Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
25w CFL blue - matkaren v pc case - Klikni zde pro originální téma
rihard.kaa
Zdravim vsetkych growerov,

Kedze mi v priebehu dvoch tyzdnov dozreje v chladnicke skunk #1, tak uz asi dva tyzdne pracujem na malej matkarni v ktorej si budem udrziavat 1 mamicku GREEN POISON-u.

Prace na pc case vyzeraju nasledovne:
lampa: 25w PAR38 Landlite CFL blue spektrum
ventilacia: 2x8mm pc fan zapojene na nabijacku od telefonu :) no nedaju sa regulovat otacky:(
hlina: biobizz lightmix
hnojiva: zatial cista voda ph 6,0 s 1ml/l biobizz rootjuice + tak za tyzden biobizz grow

osadenstvo: 3x sweetseeds - green poison feminizovane, ktore su od polozenia semiacka na vatu 2,5 tyzdna stare. kym vykukli zo zeme tak to trvalo asi tyzden. musim povedat dari sa im skvele a rastu ako z vody :)

Dalej mam v plane zobrat odrezky zo vsetkych troch nechat ich vykvitnut a zistit ktorej sa bude darit najlepsie pri kvete. Tu si ponecham ako matku a zbytok necham vykvitnut v chladnicke :)

Jedina vec co mi robi starosti je to, ze robim matku z feminizovaneho semiacka. Docital som sa ze to nie je dobre. co myslite? Comu by som sa mal vyvarovat? je to dobry napad? mam matku spravit z nefeminizovaneho semiacka?

Vopred vsetkym dakujem
GroWell
Čau!
Jukni sem
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=50723
golega taky dělá matky z fem semen.
Mám na to svůj názor, ale nebudu ho tady ventilovat.
pestitelpompo
Přidej si tam potenciometr k těm větrákům a tím je můžeš regulovat najdeš v každém elektře,je to takový spínač kterým kroutíš a reguluješ proud,sílu větráku,být tebou tak si tam ještě pridám nějakou usporku navíc.
darxtar
nemusi hned kupovat potak, staci nech si kupi trimr :) da zanho 4kč
rihard.kaa
Dobry vecer sudruhovia,

Mirex diky za link Precital som si cosi o tych feminizovanych matkach... to je teda asi vazne nadlho a nebudem to riskovat(pri tom mojom micropeste je to asi neekonomicke). tak az mi dokvitnu skunky necham to dojst v chladnicke a dovtedy zozeniem daco ine regular. GP ma dobu kvitnutia 49 dni. Tak uvidime:)

p.pompo nieco tam musim vykumat aby sa to dalo regulovat. Chcem ten komp uplne vykuchat a dat este jednu modru ziarovku

co to je trimr? :D
rihard.kaa
Este ma tak napadla jedna otazka, Daju sa outdoorove semiacka pestovat indoor? lebo mam semiacka Sensiseeds early skunk outdoor a neviem ci to mam niekomu dat alebo sa to oplati zasadit. ja vonku nemozem sadit mame tu dost vlhko a dazdivo

vopred dik, GroWell
Grassmachine
Zdar...ohledně tý regulace větráků. Záleží kolik voltů dává ta tvoje nabíječka, většinou kolem 5ti voltů (5V =D). To už moc nemá cenu regulovat, protože oni se třeba při 4V už neroztočí. Ideální je trafíčko (zdroj) na 12V. Můžeš tam dát větráky do série (tzn za sebe) a každej se bude točit na 6V. Dáš je paralelně = každej na dvanáct. Regulovat trimrem neni nejideálnější řešení, jeden větrák budiš, ale víc ne, páč trimr má malej ztrátovej výkon. Odkaz na trimr= http://www.gme.cz/cz/elektronicke-s...010050045.html. Jestli chceš jistotu že se ti z něj po zapojení víc větráků nezakouří, tak ber tenhle poťák: http://www.gme.cz/cz/elektronicke-s.../010060070.html odpor cca do 500ohmů. To záleží na jakým napětí to budeš provozovat a jakej chceš rozsah regulace...to je pak zas Ohmův zákon;). Na regulaci několika větráků používám jednoduchý zapojení s jedním tranzistorem, nebo složitější PWM regulaci. Všechno si můžeš vyguuglit a levno poskládat.

Psal sem to tak, aby to pochopil i lajk, tak doufam že tu nebudu za vola:)))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma