|
mam dotaz muzu zklizenou ganju dat do mrazaku(cerstve po zkoseni)nemam prostor na suseni po nejakou dobu ?? |
|
|
DooMer |
jenom susenou tohle ti splesnivy... |
|
|
Mr.MEN |
Počkej jak to může splesnivět když to zmrzne? Nikdy jsem to nezkoušel. Ale podle mě by to mělo jít. Ale asi bude trošku vroubek na kvalitě. |
|
|
DooMer |
ja to nekde cetl ze to zacne plesnivet taky se mi to zda divny ale asi to tak je :) |
|
|
Mr.Nobody |
tojo něco jako hard core low temperature curring :) |
|
|
|
zdar, kdyz ji dáš hned do mrazáku tak je to v klidu, žádnej problém jsem stím nikdy neměl. |
|
|
lukasbertone |
zdravím,
Za skoušku nic nedáš :D, ale prece mráz vysušuje. A kdyz nakrajím cerstvou zeleninu do mrazáku taky me nezplesniví a jen zmrzne.Nikdy jsem to nezkousel, davam jen sušeny vymrazit před výtřepem na haš. ;) |
|
|
punkure |
Mám v mražáku už třetí sklizeň, palice prokládám silica gelem, když jsem dával do mražáku nedosušené brko cca ob den jsem to vytáhl a nechal otevřené tak hoďku vyvětrat a zatím jsem žádnou plíseň nepotkal, jeden model tam mám už asi rok a je pořád celkem čerstvý. Každopádně bych tam úplně čerstvé brko asi nerval, nechal bych to aspoň 1-2 dny sušit. |
|
|
|