Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdarek - Klikni zde pro originální téma
letec
Zdarec,
prave jsem se zaregistroval a prisel mi vzkaz ze mam prispet semkaj;) Tak tak cinim. Palim uz dosti dlouho, co se pestovani tyce, tak drive jsem jel nekolik venku, ted jedu treti kolo pod 600w.
Prvni kolo byl Mountain Jam (puvod maminky pouzitych rizecku ale neznam), z kteryho jsem vytezil prekrasnych 480g.
Druhe kolo byl Orange Bud (rizecky z maminky z Dutch Passion), kterej udelal nejakych 280g (ale muzu si za to sam. Mel jsem problemy s nizkou teplotou apod.). Ale chutna a funguje vytecne:)
Ted mi rostou White Widow, trochu je chci podrzet na rustu, ale hodne ohybat a snizovat, aby nebyly zbytecne vysoke. Drzim je na rustu jen aby byly opravdu velmi prokorenene kvetinace a trochu kosata rostlina (v prvnim kole se mi to velmi vyplatilo). Casem zalozim nejaky vlakno, kde popisu nejaky grow a posbiram nove rady zkusenejsich.

Z prvniho kola mam jen skaredy fotky z mobilu, z druhyho uz mam trochu hezci, ale fotografem jsem nikdy nebyl a nic nenasvedcuje tomu, ze se tomu tak v nasledujicich fazich zivota stane:)

Na groweru nejsem uplnej novacek, sdilel jsem s kamosem ucet, ale uz bylo na case se osamostatnit:) A ted si uzivam vyzvu novackum udelat svuj prvni prispevek do tehle sekce:)

Milujte se a pestujte:)
Carcoolka
Vytaj!
Pěkné pálky na fotečkách :)
letec
Diky za pochvalu i za privitani;)
Je to ten Orange Bud. Jsem zvedavy na to jak se ty vdovy ukazou, na ty se tesim velmi(spolecne s JH je WW moje srdcovka:).
growesweden
To letec: Zdarec,hezký úvod do G. Kytíz máš taky hezké,tak ať to jde.
pic.
fananek7
Čau kámo!
Taky si myslím,že je to dost dobrý úvod do GR...kytky jsou úplně k nakousnutí :)
Občas tu můžeš hodit nějaké foto těch vdov,budu sledovat a na úvud máš o de mně K+ ;)
Venky taky jedu několik let a chi už konečně vyskoušet nějakou tu lampu...
letec
Diky vsem za pozitivni odezvu. Lhal bych kdybych rekl, ze z toho nemam radost:). Od ted budu poctivejsi a budu vic fotit. Mam vic fotek z toho Orange, ale jak jsem rekl, az tak se mi nepovedl, proto jsem je nechtel az tak publikovat(prostor nebyl az tak vyplnen, abych s tim mohl byt spokojen). To prvni kolo s MJ bylo luxusni a sam jsem se divil, jak se mi podarila vyplnit prostor v pestirne, kdyz jsem mel jen 12 kvetniku(jedu 6,5l). Pohledam ty fotky z mobilu a nahodim je tez:)
Diky vsem, jsem vazne prijemne prekvapenej tim, o kolik je lepsi nebyt tu anonymne:)
Carcoolka
citace:
Původní příspěvek od fananek7
...kytky jsou úplně k nakousnutí :)
přesněéééééé ták hami hami,papi papi :)
letec
Tak jak jsem slibil, prihodim jeste par fotek. Jinak diky moc za ohlasy:)
letec
Tak teda prihazuju nejaky dalsi fota.
Prvni je zmineny Orange Bud. Prosim nekamenujte me. Moc jsem nemel cas v rustove fazi se o holcicky starat, abych je mohl ohybat ci FIMovat. Taky jsem chtel vedet, jak budou vypadat palky kdyz bude jedna hlavni a centralni palka. Nasledek byl to, ze kytky nevytvorily souvisly a neprostupny porost:/
Druha je zacatek Vdov(dnes uz jsou podstatne vetsi:). Jelikoz klony nebyly uplne v cajku, tak jsem dostal rovnou 5 navic(celkem 21, chtel jsem 16) at si udelam takovou malou selekci:D. Dva klony byly opravdu spatne a uz odpocivaji v pokoji. Ostatni uz vypadaji k svetu a bude jeste tezke vybrat 16 favoritu:). Naschval muzu pak postnout jejich fota a muzeme udelat selekci spolecne:)
Zatim:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma