Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau
Rozhod sem sa ze i ja vyzkousim vyselektovat 2 matky abych nebyl porad zavislej na ostatnich.Zvolene druhy, 5 fem BIG BUD XXL od Ministry of Cannabis a 5 fem Pineapple Chunk od Barney Farms Seeds,sem si vybral protoze mam rad indiky. semena sem nakoupil v obchode 5semen.
BOX
zhotovenej z drevotrisky a tvrzeneho polystyrenu+par šroubku a pohoda. Rozmery v cm (dxšxv) 100x60x75
OSVĚTLENÍ
Cooltube,250w MH
VENTILACE
O cirkulaci vzduchu se stara Ventilátor 125VKO -185m3/h , přítah je pasivní
SUBSTRÁT
Ten bude od Plagron Royalty Mix namixovanej s Plagron Cocos substrát pomer 70:30
HNOJENÍ
o tom nemam az tak dobrou predstavu ale urcite budu pouzivat enzymy od AH+plagron roots stimulator
jinak si rad necham poradit tu nej vyzivu.
Ta velka kytka je pokusnej exeplar White Widow.na te se ucim.
zdar, feminizovaný semena jsi zvolil z neznalosti, nebo k tomu máš jiný důvod?
k tomu hnojení, metrop dělá hnojku na matky.
edit:
citace:
Původní příspěvek od Romulan
jo mam kamose co to delaj jen z fem uz 10 let a nikdy nemeli hermace.to je jejich realita.rozhodne to neni z neznalosti.kucka
aha 10 let tak to sry , tím jsi mi odpověděl na všechno . Už mám jasno, každopádně ti přeju ať se ti povede alespoň pár prvních řezů a nemáš pak z boxu ukázku zmutovanejch mrzáků a nebo malou seedbanku. Budu sledovat, konečně někdo kdo to tu zdokumentuje.
k tomu jinej důvod než neznalost bejt nemůže
každopádně ty fem si odjeď a nedělej z toho matky, už to tady bylo psano mnohokrat proč z nich matky nedělat...
Výživu matek ja nějak zvlašť neřeším, přihnojuju zakladníma složkama, občas čistou vodu s peroxidem, ph něco kolem šesti a občas postřik phyťákem (kterej je podle mě stejně jen reklamní trik)
Původní příspěvek od masterblaster zdar, feminizovaný semena jsi zvolil z neznalosti, nebo k tomu máš jiný důvod?
k tomu hnojení, metrop dělá hnojku na matky.
edit:
aha 10 let tak to sry , tím jsi mi odpověděl na všechno . Už mám jasno, každopádně ti přeju ať se ti povede alespoň pár prvních řezů a nemáš pak z boxu ukázku zmutovanejch mrzáků a nebo malou seedbanku. Budu sledovat, konečně někdo kdo to tu zdokumentuje.
jo dokumentace bude
a hlavne tyhle druhy maji jen fem tak co se da delat jineho
Peknej den
Tak sem se rozhod ze matku WW si nechavat nebudu.
a pro neverici rizky z fem semen sou perfektni a uz kvetou a rozhodne zadny hermafroditni jedinci tam nejsou.museli by se ty kyticky vystavovat velkejm stresum aby se to stalo a to ja rozhodne nedelam.
Proste si myslete co chcete ale de to a vysledky sou uplne stejny jako z regular
a hlavne nektere druhy nesezenes regular tak co potom delat kdyz chces kourit druhy ktere delaj jen feminised????
Proste si myslete co chcete ale de to a vysledky sou uplne stejny jako z regular
a hlavne nektere druhy nesezenes regular tak co potom delat kdyz chces kourit druhy ktere delaj jen feminised????
Nedal jsem to sem protože ti nevěřim,ale jen že Darkness sháněl nějaké to vlákno. Nemyslim si že by to dopadlo pokaždé tak katastrofálně,ale ta možnost hermáčů je opravdu vysoká,třeba ne z prvních řezů,ale třeba taky jo. Jen chci říct že to procento je dost vysoké.
Každopádně držim palce ať to tak neni.
Ale jo, klidně si tu matku z těch fem udělej, pokud z těch klonů pojedeš jenom ty tak je to v pořádku.
az budes treba nekdy neco pestit tak to zkus a pak rikat neco muzes,klidne ti ten klon dam jen na zkousku jen tak
znam spousty spokojenejch lidicek co to pestej roky kucka takze radsi vyzkousejte a pak rikejte
peknej den
Jjo, taky pěknej den přeji. Já se s tebou nehádám, ja už dvě matky mám, takže díky za nabídku.
Mám je z regular semínek a po tom co jsem tady pročet tak nevim, názory se ruzní, ale příjde mi to lepší mít matky z regular.
Původní příspěvek od Mirex
Jjo, taky pěknej den přeji. Já se s tebou nehádám, ja už dvě matky mám, takže díky za nabídku.
Mám je z regular semínek a po tom co jsem tady pročet tak nevim, názory se ruzní, ale příjde mi to lepší mít matky z regular.
jasne ani ja se nechci prit to jako ne
a i ja si vyzkousim regulary to je jasne