Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Hulenie ako trest - Klikni zde pro originální téma
w33d
cya snad som napisal do dobrej temy proste som obcasny hulic ani nehulim moc dlho musim sa vam priznat proste ked hulim mam hrozny stav ziadna pohoda uvolnenost ale natahuje ma na zvracanie pohlad mam skresleny a vsetko je spomalene do nedavna som mal normalne stavy uvolnenost pohoda euforia a vsetko co k tomu patri ale teraz mi je s toho hrozne zle neviem ci sa zakazdym moc prehulim alebo mi telo nejako neprijme THC a snazi sa ho vylucit s tela nejak alebo uz neviem neviete poradit cim to moze byt ?
a este otazka na zaver ako sa prejavuje Stoned stav neviem ci som ho uz zazil tak chcem vediet co to je :D
mozno si tu o mne pomyslite kadejake veci alebo tak ... Ale je to len seriozne :D
chuck53
Pokud se ti tohle děje u stejného modelu trávy, tak bych to viděl na nějaký "vnitřní" problém nebo boj :D..
Je možné, že kouříš nějakou indiku, nebo prostě jen přezrálou trávu. Pak převažuje podíl CBN a CBD látek . Ty mají právě sedativní účinek tzv stoned -gaučák , kdy se ti nic nechce a tvé tělo je těžké na jakoukoliv činnost. Většinou se zmůžeš sotfa na usazení do křesílka a pak filmek a přežíračka..
To by sedělo na to zpomalené vnímání:frog: Pěstuj sativy modely a budeš vysmátý a plný energie:) To je přesný opak stoned stavu:)

Anebo jen prostě hulíš často a už ti to není tak svaté, máš toleranci a nesměješ se tolik..


A jen tak na okraj :

Taky sem nikdy neměl rád hazardní stavy přehulenosti, ale poslední roky to zvládám v pohodě když už se to stane.. Stačí chvíli počkat, on se ten tlak zase zvýší a člověk se probudí ze "smrti"..Zkrátka chce to klid a zbytečně nepanikařit:bandit:
Pflusik
Pokud se cejtíš blbě, je ti na blití, dýchá se ti tak nějak divně a celkově ten stav vnímáš negativně, je to způsobený psychickým problémem tzn. dokud si ho nevyřešíš nehul. A radím ti dobře. Když na to budeš srat, může to skončit špatně
w33d
no problemy fakt nemam ani nemam zlu naladu stavu sa az tak nebojim lebo viem proste ze na to nezomrem tak sa nemam co bat tak si jedine v klude lezim na postelia obcas hodim tycku a tiez si myslim ze to bude asi tym modelom ehm a este tak na okraj chystam sa tento rok pestit orange bud a niekde som vycital ze zo sativa/indica je to 50:50 tak nwm co to spravi alebo ak by ste mi poradili lepsi out model sativa tak sem s nim lebo ja si toho davam asi moc a telo moje to nezvladne mozno by som to videl aj tym ale uz sa budem snazit kontrolovat hulenie.
hellfire
A nehulíš to třeba s tabákem? Znám lidi co jim tabák ve špeku nedělá dobře, dokonce z toho i zvrací a je jim pár hodin blbě.
w33d
no kdyz sem to prve hulil bez tabaku tak som s toho zvracal mozno aj preto ze vtedy som mal toho viac a a pred nedavnam som to hulil aj s tabakom ale tiez mi bolo na grc ale dalo sa to vydrzat
zdar, vykasli se na 50/50 a vypestuj si neco víc do sativky. jo kamárád po hulení taky zvracel, ale spíš to bylo tím že si dal vždy džus a na to utopence. :D Taky je důležitá věc radši míň než se přehulit, nemám osobně rád stavy přehulenosti,ale pár prásků do pohody mi krásně vystačí.
w33d
Ktore modely su blizsie k sative CCA ?
krasus
koukni sem tam si to najdes
http://grower.cz/encyklopedie/index.php
Pflusik
JJ tak to bude spíš modelem, najdi si vhodnej vzorek a fuuu...
w33d
stále ma to taha ku tomuto http://dutch-passion.nl/index.php?p...etail=10&grow=1 lebo som o tom pocul vseljake dobre reporty tak ci to nebude nejaky iny dobry model zatial som nasiel
Shaman,Mandala 1,Northren Lights alebo už fakt neviem zasa som cely dopleteny s tychto modelov ...
No hele nejlepší sativa na out tady v čechách je prekérka, když se koukneš na ten tvůj bud tak má sklizeň koncem října, což jestli bude léto jako minulý nedozraje ani náhodou. Jestli máš možnost skleníku, nebo použít zatemňování tak je pak jedno co vysadíš.
Zedy
Ještě Ganesh Spirit od Sweet seeds (Sativa 60/40 Indica), koukal sem na ni a mám na ni docela zálusk, píšou půlka října harvest time s rezervou bych tipoval konec října;)

editos. nebo si dát půl roku pauzu, bo rok a pak se na to podívat s čistou hlavou!
Pokud jde o vnitřní psychický problém, je podle mě jedno, jestli sativa/indika ... Pokud pouze fyziologický (ale pozor, někdy je psychika a fyzičnost velmi úzce propojena, např. nervová soustava), mohly by pomoct rady, ať kouříš materiál, který ti víc vyhovuje. Pro většinu lidí to bývají sativní vzorky :)
w33d
citace:
Původní příspěvek od denyg
Pokud jde o vnitřní psychický problém, je podle mě jedno, jestli sativa/indika ... Pokud pouze fyziologický (ale pozor, někdy je psychika a fyzičnost velmi úzce propojena, např. nervová soustava), mohly by pomoct rady, ať kouříš materiál, který ti víc vyhovuje. Pro většinu lidí to bývají sativní vzorky :)

jak to myslis s tou nervovou sustavou ? inak v hlave ziadny iny problem nemam nemam ziadne problemy ani stress ani depresie proste som v pohode
inak co toto http://dutch-passion.nl/index.php?p...etail=37&grow=1 vypada celkom slusne harvest koncom septembra to by sa dalo stihnut nemyslite ?
Durban Poison je jistota a o něm speciálně je tu i téma http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=12739
hele a co takhle to nehrotit? sakra jaktože se všichni diví že když furt hulí tak to neni tak euforický? drogová poradna neasi :frog:
když ti to nedělá dobře tak to nehul ! tečka konec :shooter:
w33d
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
hele a co takhle to nehrotit? sakra jaktože se všichni diví že když furt hulí tak to neni tak euforický? drogová poradna neasi :frog:
když ti to nedělá dobře tak to nehul ! tečka konec :shooter:

Ale ja som mal s toho normalne stavy len to bolo fakt to prehulenie a za 2.tiez som sa snazil zistit co najlepsie na out tak ty tiez nemusis moc hrotit :D





Díki ti za info o tom DP mas u mna K+ inak rastliny mi nemozu prerast cez meter ake kvetinace by som mal pouzit alebo ich bude treba az moc zastrihavat ?
tady máš excelentní grow v květináčích aby se zajistila výška max. 1,5m http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=12723
né nadarmo je v síni slávy:)
jinak ve zkratce:
- 2-3x zaštípnout
- květináč do 25l
- ohýbat kolínkama
- trochu i polámat
- přivazovat
fananek7
Jojo,když ti to nedělá dobře,tak nehul.
w33d
ano prehulil som sa 2 krat za sebou tak som nevedel co to se mnu je ale myslim ze ten stav zazil skoro kazdy mozna a z hulenim neprestanem lebo sa nezlaknem s toho ze mi spravilo to co spravilo mam ju az moc rad aby som ju hodil za hlavu
PEACE!
w33d: Dám ti příklad - sebe. Dřív jsem hodně hulil, na podzim jídával houby, nic moc mě nebavilo, na školu jsem kašlal, atd... Zkrátka špatný životní styl. Rozešla se se mnou po roce a něco přítelkyně (dlouho mě to trápilo), vyrazili mě ze školy (tím jsem ztratil spoustu lidí, které jsem měl rád a na které jsem byl zvyklý), přestal jsem žrát lysny a přesně rok na to jsem celý víkend propil a prohulil, vůbec jsem nespal. Odpoledne jsem šel na brčko, které mě vůbec nesedlo a 14 dní jsem měl schýzy, stíhy, deprese, úzkosti, atd. Prostě špatná životospráva se zkombinovala s totálním přetížením a vyčerpáním organismu a zhroutila se mi nervová soustava. Čtrnáct dnů v kuse jsem byl jak na houbičkovým badtripu, pak jsem navštívil doktorku, které jsem popsal moje problémy a následovaly odběry krve, moči. Všecno OK. Poslala mě k psychologovi, který mě oznámil, co se děje a dal mě rady, jak dál. Dva měsíce jsem vůbec nepil, nekouřil, nepříjemné stavy se opakovaně, ale v menší míře a intenzitě vracely. Začal jsem na sobě pracovat - našel jsem si novou přítelkyni, dal si dopořádku školu, začal jsem mít aktivity. Teprve potom začaly stavy ustupovat a mohl jsem začít pomalu pít a kouřit. Jednou jsem si opilý dal pár prdů, které mě neudělaly nijak dobře, ale rozhodně to nebylo to, co předtím. Tak jsem pomalu začal opět hulit (v daleko menší míře) a nyní se nacházím ve fázi, kdy dbám na duševní zdraví a věci s ním spojené (nekouřím, snažím se zdravě stravovat, dostatek pohybu, přátel, pití chci taky omezit), a brčko si opět můžu dát. Už to ale není moje hlavní náplň života, spíš jakési "koření", tzn. hulím střídmě. Avšak cesta k opětovnému vyrovnání duševní rovnováhy byla dlouhá a trnitá, a nikomu bych ji nepřál zažít.
ween
w33d - řekni nám, kolik je Ti let, a v kolika letech jsi začal hulit.. to by mohlo pomoci..
w33d
pre denyga
niesom ten typ co huli od rana do vecera 24/7 proste raz za piatok alebo ked som vonku si dam pivo alebo tak alebo brko a som v pohode a to co si ty prezival s tym sa nemozem stotoznit mam priatelov dobrych mam frajerku v skole som priemerny ziak mozno je pravda ze mam zo 5KG nadvahu ale to sa snazim zmenit a nemyslim ze by to bolo zlym zivotnym stylom alebo som presne nepochopil na co tym narazas
a hulenie mam tiez tak sko si spomenul ako korenie tak v tom nevidim ziadny problem.

Pre weena
teraz mam 18 a zacal som hulit asi tak ked som mal 17 ale ako som uz pisal hore nehulim denodene ani nic podobne...
Pflusik
citace:
Původní příspěvek od denyg
w33d: Dám ti příklad - sebe. Dřív jsem hodně hulil, na podzim jídával houby, nic moc mě nebavilo, na školu jsem kašlal, atd... Zkrátka špatný životní styl. Rozešla se se mnou po roce a něco přítelkyně (dlouho mě to trápilo), vyrazili mě ze školy (tím jsem ztratil spoustu lidí, které jsem měl rád a na které jsem byl zvyklý), přestal jsem žrát lysny a přesně rok na to jsem celý víkend propil a prohulil, vůbec jsem nespal. Odpoledne jsem šel na brčko, které mě vůbec nesedlo a 14 dní jsem měl schýzy, stíhy, deprese, úzkosti, atd. Prostě špatná životospráva se zkombinovala s totálním přetížením a vyčerpáním organismu a zhroutila se mi nervová soustava. Čtrnáct dnů v kuse jsem byl jak na houbičkovým badtripu, pak jsem navštívil doktorku, které jsem popsal moje problémy a následovaly odběry krve, moči. Všecno OK. Poslala mě k psychologovi, který mě oznámil, co se děje a dal mě rady, jak dál. Dva měsíce jsem vůbec nepil, nekouřil, nepříjemné stavy se opakovaně, ale v menší míře a intenzitě vracely. Začal jsem na sobě pracovat - našel jsem si novou přítelkyni, dal si dopořádku školu, začal jsem mít aktivity. Teprve potom začaly stavy ustupovat a mohl jsem začít pomalu pít a kouřit. Jednou jsem si opilý dal pár prdů, které mě neudělaly nijak dobře, ale rozhodně to nebylo to, co předtím. Tak jsem pomalu začal opět hulit (v daleko menší míře) a nyní se nacházím ve fázi, kdy dbám na duševní zdraví a věci s ním spojené (nekouřím, snažím se zdravě stravovat, dostatek pohybu, přátel, pití chci taky omezit), a brčko si opět můžu dát. Už to ale není moje hlavní náplň života, spíš jakési "koření", tzn. hulím střídmě. Avšak cesta k opětovnému vyrovnání duševní rovnováhy byla dlouhá a trnitá, a nikomu bych ji nepřál zažít.


Asi tak, nepřeju nikomu, ale každopádně zajimavá zkušenost jak sám sebe líp poznat
growesweden
Jj,tímto si jistě každý pilný "zahrádkář"projde,je to tak silné jako málo co v životě.Vím chlapi o čem mluvíte.Moc srozumitelně.Docela hustě zamotaná situace,která slovy nelze vyjádřit.Jen ty odvíjející se neduhy oboustranně postihující lidský organismus jako takový.
Ale to jsme už příliš daleko.
Reeve
citace:
Původní příspěvek od denyg
w33d: Dám ti příklad - sebe. Dřív jsem hodně hulil, na podzim jídával houby, nic moc mě nebavilo, na školu jsem kašlal, atd... Zkrátka špatný životní styl. Rozešla se se mnou po roce a něco přítelkyně (dlouho mě to trápilo), vyrazili mě ze školy (tím jsem ztratil spoustu lidí, které jsem měl rád a na které jsem byl zvyklý), přestal jsem žrát lysny a přesně rok na to jsem celý víkend propil a prohulil, vůbec jsem nespal. Odpoledne jsem šel na brčko, které mě vůbec nesedlo a 14 dní jsem měl schýzy, stíhy, deprese, úzkosti, atd. Prostě špatná životospráva se zkombinovala s totálním přetížením a vyčerpáním organismu a zhroutila se mi nervová soustava. Čtrnáct dnů v kuse jsem byl jak na houbičkovým badtripu, pak jsem navštívil doktorku, které jsem popsal moje problémy a následovaly odběry krve, moči. Všecno OK. Poslala mě k psychologovi, který mě oznámil, co se děje a dal mě rady, jak dál. Dva měsíce jsem vůbec nepil, nekouřil, nepříjemné stavy se opakovaně, ale v menší míře a intenzitě vracely. Začal jsem na sobě pracovat - našel jsem si novou přítelkyni, dal si dopořádku školu, začal jsem mít aktivity. Teprve potom začaly stavy ustupovat a mohl jsem začít pomalu pít a kouřit. Jednou jsem si opilý dal pár prdů, které mě neudělaly nijak dobře, ale rozhodně to nebylo to, co předtím. Tak jsem pomalu začal opět hulit (v daleko menší míře) a nyní se nacházím ve fázi, kdy dbám na duševní zdraví a věci s ním spojené (nekouřím, snažím se zdravě stravovat, dostatek pohybu, přátel, pití chci taky omezit), a brčko si opět můžu dát. Už to ale není moje hlavní náplň života, spíš jakési "koření", tzn. hulím střídmě. Avšak cesta k opětovnému vyrovnání duševní rovnováhy byla dlouhá a trnitá, a nikomu bych ji nepřál zažít.


Dobře ty, já sice neměl tak brutální stavy ale cítil sem že mi to dobře taky nedělá..proto trochu sportu, jiný zájmy atd. škoda že tohle si spousta lidí né a né uvědomit a jak pozoruju svý kámoše tak radši budou donekonečna hulit, žrát dekly a chlastat dokud se nezblázní:(
Reeve: Jejich problém, teďka je to baví, což je jedině dobře, pak jim z toho "švihne," a uvědomí si opravdový hodnoty a kdo doopravdy jsou, což je jěště líp :) Horší jsou ty nevratný stadia, no ...
Bandita
vidim,ze viaceri tu mame podobne problemy
ja hulim ,resp. hulil som skoro 10rokov, z toho 5 kazdy den-cely den, az raz som skoncil v nemocnici s tlakom 200/120 a tepom 130/m, z to nikdy nechcem zazit.
Prestal som hulit,teraz ked si obcas dam,tak jedneho dietného puka a staci mi...netreba byt pri vsetkom a s kazdym zhuleny,potom to straca caro a su tym len problemy
Pflusik
V tomhle vidím problém tý často přetřásaný myšlenky, že tráva je mnohem bezpečnější než alkohol.
Fyzicky nepochybně je. Až na zasraný plíce při konzumaci v podobě kouření prakticky neškodná (alespoň co tak z obecnejch výzkumů vyplývá)
Ale pak je tady ta druhá stránka. Lidi se oháněj článkama, jak někdo někde zjistil, že marihuana nezpůsobuje psychózu a jak léčí depresi, ale sami na sobě moc dobře vidíme, jak je to doopravdy. Když si dám pár piv, asi se mi těžko stane, že se budu klepat pod stolem s tepem v astronomickejch výšinách s tim, že sem přesvědčenej že je po mě. (taky se stalo)
Je potřeba, dívat se na to trochu uvědoměle.
Bandita
Suhlas Pflusik, ale aj tak by som radil travu v bezpecnosti pred alkohol, z ktoreho cloveku moze prepnut, pri abstinencii mat halucinacie atd atd,to snad ani netreba rozpisovat kolko zivotov skoncilo priamo,alebo nepriamo koli alkoholu.
Clovek sa musi vediet psychinky dobre orientovat, ak ma tazsie obdobie a hulenie mu nerobi dobre,tak nehulit za kazdu cenu
zippo007
no ja hulim už pomali rok aj pol takym štylom že pomali kazdy deň a jeto kurva poznať či na spravani, na psichike alebo uz aj po fizickej stranke....
len mam z toho problemi ale stale to hulim :/ vihodili ma zo školi , tak isto prichadzam o frajerku a to všetko koli huleniu lebomato proste meni, ale človek sito všetko uvedomi aš ked je neskoro .. takze netreba to prehanat a bol bisom račej kebi som sa k tej trave nedostal vôbec :/
Irvin
Bol som na tom podobne ako zippo. Hulil som denne a psychicky to slo so mnou z kopca. Mal som v hlave bordel. Az ked som na tom uz dost zle tak mi v hlave cvaklo. Zrazu sa mi to vsetko poskladalo. Prestal som na cas hulit zacas cvicit, vedel som co mam robit a aj som to robil. Po dvoch tyzdnoch som sa citil ako v raji. Vlastne sa tak citim stale. Hulim uz len obcas a s mierou.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma