Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec kolegové,
tak jsem se pustil do dalšího kola. Začál jsem tím,že jsem zrušil light box a pořídil dark room 120*120*200* (celkem vychytanej box) a k tomu a-wing medium s heatshieldem (ještě jsem ho nezapojil). Osazenstvo je teda 13x chronic od kozzyho v 6,5l květníkách se zeminou growmix. Hnojiva od plagronu terra grow,bloom,enzymy a na květ ještě přikupím bloombastic. Ze začátku jsem myslel,že je budu muset vyhodit,pač vypadali dost mizerně ale po 14 dnech se zpravily a teď se mi klube další problém. Na některých listech se objevují žlutooranžové skvrny tak snad se mi to za vaší pomoci podaří vyřešit.Zítra to za denního světla vyblejsknu a dodám fota napadených listů. Kytky jsou v 25 dnu růstu za 3 dny to přepnu. Teplota přes den je 29°c a v noci 19°c. Vlhkost je kolem 75% toť zatím vše
Můžu se zeptat čím svítíš a proč jsi zvolil 13x chronic? Sice je to výnosnej model, ale mohl jsi pro vlastní pokouření vybrat chutnější (pokud ho ovšem nemáš v oblibě)
A listy bych nafotil
Jo,to jsem se zapoměl zmínit. Teď svítím 4-kilem gib lighting flower spectre a na květ tam hodím to 6-tikilo osram plantastar hps.Chronica jsem nikdy nejel tak ho chci zkusit a určitě mi zbyde něco i z předchozího kola,takže se nebojím toho,že budu kouřit jen chronica.Fota listů dodám večer.
Zdravim,vzdy mivam v rustu nejakou pokrivenost,ci par listu jinak zbarvenych,ale koukam ze ladujes 400w.Doporucuji vrele v rustu z duvodu monstrozniho rustu dat hned 600w at uz mh,ci hps....kytky ti watty vzdycky vratej na vynosu.Taky jsem kdysi z duvodu uspory rostl pod mensi watazi,ale pokazde se ukazalo,ze i vynos byl o "poznani" mensi.Rust 600mh+kvet 600w hps-a nepodlezes 550g,v pripade 400mh rust+600hps jsem nikdy neprelez 430g cca....tot ma zkusenost.At se dari.ps..mam i stejnej setup)
Zdarec,hm..toto jsem netušil. Tak uvidíme jakej bude výnos,teď už to neovlivním pač v úterý přepínam. Tak si tuto radu schovám na další kolo. Fota listů snad zítra,nějak nestíhám.
Tak dnes jsem se dostal k 12.dnu květu a ty skvrny o kterých píši je pravděpodobně listová plíseň.A tak se chci zeptat zda můžu použít postřik proti plísni v takovém stádiu květu,například kuprikol.Dík za pomoc.Ph držím na 6-ti,vlhkost je kolem 50-ti a teplota 28.
Zdarec,tak jsem otrhal všechny nakažené listy a postříkal to tím kuprikolem,tak snad to bude v klídku.Kytky co jsou po krajách se trochu přismahli,tak jsem roztáhl a-wing a trochu ho zvedl.Do boxu jsem přihodil cerezit proti vlhkosti,tak snad to trochu stáhne.Příští týden začnu přidávat bloombastic.Fota přidám později.
zdravim mas to moc pekne .... ale nemyslis ze ten postrik ve druhem tydnu kvetu tomu nic neudela.. ? kytky by se meli cimkoliv strikat max do tech 14 dnu ale tak snad to bude cajk k+ mas to pekny
Jo no ale mít tam plíseň je taky na prd.Sice to asi nepomohlo a plíseň se tam začíná objevovat znovu.Zítra postřik zopakuju a uvidíme zda to zabere.Musim pořešit pořádnej odvlhčovač pač ten ceresit to nějak nestíhá a 60% vlhkosti při plísni mě dost trápí.
A co si myslíte,že to je,když ne plíseň?Větrám co to dá,vlhkost se pohybuje furt mezi 50-60% Postížený listy jsem otrhal ale už tam jsou zase,vůbec nevim co s tím mám dělat.Dnes je to 20 den 12/12 v týdnu hodím nějaký fota.
Zdarec,tak tady jsou ty fota.Dnes 22.den 12/12 a kytky vypadaj šíleně,den ode dne je to horší a horší.Hnojky terra bloom 50ml/10 litrů a dnes poprvé bloombastic.Zkoušel jsem to propláchnout a nic.Ph stálých 6,vlhkost 50-60 a teplota u vrcholku kolem 25°C.Stínítko mám tak 35 cm vysoko,myslel jsem,že se to pálí tak jsem to zvedl a je to furt stejný.Listy jsou ze začátku jakoby bahnitý a pak vyschnou.Vůbec nevim co s tím.Myslíte si,že to mám vyhodit a frčet další kolo nebo to mám dojed?Neví někdo co s tím??
a co ta zalivka.. ?? uz jsi tomu ubral ?? a hlavne jsi mel vsechny listy odstrihat... klidne z nich udelat naháče.. rozhodne to jeste nevyhazuj to by byla vecna skoda...