Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
13xchronic pod 600w - Klikni zde pro originální téma
Cham*
Zdarec kolegové,
tak jsem se pustil do dalšího kola. Začál jsem tím,že jsem zrušil light box a pořídil dark room 120*120*200* (celkem vychytanej box) a k tomu a-wing medium s heatshieldem (ještě jsem ho nezapojil). Osazenstvo je teda 13x chronic od kozzyho v 6,5l květníkách se zeminou growmix. Hnojiva od plagronu terra grow,bloom,enzymy a na květ ještě přikupím bloombastic. Ze začátku jsem myslel,že je budu muset vyhodit,pač vypadali dost mizerně ale po 14 dnech se zpravily a teď se mi klube další problém. Na některých listech se objevují žlutooranžové skvrny tak snad se mi to za vaší pomoci podaří vyřešit.Zítra to za denního světla vyblejsknu a dodám fota napadených listů. Kytky jsou v 25 dnu růstu za 3 dny to přepnu. Teplota přes den je 29°c a v noci 19°c. Vlhkost je kolem 75% toť zatím vše
asi_sem_moc
Můžu se zeptat čím svítíš a proč jsi zvolil 13x chronic? Sice je to výnosnej model, ale mohl jsi pro vlastní pokouření vybrat chutnější (pokud ho ovšem nemáš v oblibě) :rasta:
A listy bych nafotil :wink:
Cham*
Jo,to jsem se zapoměl zmínit. Teď svítím 4-kilem gib lighting flower spectre a na květ tam hodím to 6-tikilo osram plantastar hps.Chronica jsem nikdy nejel tak ho chci zkusit a určitě mi zbyde něco i z předchozího kola,takže se nebojím toho,že budu kouřit jen chronica.Fota listů dodám večer.
owerall
Zdravim,vzdy mivam v rustu nejakou pokrivenost,ci par listu jinak zbarvenych,ale koukam ze ladujes 400w.Doporucuji vrele v rustu z duvodu monstrozniho rustu dat hned 600w at uz mh,ci hps....kytky ti watty vzdycky vratej na vynosu.Taky jsem kdysi z duvodu uspory rostl pod mensi watazi,ale pokazde se ukazalo,ze i vynos byl o "poznani" mensi.Rust 600mh+kvet 600w hps-a nepodlezes 550g,v pripade 400mh rust+600hps jsem nikdy neprelez 430g cca....tot ma zkusenost.At se dari.ps..mam i stejnej setup:o)
Cham*
Zdarec,hm..toto jsem netušil. Tak uvidíme jakej bude výnos,teď už to neovlivním pač v úterý přepínam. Tak si tuto radu schovám na další kolo. Fota listů snad zítra,nějak nestíhám.
Cham*
Tak dnes jsem se dostal k 12.dnu květu a ty skvrny o kterých píši je pravděpodobně listová plíseň.A tak se chci zeptat zda můžu použít postřik proti plísni v takovém stádiu květu,například kuprikol.Dík za pomoc.Ph držím na 6-ti,vlhkost je kolem 50-ti a teplota 28.
Cham*
Zdarec,tak jsem otrhal všechny nakažené listy a postříkal to tím kuprikolem,tak snad to bude v klídku.Kytky co jsou po krajách se trochu přismahli,tak jsem roztáhl a-wing a trochu ho zvedl.Do boxu jsem přihodil cerezit proti vlhkosti,tak snad to trochu stáhne.Příští týden začnu přidávat bloombastic.Fota přidám později.
Kasha
zdravim mas to moc pekne .... ale nemyslis ze ten postrik ve druhem tydnu kvetu tomu nic neudela.. ? kytky by se meli cimkoliv strikat max do tech 14 dnu ale tak snad to bude cajk k+ mas to pekny
Cham*
Jo no ale mít tam plíseň je taky na prd.Sice to asi nepomohlo a plíseň se tam začíná objevovat znovu.Zítra postřik zopakuju a uvidíme zda to zabere.Musim pořešit pořádnej odvlhčovač pač ten ceresit to nějak nestíhá a 60% vlhkosti při plísni mě dost trápí.
str3p
Cau.

Hele nemyslim si ze to je plisen. Postizeny listy otrhej a v tomhle stadiu uz bych to nicim nestrikal ...
Kasha
presne tak tedka uz urcite zadny postrik ... spis tu vlhkost zkus nejak vyresit.. zatim peace
Cham*
A co si myslíte,že to je,když ne plíseň?Větrám co to dá,vlhkost se pohybuje furt mezi 50-60% Postížený listy jsem otrhal ale už tam jsou zase,vůbec nevim co s tím mám dělat.Dnes je to 20 den 12/12 v týdnu hodím nějaký fota.
Machoman
Bude jen nejaká prkotina,kterou bych neřešil kytky vypadaj zdrave.
Cham*
Dodám ty fota a pak na to mrkneš a uvidíš.
Cham*
Zdarec,tak tady jsou ty fota.Dnes 22.den 12/12 a kytky vypadaj šíleně,den ode dne je to horší a horší.Hnojky terra bloom 50ml/10 litrů a dnes poprvé bloombastic.Zkoušel jsem to propláchnout a nic.Ph stálých 6,vlhkost 50-60 a teplota u vrcholku kolem 25°C.Stínítko mám tak 35 cm vysoko,myslel jsem,že se to pálí tak jsem to zvedl a je to furt stejný.Listy jsou ze začátku jakoby bahnitý a pak vyschnou.Vůbec nevim co s tím.Myslíte si,že to mám vyhodit a frčet další kolo nebo to mám dojed?Neví někdo co s tím??
Kasha
a co ta zalivka.. ?? uz jsi tomu ubral ?? a hlavne jsi mel vsechny listy odstrihat... klidne z nich udelat naháče.. rozhodne to jeste nevyhazuj to by byla vecna skoda...
Maxeaux
chlape dufam ze ti to vide, pred 10 min som hulil outdoor Chronic (snicel tejs od kozzyho) vona uplne ako mrkva, stav taky ze tuto vetu pisem uz 5min, uplne na salat. hraje mi do toho "foley room" od Amona Tobina.

sorac za offtopic, ale som zhuleny jak kokot (plus zopar vanocnych puncov ne ze ne), prajem aby ti to vyslo. k+
FrYnK
Rek bych ze si to prelil... co se tyce toho jestli ma cenu pokracovat reknu to asi takhle,, kdyz to dojedes neco malo z toho asi bude.. ale bude toho malo a budes akorat nasranej, o kvalite nemluve...bejt tebou vyskubu to a sup znova.. nejlepsi reseni ikdyz tak drasticky...mel jsem enco podobnyho mucil jsem to jeste 14 dni a ak to stejne slo do popelnice.
kUSh
čau jaké máš ph a ec a ted jsi natom jak s vlhkostí ..? a jak často to zalíváš a kolik toho tam leješ..?!
Cham*
Hm..asi to pujde do facku,ještě to zkusím a uvidíme.Ph dávám 6 a ec měřák zatím nemám.Zalévám to jednou za 2-3 dny deseti litry zálivky podle toho jak to proschne.Vlhkost furt těch 50-60.Asi koupim ještě jeden odvlhčovač.
kUSh
tak sniž ph na 5,6 a zalivej to každý den ale min a všech napadených listu a šišek se zbav a uvidí se
Cham*
Dík za radu,dnes to udělám a snad to pomůže.Budu informovat jestli jsou nějaký změny.
dlouhán
citace:
Původní příspěvek od Cham*
Zdarec,tak tady jsou ty fota.Dnes 22.den 12/12 a kytky vypadaj šíleně,den ode dne je to horší a horší.Hnojky terra bloom 50ml/10 litrů a dnes poprvé bloombastic.Zkoušel jsem to propláchnout a nic.Ph stálých 6,vlhkost 50-60 a teplota u vrcholku kolem 25°C.Stínítko mám tak 35 cm vysoko,myslel jsem,že se to pálí tak jsem to zvedl a je to furt stejný.Listy jsou ze začátku jakoby bahnitý a pak vyschnou.Vůbec nevim co s tím.Myslíte si,že to mám vyhodit a frčet další kolo nebo to mám dojed?Neví někdo co s tím??

ahoj, podle mě to taky není plíseň. máš to buď přelitý, nebo přehnojený. jak jsi dělal ten průplach? co se trhání listů týče, oškubal bych jen ty úplně mrtvý, zbytek bych tam nechal - když je otrháš všechny, dostane se ti ta nekróza do palic a pak teprv můžeš počítat s plísní
Cham*
Prolil jsem to jen s upraveným ph a enzymy.Listy jsem všechny netrhal,jen ty co vypadali hodně špatně.Ph jsem už upravil na 5,6 a zalil menší dávkou ,jak poradil kUSh a v úterý to budu opakovat.Tady nějaký fota.
kUSh
no tak doufám že to pomuže jinak se zbav spodních listu tech největších a tech nakažených at to prořídne a dostane se světlo aj do korun pěkné zdravé tam nech a skus zjistit aj ec jinak jak jsi natom s vlhkostí ...?
space.pussy
Nepanikař. Není to plíseň, ale ukázkový nedostatek fosforu (špatný pH nebo přehnojeno). Prolej to čistou vodou (pH 6,3) a další zálivku dej v menší koncentraci. Pokud k tomu terra bloom budeš lít bloombastic (a.k.a. PK 13/14), bacha ať to nepřehnojíš, radši míň než víc. Kytky se časem spraví (postižené listy zůstanou stejné, ale nové budou OK).
Cham*
No,tak uvidíme.Každopádně velký dík všem co se mi snaží pomoci.
Cham*
Nazdárek lidi,tak včerá jsem zkusil ověřit ph jen ph testrama a nevěřil jsem vlastním očím.Ph testr ukazoval nějakých 6,8 a můj novej ph metr ukazoval 4,4 ,takže já kokot jsem celou dobu zalíval vodou s ph kolem 8 v domnění,že je to 6.Ten ph metr jsem kupoval před měsícem a borec v nejmenovaném growrshopu mi povídal,že kalibrační roztok budu potřebovat až tak za dva měsíce,že to je prý vykalibryzovaný a že teď ten roztok stejně nemá.Samozřejmě je to moje chyba,že jsem si to nezkontroloval ale týpek v gshopu by neměl podávat tak mylné informace.Snad je tento problém vyřešen...
kUSh
ou yea já myslím že jo to vysoké ph jim nedělá dobře tak at se daří
Jaffata
Presne stejnou vec delaj i my kytky.....mam 14 dni do kosy a vypadaj naprosto traiscky...pestuju v hline a PH odtoku mam asi 7,7 a at delam co delam tak nejde srazit zpatky.....na nejaky dodatecny dodavani zivin kytky vubec nereagujou a jediny co by asi pomohlo je primichani kyselejsi raseliny,jenze to si v tomhle stadiu kvetu moc nedovedu predstavit....pokud uz jsi prisel na to jak to srovnat tak dej vedet.
Hodne zdaru
Samulele
Na to pomoze iba PORIADNY preplach,to znamena tak 5nasobne mnoztvo upravenej vody(Ph5,8-6,0) oproti objemu kvetniku.priklad..kvetinac 3L x 5 sa rovna aspon 15L vody,kvetinac 6L x 5 min 30L vody!! A kontrolovat vystup do vtedy pokial niesme spokojny (6,0-6,5),mne sa to zrovnalo a od vtedy pokoj
tot vsio

GL .S


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma