Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Zdar ;) První grow, 250w sodík, indoor - Klikni zde pro originální téma
Muminex
Zdar, právě jsem se nčerstvě zaregistroval, ale grower už mám dlouhou dobu celý projetý. Rozhodl jsem si udělat skříň a logicky jsem chtěl hned současně založit thread a dostat různé připomínky a rady.
Tohle je můj první grow a rozhodl jsme se předělat skříň v koupelně, není moc velká, ale měla by stačit na 6 kvítek, doufám, že se nebudou bít. Téma by taky mělo být pro všechny kdo začínají jako já, zkusíms e všechno podat polopatě. Dněšním dnem jsem dokončil nákupy a vybavení skříně, tak s tím jdu ven =).
Muminex
Nejdřív nákupy
Osvětlení:
250w Philips SON-T sodíková výbojka 315,-
Zapalovač fcd g400 70 172,-
Tlumivka Nav 250w sodíková 631,-
Objímka E40 150,-
Svorkovnice (čokoláda) 14,-
Flexo kabel (2 žíly) 3m 55,-

celkem asi 1300,-

Vše nakoupeno s Janča s.r.o., asi tam kupuje hodně growerů protože jsem se bavil se dvěma prodavačema a oboum bylo jasné na co to mám, jeden pravděpodobně i pěstuje sám =)

Kupoval jsem ještě 3m vodiče o průměru 1 mm na propojení obvodů a zbytek jsem použil na ventilaci.
Muminex
Ventilace:
2x 90mm ventilátor koupený v elektru 112,-
Spínací hodiny 69,-

Zbytek
6x květináč 18x18 234,-
6x podmiska 16x16 96,-
Perlit 3l 39,-
Hnojivo na palmy 0,5l 59,-

celkem asi 600,-

K věcem co jsem kupoval jsme měl dost dalších, které jsem nepotřeboval. Stínítko jsem si udělal z plechu a jen ho nechám nastříkat bílou, nebo hlínu použiju přesitou z kompostu smíchanou s perlitem, doufám že se osvědčí.

Semínka 5x White widow greenhouse seedbank co. 754,-
1x Galaxy Pyramid 150,-

Měl jsme obědnaný indoor mix z Everyonedoesit.com, ale od zaplacení uběhly tři týdny a stále nic, tak jsem se rozhodl nakoupit v Growshopu.
Muminex
Skříň je ještě nedodělaná, protože na konstrukci světla ještě nemám stínidlo a až ho k tomu přimontuju, tak bude vše kompletní. Do nákladů jsem ještě zapoměl agro fólii koupenou taky v growshopu.

Při optimalizaci skříně jsem udělal otvory ve dveřích nahoře a dole, kde nahoře je oddělená komora pro ventilaci a elektro a odvod vzduchu, ještě je to třeba zatěsnit at to pořádně tahá, ale na to je ještě čas. Použil jsme dva větráky, jeden na odtah a jeden na ofuk. Doufám, že ten jeden bude stačit na odtah, kdyžtak bych musel druhý taky přimontovat na odtah. Ventilátory jsou oba zapojené přes čokoládu do adapteru, který mám koupený už dlouhou dobu od vietnamců, je zapojený normalně na 220v a vydává 12v, ale je to měnitelné, takže muzu regulovat otácky kdyz to dám treba na 6v.

Světlo je zapojené pomocí schématu tady na groweru, jen bez kompenzačního kondenzátoru a pojistky, chlápek v Janči mi řekl že to tam nemusí být.
Muminex
Věšák použiju na zavěšení světelné konstrukce a po víkendu kdy už budou naklíčené semínka vše zapojím a už by to mělo být komplet. Přikládám ještě fotky skříně. Fólie se mi tam dávala dost blbě, protože tam jsou příčky na poličky, tak prosím za pochopení =). Ta spodní se dá ještě sundat ale uvidím až podle velikosti rostlinek.

Snažím se poprvé jenom odzkoušet jak to všechno bude probíhat, takže nekupuju poprvé žádné hnojivo (jen to na palmy aby se neřeklo =)), hlínu přesitou z kompostu a všechno co se dalo udělané homemade.

Cenově to vyšlo:

světlo 1300,-
zbytek 600,-
semínka 900,-
celkem 2800,- podle mě přijatelná cena =)
Fredy
Hlavne bi me zajimalo jak mas skrin velkou?

Dvouma PCfanama 250W rozhodne neuchladis a uz vubec ne v kvetu. Ventilace je zaklad takze trosku zainvestuj a PC vetracky si nech treba na ofuk

U te tve hliny bych si pred tim aspon zmeril pH

stinidlo z plechu natreny bilou asi taky nebude moc ideal ale budiz.

jinak si mohl vyresit trosku vyssi kvetinace.

At se dari ;)
Muminex
Fredy: Skříň je přibližně 60x50x145, takže dost malá. Proto taky doufám, že by to měly ty dva větráčky udýchat samy, nejsou to přímo pc větráčky, jsou silnější mají myslím 2700 otáček (za minutu?). Hlína by měla být dobrá, nebudu měřit nic, snad jen kdyby byl problém později, tak bych to asi řešil. Květináče jsou takové, kvůli rozměrům skříně, nedám tam už větší, možná dodělám ještě nějakou nádstavbu aby se objem zvýšil, ale snad to bude stačit. Poprvé to chci zkusit v provizorních podmínkách a pozdeji bych z první cklizně asi zainvestoval do boxu, stínidlo moc neřeším, mělo by stačit. Vzdycky se dá koupit lepši přinejhorším =)
Muminex
Tak dneska jsem se nějak nudil a napadlo mě udělat si pacháč. Neměl jsem doma žádné trubky, nebo cokoli z čeho by se to dalo udělat, tak jsem trochu zaimprovizoval a našel jsem na vnější trubku plechovku od bombonu 100mm a vnitřek jsme udělal z rozřezaného top topicu 0,5l do kterého jsem udělal díry horkým nožem. Celkem to vypada hrozně, ale myslím že svůj účel splní, hlavně minimální náklady. Teď už jen obtáhnout silonkou , polepit at to těsní a hodit tam uhlí, pro to jdu v pondělí do g shopu. Semínka zatím raší jenom dvě, ale myslím že budou brzo další a v pondělí plánuju zasadit. Fotka je z mobilu, foták zrovna nemám, tak omluvte kvalitu, ale ilustračně to asi stačí.
Fredy
Delej jak myslis, k te ventilaci te to nejspis samo dokope chvilu potom co to zapnes...sam sem na teploty zvedavej a ten pachac to pribrzdi jeste vic

EDIT: a ty kvetinace sem myslel vyssi...teku o stejnech rozmerech je celkem vyssi nez tyhle "okrasny" z kvetinarstvi
Muminex
Fredy: Tak s květináčema jsem to možná trochu nedomylsel a koupil jsem obyčejné v baumaxu, možná budu muset ještě vyměnít, nebo později přesadím, když to bude pro kytičky málo.
Ventilaci už mám domyšlenou, nasadím tam potrubí s dvěma větrákama, takže by to už mohlo stačit snad. Podrobnosti vyladím až za chodu.
Muminex
Potřeboval bych poradit, Je lepší si dát jeden větrák na odtah i s pacháčem, nebo je lepší dát dva slabší, jeden za pacháč a druhý před něj? Planuju dat dva s odtahem 160m3/hod, nebo bude stačit jenom jeden? Delku trubky budu mit tak metr a pul. Diky za radu

http://www.gme.cz/cz/dp200a-2123xst-p625-021.html
konkretne tenhle
iafour
Zdravim tě, nebudu chodit kolem horký kaše a na rovinu ti napíšu, že tenhle tvůj první grow pro tebe bude zkouška ohněm..Jde vidět, že to bereš sportovně a počítáš se změnami, což je v tvém případě rozhodně na místě..Vim o čem mluvim, protože jedu něco podobnýho(60x60x180,250w sodík)..Začal bych od osvětlení: 250W sodík v těch tvých rozměrech udělá tolik tepla, že ty kytí ugriluješ..O optinálních teplotách ti asi psát nemusim, protože jak už jsi sám zmínil, četl jsi celý grower..Jediná možnost je COOLTUBE..! Koukni na growbazar.cz a určitě seženeš nějaký za přijatelnou cenu..

No a od osvětlení se odvíjí ventilace a jak už psal Fredy, zapomeň na to, že by jsi to teplo odtáhnul nějakýma vetráčkama i když silnějšíma než PC ventiky..Nech je na ofuk..!Pro tebe by byl ideální ventilátor TT100(187 m3/hod), aluflexou ho připojíš na cooltube na pacháč, prostě jak chceš..

No a další věc je tvoje hlína, květináče, hnojivo..:-/ Perlit supr, nezbytná věc..Ale hlína z kompostu..! Musíš si uvědomit, že pěstování ve skřini neni pěstování venku..Na 90% ta hlína bude kyselá a s tvým přístupem neměření spálíš kytíí hned na začátku, kord když jedeš ze semínek..Pořádná hlína v Growshopu stojí pár kaček a tobě bude stačit 20l hlíny, takže nějakých 200Kč( http://www.my-garden.cz/zemina/subs...izz-all-mix-20l )..

Kup k tý hlíně ještě biobizz grow( http://www.my-garden.cz/hnojiva-a-o...zz/bio-grow-05l ), půl litru ti bude krásně stačit a za 150 kč ti to udělá víc než dost práce.. No a na květ alespon Biobizz Bloom( http://www.my-garden.cz/hnojiva-a-o...z/bio-bloom-05l )

Květináče vyšší..! A já bych jel jen 4 kytíí, budou se ti mlátit..

a na tu agro folii bych se taky vybodnul..Já to udělal tak, že jsem to stříknul bílým sprejem(100kč), ale už ji tam nech, když jsi ji tam tak pracně dal..

Všeho všudy: ventilátor 1000,-, cooltube podle toho jak seženeš, ale i novej stojí okolo 900,-, hlína 200, hnojky 300,- suma sumárum +-2500,-, který z tvýho snažení udělají úplně něco jinýho než s tim co máš..

Omlouvám se, že jsem zkritizoval skoro všechno, ale věř, že vim, o čem píšu..

Doufám, že si z mýho vyčerpávajícího příspěvku vezmeš něco k srdci..!

Ať se daří a budu sledovat...Grow up..!8)
Muminex
Předem někuju za připomínky a jsem rád, že mám nějakou odezvu. Skříň je po dnešku relativně hotová, mám zasazeno a všechno je spuštěné.

Ohledně světla, cooltube si kupovat nemíním, přijde mi to moc peněz a myslím že k odstranění tepla z výbojky bude stačit přidělaná ventilační trubka a pod ní dám plexi aby teplo nešlo rovnou dolů snad to bude stačít. Na ventilaci míním připojit dva 160 m3/hod větráčky a ty vda menší nechám na ofuk.

Dodělal jsem práce na světle, pleh se zdá být dostatečně odpudivý pro světlo, po půl hodině se vůbec nezahřál, uvidím zítra po delším záření. Takže světlo zapojeno, zavěšeno a teplota do zítřejších ventilačních změn vydrží dobrá díky otevřeným dveřím a dostatečné vzdálenosti světla od rostlinek.

Zasazeno kořínkem dolů asi centrimetr pod hlínu. Klíčky byly docela pěkné za ty tři dny jeden asi centimetrový.
Hlínu jsem nevolil jinou než kompost a perlit, zítra si koupím test ať vím na čem jsem.

Ohledně fólie, nechtěl jsem stříkat skříň na bílo protože bude třeba ji v nepoškozeném stavu vrátit a i přesto že jsem trochu pozměnil její vlastnosti, tak barvu jsem chtěl vyvážit fólií (50,- ... zadarmo).

Přikládám fotky a čekám další rady ;)
Muminex
Klíčící semínka
Muminex
Detail světla
Muminex
Zasazeno. 1. den na 18/6 (22.11.2010).
iafour
Koukám, že si stojíš pevně za svým..Nezbývá než popřát hodně štěstí..8)
Muminex
Teď jsi mě dost vystrašil, ale snad to nějak udýchají kytičky, snad to všechno vychytám a bude se dařit ;) zítra bude report z ventilace.
Muminex
Dnes jsem namontoval nové větráky, které mají dohromady 400m3/h, dal jsem plexi a ještě mi chybí tam dát aluflex pro zefektivnění odvětrávání přímo od sodíku. Teplota 25, ale po delší době stoupla na 27, tak jsme dvirka pootevrel, ale až bude druhý větrák zapojený a flexa, tak by problém být už nadobro neměl.

Na rady iafoura jsem investoval do Biobizz rust a kvet, tak zacnu podle navodu hnojit po prvnim tydnu rust a po druhem kvet. Dneska prvni vdovicka vykoukla ven.. tak se mi ulevilo =).

Měl bych dotaz na ten akvarijní test. Je to dělané na vodu, a když to chci udělat na zaminu, tak ve vodě zamíchám hlínu a potom tam dám pár kapek toho roztoku? Přijde mi ta barva strašně kalná a pořádně to nejde poznat. Dík za help ;)
iafour
Ty to možná doopravdy uchladíš..:-) Pořeš ještě tu aluflexu a dej vědět, jak to funguje..?! Ať se daří..!
trávníkář
Další rejpal:) No oni kluci mají s tou ventilací pravdu...Nejde jen o to kytky uchladit ale dopřát jim skvělou výměnu vzduchu.cooltub by vyřešil jen teplo ale co vzduch??Na ventilaci záleží skoro nejvíc z celého pěstu....není radno zkoušet možná tohle nebo tamto ....nebo tam naplácat 10 větráku...Kup jeden pořádnej...osvědčil se mi 220m3/h ufo na 250w, kterej mám už řadu let.je to bomba-od té doby, co nepodceňuju ventilace dělám i docela výnosné sklizně... dříve sem to honil jako ty a nic moc-příklad mého začátku-600W a snaha ušetrit na ventilaci tak jsem koupil 220m3/h-teplota 29°C good.Výsledná sklizeň kvůli zanedbané výměně vzduchu 200g.
Teť jedu 250W odtah mám 220m3/h a ejhle -udělám 200g.A říkám-stál asi 2,5tis ale bohatě mi to už vrátil!!!Jestli čekáš slušnou sklizen tak dopřej těm kytkám slušný podmínky.Za 3měsíce to máš doma zpět!!
Napiš smažu
Čus!
Ty máš předřadník na stínítku?
To není zrovna nejlepší řešení, předřadník topí jak sviň, 250átka taky, ty to fakt chceš upíct.
Bejt tebou tak ten předřadník dám mimo bednu, ale jak tak čtu tak ty si stejně nenecháš poradit.
No nic, budu sledovat
Muminex
S ventilací vím, že je největší problém, udělám jeden přítah z větráku 80mm a trubka pěkně tahá od výbojky teplo, takže to už je vyřešené. Na tlumivku jsem dal jeden větrák, aby mi ji chladil, až si kupiím vodiče, tak ji dám mimo ať se komfort zvýší ;). Teplo je tam akorat 24 C, takze myslim ze to je v pohode, kdyz dodelam ty dve zmeny, tak by to mohlo byt uz hoden luxusni pro rostliny =).

K semínkům - Jeden klíček byl ulomen při převozu a tak semínko nevyrostlo z hlíny a druhé semínko bylo uloženo moc nízko, takže taky v háji. Zůstal jsem na 4 kytkách a ty vypadají dobře, pokud to jde poznat tak brzo =). Nejvýš je zatím galaxy, která má dispozice k vyššímu růstu a dalo se to čekat.

Jinak další investice do skříně plánuju po první sklizni, teď jsem docela na mizině =), takže i když by se ufo nebo tt hodilo, bohužel to kyti budou muset vydržet ;)

A díky za připomínky ;)
iafour
4 kytii budou na ten tvůj prostor úplně akorád..!Vim, že se ted opakuju, ale kup ještě v Growshopu 6.5 l květináče, stojí pár kaček..A jestli by jsi někde vyšťoural 200 kč, tak se vyprdni na tu hlínu z kompostu a dej tam ten All-mix od Biobizzu..Výsledek bude úplně jinde..! 2kytii už máš pryč, tak nedráždi hada bosou nohou a dej na mě..Budu sledovat..!
Muminex
Kvetinky budou presazeny az dorostou z tech mensich, vim ze jsou 4 akorat, a jsem docela i rad ze ty dve vypadly, jen ten duvod neni rozhodně hlína, ale špatná manipulace při zasazení ;).

Jsem strašně tvrdohlavý, ale určitě jsou rady dobré a stejně to asi vyměním pro jistotu. Myslíš že by mohly hnojky upravit ph do lepší pozice? (bio bizz kvet a rust)

Měl bych dotaz ještě na nějakou techniku růstu, nevím zda je vhodnější v tomhle případě použít scrog, nebo zastrihnutí, třeba fim?! Ale radši bych zastřihnul, protože kyti můžou růst dost do výšky a to by asi síť trochu přibrzdila ne? Dík za pomoc
Muminex
Optimalizace pestirny je dokoncena totalne, konecne jsem dodelal vsechno a skrin je komplet funkcni, odtah zajistuje sunon kulickovy vetrak s odtahem 200m3/h a přítah jeden pc větráček 80mm plus jeden na ofuk. Teplota v zavřném boxu je 22 C asi a v noci kolem 18 C. Myslím, že se rostlinkám daří dobře, akorát jedna se nějak zastavila v růstu,nevím, čím to může být. Přikládám fotku.
mysak
Hh to zavěšení je ,,denžr''nebo by tam mohl dat pod tu lampu štít..a tu lampu bych dal asi blíže Ke stínítku -pokud ti to ale neroztéce tu barvu z toho
mysak
Nebo tu cooltubu-taky jsem se nudil to je v pořadí druhá co jsem výrabel
iafour
Hnojky ti spíš ovlivní EC a když budeš hnojivo dávkovat podle návodu, tak by to nemělo mít na Ph vliv.. Já být tebou tak je nechám bez zastřihnutí..Mám odzkoušeno to i to, ale nezastřihnutý kytky jsou úplně jinde..Silnější, stabilnější..! Samozřejmě zase záleží na genetice, ale většina je dělaná tak, že zastřihnutí nepotřebuje..Prolítni net a nastuduj si něco o tom tvým modelu, aby jsi věděl, co a je pro něj nejlepší..No a se sítí ti neporadim, protože ji nepoužívám...:-) Jinak s tou pomalejší kýťou si nedělej starosti, to se hold někdy stává..Při nejhorším ji pak podložíš a uvidíš, že ty ostatní v průběhu květu dožene..

Btw: Mysli na to, že kytky se po přepnutí na 12/12 většinou vytáhnou o 1/3..:-)
Muminex
Asi to nechám tak, podle toho jak se rozrostou. Pokud se rozrostou málo, tak je nechám střihnout a pokud to bude normál tak bez, aspoň budou mít dost místa růst do výšky. Mají na růst do výšky asi 150cm, takže toho chci maximálně využít, mám teda nechat vyrůst v růstové fázi nějak na necelý metr? WW je od greenhouse seeds, takže by měla být genetika dobrá, podle toho co jsem se docetl tak z řízků od původní WW.

Na WW jsem nenašel nic special, je toho hdoně o historii ale o pěstování moc ne, hlavně by měla být odolná, což se mi jako prvopěstiteli hodí =). Hlínu nechám kompost a když budu dosypávat, tak zvolím allmix od Bio Bizz, když s tím hnojím, tak už nemá cenu vymýšlet jinou hlínu. To ale přijde až tak po druhém týdnu až budou silné a přesazení jim snad tolik neublíží. Začal jsme hnojit Bio Bizz Grow, jeden panák na 2l, vydrží tak na dva týdny asi, možná na jeden, hlína je dost prodyšná a nemůžu nalít moc aby to neproteklo.

Ta jedna menší se zvedla o centimetr, tak snad to dožene, ale nebojím se ;).

Další fotky do týdne, chci aby šel poznat rozdíl :)
Cya ;)
Nif
Kytky zastrihni uplne obycejne mezi 3-5 patrem, fim ani nezkousej. Dotesni si tu folii, at ji tam nemas tak volne, nebo mi to jen pride imo.

Spravny hnojeni budes mit treba tady http://www.biobizz.nl/

A jelikoz si grower celej procet, tak musis vedet, ze kytky se naopak prolejvaj.
http://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html
iafour
Mysli ještě na místo pro lampu a prostor, který musíš mít mezí ní a vrchama..Já jedu v cooltubu a mám ji 15 cm od vrcholku, takže ty tak 20-25 cm.. Zadej si tady na groweru do vyhledávače WW a určitě ti toho vyskočí plno a pak můžeš probrat vlastnosti s těma, kteří WW pěstovali..Ale já osobně bych ji nechal na růstu max. do 50 cm a rozhodně nezastříhával..WW hází hlavní monstrozní palici a pak se košatí okolo ní..:-) Koukni, optej se a uvidíš sám..!

Hlínu ti chválim a dobu přesazení taky..Nech je at se chytnou a pak je dej do novýho.. S tim hnojivem pozor..!! Množství by mělo být 1cl / L vody..!! A hlavně je důležitý myslet na to, že je to organický hnojivo, který se kazí..Takže 14 dní je fakt hardcore..!! Míchej každou zálivku novou do min. 24 hod. odstátý vody..Vim, že je to každodenní práce kolem hnojiva, ale vyplatí se..:-) Ať to roste..8)
Muminex
Právě mě až udivuje jak málo informací tady o WW je. Něco jsem načetl, ale většina použila SOG, tkaže nezastřihávat ;). Hnojivo budu míchat pokaždé, to mě vůbec nenapadlo, díky za radu ;)! Množství je v plánku 2-4cl, ale na lahvi 1cl, mám se řídit radši menší dávkou při začátku růstu že? Navíc v tom plánku to je už hnojení na all - mix, který ještě není.

Moc díky iafour ;)!
iafour
Ano v plánku je 2-4 cl / L vody, ale to jde o light mix od Biobizzu a 4 cl by tam šly až od 7 týdne..Nicméně ty tam ted nedávej víc než 2 cl, po přesazení 1 cl a i když je u All-mixu po celou dobu 1 cl, tak začátkem 6 týdne můžeš dávat 2 cl, aby pořádně zesílily a byly připravený na pořádný palice..! Biobizz je celkově trošku slabší, takže až zas tak moc nevadí, že trošku přehnojuješ, kord když se jedná o hnojivo na květ..:-)

Ještě bych ti poradil Top-Max od BB, který slouží jako stimulátor květu a kytkám pomáhá připravovat se na květovou fázi a vše s ní společný..Jinak nemáš vůbec zač..! Jsem rád, že jsi zapomněl na svoji tvrdohlavost a dáváš si trochu poradit..8)
Muminex
Tak.. kyticky si žádají svoje, začaly bělat konce listů (viz foto). Urgentně zítra přesadím a snad už se chytnou lépe. Měl by to být nedostaten železa z důvodu nečerpání kvůli vysokému PH, nějaká rada, která by přesazení pomohla? Díky ;)
iafour
Odděl co nejvíc hlíny a dávej si pořádnej pozor na jakýkoliv vlásek kořene..!
Muminex
Tak jedna kytka přesazení nepřežila, ta co indikovala problémy jako první. V rámci zaplnění prostoru ji nahradím pravděpodobně klonem euforie, pěkně zakořeněné, takže pořád na 4 kytkách, jen úmrtnost celkem hrozná (3 z 6).

Hlínu jsem zvolil light mix kvůli menšímu EC, zatím zalívám čistou vodou, příští tyýden začnu zase hnojit po maých dávkách. Pořád se nemůžu dostat k fotkám, v neděli to snad už popoženu a budou ;)

Měl jsem ještě problém s vlhkostí vzduchu, kterou jsme vyřešil nějakým ručníkem a občasným postřikem vodou, snad to bude stačit, na zvlhčovačku nemám :-/.
mysak
pohled ze zhora --tam se pripevni lapa ..no plech to vidis /vystrihnuty plech jsem normalne kupoval to bylo asi nejvetsi investice... ale dase sehnat i jinak-nekde
rouru jsem kupoval -objednaval uz ani nevim kde ale dokonce mi ji i privezli meli tady k nam do mesta nejaky zavoz takze pohodicka ta me vysla na nejakych 220?
tu adresu toho podniku z ktereho jsem to objednaval jsem tu nekde zadaval na GR(mam pocit nekde do sekce vyroba cooltube)tak nejak
Muminex
Takže už radši nebudu říkat kdy vždycky dám fotky protože to většinou nesplním =). Dneska ale konečně report a doufám, že s domrými zprávami, teda pro mě určitě :D.

Proběhla změna na květináčích a to následující. Jedna vdova skapala po přesazení a tak byla nahrazena dvěma pěknými řízky Euforie od prashiwy, kterému tímto taky děkuji ;)!

Takhle holky vypadají po 20ti dnech na růstu, ale nedivím se že jsou tak malé, kvůli všem okolnostem a problémům kterým museli čelit =) (díky mě, snad se polepším :D).

_______________________________________________________
Celkový pohled

Vepředu vodovy, ta pravá byla od začátku zakrslá, snad to dožene, pořád čekám =). Vzadu vlevo je Galaxy a vpravo jsou Euforky, které jsem musel nechat v jednom květináči, snad to pro ně bude dost, nemám je kam dát, tak to budou muset vydržet spolu =).
Muminex
1. Galaxy
2. WW - ta pěknější
Muminex
1. WW - ta hořší =(
2. Euforky
Muminex
Mám ještě problém s teplem. Mám tam asi 22 přes den a chtěl bych to zvednout na takových 25 minimálně. Četl jsem že se tořeší řárovkou v písku, jakou žárovku bych měl použít pro můj prostor? Díky za odpovědi.
(: FRODO :)
Zdravím ... no nevím moc se v tom nevyznám (taky ted mám thread první indoor), ale zdá se mi trochu zbytečný to tak odvětrávat, že tam máš zimu - tak začít topit :-) (chapes me ne :D) .... to mě příjde jako mít zaplou klimatizaci a dotoho si přitápět (prostě plýtvání energii) - asi bych to řešil regulací ventilace, ale nevím, třeba nekdo kvalifikovanější k tomu řekne neco víc. Jinak ty WW vypadají fakt ztrápený ... asi mají šok z přesazení nebo z ty bejvali hliny ... nevim, ale zdrave mi rozhodne nepripadají ... přeju ať se chytnou

growu zdar
Muminex
No něco na tom bude, asi by to chtělo regulaci, ael ještě počkám protože budu dávat pacháč a nevím co to udělá. Myslíte, že bych mohl dát http://www.gme.cz/cz/-p765-389.html na ten můj větrák?
(: FRODO :)
No já osobne bych rekl, že by to jí mělo (chodim na elektro skolu), ale pockal bych jak rikas co udela ten pachac ... podle me by to mohl zpomalit napolik ze by pak regulace ani nebyla zapotrebi :-) ... uvidis sam ... jinak kdybys chtel mrkni i na muj grow .. je hnedka nad tebou (FIRST indoor grow, 250w, 0,5m2, Amnesia Haze a Skunk 1 - budu rád za každou radu) jedeme skoro stejne .. muzeme pak porovnat :)
mysak
22 stupnu bych moc asi ted neresil..

..je treba dat kytky do kondice a pak farat:)

zvlcovacku mam a jeste natahoval mokre hadry ktomu jeste kropil..
..a krouti se ti listy
Muminex
Zvlhcovacku nemam, mam jenom ruzne nadoby s vodou a rucnik v nich, a rozprasuju vodu co nejcasteji to jde.

Ty listy se krouti kvuli male vlhkosti?
mysak
ne to asi ne,. neco jsem hledal ale tezko rict:) bude toho tam asi vice...
nevim co tomu davas nedavas ..
http://grower.cz/pestovani/navody/z...ojeni/7.html#49
nejake priznaky
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=384314
listy
a jinak lidi chodi tady tak si to projed...http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
mysak
roste to ?nebo spise vubec? spise vubec ja jsi psal vid(jak to mas velke za 20dni)
Muminex
No ono se to dost seklo v te stare hline, po presazeni se to vzpamatovalo a dost porostlo. ted uvidim az v pondeli jak budou vypadat, hned to tady hodim a kdyztak to poresim ;). Podle me rostou pekne, zacinaji smrdet trochu.
mysak
no je mozne ze jsi jim trochu potrhal kořeny tak se sekly---
Muminex
Takže další nálož fotek. Kytkám je přávě 29 den v růstu (ostudné) a myslím, že se jim daří dobře, konečně se rozrostly asi kořeny a kytky rostou hodně rychle. Euforky mají nějké trable, jdu hledat co jim tak chybí, ale zbytek je paráda =).

Nevíte čím bych kytky potáhl více do výšky? Nějak se mi rozrostly do šířky a chtěl bych je povytáhnout, protože prostor je limitován plochou, ne výškou.
Muminex
WW a její stonek :-)
Muminex
pravá strana je nějaká horší, jak ta vdova, tak i eurofky jsou horší.
Machoman
Přehazuju do indoor galerky,ted nacpeš k příspevku až 5 fotek.
Muminex
Nejake novinky ze sveta minipesteni a spatneho growu =). Clekme se stydim za to jak to nejde, ale porad cekam na ph metr a tak se nedviim ze to nejde. Prave byly kvetiny ustaleny na 40% vlhkosti a 25 stupnich a prepnuté 30.12 na 12/12 tak jsme zvedavy co se s nima stane a jestli vubec neco vydaji ze sveho zniceneho zivota. Fotky chudinek.
IcanLearnUgRow
čau koukám že ti nejak ti nikdo neodpoveděl , jeslti nejsi limitován vejškou, tak zvedni světlo , rostliny se táhnout za svetlem, čim dál bude, tim víc budou vytáhlejší... a řeknu ti teda mě jako chudinky nepřijdou , maj krasne zdravou barvu...
HurricaneGeorge
Ale zase čím dále je výbojka tím menší intenzita světla kytkám, nijak bych tu výšku neřešil, stejně se u sodíku ty kytky více táhnou než u MH či CFL.
Jinak zajímavé listy, takové baculaté :). Koupil jsi aspoň nějaký hnojky na růst/květ? Ta teplota 22°C je ideální, uvidíš jak se ti zvedne až tam budeš mít velký kytky a proudění vzduchu se zhorší...
Jinak ať se daří...
Muminex
Díky za rady, Já to vidím na zvednutí v případě že se vytáhnou, tak to smysl bude mít. Je to dost malý prostor a mělo by se to prosvítit, kdyžtak to prostříhám trochu.

Budu tam dávat Envirolite 125w red, takže teplota snad nestoupne do zavratnych vysek protoze asi by stoupla o hodne kdybych nechal sodu. Akorat jsme zjistil ze tomusi byt zapojene pres Pc kabel do zdroje, coz me dost matlo, takze ji tam hodim co nejdriv.

Hnojky jsou Bio biz Grow a Bloom, ale ted mi nejak zloutly spodni listy, tak jsme vysadil, ale zase to tam flaknu hned =).

Barvu mam pry dobrou? tak to slysim moc rad, nevim poradne podle fotek co tady vidim jak to ma zdrave vypadat kazda odruda ma svoje a neni to tak lehke pro prvopestitele poznat.
Časlove
Počkej, ty rosteš pod 250W a na květ dáš 125W úsporku? To se mi nezdá jako moc dobrej nápad;)!
No jestli jsou to chudinky, tak max tim, že jsi tomu zprznil ty velký zdravý listy, tohle prostě nepochopim...
Jinak bych doporučil ještě pár dnů na růstu, trošku to poohejbat (třeba si kup kolínka, nebo pomocí drátů), víc zaplnit prostor a pak až přepnout a hlavně nestříhat zdravý listy a už vůbec ne v růstu...

Edit: No jako stačit jo, ale to podle toho co z toho chceš mít... Pokavat si rostl pod 250W a uchladilo se to, tak nevidim jedinej důvod proč dávat na květ menší watáž. Pod 250kou to bude určitě lepší než pod 125W. Asi tak...
Příště kdyžtak naopak!
Muminex
Kazdy tady radi neco jineho hh. no Kazdopadne uz se stalo a uz nic menit nebudu, na rustu byly uz moc dlouho... asi 40 dnu O_o. 250w soda by mela prostor rposvitit vice, ale 125w clf by mela stacit, je tam 5 kvitek, to musi stacit usporka ne?

Edit: Teplota se prave dost nebezpecne zveda a bojim se ze kdyz budou kvitka jeste vetsi, tak to zacne byt akutni. Je to dost maly prostor. Taky jde o prachy za elektriku, to jsem ale ze zacatku moc neresil, tak proto jsem sel do sody.
Časlove
Ten prostor se mi zdá na 250W akorát (mám v podstatě stejnej), spíš jde o tu ventilaci no...
Taky záleží co od toho čekáš, se 125kou to nebude nic moc, to už radši kup 150W sodík! Nebo nějak pošefuj silnější odtah! Každopádně 125W ti takovejhle prostor dostatečně neosvítí...
No a prachy za elktriku, to už je jiná píseň :D

Jo a ještě at koukám jak koukám, tak tam nikde nevidim žádnej ofuk... Ten ti s teplotou taky pohne směrem dolu!
Muminex
No je to otazka, kterou se ted buud zabývat asi casto vzhledem k rustu a zvysovani teploty a penez ktere chci dat za elektriku.

Ofuk tam mam, mam dva pc fany 80mm, jeden pritah a jeden ofuk, myslis ze to staci? mam to na slabe trafo, myslim jen 6V kdybych to dal na silnejsi tak by se otacky zvedly a asi to vymenim kdyby teplota moc stoupla.
Muminex
10. den 12/12

Holky se nám začly konečně vybarvovat, euforky jedou jak divé, jde vidět, že řezy od prashiwy jsou kvalitní ;). Galaxy je napřed před vdovama, ale to je asi genetikou, má to v popisu =). Vdovy se zdají být nějak hodně otřesené po všech problémech při růstu, ale taky se začínají zlepšovat. uvidíme co nám přinesou další dny =).

Teplota 26C a vlhkost stálá 40%.
Muminex
Takze menši update. Kyticky nam nam trochu zvlčely a začly paličatět :D. To je jenom dobře.

18. den 12/12




1. euforky z blízka












2. euforky













3. Galaxy














4. WW














5. celek

Omlouvam se za fotky, nemam moznost fotit pri tme, a nechci jim ji umele delat at je to netrapi, takze kvalita je trochu horsi.
Muminex
Tak jsem si říkal, že tady ještě nikdo neměl odrůdu Galaxy a mohl bych k ni napsat neco vic, z toho co jsem pohledal na netu jsem poskladal tohle.

Galaxy - Nová feminizovaná odrůda Pyramid seeds, která ji hodnotí jako jednu z nejvýnosnějších ze své kolekce. Je to kříženec Northern light a Afghánu. Je to skoro čistě indika s rychlým růstem, který může způsobit zlomení stonku pod tíhou palic, protože jsou tenké. Je to středně-dlouho kvetoucí rostlina a sklizeň by měla proběhnout okolo 58 dne. Jsou na ní celkem pěkné reporty skrze internet, většinou spokojenost s množstvím výnosu a velkým množstvím pryskyřice. Je vhodná jak na indoor, tak na outdoor.

Sativa: 20% / Indica: 80%
Genetika : Afghan a Northern Lights
Sklizeň Outdoor: End of September
Doba květu Indoor: 55 - 60 days
Výška: 110 - 130 cm
THC: 15%
Muminex
Tak tady mam konecne fotky ze tmy.

20. den 12/12

Ted si dam chvili oraz at jde poznat rozdil mezi dny ;)
Fenix
Zdar pjekna skrinka
Muminex
30. den 12/12

Kromě nadálého hnojení a očekávanému prostříhávání se nic moc nedeje, krome rostoucích palic a nějaké svině co mi je tajně chodí cukrovat 8-).

Hnojeno 3ml Biobizz grow a 4ml bloom, vypadaji spokojene, žloutnoucí listy se chystam ustřihnout at se energie soustředí na palice, uvidíme co nám přinese následující doba :-). Snad vůně bude čím dál více připomínat coffee a ruky budou od pryskyřice už při otevření skříně :D.

Pěstu zdar ;)

Fenix: Dik moc ;)

1. celek









2. Galaxy












3. Vdovky











4. Euforky
Muminex
Potreboval bych poradit, jak to vidte vy ostatni s velikosti palek? Mi prijdou docela male, ty vrchni jsou asi prumerem jako zapalovac, neni to male na pulku kvetu? Ja si tam uz asi moc brzo predstavuju palice jako pest a precenuju to, prave proto potrebuju nejaky realny pohled na vec =). Pripadne kolik by tak mohla cela sklizen hodit g priblizne vzhledem k poctu kytek, prostoru a watazi.

Diky za odpoved ;)
Muminex
38. 12/12

Tak kyticky jsou zse o kousek dal, ale jdou na nich videt uz chyby zpusobene drive. Aspon jsem chytrejsi do priste.

Za jakoukoli radu budu velice rad a pokud nekdo muze, tak mi zkuste letmo odpovedet na otazku v prispevku vyse.

Diky at to roste ;)












Vdova










Euforky









Galaxy













Galaxy
Muminex
Tak sami vidite tu bidu =) už se těším, že sklidím a využiju všechyn chyby na další grow.

Foceno dnes 44. den 12/12. připomínám, že od semínka byly přibližně měsíc na růstu, ale to bylo jen díky špatné hlíně.

Rad bych vedel kolik si tak myslite ze toho bude. Tipovacka bude az po fotkach susiny za nejake seminka, ale jen tak predbezne muzete ;)

Jinak už trochu plánuju příští pěst, ale ten už bude v mikru, hodím tam 125w red úsporku a bude to v kokosu ;).






Galaxy














Euforia














White widow
IcanLearnUgRow
čau tak zas koukám, nikdo ti sem nic nepíše, stejně jako mě :-) tak si musíme vystačit :-)
Velikost pálek je podle mě adekvátní, zaleží na vícero vecech:vzdalenost od výbojky,hnojení model, kdy začně pořádně bobtnat a do jaký finální velikosti nabobtná.Většinou nejvíc nabydou poslední a předposlední týden, aspon teda na hustotě.
Jinak, když nemáš realnej pohled , tak si projet thread ostatních at si ho uděláš sám :-) Celkem brzo typovat, ale já tam tědka vidim , že tam nebude rozhodně víc než stovka, a zřejmě ani ne víc než 50 :-( Vzhledem k prostoru je to bída jak řikáš,
ale příští kolo se překonáš :-) A jak to vidíš ty?
Měj se a at to bobtná do neskutečnejch raket jako pěst :D
Muminex
No už tak přibližně vím co vychytat a jak zvětšit výnos, v tom mojem prosotru jsem chtel aspon 100g, ne li vice, ale prehnal jsem požadavky na svou zručnost =). Už vím jakou hlínu, jaké hnojky nejlépe, jak stříhat, plánuju příště zavazovat taky. Threadu jsem projel nespočet, ale težko porovnávat, snad to ani nejde. Hlavně je musím nechat prorůst víc na růstu ať lezou do výšky. uvidíme co z těch chudinek bude nakonec =).

Díky za názor ;). Ten tvůj hydro - vertical se mi dost libi ;). Taky tvrdy palkdy a pryskyrici pretekajici z listu :D.
IcanLearnUgRow
No uvidíš no. Já už tam hydro nemám,kytku v bubleru jsem dal kamaradovy, byl to jen pokus a beztak me sralo u toho spat, vzduchovadlo i bubliky delaj bordel(zlata hlina, ta je ticha :D), ale ted uz beztak spim s jednim zapnutym odtahovym vetrakem, a asi budu muset spat pak ze vsema trema, aby to nezplesnivělo.Kytku v bubleru nahradila bila wdowka z fem seminka od royal queen seeds :-) ta je o tejden pozadu s kvetem, ale skoro je dohaní :-) Já už tady neaktualizuju, jen na f.g. -tam nemusim upravovat fotky...sem hodim pak jen report.To každej dělá chybu , že přepíná brzo aby mu to nepřerostlo, ale nechapu proč, však když to přeroste, vždycky to jde ostříhat,nebo ohejbat aby palky měli místo, ale když je prázdnej box tak to doplnit nejde... Jinak já počitám s tvrdejma palkama, protože přesahuju idealní hranici blizkosti rostlin k výbojce, ale nevypada , že by to vadilo :-)
Jakej máš problem s tvojí hlínou a hnojivama? ja hnojim obyčejnym tekutym slepičákem z obi za 50kč a stači to :-)
Muminex
Jo vodvka byla pro mě jistota hned ze startu, každý si ji chce vyzkoušet, akorát ji mám od GHS, ale to asi moc rozdíl není. Taky řeším hluk ventilátoru, ale mám tam normální ložiskový sunon a nevím jak to odhlučnit, zabalil jsem to ted cele do odhlucnene roury, dva vetraky, mezi ne uhli a stejne to huci jak byk jelen kdyz je nadržený :D. Hlína je dobrá,a le roste to pomaleji než ve vodě a taky je i menší výnos prý, těžko řít, nemám s možnost srovnat se svojema zkušenostma, ale taky chystám nějaký ten bubbler :-P. Já jsem na začátku měl zasazeno v kompostu z venku, ale bylo to moc kyselé a já jsem nějk nedůvěřoval growerům že to je to nejhorší. Takže rostly tak nějak všelijak až mě to donutilo stejně hodit to do light mixu. Ale celé to přesazování a růst trvaly hrozně dlouho a už jsem chtěl proste vidět jak kvetou, tak jsm je přepl, čekal jsem že povyrostou ještě více. Hnojím to jen biobizz blow a grow, plus voda s peroxidem. Proto by to chtělo něco navíc, nějaký root stimulator na začátek a fish mix možná i nějké mikroprvky aby se doba růstu zkrátila a květ měl větší paldy ;)
IcanLearnUgRow
Peroxid do hlíny se prej nemá lejt, zabijí to bakterie a v hlíně jsou prej potřeba, třeba na řizky nebo mladý sazeničky jo ale jinak ne. já to tam taky lil a přestal jsem ale nevidim vliv :-)No a odhlučněná sono trubka nepomáhá? já jsem si tědka udělal před pachovej filtr odhlučnění jaký prodavaj v gshopech za dvojku .A takovej ventilátor jako máš ty(sunon), jsem dal dovnitř květináče hranatýho, obalil molitanem jeden konec přidělal redukci z 12.5 na 100, na druhou stranu dal kus pet flašky, a ten samotnej ventilator ve vnitř to ztlumilo neskutečně, a zvuk proudicího vzduchu z dalších dvou taky, ale ne tolik , ale jde u toho už spát. Mě se to odhlučnuje špatně, když mám na odtahu spojený tědka 3 ventilatory :D ale jeden ventilator se dá odhlučnit dobře.Tady jsem viděl taky nějakej návod na odhlučnění....
Muminex
To neni spatne, ja jsmet o tak jako cele zabalil, ale jde videt ze to mas vymakane. Stejne to budu muset asi předělat, tak jsi mi navrhl celkem dobry napad. Peroxid se do hliny lije na odsoleni z hnojek, melo by to fungovat jako u hydra, ze se koreny a hlina procisti a odsoli a pristup k zivinam je vetsi. tak to mam aspon nastudovane a porazene ja. Jak jsi udelal to odhlucneni? Ja jsem videl ze to je takovy dlouhy valec co je sirsi nez roura a na tos e to akorat napoji. nevim jestli to mas podobne, ale jak by to slo udelat? Mam s tim celkem problemy, ten vetrak ma neco kolem 55db hlucnost a nedari se mi to srazit, musim nejak dojet tenhle round a potom si s tim pohraju se vsim ;). Nevim jestli pomohla nebo ne, protoze jsem mel predtim zapojeny jeden ktery byl dost hlasitý, a ted mam na jedne snure dva a je to tak stejne, nevim jestli je to vic potichu, akorat kdyz jsou dva tak se to vyrovna zase.
IcanLearnUgRow
Pokud chceš vyfotím to, a pošlu ti odkaz na pm.Jinak jsem přemejšlel z čeho to udělat, jde to udělat z čehokoliv, na icmagu jsem to viděl vyrobený z plastovy velký popelnice, typek tim odhlučoval fakt silnej, zřejmě i hlučnej větrák, a řikal že 80% ztlumení.Ja to mám ale udělaný z hranatýho květináče 6.5 l myslim. a vnitřek vystlal molitanem, nebo to jde vyslat rw, dovnitř toho krásně zapad ten ventilátor, na obou koncích vyvod 100, že jde napojit normálně do potrubí, pet flaška má přesně ten rozměr a na druhou stranu jsem to přidělal přímo k ventilátoru redukci ze 125 na 100 z gshopu , kterou jsem měl doma., vše pořádně obalil stříbrnout lepicí páskou a drží to a funguje :-)Mě tenhle nápad a link na inspiraci na icmagu poslal taky kamarad , tak posilám dal :-)Dá se to udělat z čehokoliv a čim větší to bude, tim líp to bude tlumit. Já si s tim všim hraju za provozu, sem ztravil takovejch hodin upravou boxu ,ale rostliny si zažily celkem pekla :-(
Muminex
Byl bych ti vdecny, musim to trochu vic vytunit. Nezni to vubec spatne, kvetinac za pr kacek a molitan a paska to je nic. Zkusim to taky nejak podobne udelat. ;) dik za rady
Muminex
Konečně proveden tuning. Mezi dva větráky vloženo uhlí a vše zabaleno a odhlučněno, celkem dobrá účinnost, takže jsem spokojeny. Tlumivka dána mimo skříň a konečně stínítko normální kvality =).

Těším se na skromnou sklizeň, doufám, že se to bude dát aspoň hulit.

Ať to roste ;)
BHCBRUNES
nazdar ja bi som sa chcel opytat akym hnojivom si hnojil galaxi??? a od kedy si zacal???ja tiez mam galaxi pokus dufam ze mi to vinde,,,,
Muminex
Dalsi ochutnavka, a to ze 67. dne. Plánuju ještě nechat kyti 5 dni na 12 hodin a potom tri dny tma, takze by jsem mel byt celkove na 75 dnech kvetu coz je celkem dost, ale myslim ze to bdue akorat. Poslednich 10 dni proplach jenom vodou.

Chtěl bych se zeptat na ostrihani listů?! Ja bych ostříhat všecnyn listy, ale nevím kdy je ten správný čas. Myslel jsem tak dva dny pred tmou, aby uz nebyla energie mimo kvety a pri tme stejne listy uz budou na hovno ziviny snad budou stacit ze stonku a zbytek v hline. Každopádně rád se nechám poučit =).

Bhcbrunes: zdar, hnojil jsem jen BioBizz gro a bloom a to podle tabulek pro light mix, tzn od druheho tydne rustu az po predposledni tyden kvetu s postupnym zvysovanim obou hnojiv. nechtel jsem nic extra a myslim ze to stacilo, navic by se to melo odrazit na chuti protoze to je jen priroda. Kazdopadne Galaxy chce urcite NPK hnojivo, ktere musis trochu zvysit davkovani nez je normalni pri prepnuti na kvet, kdy se zacne dost tahat a nestaci normalni davkovani. Jinak ji podle me staci hnojit jak chces, zalezi jakou znacku chces pouzit, nebo kolik investovat. U me to bylo jasne a tak jsem mel jenom zaklad, dokonce bez mikroprvku, uvidime po sklizni a druhem kole, kde se chystam prikoupit nejakou srandu a porovnat ;)
BHCBRUNES
pocuj ked nam dnes celi den vipadla elektrina a box bol z galaxi vipnuti uskodi jej to,??? ked jej zmenim tera rezimm nap zapinal sa box o 6:30 a vipol o 00:30..chcem zmenit rezim na zapnutie 22:00 a vipnem o 16:00 18/6 nic sa jej nestane ked prave jej vichadza 2 pschodie,,, a 3 sa tam tlaci bude jej nieco z tej zmeni??
Muminex
No nevim, jestli by ses mel obracet s radama zrovna na me =), ja jsem porad novacek, ale uz jsem tady taky nekomu radil ze by mel hned jak se svetlo zapne pokracovat ve stejnem rezimu, nejlepe kdyby jsi ted prepl na 12 hodin, ale asi je mas male, takze budes muset normalne zapnout hned jak to pujde a jet dal 18 hodin. Ono kytky se ti tou tmou neprepnou, sice e to trochu stresne, ale vadit to nebude. Kdyz urezes klon z kvetouci rostliny, tak se zmenou rezimu na 18 hodin zase zmeni rostlina na rust a nepokvete do dalsi zmeny periody.

Neni to dobre, ale nejak extra by ji to nemelo uskodit. ;)
Muminex
69. den

Euforky hozeny na tri dny do tmy a Galaxy taky, uvidíme co z nich bude, vypadá to tak na 30 gramů snad =) takže celkový počet dnů před kosou u Euforek a Galaxy je 72. Až hodím usušené, tak můžete napsat odhad ;).

Díky za Káčka, aspoň mám pár už =)

prvni dve Galaxy

dalsi dve Euforky
thurlwood
Zdravím...

Vypadá to chutně,o galaxyi jsem ani neslyšel...

mno tipuju krásných 36.24g

EDIT:42.34g:frog:

Ale samo přeju víc:afro:
Muminex
No jeste se netipuje :D, ale tak ok =) hodim tady foto susiny potom, ale nepocitam ze toho bude tolik =).

O galaxii jsem napsal neco v tomhle threadu výše, tak se mrkni ;). Po prvním pěstu musím říct, že skvělý strain. To co je o něm napsáno v oficialnich textech vůbec nelže ;).

Hehe :D potešil jsi mě :D.
Muminex
Galaxy a Euforky skoseny. Vdovy ponechány na tri dny ve tmě od dneška.

Už se těším až si zabafám vlastní :D


1. Vdova
2. pvravo Vdovy, dole vlevo euforky, nahore vlevo Galaxy
3. oběšenec :D
BHCBRUNES
kde najdem tie tabulky pro light mix???? hnojivo je na ceste..zacnem pomali hnojit..
Muminex
asi milionkrat v galerce kdekoli tady, v skoro kazdem threadu s bio bizz :D

A taky třeba tady Bio bizz downloads

Na dalsi pěst chystám mix perlitu, kokosové kostky a wormhumusu.
RENE.2
http://www.biobizz.nl/
Muminex
KOSA!!!

White widow 2x ...... 13,0 g
Galaxy ................... 15,4 g
Euforia 2x .............. 18,9 g
--------
............................. 47,3

No, na to jak to vypadalo a jak se to všechno sralo, tak celkem dobrý výsledek =). Všechyn tři vzorky otestovány a kouří se lahodně, chuť je u všech dobrá, Galaxy má zvláštní bylinný charakter, jinak vdova a euforka dost podobná. O účinku se nebudu zmiňovat, hrozná sada :D. Myslím, že na další kolo to bude mnohem lepší a chtěl bych dosáhnout s 200 w P&G red takovych 75g, uvidíme. Podněty pro vylepšení jsou a teď bdue aspoň čas při růstové fázi na dodělávky. Všem děkuju za pomoc a podněty k vylepšení.

Každopádně mě překvapila Galaxy, je to nádherná kytka dobře roste, není náročná, žádné problémy, a hlavně velká potence. Takže mě Pyramid seeds pěkně překvapily.

O vdovách z GHS moc dobře asi nenapíšu, jak vidíte při stejných podmínkách asi třetinová produkce, určitě je více náchylná na špatné podmínky, když měla tak málo.

Euforky jsou pěkné s dobrou keřovitostí, bez nutnosti zastřihávat a klony na to jak byly málo na růstu a vzhledem k tomu že byly dvě v jednom květináči taky dobré. Proto jsem se rozhodl pořídit klony i na další pěst a můžete se těšit na 12 kusů ;).

Všem ať to roste ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma