Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Který typ kuřáka marihuany jsi? - Klikni zde pro originální téma
carlos
Anketa "jak často hulíte" tu už je... Inspirován tímto francouzským dokumentem bych rád udělal anketu pro pravidelné kuřáky.

Který typ kuřáka marihuany jsi?

Individuální - obvykle kouří konopí sami a to večer po pracovním dni.

Rekreační - trávu kouří ve svém volném čase, ale prakticky výhradně ve společnosti dalších osob a nikdy sami.

Chronický (dlouhodobý) - marihuanu kouří již od svého mládí a to každý den již od dopoledních hodin.

Pokud nehulíte pravidelně, prosím nehlasujte ;) dělení se na vás nevztahuje...
heh, individuální rekreant :D
Dude
citace:
Původní příspěvek od masterblaster
heh, individuální rekreant :D


hehe jako ja, akorat ze spis rekreacni individuum :D
Pohroma
mnoo driv jsem byval chronik jako vysitej, rano jsem vstal, dohulil speka z vecera a pak co 2 hodiny brko,vyhulil jsem okolo 5ti G denne, ted si zakourim tak 2-3 do tydne a to vecer doma po pracovnim dni.
To já se tvářil strašně nezávisle ale byl jsem na hulení závislej jak prase, pak přišla paní psychóza a jsem pan rekreant :D
Rákosníček
kdo mě viděl tak na první pohled ví :D chronický :D
nehulim jen když mě bolí v krku
el Magicooo
chronik :D
Spajdy
zaleží jak kdy a podle okolnosti,někdy individuálně a někdy chronic
Nesss
chybí mi tu trochu více možností...jinak jsem krásný příklad individůů...
brčko/sklíčko pěkně večer po práci...o víkendu ale občas i během dne :frog:

konopí mě prostě baví :leaf:
roboot
chronický,taky mě to prostě baví
hermelín
Pár krát individuálne, večer po ťažkom dni pri filme :), ale inak rekreant ako vyšitý :D
Kambu
dříve sem byl chronik ale ted už rekreant a místy individum :)
Mr.MEN
http://www.youtube.com/watch?v=08gnuZ_dY10
roflmaocetung
3/5 vlk samotář
2/5 rekreant :P
SaMoLeBKa
rád si zakůřím poránu,ne hned ale v poklidu po probuzení,když vím že mě čeká něco důležitého raději míň...:teef:
PLANTER
chronik :rasta: občas i rekreant sam hulim taky :rasta:
FrYnK
driv klasika, mladej nenasytnej chornickej mastič (tohle obdobi u me bylo zatim asi nejdelsi)...posleze jen rekreant a ted uz nejakej ten patek individualista... je to asi dano vekem praci a tim ze nemuzu celej den jenom zevlovat a bavit se jen motanim brk...nicmene...po dlouhe pauze kdy jsem nehulil vubec jsem se k tomu stejne vratil..protze obcas v ty palici mam uz moc zbytecnosti z prace z domova atd... tak to proste "vykourim" jako skudce :D
loner_x
Tohle je zajímavé, ale chybí mi víc možností, protože se dá říci, že mám z každého něco a ještě i něco z jiných možností.. protože např. když není (a je dobré to udělat aspoň 1x za rok i ve vlastním zájmu tak, aby brčko prostě došlo a fakt nebylo) tak vůbec nehulím i měsíc, nebo 2, ale když potom zase je tak přes idividuálního plynule přecházím k chronickému, ale i rekreačnímu s kámošema sem tam o víkendu po 2 pivkách apod. stíhám prostě všechny typy.. :)
Jenomže i když mám největší "formu" a jsem fakt rozhulenej, tak nevykouřím nikdy více jak cca 1g/den, kouřím v podstatě jen ze skla či vaporizéru a NIKDY nepotápím(nezadržuji) kouř, ganju kouřím jako cigaretu. Jinak ale cigárka nekouřím - ještě že tak, protože to je fakt největší ultra shit, nesrovnatelný s konopím..

viz.tento dokument: http://ok-team.cz/sekce/tajemstvi/v...-konspirace.php
Nevím jen proč je v titulku "konspirace", když se o žádnou nejedná..je to dokument plný faktů a reálií, jež jsou v pohodě dohledatelné i jinde a to např. i na Wiki!

Nejvíc mne dostalo jak manageri Phila Morrise v klídku přiznají, že do Malborek se přidává ČPAVEK. Proč? Protože při inhalaci nikotinu s čpavkem dohromady dojde k lepšímu vstřebávání nikotinu do těla a tím ještě větší a hlavně i fyziké závisloti na tabáku..

EDIT: Diskuze o čpavku v cigaretách přesunuta sem , http://grower.cz/forum/showthread....1037#post911037 , diky Hlava
outdoorista
Jsme chronický kuřák,bohužel - bohudík od 2 do 5 gramů denně spálim - pouze čistého konopí,ale hodlám se od nového roku vaporizovat;):)
Naštěstí poslední rok kouřím čisté jointy(tj. bez tabáku) a pochopil jsem podstatu konopí,navíc se cítím mnohem lépe fyzicky i psychicky i když vyhulím 2x tolik co dříve,ale vaporizer je vaporizer:leaf:
ween
chronicky individuální (denně, ale až po práci večer..)...
Jimmy
Tak já jsem především hulič - samotář. Zvednu se, ubalím si osobáčka tak z 0,4 a sednu na skůtr. Zajedu si na vyhlídku a pak se pěkně zboučím. Projížďka potom, v 60 kilometrové rychlosti je úplně krásně relaxační. Taky si někdy dám večer k televizi a taky s kámošema...
.:INDI:.
jednoznačne rekreačne ...všetkeho vela škodí.....ale možno keby sa našiel ten pravy model bez stoned učinkov možno by to bolo iné :D
bejval sem chronik ato velkej dnes jsem Individuální konzument.
acheron
chronik , vadi mi to ale nejak nehodlam s tym zatial nieco robit

nadherna ukazka psychickej zavislosti - polovica z nas fajci kazdy den
outdoorista
Psychická závislost???:)
Ne.To ta chuť;)
Dan.Bass
Řekl bych že přesně něco mezi všemi třemi možnostmi, záleží na období a na tom, kde se zrovna pohybuju. Chronik jsem byl jen s partou na čundru (takže vlastně dočasnej chronik - dobrej oxymórón, což?), individualista jsem na svých výletech, na něž zorvna nikoho neseženu, ale nejradši hulím klasicky rekreakčně, tj. při dobré (večerní) příležitosti. Vono se to ale špatně reguluje, když má člověk dost zásob...
outdoorista
Dan.Bass - tak tak,ono se to blbě reguluje,když máš zásoby na rok a je to tak dobrý:smoker:
loner_x
Pro Dan.Bass
"..Vono se to ale špatně reguluje, když má člověk dost zásob..."

Přesně tak pane, s tím souhlasím a proto to chce nemít dosti zásob.. :)

Já už třeba asi týden nehulím (nemám už nic a je to i dobře) a kromě asi 2 prvních dnů, kdy byla trošku depka (však to všichni znáte) je to úplná pohodka..
Cítím se tak nějak i lépe - čistá hlava, chuť na špeka či dýmku už žádná a aspoň se mohu i víc těšit na sklizeň..
A také se člověk po třeba měsíčním stopstavu pěkně zase pročistí a potom i zase super zhulí - stav podobný tomu na začátku, když člověk s brčkem začínal a na to se i celkem těším..

Pro
outdoorista
"Psychická závislost???
Ne.To ta chuť"

Hehe jaká chuť?! Ty voe tak myslím, že tu chuť ti spíš udává psychicky závislý mozek, kouř nemá chuť i když by se mohlo zdát že ano, (třeba když slastně potahuješ ze špeka.. :) tak rozhodně NEMÁ.. :)
Ale ty sis možná dělal i prdel ne? :)
outdoorista
loner_x: nemá hulení chut???nevím jak ty,ale já pěstuju hulení který chut má,to se mi fakt nezdá a i když to bude blbá technika tak to chut mít bude.......leč hnusnou;):)
loner_x
outdoorista

:) znovu tě ubezpečuji, že hulení (mluvíme o kouření) opravdu nemá žádnou chuť, protože kouř sám o sobě nijak nechutná(chuťové buňky máš jen na jazyku) a max. ho můžeš "vychutnat" čichem..
Takže jestli máš pocit, že to má skvělou chuť, tak je to fakt jen vůně a závislý mozek, který ti říká, že skérka jsou prostě super! :) a jooo vlastně má i pravdu :D
loner_x
Jinak k tématu, osobně si myslím, že až na vyjímky si skoro každý prošel všemi třemi těmito typy kouření konopí a že to v podstatě ani nejde takto zásadně škatulkovat, protože skoro každý se i v tomto nějak vyvíjí..viz. komenty jako: dřív jsem byl idividual teď už chronik, nebo dřív rekreant teď idividual či naopak..

A pokud vycházím i z vlastní zkušenosti, tak já byl nejdřív rekreační, potom idividual a teď když jsem více doma tak jasnej chronik (když mám, tak ráno, odpoledne i večer 2-3 skla není problém), ale až budu mít zase méně času, tak budu zase zpět idividual, protože v práci si to prostě nebudu moci dovolit, takže podle mne to jde ruku v ruce s okolnostmi a furt se to mění..tedy alespoň u mne..
neco mezi individualnim a chronickym :)
Le_prox
rekreacni chronik :D
mladejzahradnik
Chronik no taky hulim furt... asi mám moc volnýho času, myslim že až si najdu práci tak to omezim... až budu mít cashe na jiný hračky a zábavu:D už hulim hlavně pro tu chuť, a asi taky se mi zdá že se stávam žávislej na tom tabáku v tom, protože cíga nekouřim a brka hulim furt, že už mi to ani tolik nedává..první brko ale zboří vždy:D no chce to pauzu:D a ještě k tý chuti, kdo řiká že hulení nemá chuť, tak asi má špatný vnímání a špatný receptory:) kvůli hnusný chuti kupovanýho modelu jsem si začal pěstovat vlastní a věř tomu že když se hnojí bio a pořádně se to propláchne a v klídku usuší tak je chuť úplně o něčem jinym... :)
Laidback
2 loner_x : tak to je solidní píčovina :D Asi hulíš nějaký chemický hulení, nebo nevím :-D Vždyť každej model má svoji charakteristickou chuť :-D Nebo to bude možná tím, že hulíš "skla" .. ZE SKLENĚNKY SE TRÁVA NEKOUŘÍ !!!
citace:
Původní příspěvek od Laidback
2 loner_x : tak to je solidní píčovina :D Asi hulíš nějaký chemický hulení, nebo nevím :-D Vždyť každej model má svoji charakteristickou chuť :-D Nebo to bude možná tím, že hulíš "skla" .. ZE SKLENĚNKY SE TRÁVA NEKOUŘÍ !!!


k topicu: driv chronik, ted neco mezi zbylejma kategoriema

a mimo: sice nejsem velikej priznivec skel, ale kdyz je ciste, tak mi z nej ta chut pripada uplne nejlepsi ... zadnej papirek, proste pure hemp. Myslim ze chut modelu se nejlip pozna z cistyho skla
carlos
citace:
Původní příspěvek od loner_x
Jinak k tématu, osobně si myslím, že až na vyjímky si skoro každý prošel všemi třemi těmito typy kouření konopí a že to v podstatě ani nejde takto zásadně škatulkovat, protože skoro každý se i v tomto nějak vyvíjí..viz. komenty jako: dřív jsem byl idividual teď už chronik, nebo dřív rekreant teď idividual či naopak..


Fór je v tom, že zatímco první dvě kategorie (individuální a rekreační) mají výskyt psychické závislosti někde kolem 1 až 2%, u třetí kategorie - chronických kuřáků (musí splňovat podmínku, že kouří již od nedospělého věku) se závislost objevuje až u 28% uživatelů.

:afro:

Zdrojem tohoto infa je právě zmíněný dokument.

Další zajímavostí je, že u výzkumu, který v dokumentu provedli něměčtí psychologové na vzorku 1.500 respondentů vychází z pravidelných kuřáků vzorek následovně:

35% Individuální
39% Rekreační
26% Chronický

Takže bych z toho vyvozoval, že proti normální populaci je na Groweru o něco více chronických kuřáků (aktuální stav ankety je 57:44:68).

Jednoduchou matematikou docházíme k číslu 11% psychicky závislých členů (19 závislých z celkových 169 hlasujících), což je o poznání více než u "normálních" uživatelů marihuany.

Přidal jsem ještě 4. volbu "Nejsem pravidelný kuřák", ať výsledky ještě trošku zpřesníme na celou členskou základnu :D.
jalala1
Je půl deváté ráno, hulím brčko a jdu za půl hoďky na houby. Na ty houby mám připraveno asi 3 g. A to teprve přijde odpoledne, tak já bych dnes asi byl úplně všechny kategorie, krom tý poslední.

Je víkend- rekreační bo v práci nehulím ale dělám na směny, takže mám víkend jednou za 4 dny.

individuální- po šichtě u groweru nehulit?

chronic- chronic mám velice rád
loner_x
citace:
Původní příspěvek od Laidback
2 loner_x : tak to je solidní píčovina :D Asi hulíš nějaký chemický hulení, nebo nevím :-D Vždyť každej model má svoji charakteristickou chuť :-D Nebo to bude možná tím, že hulíš "skla" .. ZE SKLENĚNKY SE TRÁVA NEKOUŘÍ !!!


Tak ty jsi mne teď fakt rozsekal Laidbacku :D, nejdřív napíšeš to, že HOLÝ FAKT, že kouř nemá chuť je píčovina :) tzn. že nevíš nic, protože naposledy opakuji, že chuť může člověk vnímat JEN jazykem ničím jiným a to čemu se říká u brka i tabáku chuť je vlastně jen VŮNĚ i když se vždy mluví jako že o chuti..
Toto nelze nějak popřít, popřel by jsi tím základní fakta o anatomii člověka.. :)

Ovšem korunu jsi tomu nasadil tím, že napíšeš, že ze skla se tráva nekouří?! HEHE a kde jsi na tom byl?!? :D Ze skla je kouř právě nejčistší, protože tam nemáš navíc žádné další splodiny z papírku(joint), žádný tabák navíc(joint), ani třeba kouř z hořícího dřeva navíc (z dř. dýmky) atp. takže lepší může být snad jen bonk, nebo vapo, ale NEJLÉPE si pravou vůni(záměrně nepíšu chuť) a účinek modelu užiješ právě ze skla, ostatně přesně tak, jak ti už za mne odopvěděl i člen KaB.

A hulení které jsem si vypěstoval já, většinou nehnojím vůbec, natož pak chemkou.. :)

Nechci prudit, ale asi bys to tolik neměl přehánět..s tím brčkem..aspoň když se rozhodneš něco psát na Grower :) peace
loner_x
2 carlos:
Hodně zajímavé info..myslím, že jsem někde na netu dokonce tuto studii o tomto i viděl a četl (v orig. je angl.), nepamatuji si už ale ty čísla bylo to ale zajímavé (zkusím to někde pohledat, kdyžtak bych sem na to hodil link..)

A pokud si pamatuji dobře, tak tam bylo u toho chronica a začátku užívání nějaké lehké drogy už v nedospělém věku vysvětlení, že to vyšší procento závislosti souvisí s tím, že v adolescenci je mozek stále ještě ve vývinu a tudíž víc "zranitelný" a jde také i o vývin neurovegetativního nervstva, mozek i nervy nejsou prostě ještě tak odolné a proto může dojít k rychlejší a silnější psychické závislosti a to nejen na brku, ale i tabáku, či alkoholu, kde hrozí navíc ještě i fyzická závislost..
carlos
Pamatuješ si to dobře, mluví tam o jistých psychologických predispozicích (třeba horší schopnosti adaptovat se ve společnosti), které MJ nejsou vyvolány, nicméně je zesilují...
moswa
chronicky. ovsem bez tech dopolednich brk :)
FatJoe
z každého rožka troška
lolotutko
nepravidelny fajciar. Ako tak citam moj druh je skoro vymrety :D
Barush
Ahooj,asi jsem individuální chronik?Hulím od dost hodně už od 12.....no a poslední dva roky(je mi 22 ) už jen navečer s taťkou když nám usne synček :D někdy dáme i dvě brčka za večer...obzvlášť k nějakému luxus vínu :D
Lupus
Hulim jak to de :D
Antitalent
Posledné mesiace mávam dosť dní keď húlim už od rána, no hlasoval som za individuálneho... aby som dodržal definície v ankete :)
bobobodlak
chronický
socker8410
Ja to mam podle rocniho obdobi:}
Jelikoz si valim jenom outdoor,tak to mam takhle.

Podzim-Jaro Chronicky

Leto = Individualni Rekreant
Dr.Bobby
Chronický???, no rano bez speka nevstanu z postele :D Par G taky za ten den spalim, tak teda asi jo :D
Ymi
citace:
Původní příspěvek od Laidback
2 loner_x : tak to je solidní píčovina :D Asi hulíš nějaký chemický hulení, nebo nevím :-D Vždyť každej model má svoji charakteristickou chuť :-D Nebo to bude možná tím, že hulíš "skla" .. ZE SKLENĚNKY SE TRÁVA NEKOUŘÍ !!!

Nesouhlasim s loner_X: .. ale ani s tebou z čisteho sklíčka poznáš chuť nejlepe aspon ten první , druhy prd..
Carcoolka
citace:
Původní příspěvek od Ymi

Nesouhlasim s loner_X: .. ale ani s tebou z čisteho sklíčka poznáš chuť nejlepe aspon ten první , druhy prd..
Jo jo,taky myslím,že první prdík z čistého skla je chutnější jak z brka např. :)
Hrnek
bejval sem chronik jako prase ,ale pomalu se zeme stava rekreant :)
Jay-jay
byl jsem vše a teď..jsem čtyřka :)
Jaffata
za svych skolnich let sem byl chronik....ted uz asi tri roky nejsem pravidelny kurak marihuany:)
Bandita
č.4, prilezitostny
Rasta_pasta
něco mezi č. 1-3 :)
Dle času, příležitostí, chutě atd.
Aryan
s tou chuti je to zvlastni ... udajne, kdyz zavrete oci, ucpete si nos a nekdo vam da neco k jidlu, tak vubec nepoznate co to je :) ...... jeste jsem nezkousel no :) Jestli je to pravda, tak kdo vi cim vlastrne chut kuriva vnimame ....

ad topic. bejvalej 1-2, tedka 4. Za posledni 4 roky sem hulil mozna 6x ....
jeste ze nehulim ale vaporizuju mam rad sebe i svoje plice Chronik
OutDoorEr
nemám ze sebe radost když hulím moc často(pro mě je moc často víc jak jednou týdně)tudíž to nepřekračuji :-)
asi chronický, řekl bych :D
Indy
Pflusik
Pasivní...
Ent
Chronick reakreant, obcas i obraceně.
rybmen
Víkenďáák.... někdy ještě míň.... ale někdy když se to rozpoutá, tak nevim kdy skončit :-D
forsite
Individuální- hlavne v zimnych dlhych veceroch....

v lete v spolocnosti.
chuck53
citace:
Původní příspěvek od outdoorista
Dan.Bass - tak tak,ono se to blbě reguluje,když máš zásoby na rok a je to tak dobrý:smoker:


Tak tohle vystihuje skoro moji situaci ale klasicky se přes léto střídají všechny možnosti co už tady padly. Od hladovění přes osvobození a zase těšení a užívání.:)

A v případě, že jste po špeku zničení a chcete s tím seknout, tak nemusíte. Sežeňte si lepší genetiku:) Pak se dá pálit každý den:frog:
Claune
teď jsem pár měsíců netahal a děsně jsem se rozhulil, každej den, celej den, jsem teď ve fázi kdy si říkám, nebudu hulit bude mi blbě, pak si zahulim a je mi blbě a lituju toho že jsem hulil, jsem divnej :D každopádně s prací teď už je to pryč, čas začít platit složenky :) neumím si představit vykonávat slušnou práci a bejt imrvére zhulenej...
Tak ten individualista se sklonem mít před brkem všechno hotový a vyřízený.
Tráva založena na chem. hnojkách na mě působí jako speed (nefetuju, niky jsem tak nečinil a nebudu) takže už ganju neinhaluji, možná tak co bych vypěstil ale to je marný boj s kleptomany takže na to se**...Proto už pokuřuju jen hašiš jo to je jiná :). Je to více relaxační, uklidňující, žádný stres, napětí jako po tom bordelu z ulice (jak to nazývám)...Ten se nedá pořešit vždy jako travča takže chronik nejsem tzn. rekreační labužník hašiše :frog:...fakt doporučuju nehulte ty srač** z ulice jen Vás to (z)ničí...ta různorodost těch modelů kdy pokaždé chytnete úplně něco jiného...fujtajbl...nevíte co do toho dotyčný nacpal, nalil; každému dealerovi je fuck co to s Váma udělá, hlavně že má cash, že?$$...teď koukám výš a vidím že něco takového už popsal chuck...Takže tak, jsem labužník, gurmán hašiše a vím, co dělám, co říkám - těch sraček z ulice už jsem zhulil kolem kila, mám dost ať si s tím ničí hlavu cig***...mějte se...
Bohužel jsem jednoznačně chronický.
ween
citace:
Původní příspěvek od Cla$$ic
Tráva založena na chem. hnojkách na mě působí jako speed (nefetuju, niky jsem tak nečinil a nebudu) takže už ganju neinhaluji, možná tak co bych vypěstil ale to je marný boj s kleptomany takže na to se**...Proto už pokuřuju jen hašiš jo to je jiná :). Je to více relaxační, uklidňující, žádný stres, napětí jako po tom bordelu z ulice (jak to nazývám)...Ten se nedá pořešit vždy jako travča takže chronik nejsem tzn. rekreační labužník hašiše :frog:...fakt doporučuju nehulte ty srač** z ulice jen Vás to (z)ničí...ta různorodost těch modelů kdy pokaždé chytnete úplně něco jiného...fujtajbl...nevíte co do toho dotyčný nacpal, nalil; každému dealerovi je fuck co to s Váma udělá, hlavně že má cash, že?$$...teď koukám výš a vidím že něco takového už popsal chuck...Takže tak, jsem labužník, gurmán hašiše a vím, co dělám, co říkám - těch sraček z ulice už jsem zhulil kolem kila, mám dost ať si s tím ničí hlavu cig***...mějte se...


asi Ti uniklo, že jsi na webu pěstitelů konopí, takže příspěvek s několikerou citací " těch sraček z ulice" asi bude trochu off topic.)
ween : Jistě, ale když všecko pokradou tak většinou berou lidi od dealerů, respektive dostanou od známého gratis... Napsal jsem, který typ kuřáka jsem, takže to další je takový bonus a poučení pro ty, co berou jen od překupníků. Snad se tolik nestalo. Měj se.
ween
citace:
Původní příspěvek od Cla$$ic
ween : Jistě, ale když všecko pokradou tak většinou berou lidi od dealerů, respektive dostanou od známého gratis... Napsal jsem, který typ kuřáka jsem, takže to další je takový bonus a poučení pro ty, co berou jen od překupníků. Snad se tolik nestalo. Měj se.


já to taky nemyslel úplně vážně, také jsem kupoval..... ale i když už není vlastní, je tady nějaká komunita, která Ti pomůže.. tedy jestli máš správné známé .))
btw.. a hašík miluju!
Knigh Rider
Na půl individuálně a napůl rekreačně
mučačo
ja patrim mezi chronicky pokurovace,rani ptace,pak brk o svacine v praci,pak vetsinou pri praci doma at to pekne sype a vecerni brk na dobrou noc si odpustim jen malokdy:)
dalick
:D :D Rekreační Individum s hodně vymezenejma hranicema ;-)
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od dalick
:D :D Rekreační Individum s hodně vymezenejma hranicema ;-)

citace:
Původní příspěvek od dalick
. ale když řeknu že sem kouřil cca 100 odlišnejch brk - většinou od kámošů co donesli tak na mě vždycky všechny působily špatně :( Prostě jakmile si dám prda tak za čtvrt hodinky se začínám cejtit jakoby pod nějakejma sračkama co dávaj v blázinci , začíná mi strašně vybrovat okolí kolem páteře , nemůžu nic spolknout protože mám sevřený hrdlo , vůbec do ničeho se mi nechce ani mluvit pomalu nemůžu a když jo tak je to pro mě námaha jako bych vyšlapal Everest


Takže ,když je ti špatně tak relaxuješ?
izraell
Tak ja hlavne po praci a nebo kdyz neridim,ale jak mam volno a neco si je tak tvorim tak muzu cely den.U pc je to ok jako treba ted.Taky podle nalady , Ps" nekdy sem i linej zavalet hee
Jak kdy no, někdy mam tejden, že bych jen těžko spočítal, kolik sem toho sám spálil a jindy sou to zas procházky s kámošema, designy, občas večerníček. individuální/rekreační :D
dalick
citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo


Takže ,když je ti špatně tak relaxuješ?


Právě že ani nerelaxuju.....sem jakoby ospalej ale ani zamák bych neusnul protže jak zavřu oči začíná se to se mnou houpat jaxvině.....jako kdbych by trochu nalitej.
Jak kdy většinou rekreačně. Na procházce přírodou a někdy to je celej týden :-D jelikož sem bez práce a bydlím na chatě v lese.
zubáč222
Ja třeba Dva měsíce huli gé deně a pak mam tri měsíce pauzu,taky zaleží jestli je zima nebo léto a jestli jsem zranenej to hulim do ty doby než se dam znova do kupy :)
Anuvin
citace:
Původní příspěvek od dalick


Právě že ani nerelaxuju.....sem jakoby ospalej ale ani zamák bych neusnul protže jak zavřu oči začíná se to se mnou houpat jaxvině.....jako kdbych by trochu nalitej.


Dalicku ja si myslim že tě chápu, ty pocity jsou mi povědomé ze začátků.. Řekl bych, že zato může moc silnej vzorek nebo moc velký množství. Jestli skoro nehulíš a pak ti kamarádi strčí nějakej indoor tak se neni čemu divit.
Doporučuju si dát jen jedno "kolo", nebo hulit venek..
moswa
Fuj, já byla takový malý prasátko dřív. Hulívala sem denně x brk. Teďka už né. Teď tak 4x 5x do roka když je nějaká příležitost, a musim říct, že si to aspoň víc vychutnam :)
Skaff
Extra chronickej kuřák marihuany s výdrží Snoop Dogga nebo Charlieho Sheena :D
Jen by mě zajímalo sem jedinej koho občas po pořádnym hulu začnou bolet záda nebo za krkem? Nebo je to jenom stíha? :D
Dr_paradox69
skaffe to bude ta stiha :-D,me se pri prehulu stane ze me boli temeno hlavy ale to kde komu po trech az peti geckach denne...
Skaff
Tak to sem rád že se z toho už nerozpadam :D Asi to moc "tlačíme do hlavy" :D
spoetnik
Chronický jsou sice kdyz jsem individualno ale těch je fakt málo.
neslapatpotrave
Teď? pořád:frog: co to jde. Musím mít brko no
rotobull
Mno.. Tak asi chronickej kuřák. Pracovní dny noproblemo 2g po práci. Pokud mám volno a nic důležitého na práci tak klidne 5+
Ale tohle me rozbilo (příspěvek někde na začátku) ze sem smíchem málem vzbudil mladou:a teď když jsem více doma tak jasnej chronik (když mám, tak ráno, odpoledne i večer 2-3 skla není problém)

To je CHRONIK
klogg
do dvaceti chronik, teď rekreant a individuální :D
RoyalHarvest
Občasný "rekreáč":D Ale věřím tomu, že až přijdou dny (jestli teda vůbec přijdou), kdy bude větší klid a méně povinností, začnu opět pokuřovat více. Teď si to nemohu dovolit.
Faharadza
Dlouhodobě hulící individuum se silnými sklony ke skupinové rekreaci. Wake and Bake (chápu jako "chronický") provozuji jen velmi výjmečně a to zpravidla ve skupině po skupinové párty rekreaci, tento den musí být nepracovní (často neděle).
svolnyradikal
Zahulím, když odvedu dceru do školky. Pak v práci dva- tři, dělám osm/deset hodin denně venku.No a pak doma jednoho dva dám, než jdu spát. Takže nejspíš chronik. Až mi to začne vadit, nebo nadřízeným v práci, tak se nad tím zamyslím. Ale za dvacet let jsem bez maléru , opustil jsem chlast, takže spokojenost.
Witcher
Hulim každej den tak 1-2g a říkám si, jak sem strašnej chronik, když to ale čtu, zase tak strašný to není :D V práci mi to nevadí, zhulenej furt a přitom státnice nemagnetickej nerez :) mig, tig, vědí že pálim a nic neříkaj, chyby nemám, kusy ano :D :D a když už chybu udělám, říká mistr si nic nepamatuješ, kdybys nehulil... :D :D
Mamboo
Od 14 ti venky, od 17 indoor.. Takze 16 let :-)
Mamboo
Driv jsem hulil denne tak 5 krat az 8 krat, jsem si proste ztocil zilku a to trva do dneska.
tRex
Obávám se, že statisticky nejspíš individualista, občas mě to děsí...
pospa.m
Driv jsem taky leta hulil kazdej den, ale posledni dva roky mam tolik prace a povinnosti ze jsem rad kdyz si zahulim jednou za tyden.
AlbertWesker
Bol som chronicky az to bolo moc ale teraz mam kopu prace ale do leta sa chystam znova nabehnut na nejaku tu strunu :D :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma