kopi |
Čau, jsou hezký, K+. Mohl jsi je nechat ještě tejden narůst, ae neva |
|
|
zagg911 |
Cau, asi by fakt jeste chvili snesli, ale nevim kolik LEDky afektivne prosvitej a jak se to pod nima jeste vytahne. Kazdopadne K+ a sem zvedav na vysledek :-) |
|
|
booblifuck |
7. Den 12/12
Teplota noc 22, den 24-26, vlhkost 50-60%. Zalévám každý druhý den, Alga Grow snižuju a dnes jem přidal i poloviční dávku Terra Bloom, Phyt-amin stále používám. Ph zálivky 6. Některé jsou vytáhlejší,ale Budha to jsou takové keříky, snad to ještě povyroste.
1. S LED
2. Bez LED |
|
|
booblifuck |
1.-2. Budha
3.-4. Double Dutch
5. Euforia |
|
|
booblifuck |
13. Den 12/12
Zalévám stále každý druhý den, už nepřidávám Alga Grow a přidávám poloviční dávku Terra Bloom a PK 13-14. Zálivka má pH 6. Teplota ve dne kolem 25 a v noci kolem 22. Vlhkost 40-50%. Holky se zatím drží při zemi a o moc se po přepnutí nevytáhly, tak doufám, že ještě povyrostou, maji kolem 25-35 cm. Dnes jsem udělal aktuální foto.
1.-3. Celek |
|
|
booblifuck |
1.-2. Euforia
3.-4. Chronicové |
|
|
booblifuck |
1.-2. Budha
3.-4. Double Dutch |
|
|
booblifuck |
16. Den 12/12
Kytičky už začínají nakvétat. Nejvíc Double Dutch. Zkusil jsem nafotit nějaké fotky. |
|
|
shyk |
máš to mrtě dobré já sám fandím LEDkam kde si je koupil? Nevíš o nějakém online schopu ? díky |
|
|
Alienek |
czus tak jak to fici |
|
|
booblifuck |
Zdravím všechny kteří sledujou moje pěstění. Moc se všem omlouvám, že jsem dlouho nenahodil žádná aktuální fota, nějak jsem to nestíhal. Tak abyste měli alespoň představu co se za tu dobu v mém boxu odehrálo. Takže kytky zalévám skoro každý den 2l vody + 5-7ml Terra bloom + 5ml PK 13-14. Jednou týdně dostávají vodu s enzymy. Teplota v boxu se pohybuje : den 25-27, noc 21-23, vlhkost 30-40%. Docela mě začalo trápit žloutnutí listů, tak jsem posledních pár zalivek přidával 1ml Alga Grow na litr vody, snad se to zlepší. Taky jsem si všimnul,že jeden Chronic jako by měl koule, tak nevím zda je to možné nebo je to jen přelud. Dneska při zalévání mám v plánu všechny vytáhnout z boxu a nafotit, tak snad mi do toho nic nevleze a budete se moci mrknout jak se mi zatím vede. Jinak kytky po přepnutí moc neporostly, takže příště nechám na růstu dokud nebudu 100% spokojen. Všem moc děkuji za rady a K+ |
|
|
booblifuck |
Tak pridavam fotky z 37. dne 12/12. Stale me docela trapi zloutnuti listu, kazdy den tak 5-8 velkych listu zezloutne a pomalu usycha, prosim o radu jak to zastavit. |
|
|
booblifuck |
Tak pridavam fotky z 37. dne 12/12. Stale me docela trapi zloutnuti listu, kazdy den tak 5-8 velkych listu zezloutne a pomalu usycha, prosim o radu jak to zastavit.
1.-2. Box
3.-4. Celek v boxu
5. Listy |
|
|
booblifuck |
1.-2. Euforie
3.-4. Double Dutch |
|
|
booblifuck |
1.-2. Chronicove
3.-4. Budhove |
|
|
booblifuck |
A trosku blize |
|
|
booblifuck |
Dalsi a jeste celek |
|
|
Bárt |
Jestli ti tam nezačíná náhodou listová plíseň, raději bych otrhal žloutnoucí listy a všechny které jeví známky napadení a nebo jsou podezřelé. |
|
|
LEM |
hm, to ne...řekl bych, že jim chybí dusík, zkus přidat hnojku na růst...mohl bys příště vyfotit paličku nebo kytku s nějakým měřítkem?
Ať to zdárně dojedeš, moc pěkné... |
|
|
booblifuck |
Rustové hnojivo přídavám 1ml/L. Pro jistotu jsem ty žluté listy ostříhal, jelikož by stejně uschly a upadly za par dní samy. Tak uvidíme jestli to bude pokračovat. |
|
|
booblifuck |
52. Den 12/12
Jeste stale hnojim a uvazuju kdy asi prestat videl bych to asi na 65 dni, ale radeji poradte jak dlouho je jeste nechat. Je docela videt rozdil mezi modely. Nejlepe je na tom Double Dutch, naopak Chronicove me docela zklamali a to jsem do nich vkladal dost nadeji. Ale uvidime jak to nakonec dopadne.
Prikladam fotky asi z 50 dne 12/12
1.-5. Double Dutch |
|
|
booblifuck |
1. Euforie
2.-3. Budhove
4.-5. Chronicove |
|
|
booblifuck |
A jeste par detailu. |
|
|
booblifuck |
Tak tady to vsechno je, tak radte jak na ne na konec, kdy zacit jen s upravenou vodou a kdy kosit. Dekuji vsem co muj grow sledujou, rady a taky za K+ |
|
|
Pepas |
Cai, tak jak ses na tom chlape? Posti zase nejaky info + foto. :) |
|
|
booblifuck |
Zdravim jsem na tom asi tak, že dnes jsou kytky na 65. dni 12/12. Nevim přesně kdy je sklidit, tak jsem uvažoval, že jim dám ještě tak 3-4 dny na vodě, pak 2 dny tmu a seknu je. Jinak na vodě už jsou 10 dní. Snad to bude OK, uvidíme? Fotky nahodím až bude víc času, ale budou. |
|
|
kawi |
pěkny to maš no,jen škoda žes ten prostor trošku vic nezaplnil..jinak hlinu bys mel prolejvat vodou s finalem solution tak 10-14dní před kosou,,ja ještě beru každou kytku pod kohoutek a proleju ji tak 20litrama vody,,nebo proste dokad nepřestane vytejkat nahnedla voda,,,nekouříš pak tolik sraček a vychutnaš si luxusni chut,,schvalně to zkus,,zdarec |
|
|
booblifuck |
Tak včera jsem naposledy zalil a teď necham 2 dny tmu a asi v sobotu rano to seknu a uvidí se kolik z toho bude. Abych pravdu řekl, tak jsem spokojen s modely Double Dutch a Euforia. Budha taky nevypadá špatně, ale Chronic mě totálně zklamal, čekal jsem že to bude můj nejvýnosnější model, proto jsem měl 5 ks, ale moc se nepochlapil. Fotky dodám asi večer. Díky všem za sledování, musím to ještě trošku vychytat, nechat to více narůst, jelikož po přepnutí se už moc nevytáhly. A taky musím vychytat ty správné modely, ale to je asi ještě na delší dobu. Uvítám jakékoliv rady na další kolo. Díky všem za rady a K+ |
|
|
booblifuck |
Dnes jsem vše sklidil, tak uvidíme kolik toho bude. Vše jsem pověsil do boxu a mam tam zapnutý ventilátor na odtah na minimum a taky tam fouká jeden PC ventilátor pro pohyb vzduchu. Snad se to takhle dobře usuší. Teplota v boxu je okolo 18 a vlhkost 40-50%. Nevím zda mám nechat zaplý ten ventilátor na odtah, nebo třeba načasovat na 1/2 hodiny ON a 1/2 OFF. Poraďte jak to spravně sušit. |
|
|
booblifuck |
Fotky z dnešní kosy.
1.-5. Celek |
|
|
booblifuck |
1.-5. Double Dutch |
|
|
booblifuck |
1.-5. Double Dutch |
|
|
booblifuck |
1.-5. Double Dutch |
|
|
booblifuck |
1.-2. Euforie
3.-4. Double Dutch |
|
|
booblifuck |
1.-3. Budha
4.-5. Chronic |
|
|
booblifuck |
1.-5. Připraveno na sušení |
|
|
booblifuck |
1. Chronikové
2. Celek
3. Aktuální teplota a vlhkost
4. Euforie |
|
|
booblifuck |
Tak a to je pro dnešek vše. Vubec nemám představu kolik to váží a už vůbec ne kolik toho bude po usušení. Tak jestli se vám chce tak tipujte, máte to určitě v oku, tak alespoň budu mít nějakou představu. Díky všem za rady, připomínky a K+ |
|
|
FrYnK |
nechapu proc si mel ty panely tak vysoko..kor kdyz si mel 4 a dobre rozlozny svetlo...pod LEDkama se daj udelat slusny vysledky jenom kdyz mas ty panely kousicek nad rostlinama....+ to chce nechat dyl na rustu oni tak nenarosoru po prepnuri... jinak muj tip nejakych 67 g |
|
|
MK72 |
FrYnKu, podle foto to tipuju na nějakých 50 cm necelých.
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=406926
O moc níž se jít nedá, ty panely mají čočkama usměrněný světlo:
1) ze 30 cm: 42/32 cm
2) z 50 cm: 60/50 cm (elipsa! neosvícené rohy)
Tj pokud by chtěl jít níž, musel by přidat světla.
Osobně si myslím, že na tu skříň je 4 panýlky málo a 6 je minimum.
Budu držet pěsti aby se výnos přehoupl přes 100g ale můj střízlivej typ bude 93 g |
|
|
booblifuck |
Tak vše je usušeno a zváženo. Nakonec to vše dopadlo takhle.
Euforia - 14g
2x Double Dutch - 25g
2x Budha - 17g
5x Chronic - pouhých 37g
--------------------------------
Celkem - 93g
Čekal jsem více, ale i tak jsem na poprvé docela spokojen a příští kolo je co zlepšovat a určitě se to časem vychytá. Díky všem co to sledovali a radili a K+
K+ letí to MK72 za přesný tip jen co zjistím jak na to. |
|
|
MK72 |
UFFF jsem dobrej, mam za sebou taky jeden pest pod LED a tipnul jsem si lepsi vysledek nez jsem sam udelal, bo ja nedopadl dobre... |
|
|
booblifuck |
Foto.
1. Nahoře vlevo - Double Dutch
Nahoře vpravo - Chronic
Dole vlevo - Budha
Dole vpravo - Euforia
2. Double Dutch
3. Chronic
4. Budha
5. Euforia |