Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Můj 1. indoor LED grow - Klikni zde pro originální téma
booblifuck
Zdravím všechny Growery. Po dlouhém váhání jsem se rozhodl vyzkoušet svuj první indoor grow a to s pomocí LED světel,tak doufám že vše výjde podle mých představ. Jsem úplný začátečník, tak budu rád za jekékoliv rady a připomínky (kladné i záporné).

Začnu asi popisem toho co jsem si zatím připravil:

Box : Homebox 100x100x180

Osvětlení : 4x48W LED Respectflowers

Osazenstvo : 5x Chronic, 2x Double Dutch, 2x Budha, 1x Euforia
(tímto moc děkuji kozzymu za řezy)

Substrát : Grow Mix (Plagron)

Květináče : 10x Teku 5,7l

Ventilace : přítah - pasivní
odtah - PC ventilátor 120x120
ofuk - 1x klipsňák

Zvlhčovačka : Takový malý prcek z Electrowordu, ale jede v poho

Hnojky : Alga Grow, Phyt-Amin, Terra Bloom, Enzymes vše od Plagronu

Večer zde nahážu nějaké foto a mužete začít radit a komentovat.
booblifuck
Řezy byly zakořeněné v RW kostkách a zasazeny do Teku 5,7l s Grow Mixem v pondělí večer. Všechny to docela zvládají, jenom Euforii po přesazení povadly a uschly první dvě patra listů a zbyl tam jenom vršek, který vypadá zdravě (večer nahodím foto). Nevím čím to mohlo být, možná jsem to po přesazení málo zalil, tak uvidíme jak to s ni dopadne. Snad OK. Vlhkost v boxu byla kolem 50% po zapojení zvlčovačky kolem 80-90% teplota kolem 25 stupňů při zapnutých světlech a kolem 20 za tmy, snad OK. Zaléval jsem zatím každý den, druhý den i s Alga Grow, prý ještě neměly žádné hnojky, tak jsem jim měl trošku dopřát, říkal kozzy. I když v growshopu říkali že Grow Mix obsahuje živiny na 4 týdny, tak nevím zda hnojit čí ne, poraďte. Každý den stříkané listy s Phyt-Aminem. Jinak PH zalivky bylo kolem 6,3. Více informací a foto večer.
Bud zdrav :D
LED pestovani me docela zajima a myslim ze u tebe to vypada zatim dobre (podle toho co pises :D ) ale s tim Grow mixem ti moc neporadim nemam s nim zkusenost :)

Jinak budu sledovat !

Good Grow...
frfnicek
tez jsem zvedav:)prosimte co te staly ty panely??LED?
booblifuck
Cena za jeden byla 4127,- kč, Takže komplet 16 500,- docela dost, ale snad se to vrátí.
myslim ze se ti to urcite vrati jestli si na tom nechas zalezet ;-) ale ja bych tolik penez za to nedal :D
WERD
nehnojit řezy...akorát to spálíš..max voda s nějákým kořeňákem/třeba gel stimulax rozmíchat ve vodě/
booblifuck
OK diky za první radu, budu zatím zalévat jen vodou.
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od WERD
nehnojit řezy...akorát to spálíš..max voda s nějákým kořeňákem/třeba gel stimulax rozmíchat ve vodě/


proč klony nehnojit?
oproti rostlinám ze semen jsou klony už "dospělý" kytky, takže by s tím hnojením problém takovej bejt neměl, ne?
navíc přípravky jako start-up apod jsou určený právě na začátek růstu a rozvoj kořenovýho systému atak..
WERD
ať si tam nasere třeba 2násobnou dávku hnojek...když mu nestačí growmix s EC 1.8
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od WERD
ať si tam nasere třeba 2násobnou dávku hnojek...když mu nestačí growmix s EC 1.8


kdybych chtěl rejt, tak všude píšou EC 1.4 - 1.8, ale jinak máš asi pravdu, ale stačí to napsat v klidu..;)
WERD
já to psal v klidu:Djen nějákej červenej kterej nemá zkušenost se standartní hlínou píše že se daj hnojit dřív řezy než semenáčky...no nic
Já jedu jen growmix,hnojím za celej rust max 2-3x.prvních 14 dní vůbec,pak poloviční a při další plné už pomalu přepínám.
Hy3nA:na starších pytlích psali 1.4-1.8 ale teď jen 1.8

EDIT:hnojit je třeba až to kytka potřebuje pokud se budem bavit o hlíně.to že jsou lehce povadlí je stres z cesty,zasazení a třeba i jiných teplot/vlhkosti...to se zpraví...zvlčovačku na max a občas troškou vody zalít...radší pár ml denně než litrem za týden.ono to teď vodu extra nebere-nemá čím
booblifuck
Díky všem za názor, asi to teď když jsou teprve 2 dny v hlině moc hnojit nebudu a až uvidim že se jim daří dobře, tak jim trošku dám popapat. Večer nahodim foto, tak všichni uvidíte jestli potřebujou přihnojit nebo ne.
Jamess
booblifuck - o tom přihnojování, i bez fota si troufnu říct, že to nepotřebujou...
Obecně mi přijde, že spousta lidí tady zbytečně skáče na špek výrobcům hnojiv, který jsou zbytečně předražený. Jestliže máš nahnojenej kvalitní substrát, tak to ještě nepotřebujou. Vůbec, výživa rostlin je strašná alchemie, zdaleka nezávisí jen na pH, prvky musí být v určitých poměrech a každej má před očima N,P,K, - je fakt že jsou nejdůležitější, ale dám příklad - chybí ti MO, Fe - tak můžeš do substrátu cpát P vrchem dolem, a stejně ho ta rostlina bude mít málo. P se velice rád v půdě zvrhává do formy pro rostliny nepřijatelný - říkám je to alechemie. Já bych hnojil tak po 10dnech a poloviční dávkou.
booblifuck
Tak jsem zpět s fotkama které jsem slíbil.
booblifuck
Tak jsem zpět s fotkama které jsem slíbil. Prrvní budou fotky celého boxu celého osazenstva.
booblifuck
První fota.
booblifuck
Celý box
booblifuck
Světla.
booblifuck
Světla.
booblifuck
Ještě jednou.
booblifuck
Sorry, ale nejde mi posilat více obrázků k jednomu příspěvku. Kdyžtak poraďte.
booblifuck
Detail světla.
booblifuck
Osazenstvo. Celek.
WERD
požádej nějákýho MODeratora at ti to posune do indor fotogalerie a mužes hodit 5ks fotek.jinak řezy jsou fakt prci a hnoje by jim nepomohli
booblifuck
Tohle je ta Euforia, copak jí asi schází? Spodní listy oschlé.
booblifuck
Euforka z vrchu.
booblifuck
Double Dutch.
booblifuck
Chronic
booblifuck
Ten samy kousek s bleskem.
booblifuck
Ostatní nafotím zítra a hodí to tady. Jinak dneska zálivka čistou vodou s Ph 6,3. Zvlhčovačka jede na plný pecky, tak se vlhkost drží na 80-90% a teplota pod světly kolem 26 stupňů. Světla mám asi půl metru nad kytkama. A opět postřik vody s phyt-aminem na listy, snad nevadí,že listy stříkam každý den. Ještě mám doma Enzymy a potřeboval bych vědět kdy to mám s nima poprvé prolít a jak často. Díky za karmy, rady a připomínky. Jen tak dále. :-)
booblifuck
Docela se mi zdá že jsou celé nějak povadlé a do žluta, snad je to jenom šok z přesazení a brzy se rozjedou.
Cau booblifucku:

Jak pise WERD souhlasim s nehnojenim klonu, a zvlast pokud sama zemina je slusne predhnojena. A celkove se nejak vyhni silenemu valeni hnojek, sisky budes mit z perfektniho zajistovani podminek, ne z hnojek :D. Podle me holkam se nelibi to tve hnojeni, a ani z vysky toho panelu, nevim jak u LEDek, ale co psal snuck1 tak to intenzivne pali, ja u svych MH jsem daval na hranici prosvitu aby si zvykly a co 2,3 dny jsem to snizoval na rozumnou mez, za 14 dni to bylo napr 50cm nad vrcholkama Z 600w lampy. Tady bych to zkusil taktez. A myslim ze se brzo vzpamatuji.

Zatim A at to roste
booblifuck
Mam změřeno že světla asi z půl metru ohřejí vzduch v boxu asi o 5 stupňů. Teplota za světla se pohybuje okolo 25-26 a dnes rano naměřeno za tmy 22 stupňů a vlhkost byla 85%. Tak snad OK, ale zkusim dnes posunout světla o trošku výše a uvidíme.
booblifuck
Jinak zvlhčovačku mám za tmy vypnutou, jelikož nějak divně zeleně svítí když je v provozu a to se mi nelíbí jelikož tam chci absolutní tmu. Ještě jsem se chtěl zeptat zda je lepší zalévat za světla nebo za tmy, nebo je to jedno?
ganja-steve
mne se osvedcilo nejvic zalevani tesne pred rozsvicenim...cca pul hodiny pred. pri svetle se kytky muzou stresovat.
N3110
cau, podle toho co pises, tak ty kytky maji teda idealni podminky ale urcite na to nevypadaji. Bud si jim ten zivot na zacatku osolil tema hnojkama a mozna popalil koreny (z cehoz se taky nemuseji probrat), nebo to mas malo, moc zality. Zalivej to proboha jen odstatou vodou s upravenym ph dokud neuvidis ze zacinaji rust do vysky (jeste kdyz mas plagron "nejakejmix"). Normalne to pristrihni, dej na ne sacky at maji tu vlhkost vetsi a nech je, samy si to rozjedou nejlip, kdyz se jim do toho budes srat, tak ti dopadnou jak dopadly. Jinak zeleny a modry svetlo kvitkam nevadi, tu zvlhcovaku zapni a nech ji jet jak jen muzes. At se ti to rozjede kamo, takovej box mit a nevyuzit toho je hrich :-D
ganja-steve
rek, bych ze modry vadi:))zeleny prej ne
booblifuck
N3110 : Hnojkama jsem to zalil jen jednou a to uplně minimálně, takže myslím, že spálené by rozhodně být neměly. Ze začátku jsem to asi moc nezalil, ale teď už myslím že zalévám dost. Vlhkost při zaplé zvlhčovačce je kolem 80-90%, snad stačí? Když na kytky dám sáčky dychají přes ně nějak?

A myslíte někdo že zalévání za světla může kytkám nějak vážně ublížit?
N3110
Zeleny prej taky nevadi podle toho co sem cetl ale urcite ti to nereknu. Rozhodne je nejlepsi na ne v noci nesvitit vubec nicim.

No to sice jo ale jestli tam mas grow mix tak si jim to mozna prestrelil. Vlhkost je pohodova, ty sacky jsou nutny jen kdyz se ti tam nedrzi a dychaji pres ne to se neboj. No jak zalivas ty to nevim, to bys mel vedet ty nejlip. Neublizi v prirode taky neprsi jen pres noc ne :-D
cosmos
-vybavení boxu vypadá moc pěkně(odtah máš?)
-rostlinky se mi zdaj bejt přelitý
-pokud zapíchneš prst do země a ta je mokrá tak nezalívat, alespoň na vrchu by to mělo proschnout, jinak uhnijou kořeny
-problém je malé rostliny ve velkých květníkách, to se vždycky špatně odhaduje(zdá se to suchý, ale uvnitř je to přemokřený)

hodně štěstí sem zvědav na výsledek
booblifuck
Odtah mám zatím pořešený s PC ventilátorem 12x12 s průtokem 96.8 m3/h, jede nonstop. Přítah pasivní.
booblifuck
Tak jsem po práci opět zkontroloval kytičky. Teplota byla 25 stupňů a vlhkost 80%, což si myslím, že je v normě. Byl jsem ale nemile překvapen jelikož nekterym kytkám začly žloutnout spodní listy a nějaky i upadl a skoro u každé je vršek takový jako pokrčený, ale né suchý. Hlína je trošičku vlhká, ale né mokrá. Takže opravdu nevím co a jak a prosím o radu jestli někdo víte co by to mohlo být? Hlínu z vrchu jsem trochu prokypřil, protože se mi zdála udusaná. Rozhodl jsem se dále nezalévat dokud nebude úplně proschlá. Taky nevím zda to mám stříkat nadále tím phyt-aminem, nebo počkat až budou větší, jestli se toho vůbec dočkám. Snad se holky vzpamatujou. Díky za každou radu, večer nahodím fotky jak to vlastně vypadá pro vaší představu.
Bárt
Hoď je do nové čisté hlíny, nehnojit a jen vodu s upraveným PH, ale šanci mají malou :-( A tu zvlhčovačku nech jet i v noci, to zelené světýlko nevadí.
booblifuck
Pridavam fota z dnesniho odpoledne. Posudte sami.
booblifuck
A dalsi.
booblifuck
Tak co myslite dostanou se z toho?
robbbie
mel jsem podobny problem,,,takhle se trapily skoro 14 dni. presad do nove hliny nebo je poradne prolij odstatou vodou s upravenym ph.. mozna nejaky korenovy stimulator pomuze
kopi
Vypadaj špatně, těžko říct či to přežijou. TAdy ty půdní substráty bejvaj předhnojený na pár týdnů a možná byla chyba že jsi je ze začátku přihnojil. Se zeminou nemám skušenosti, dělám do kokosu :) První týden jsem zaléval 5ml zálivky na kytku (každý den), druhej už to byl 1dl a ted, na konci 4 tydne je to 1,5ml.
Co mikrobi, enzimy či peroxid? Nepoužíváš? POdle fotek můžou být i přelitý. Myslim že jedna svítící diodka, at zelená či červená nevadí :) Totální tma tam je furt.
Držim palec at je zachrániš
booblifuck
Uvažuju o koupi nějakého kořenového stimulátoru. Prosím o radu který je OK? A můžu použít nějakou jinou značku, když vše ostatní mám od Plagronu?
robbbie
http://www.canna-cz.com/node/751
kopi
Plagron Start-Up http://www.green-house-tu.cz/sortim..._Up_0_-512.html

Plagron Roots http://www.green-house-tu.cz/sortim...00_ml-1439.html

PLAGRON Suprasivite (asi příměs do supstrátu) http://www.pbgrow.cz/katalog/hnojiv...suprasivite-50g

PLAGRON Rhizopon http://www.pbgrow.cz/katalog/hnojiv...izopon-0-25--gr

PLAGRON CROPMAX http://www.pbgrow.cz/katalog/hnojiv...-cropmax-100-ml

Neporadim s čím lze Plagron míchat, lepší asi nemíchat..
booblifuck
Aktuální info z boxu: Kytičky byly zřejmě přelité. Nechal jsem teď pár dní vyschnout substrát a zítra ráno zase zaliju. Udělal jsem jim malé skleníčky s pomocí igelitových sáčků a docela se spravlily. Na vršcích se začaly docela rozrůstat, tak uvažuju že zanadlouho zastřihnu a snad to konečně holky rozjedou. Teplota v boxu se pohybuje 25-27 za světla a kolem 21-22 za tmy. Vlkost 60-80%. Zvlhčovačka, odtah i ofuk jedou nonstop. Zítra je nafotím a hodím tady. Díky za rady.
N3110
Jsem rad, ze si dal na moje rady :-) Zastrihni je, az budes videt, ze uz nejsou stresovane, jinak v te hline je to docela jednoduchy prelit, takze na to bacha. At ti to jede, budu sledovat !!
WAMParjan
tak to je zase jednou k vydění mučírna první kategorie :)
booblifuck
WAMParjan: Sorry začátek, chybama se člověk učí. Ty jedno VYDĚNÍ. :-)
asi_sem_moc
Kytičky vypadají přelitě, jak už tu bylo řečeno. Myslím že to přesazení by nebylo k zahození, a hnojky ze začátku bych nerval.. Já používám Rhizotonic od Canny, kořeny metou jako kdyby závodily :D.. Vřele ti ho můžu doporučit ;)
Jinak budu sledovat, ledky tady jsou vyjímečná záležitost :) Ale určitě se ti vyplatí.. Ale jestli se kyti nespravý, tak rychle pro new klony, pořádně zakořeněny a znovu.. Aby jsi se zbytečně netrápil tady stěma chudinkama, ktery ti nakonec nepometou a budeš mít 0,1g/w to by jsi určitě nechtěl.. :)

Ať to roste, budu sledovat
booblifuck
Dnes je 9 den 18/6. Teplota v boxu je 25 a v noci 22 stupňů, vlhkost 70-90%. Kytičky se docela spravily a dnes byly zastřiženy a zality čistou vodou s Ph 6,3. Nevím jestli mám stříkat listy tím phyt-aminem a kdy zalít enyzmama. Kytičky jsem dnes vytáhl na chvíli z boxu a nafotil tak tady to je.

1.+2. V boxu
3.+4. Hromadné foto
booblifuck
1. 2x Double Dutch
2. Double Dutch
3. Double Dutch
booblifuck
1. 2x Budha
2. Budha
3. Budha
booblifuck
5x Chronic
booblifuck
Euforia
booblifuck
Zpátky v boxu
asi_sem_moc
Od posledních fotek je vidět příjemná změna, určitě se ještě rozjedou.... Ph bych klidně stáhl i na 6,0 a ten Phyt-Amyn by podle mě měl být prospěšný, takže proč nestříkat? Enzymy jsou ale podle mě zbytečné, pokud zatím nehnojíš, tak nemáš zasolenej substrát a kořeny by takhle ze začátku měly být v pohodě.. Enzymy se používají na průplach, aby odstranily odumřely kořeny a pročistily to od soli. I když podle mě je to celkem zbytečná věc, mýsto enzymů investovat do jiných hračiček a substrát občas prolít naředěnou vodou s upraveným ph
booblifuck
Tak jsem začal uvažovat, že bych si pořídil pachový filtr a k němu i adekvátní ventilaci, asi nějaké ufo. Potřeboval bych poradit, které jsou OK. O ceně jsem uvažoval kolem 3000 za obě (ufo + pacháč). Teplota v boxu byla zatím max. 27 stupňů, takže mi jde hlevně o tu vůni. A ještě se chci zeptat zda musím mít vývod ven aby nebyl v místnosti zápach, nebo to stačí z boxu do místnosti a bude to OK bez zápachu?
booblifuck
Takže dnes je to 14 dní od zasazení. Holkám se docela daří. Dnes zalito 2 litry vody s ph 6. Teplota ve dne kolem 26 a v noci 20-22. Vlhkost v noci i přes 90 a během dne 50-80 jelikož mám nastavenou zvlhčovačku 1 hodinu zapnutou a 1 hodinu vypnutou,protože mi v pokoji kapánek vlhne zeď, snad to není až tak velké mínus. Ve volných chvílích stříkám listy vodou a někdy phyt-aminem. Zatím jsem je nehnojil,ale příští zálivku (cca za 2-3 dny) plánuji přídát poloviční dávku Alga Grow. Snad vše OK. Dnes jsem je zase vytáhl a nafotil, tak tady to je.

1. Foto v boxu
2.-4. Ven z boxu
5. Zpět v boxu (zalito)
booblifuck
1.-5. Chronic (ten poslední je nejslabší člen celého boxu, ale snad ještě překvapí a zabere)
booblifuck
1. Euforia
2. a 3. Budha
4. a 5. Double Dutch
asi_sem_moc
citace:
Původní příspěvek od booblifuck
Tak jsem začal uvažovat, že bych si pořídil pachový filtr a k němu i adekvátní ventilaci, asi nějaké ufo. Potřeboval bych poradit, které jsou OK. O ceně jsem uvažoval kolem 3000 za obě (ufo + pacháč). Teplota v boxu byla zatím max. 27 stupňů, takže mi jde hlevně o tu vůni. A ještě se chci zeptat zda musím mít vývod ven aby nebyl v místnosti zápach, nebo to stačí z boxu do místnosti a bude to OK bez zápachu?


Jojo, přesně jak říkáš, pokud máš pacháč, tak stačí vývod do místnosti ;)
kdyby si mel prokuceny vyvod ven, prestala by ti vlhnout zed:D
booblifuck
Vyvod ven se snadno rekne,ale slo by to jen za predpokladu, ze by bylo otevrene okno nebo udelat do zdi diru, takze asi vitr. Snad uz brzo nebude potreba tolik vlhkosti a bude to OK.
booblifuck
22. den 18/6

Aktualní stav v boxu : Teplota ve dne 25-28 v noci 22-23, vlhlost 60-90%.Začal jsem jim davat co druhou zálivku Terra grow asi tak poloviční davku a moc si nestěžujou. Zálivka vždy Ph kolem 6. Listy kropím vodou s phyt-aminem. Trošku jsem je roztáhl, docela se box plní. Uvažuju jak dlouho ještě nechat na 18/6 a kdy přepnout na 12/12, jelikož nemám žádnou představu jak ještě po přepnutí zmohutní a povytáhnou se. Tak poraďte. Dnes jsem udělal čerstvé foto,tak přikládám.
booblifuck
1.-3. Celek
4.-5. Chronic family
booblifuck
1.-2. Budha
3.-4. Double Dutch
5. Euforia
booblifuck
1.-5. Chronic
booblifuck
Vyška všech kytek je 20-25 cm a světla jsou 50 cm nad vrcholky.
FrYnK
cus... co bych mozna jeste udelal je to ze bych hlinu prekryl nejakou folii..v hline to prospeje tomu ze bude porad vlhka az uplne nahoru takze nebude odshora prosychat. a korinky nalezou az nahoru tim se vic ta puda vyuzije.. navic ti to snizi odparovani vody a kytky vydrzi dele bez zalivky...a jeste bude lepe sat zalivku....pac kdyz hlna preschne tak pak blbe saje vodu...celkove to pomuze udrzet u korenu lepsi klima a podminky
spuko
hale jen k tomu phyt-aminu ...

je to květovej hormon takže to při růsto nemá moc smysl .. na to je crompmax!!!

Jinak pěkný akorád teda ty tam nemáš žádnej odtah? nebo nákej jinej větrák??
miguelx
Jenom doplnění:
Phyt-Amin obsahuje přírodní hormony jednak na růst a jednak na květ, a tím podporuje rostlinu po celý cyklus.
booblifuck
Taky si myslím,že ten Phat-amin je na celý cyklus, aspoň to tak píšou na stránkách Plagronu. Odtah mám 2x PC ventilátor 120x120, prítah je pasivní, ale v pátek chci pořídit nějaké ufo a pachový filtr, jelikož už je to trošku cítit.
Fredy
Ja osobne bych phyt-amin pouzival jenom na rust pac na palky bych to asi nestrikal
spuko
Jako tý kytce to asi neuškodí ale co já sem se ptal tak v rustu se stříká tim Cropmaxen a ve květu Phyt - aminem .. Jinak to tam píšou , máš pravdu ..

A s tim jestly stříkat v květu tak samozřemě že 14 dní před slkizní to neni moc košér ale do pátýho šestýho tejdne v tom neni žádnej problém ... samozřejmě ve dne žejo ..
H.U.L.
citace:
Původní příspěvek od miguelx
Jenom doplnění:
Phyt-Amin obsahuje přírodní hormony jednak na růst a jednak na květ, a tím podporuje rostlinu po celý cyklus.


To je sice hezký, ale používá se jen dva týdny po přepnutí. To ses nechal zmást...
Jestli mi nevěříš, tak se podívej do tabulky jak se používá Phytamin třebas v konceptu BIO.
spuko
já teda nechci rejpat ale na tej etyketě toho Phit - aminu je že podporuje tvorbu plodu a cukrů což teda na dva tejdny přepnutý kytce fak je pomálu v některejch případech ani nekvete že, a navíc ten květ je tak vzdušnej že nic jako plesnivyna nehrozí, já ho prostě používám do 6 tejdnu a zlepšuje rozhodně chut a vůni .. A nikdy sem žádnej problém neměl kvůli tomu, a listy má i kytka v květu(a tim květen to absorbuje taky)... Jinak pomáhá při stresu a podobnejch věcech což se taky děje spíš v květu .. takže tak .. můj názor
booblifuck
Myslím si že Phyt-amin už máme vyřešený. Raději mi poraďte jak dlouho ještě nechat na růstu a kdy přepnout na 12/12. Aktuálně jsem teď na 24. dnu 18/6. Díky
H.U.L.
Myslím že to máš tak akorát na přepnutí. Maximálně už jen týden růstu.
spuko
myslím že těch 30 je ideál ale už určitě můžeš kdykol tet...
LEM
Já bych ještě nechal...ono to pod těma ledkama zase tolik valit po přepnutí nebude...Takže bys měl malé bonsajky....měl bys mít pěkně vyplněný stan....
krasus
citace:
Původní příspěvek od LEM
Já bych ještě nechal...ono to pod těma ledkama zase tolik valit po přepnutí nebude...Takže bys měl malé bonsajky....měl bys mít pěkně vyplněný stan....
Přesně taky bych to nechal este narůst vosříhat spodky mužes vždycky :-)
booblifuck
26. den 18/6

Dnes proběhl upgrade boxu. Na odtah jsem si pořídil ventilátor Ruck RK 125L a pachový filtr 240m³/h. Koupil jsem si nějaký regulátor, takže ventilátor jede tak na 1/3 výkonu. PC ventilátory, které byly na odtah jsem použil, jeden na přítah a jeden jako ofuk. Kytky jsou zalévány co druhý den, jednou čistá voda s upraveným Ph na 6 a jednou s přidáním Alga Grow 1ml na litr vody. Listy stříkám stale Phyt-aminem. Stále uvažuju, kdy přidat do zálivky ty Enzymy? Teplota ve dne kolem 26 a v noci kolem 22. Vlhkost 60-80%. Taky jsem je trošku roztáhl s pomocí kolínek. Uvažuju že je nechám na růstu ještě pár dní a až dovrší měsíc růstu, tak přepnu a uvidime. Přidávám nějaké aktuální foto.

1.-2. Celek v boxu
3. Ventilátor s pachovým filtrem
4. Přítah
5. Nový ofuk
Fredy
Holky vypadaj nadherne!
LED groweru tu moc neni tak diki bohu za tebe :D
LED pestovani me celkem zajima hodne sem si na konopnym veletrhu v olmiku prohlizel panely od Mazara a vcelku se mi to hodne zamlouvalo.
A kdyz sem tak premyslel nad cenou 10K za 120W panel tak mi pryslo ze to ani zas takova ivestice kdyz pomyslim na to klik sem dal do svi skrine a to nemam urcite nej veci....

Drzim palce at to mete bez problemu a hlavne at to krasne pod nema pokvete!

edit: vetracky mas AC?:)sou nej:bravo: :D
Pepas
Ahoj, pokud to chceš něčím zalejvat tak se vyser platit za enzymy a vypěstuj si hezky tyhle bakterie! :) Na poslední stránce je strovnání dvou kytek s / bez.


http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=47889
booblifuck
Zdrvím všechny, potřeboval bych vědět, zda mužu více hnojiv smíchat do jedné zálivky (např. Alga Grow+Enzymy,Alga Grow+Terra Bloom,atd.), nebo musím každé namíchat s vodou zvlášť? Díky za radu.
krasus
citace:
Původní příspěvek od booblifuck
Zdrvím všechny, potřeboval bych vědět, zda mužu více hnojiv smíchat do jedné zálivky (např. Alga Grow+Enzymy,Alga Grow+Terra Bloom,atd.), nebo musím každé namíchat s vodou zvlášť? Díky za radu.

Mužeš
Zedy
Ještě si pohlídej výsledný pH, či Ec takovej zálivky.
booblifuck
30. Den 18/6

Dnes přepnuto na 12/12, svítím od 9 do 21, teplota ve dne 26-28 v noci 22-24, vlhkost je 50-60%. Dávám jim co druhý den 2 litry vody s Alga Grow 1 ml/l, pH 6. Stříkám Phyt-aminem každy den a ještě budu než se začnou oběvovat květy. Kytičky jsem roztáhl pomocí kolínek (30-40ks), výška je docela různá (25-35cm), některé jsou takové keříky a nekteré jdou do výšky, tak jsem zvědavý jaké budou rozdíly po přepnutí, jestli má někdo zkušenosti s těmito modely, tak napište jak to s nima bude. Zvlhčovačku jsem již odstranil a ofuk i ventilace jedou nonstop. Jak začnu pozorovat že to kvete začnu používat Terra Bloom a P-K 13-14, taky zvažuju o koupi Green Sensation, poraďte jestli to stojí za to? Díky za všechny rady, názory a k+

Dnes jsem je nafotil v boxu a začíná 1. den 12/12

1.-4. Pod LED light
booblifuck
1.-4. Bez LED light
booblifuck
2. Den 12/12

Včera zalito 2 litry vody s 2ml Enzymy ph 6. Teplota a vlhkost při starém. Přikládám aktuální foto.

1.-2. Celek
booblifuck
1. Euforia
2.-3. Double Dutch
4.-5. Budha
booblifuck
1.-5. Chronic


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma