Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Poselství televize :mad: - Klikni zde pro originální téma
mariman
Milý Groweři, nevím jestli jste viděli (či četli) v pátek zprávu o důchodci z Ostravy, kterému za pěstování sedmi rostlin na zahradě hrozí až 5 let vězení, smál jsem se tomuto šystému, až jsem se za břicho popadal!!! :D
Sranda mě ale přešla, když jsem o víkendu zjistil, že mi otec v reakci na reportáž spálil celou úrodu co jsem sušil na chatě na půdě!!!! :devil: myslel jsem, že mě snad trefí nebo že ho trefím já!!! :bounce: kecal nějaký bláboly, že už aspoň nebudu hulit, na to jsem se mu vysmál a nabízel sázku, nepřijal!! :rocket: (looser)
Nasral mě, .... ale život jde dál!!!!!!!!! :flick: akorát mě sere, že už letos nezkouřím spoustu skvělých lidí u kterých jsem to měl v plánu, protože letošní úroda byla MASAKR!!!!!!!!! :frog: tak snad za rok :)
BE FREE :P: :sun: !!!!!!!
ps:chtěl jsem poslat tomu důchodci špeka!!! :wink:
t3
mno tak to mi je ti te teda fakt lito (az se mi jazyk zamotal :)).. alespon K+ jako malou zaplatu za nezhulene zimni vecery a at ti vyjde alespon kopulace heheeeeeeeee :)

holt zivot je pEs a je jen na tobe )NaS( jak si ho upavime,, btw fotrovi to vysvetli, on si mysli ze udelal spravnou vec,, ukaz mu statistiky :) ale nekomu to nevysvetlis,, jedine ze by jsi mel debila fotra, ale estli ma neco w hlave tak no problemo,, to uz zalezi jen na tobe,, viz. muj pripad :) trvalo to, ale po mnoho clancich co sem do fotra wnutil uz to tak nejak bere :) a nepaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tak hoj a preju lepsi dalsi sklizen

Al-Ban
Jo, souhlas s t3 i s BohouRem, otec prostě dostal stracháče a nemůžeme se mu divit, protože práskači u nás jsou a budou asi furt :(. Táta teď taky pod tíhou emocí (po přečtení toho článku) pronesl, že už na zahradě pěstovat nebudu, ale do jara je času dost a ono ho to určitě přejde. Stejně mám teď v plánu sázet až někdy v červenci, aby to byly jen malý keříky a nebylo toho takový hafo jako letos :eek:, takže to už vůbec nebude z venku vidět, natož poznat.
A chyba v systému je určitě, protože i sami ti policajti říkali, že něměli vůbec žádnou chuť zatýkat nějakýho neškodnýho důchodce, ale co mohli dělat, když to ten tupej holohlavec naprášil? :(.
Jinak máte doma, marimane, asi veselou domácnost, když se s otcem takhle ňafáte :D. Přijde mi ten vztah jako že spíše bratrskej než otec a syn :). A myšlenka, že ti spálením úrody zabrání v hulení je opravdu najivní :D.
Graetar
Je to špatný. Našim je to na jednu stranu úplně fuk (konopí jim ani trochu nevadí), na druhou stranu mají taky strach. Nemusím asi zdůrazňovat, že ne "z té ošklivé věci, drogy", ale z toho podivného zákona... :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma