Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
jak velký je rozdíl mezi 400W a 250W?? - Klikni zde pro originální téma
Maxiiik
.. Díky GROWERU jsem o něco víc chytřejší .. všem MOC Dííííík :) - Každopádně nerozumim ještě jedný věci : mam k dispozici 150/80/60 a zajímalo by mě, jestli 250W sodík stačí na takovou skříň a prosvítí max.4 kytky .. a jestli se na to vyplatí kupovat uhlík.filtr (je to MOC DRAHY :( - nebo stačí nějaký jiný - jaký (radu uvítám) ... mam totiž strach ze sousedu a nestojim o malér (logické že) :) :) díííííky
chobot
Do takove skrine asi 250W staci, ale samozrejme se 400W muzes ocekavat lepsi vynos a nechat kytky vic vytahnout - silnejsi lampa
prosviti lip i nizsi patra. Ja treba mam v podobne velke skrini (160x90x45) prave 400W. Ale abys v tak male skrini uchladil to ctrykilo, tak potrebujes brutalni vetrak (ja mam 250m3/hod a v lete je to tak tak) nebo/a stinitko aquaplant (doporucuju).

Jinak toho smradu bych se zas tak nebal - ja mel skrin v byte v panelaku (4 kytky - a to dost smradlavy modely - treba white skunk)
a na chodbu to nebylo citit vubec - v byte samozrejme docela dost. Je fakt, ze sem v tom pokoji hodne (skoro furt) vetral. Utesnit dvere je docela dobrej napad.

Dej si bacha na to, ze kdyz v tom smradu (vuni) zijes, tak si rychle zvyknes a ten smrad prestanes vnimat. Tudiz nebudes schopen posoudit jestli to na chodbe smrdi nebo ne.

chobot
foxtrott
Cus lidi,

Myslíte že má cenu stavět skříň 130x60x80? A jak silný byste do ní dali světlo. Zajímalo by mě jestli máte někdo s tak nízkou skříní zkušenosti, třeba jakej model tam dát atd....
dix
Srooga
2 Maxiik & foxtrott:

150/80/60 (mam 120/80/50a nestěžuju si :( ) na tohle stačí 250w v poho. 400w je samo much better, ale počítej že vyplázneš pěknej bakšiš za elektřinu, musíš to víc chladit!!! než 250w. Jesstli ti nevadí menší paldy, tak tam dej 250w a pletivo.

Filtr a těsnění - ve skříni intenzivně větráš, takže jak bys to chtěl utěsnit??? Vyber míň aromatickej model a stejně bude smrdět celej barák. Nestrašim, jen informuju :D Neboj, ten smrad pozná jenom hulič, kterýmu je to buřt, ne?
Peace!
foxtrott
.....all....dix, hodně ste mě uklidnili. Mam totiž podkrovní byt a najít rovnou zeď na skříň je u mě docela problém.
Ještě by mě zajímalo, s tim pletiven......možná jsem úplně tupej....ale to se jako prostrkávaj uměle větvičky do pletiva, nebo jak? Četl jsem si ty techniky, ale mám pocit, že to má cenu jenom když máš dostatek klonů, nebo ne...?

Nemějte mě za vola....já jsem jenom moc zhulenej....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma