Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Uchyceni diamantove folie... - Klikni zde pro originální téma
D@D
Zdravim panove,
mam tady jeden trapacky a naprosto jednoduchy :-) Nekamenujte, nemuzu za to, ze jsem to jeste nedelal :-D

Proste potrebuju vedet jak se da uchytit ta diamantova folie do homeboxu... Nemel jsem ji jeste v rukou, tak netusim jak to maji vymysleno... Tak bych potreboval vedet cim a o co se to v boxu upevnuje.

Diky za info! Growu zdar!
Tak to nevím, ale zkusil bych spínací špendlíky (sychrhaisky) :)
Já bych ti doporučil oboustranou lepící pásku, je taková jak kdyby gumová takže je celkem odolná vůči vlhku a teplu a potom když ji chceš odstranit tak nezanechává žádné fleky ani stopy po lepidle. Já jsem to tak dělal a doted nebyl žádný problém. Stačí oblepit obvod té folie a dát ještě třeba jeden pruh doprostřed aby nebyla prověšená a mělo by to být OK, ale myslím že existují i levnější varianty.
D@D
Tak tyhle lepici pasky muzu mit zadarmo, takze no problem... Myslel jsem si prave, ze to bude asi nejlepe resit takto, ale radeji jsem se zeptal, zda nekdo nema nejaky optimalnejsi system :-)

No pockam zda se tady jeste neobevi nejaky napad jinak zvolim tu pasku, no...

Kazdopadne diky panove!
killlsmoker
taky jsem to resil oboustrannou paskou....
darxtar
ja pouzivam vyhradne hlinikovu pasku urcenu na montaz vzduchotechniky. Drzi vyborne, pracuje sa s nou skvele a aj dobre tesni. Stoji 5kc/m. Foliu nepotrebujes mat od podlahy az po strop, staci od miesta kde tienidlo bude na najvyssom stupni. Klasicky som zlepil vzdy spoje folia/folia alebo folia/drevo. Ide o to, pokial mas z dreva skrinu, aby sa vlhkost ani voda nedostala k drevu. Preto je dobre vsetky spoje, skary a rohy zaizolovat. Neviem aku mas vysku, ale ja som vo svojej 120cm vysokej skrini obsmahol jednym kusom folie cele vnutoro po obvode (3m folia o sirke 120cm), uchytil paskou najprv zhora, folia pekne natiahol a poprilepoval aj po rohoch a vsetkych hranach. V spoednej casti mi diamantovka prechadza do gumenej bazenkovej folie. pridavam aspon jednu foto pre predstavu s rannej faze stavby skrinke
D@D
Diky za prvotridni vyklad! :-) Asi to udelam stejne, prave i tu takovou hlinikovou pasku mam doma... A ja mam normalne Homebox White 100x100x200. Obednal jsem 10m x 130cm asi za 1500.- myslim, ze dobra cena a oblepim to s tim cele az po strop :-D Kdyz uz to je obednane... Nenapadlo me v tu chvili, ze postaci jen do vysky lampy, ale co uz :-)

Diky moc za informace!
van blade
do homeboxu je už zbytečný lepit nějakou folii, má to vnitřek připravenej na pěstování..jenom si to komplikuješ
D@D
Myslis? No tak zase bych nerekl, ze to je zbytecne a zustane to bez nejakeho efektu... Alespon teda co jsem ja nekde cetl. Je fakt, ze je pripravenej, ale tak mohlo by to byt proste lepsi :-) Delam to ciste jen z duvodu zvyseni efektivity slunce a urcite to trosku pomuze, coz?
Lupus
investice a usili nestoji za to nepatrne zvyseni odrazivosti, ver tomu

ale pro me za me klidne si to udelej :flick:
el Magicooo
Ja bych rekl ze treba do lightboxu, kterej prosvita ta diamantovka smysl ma. Jinak sem ji uchytil pomoci spinaku - takovej plastovej prouzek co ma na jedny strane ocko a na druhy zoubky, diky kterym to jde utahnout ale uz se to nepovoli


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma