1. Před
2. Po
3. Připravený plato na RW kostky vysypaný kokosem a několikrát prolito čistou vodou
4. Řízek seříznut a rozříznut a vyndavám to z práškovýho Stimulaxu
5. Usadim ho do kokosu a pomalu zalejvám vodou s troškou Stimulaxu, Ph 5,8.

Tak za tejden už by mohl zakořenit, z fotek je to prozatim všechno..
Jaffata
Zdarec. tak jak pokracujes? jedu ted prvni grow v kokosu a jsem cca o 14 dni pozadu oproti tobe tak od tebe opisuju,porovnavam a tak:) a ted uz jsem nejakej cas bez informaci,tak by se hodil nakej update:) Jinak posilam Kacko za paradni growbox!!!
fiste
Tak jsem tu zas. Poběhlo několik změn, tak k nim. Zapojil jsem 2. lampu, roztáhnul kytky na 2/3 skříně, přešel jsem na hnojiva Metrop, došla mi kyselina dusičná, tak tam dokapávám fosforečnou, zapojil jsem 5-membránovej nebler a udělal pár poliček. Kytky rostou, skoro všechny už se srovnaly, ale jednu nebo 2 kytky asi vyhodim.. Řízek zatim kořeny neukázal, taky roste pod sodíkem v 50% vlhkosti, tak se neni moc čemu divit..

Chystám se natáhnout diamantovou folii, do dripu jsem si koupil zpětnej ventil, tak ho už taky sestavim. Zapojim tam taky přítah vzduchu 185m3/h aby foukal na hladinu v nádobě s neblerem, jako tady , akorát prohodim zvhčovačku a živnej roztok aby se mi tam líp vešel větrák.. Takže skříň už bude brzo skoro kompletní a budu moct roztáhnout kytky po celý skříni..










Foto:

1. 2 okna z leva
2. pohled zevnitř z prava
3. řešení odtoku
4. pohled do 4. okna
5. pohled do 4. okna
alpa
veskera elektronika i kabelaz povesena nad nadrzi,,,nerikam nic......... :D
fiste
citace:
Původní příspěvek od alpa
veskera elektronika i kabelaz povesena nad nadrzi,,,nerikam nic......... :D


Na nádrži mělo bejt bytelný víko a nakonec tam nebude. Bude tam nebler a taky s víkem. Psal jsem, že to neni hotový, navíc nevidim důvod, proč by mělo něco padat. Takže příště spíš neřikej nic ;)

Edit: Kde máš ty svojí skříň? Pochlub se nám, jsem docela zvědavej :D
čepra
Mě při pohledu na tu fotku, taky trochu zamrazilo :)

Kytky se ti vzpamatovaly docela pěkně, teda až na ty VK, ta jedna je opravdu na vykopnutí.

Co ten Pineapple?
fiste
V tý vaně neni voda, je tam jenom čerpadlo a hadice, možná to tak mohlo vypadat.. Ten jeden Pineapple vypadá pořád podobně, na fotce je za sloupem.. Trochu povyrost, ale zatim nic moc. Čekám, že se vzpamatuje a nechám si ho, jsem totiž zvědavej na rozdíl v produktu mezi nim a ostatníma ananasama..
fiste
Dneska jsem si postavil novou hračku..

Je potřeba: vana, víko, nebler+ plovák, ventilátor, potrubí, izolepa

Princip tohodle zařízení je následovnej. Větrák nasává vzduch z pokoje do skříně a fouká ho na vodní hladinu, na ní se usadí všechen prach. Na hladině plave 5 membránovej nebler, kterej ten vzduch zvlhčuje. Na vodní hladinu v květináči s neblerem se dostane prachu minimum a od okolní hladiny je odříznutá, takže snad bude fungovat nízkoúdržbově. Zvlhčenej vyčištěnej vzduch je vytlačenej komínama přímo pod ventilátor, kterej ho rozhání po skříni.

Mám to zapnutý půl dne a vlhkost stoupla z 40% na už hezčích 65% RH..

Kvůli hluku, jsem větrák zabalil do sono potrubí a na příčku přidělal ten bublinkovej igelit, jak se do toho balí křehký věci. Teď je skříň s přítahem tišší, než předtim bez něj..
prcek23
SIkovnej to bych potreboval jako sul ...ne zvlhcovat ,ale cistit vzduch.... ..prijedu na kus reci .... jo mam dotaz od kolikatyho jsi zacal tady stim 2 kolem .....(mesic a neco ze) dik za inf jinak proc jsi nerek ja mam zvlhcovacku a dost silnou bych ti ji na 14 dni pucil .....udela 90% vtom mim skl...!!!
fiste
1.1. jsem dal kličit semínka a už budu přepínat, teď jsou přesně 30 dní pod sodíkem 18/6, zítra dostanou 17/7 atd. až na 12/12 každej den uberu 1/2h ráno i večer.. Jinak tu zvhčovačku bych rád viděl, protože ty výkonný, co jsem našel za rozumnou cenu já, dokázaly uvolnit do vzduchu až 300ml/h, a tenhle nebler dělá 1500ml/h.. Možná tam máš už i bez zvlhčovačky větší vlhkost nebo máš slabší odtah anebo fakt supervýkonnou zvlhčovačku.. Že se stavíš a že mi něco přivezeš za to, co jsem ti dával já, slibuješ už 2 měsíce, takže proto jsem nic neřek, nemá to cenu a ty už jsi prej všechno rozdal.. Hlavně žes měl PHK, když jsem sklízel já a pomáhal jsem ti..
fiste










Tady jsou fotky ze 33. dne pod sodíkem, svítil jsem 15/9. Dneska měly den 13h dlouhej a zítra už dostanou 12/12.

Sestavil jsem drip, akorát zatim moc dobře nefunguje. Musim si sehnat citlivější zpětnej ventil. Ten, co jsem si koupil, funguje asi pod většim tlakem, tak se mi trochu vrací živnej roztok, kapiláry nasajou vzduch a při sepnutí čerpadla mi z každý kapiláry teče trochu jinak. Zatim jsem to vyřešil tak, že jsem si potěžkal květináče a do těch lehkejch jsem zapíchnul 2 nebo 3 kapiláry a z těžkejch jsem je vyndal úplně.

Velký kytky jsem zaštípnul, menší jsem nechal, ať se srovnaj, jinak jsem na kytky vůbec nesahal. Ph ve vaně je kolem 5,5 a Ec 1,1 , hnojim podle hydro schématu Metrop. Teplota max. 30,2°C u vrcholků, 23,4°C u květináčů, teplota min. 17°C. Vlhkost se drží mezi 60% a 70% RH. V pokoji mi stoupla vlhkost ze 40% na 50% RH a vyléčilo mi to chronickou rýmu :)

Neznámosti musí bejt určitě outdoorovky, protože rostou oproti ostatnim úplně neuvěřitelně, pořád je lámu a ony se do 2. dne narovnaj jakoby nic, řízek se taky chytil a roste.. Brzo všem kytkám upálim poškozený a přebytečný listy.. Už je taky natažená diamantovka, takže všechno konečně pohromadě a začíná ladění..

Foto:

1. Drip system (topný těleso, vzduchování, čerpadlo, zpětnej ventil, hadice) a ta prodlužka pod kýblema je v igelitce..
2. Celá skříň
3. Vanilky (ta malá je trochu přelitá)
4. Pineapple s tim vysokym Ph už zase roste, za nim jinej Pineapple
5. Ta 2. menší neznámost jeden den po zlomení vršku, prostě se hned zregeneruje..
heatshield
Nazdar. Píšeš, že Vanilka je přelitá, ale kokos, pokud si ho něčím nevylepšil, se prakticky nedá přelít - přebytečná vláha proste vykape. Hledej problém jinde.
Co se dripu týče, vzduch v systému přeci neovlivňuje množství vláhy, je vytlačen kapalinou jakmile spustí čerpadlo. Máš konstantní tlak, jsou přívody ke kapilárám přibližně stejně dlouhé (mám na mysli jejich délku od rozvodného potrubí)?
fiste
citace:
Původní příspěvek od heatshield
Nazdar. Píšeš, že Vanilka je přelitá, ale kokos, pokud si ho něčím nevylepšil, se prakticky nedá přelít - přebytečná vláha proste vykape. Hledej problém jinde.
Co se dripu týče, vzduch v systému přeci neovlivňuje množství vláhy, je vytlačen kapalinou jakmile spustí čerpadlo. Máš konstantní tlak, jsou přívody ke kapilárám přibližně stejně dlouhé (mám na mysli jejich délku od rozvodného potrubí)?

No přelít se to najednou nedá, ale když má kytka pořád "nohy ve vodě", chytne rýmu.. Jde o to, že všechny kytky zalejvám přibližně stejně, ale kytky nejsou stejný, některý pijou víc a některý míň. Tim pádem ty permamentně mokrý nemaj dostatečnej přísun vzduchu ke kořenům a kořeny se pořád máčí v postupně míň a míň okysličenym roztoku. I v kokosu je nutný střídat mokrý a suchý cykly, ergo je to přelitim... Je to ta Vanilka a ten Pineapple se kterejma byl problém už od začátku, asi zrovna tyhle konkrétní genetický informace neodpouští chyby..

Vzduch v mym systému ovlivňuje množství výtoku z jednotlivých kapilár, vzduch se totiž chová pneumaticky, voda hydraulicky (i když oboje patří mezi tekutiny). I proto vodní čerpadlo nečerpá vzduch apod., rozdíl by šel zkorigovat silnějšim čerpadlem, zvětšením průměru kapilár nebo změnou jejich materiálu třeba za sklo :D (to zase kvůli přilnavosti kapalin), ale radši si pořídim citlivější zpětnej ventil, kterej taky všechno vyřeší.. Povrchové napětí spolu s přilnavostí živnýho roztoku v kapilárách v závislosti na jejich průměru a materiálu může totiž fungovat podobně jako špunt, takže ne z každý kapiláry musí bejt vzduch vytlačenej ve stejnej čas, z některý vůbec (2 naprosto stejný kapiláry je teorie, nic takovýho neexistuje, když zajdem do detailů). Kapiláry mám stejně dlouhý, rozvodný potrubí, kde jsou zapojený rozvodky, je vodorovně umístěný a konce kapilár přibližně ve stejný výšce, jenom je každá kapilára trochu jinak zakroucená. Jsem si skoro jistej, že novej zpětnej ventil všechno vyřeší..

Jinak mám pocit, že ses na Grower zaregistroval jenom kvůli mě. Tvuj 1. příspěvek je v mym threadu a jmenuješ se heatshield. Promiň, ale je to do očí bijící :D Nedal bych za to ruku do ohně, ale podle mě jsi někdo odtud a nechceš abych já nebo někdo jinej znal tvuj původní nick.. Nebál bych se vzhledem ke správný gramatice tipnout, že jsi někdo z Grower Teamu, protože většina řadových členů tady je ráda, když napíše bez chyby svoje jméno :D .. Je to trochu trapný, ale na druhou stranu si dělej, co chceš.. Tvá poroznost mě těší a jestli bylo tvým úmyslem poradit mi, i když se pochyby o tom samy nabízí, pak teda díky :)

Nazdar..
heatshield
Ahoj. Jiný účet nemám, z Grower Teamu nejsem.

Prosycháním se kokos skvěle zasoluje, zvlášť ke konci to jde opravdu pěkně. Vyzkoušej si sám.

K dripu. Máš vlastní hlavu. Mě jen přijde drip u něhož nevíš kolik odkud teče jako špatný. Zpětný ventil nic neřeší, ale nehodlám se přít, vyzkoušej si sám.
Až ti to opravdu hodně nepůjde, zkus třeba zvýšit tlak v systému a použít sprejové trysky nebo alespoň kapátka od Gardeny(nebo jiné značky).
Přeji hodně zdaru, těším se na další infa z tvého snažení.
fiste
Ahoj, nezbejvá mi než ti věřit.. Prosychánim se mi tam soli dělaj, ale jednou za čas to ručně proleju čistou vodou. A ten drip by šel vyřešit silnějšim čerpadlem, ale na to teď nemám, takže to zkusim tim zpětnym ventilem.. Uvidíme, díky..
hele fiste, byt tebou, sefnu sadros. Udelam box na jedno 4kilo a jedu......

takovym rychlokvasnictvim se maximalne prasknes pres kapsu.
fire.ent
Nebál bych se vzhledem ke správný gramatice tipnout, že jsi někdo z Grower Teamu, protože většina řadových členů tady je ráda, když napíše bez chyby svoje jméno :D .. Je to trochu trapný, ale na druhou stranu si dělej, co chceš.. Tvá poroznost mě těší a jestli bylo tvým úmyslem poradit mi, i když se pochyby o tom samy nabízí, pak teda díky :)

Nazdar.. [/B][/QUOTE]

na někoho kdo propaluje kilowaty, sklízí gramy a ještě přes všechny rady pod každý stínítko přidává další "stínítko" je tohle dost odvážný tvrdit protože takovejch jako ty naseru za hodinu kýbl i se svojí gramatikou...PS:tvoje pseudo rady sem ignoroval jako většina inteligentních lidí, ale po tom co tady předvádíš bych ti za tohle nejradši rozbil hubu:teef:pic f.e

PSS:sorry že se ti seru do threadu ale na tohle sem už fakt neměl.. :flick: :flick: :flick:
fiste
Pánové díky za konstruktivní kritiku, přesto přidávám update..

Hnojim podle tabulky na max. Ec 1,6ms, Ph držim kolem 5,5, teplotu roztoku 22°C. Jednou týdně to všechno proliju čistou vodou, jednou za 3 dny si potěžkám květináče, z těžkejch vyndám kapiláru, do lehkejch jednu přidám, každá kytka pije jiný množství.. Zpětnej ventil začal celkem fungovat, nějak se to tam usadilo nebo možná zaneslo slizem.

Teplota min. 16,8°C, max. 28,9°C u vrcholků palic, vlhkost se drží na 50%RH.

Ten zakrslej Pineapple spolu s těma zlámanejma Neznámostma (prý TopTao) včetně řízku, zhermily a vyhodil jsem je. Takže mi zbylo 26 kytek, na začátku jsem vyhodil jednu Vanilku, nevim, jestli jsem to psal.. Zbylo mi 9x Vanilla Kush, 6x Pineapple Chunk, 8x Shanti, 2x Strawberry Ice a 1x White Widow.














Foto: 1 den po protrhání listí a foťák trochu zkresluje barvy
1. okno Vanilky
2. okno Vanilky a Pineapply
3. okno Pineapply a Shanti
4. okno Shanti
5. okno Shanti, Strawberry ice, White Widow

Shanti i Strawberry už voní pěkně po jahodách, Pineapple po ananasu, Vanilky a Wdowa jsou zatim bez výraznější vůně..
fiste






Vanilla Kush












Pineapple Chunk













Shanti












White Widow














Strawberry Ice
S0b4@c3k
Pineapple Chunk a vanilla kush dost dobra volba ...
Ckulich
Krása rozhoduju se jestli mám dát pineapple chunk na outdoor, tak budu sledovat jak roste GL
Trollman
Taky mám Vanilla kush a roste mi uplně bez problému je to dobrá kytka, sice je mám o dost menší a jen jednu 400W ae co.....voní vážně po Vanilce jak všichni říkaj? A jaký dělá palice? Budeš toho mít asi hafec co.....tak ať roste....K+
heatshield
Tak co, šedesátý den pryč? Nějaké foto?
fiste
Poslední týden jsem flushoval jenom na aminobloomu, možná by toho flushování snesly trochu víc, ale zase to nechci nechat přezrát. Dám jim ještě 2 dny tmy a skosim je všechny naráz.





Vanilla kush

Voní sladce, možná je to trochu do vanilky, ale nijak výrazně. Uvidim, až to uschne..
fiste
Pineapple Chunk


Objevily se 2 phena. Jedno má palice jak bradavice, pořád obrůstaj a voní jako přezrálej ananas, nádhera. To druhý má palice trochu tvrdší s velkejma pupenama a voní trochu míň. No těšim se na oboje..
fiste
Shanti

Pěkný velký nenáročný kytky, s kompaktníma palicema a lehce ovocnou, někdy dost kořeněnou vůní.. Zkuřuje fakt do meditace :)
fiste
White Widow

Jedinej neovocnej model, smrdí jak bolavá noha, rostou na ní rohy.. Je vlastně stejná jako minule..
fiste
Strawberry Ice

Po pineapplu nejovocnější model. Jsem z ní nadšenej stejně jako minule. Ze 2 kytek mám 2 phena, ale obě voní jako jahodovej kompot :) Ta jedna se táhla moc do vejšky, tak jsem jí zlomil a ona v tom místě udělala asi 15cm širokou palici, tak jenom doufám, že nebude plesnivá, ale nevypadá to..
JointyJay
Je to krásný. Kytkou jsou zdravý a mají šmrnc. ¨
Pokora je transformující.
K+
cihory
Ahoj, Fiste prosimtě copak to maš s tema listama na té Shanti 4tá fotka a Strawberry Ice 2ha fotka? Jinak slušnej grow :-)
MDe_
citace:
Původní příspěvek od cihory
Ahoj, Fiste prosimtě copak to maš s tema listama na té Shanti 4tá fotka a Strawberry Ice 2ha fotka? Jinak slušnej grow :-)


To je spálene lampou .. asi tomu dal na konec trošku více :) Jinak pěkný fiste, kláčko máš zasloužene :)
fiste
citace:
Původní příspěvek od cihory
Ahoj, Fiste prosimtě copak to maš s tema listama na té Shanti 4tá fotka a Strawberry Ice 2ha fotka? Jinak slušnej grow :-)


No abych pravdu řek, tak to přesně nevim. Ani jsem to ke konci už neřešil, maj ještě dost zdravýho listí a za chvíli bude kosa.. Děkuju všem za karmy i za pozitivní ohlasy..
cihory
Mě se to taky objevilo až ke konci na par šiškách a předchazel tomu deficit vapníku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma