Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
600w na podruhé - Klikni zde pro originální téma
Cham*
Zdar všichni,co to tu goumete. Již podruhé rozjíždím 6-ti kilo v boxu 100/100/200. Osazenstvo je dvanáct nádherných holčiček ale bohužel týpek od kterýho jsem bral řezy tak mi dokazal říct jen to že to muže být big bad,skunk1,ppp,blue berry a top44. Tak pokud někdo pozná co je co tak tak mi to napište. Postupem času buda přidávat fotky. Holky jsou v 6,5l květníkach v royal mixu od plagronu a v nějakým 20 dnu růstu při výšce cca 30 cm jedna co je pod světlem tak ma něco pod 20cm tak tu nebudu zaštipávat. Hnojky jsou taky od plagronu-růst,květ a enzymy až na bloombastic. Zítra budu štípat a asi v sobotu přepínat. Zatim peace a dík za objasnění druhu.
Cham*
zdarec,trochu jsem na to zapoměl sem něco přihodit. Takže po 30 dnech jsem přepnul ve výšce cca 45 cm. 1x týdně to stříkam phyt-aminem ale nevim do jakého stádia květu se to může. Dnes jsou kyti 19 dní na květu při výšce cca 65 cm viz foto. Každý druhý den to zalevám 5ml/litr od plagronu terra bloom s enzymi a upraveným ph o kolo 5,8. Zítra poprvé přihodim bloombastic. Co nejdřív je vyfotím jednotlivě aby ste je mohli zkouknout. Ať se to zelená....
WERD
no dost nízký pH na hlínu...zvedl bych na cca 6-6.3 a ten střed ti něják žloutne...možná bych přikrmil 1ml/l rustové hnojky.Phytamin se po přepnutí nepoužívá na postřik
Cham*
Zdarec,ja jsem žil v domění,že se optimální ph udržuje kolem 5,8. Každopádně ho zvednu a přestanu stříkat phytamin. Ten střed se mi spálil,měl jsem moc nízko lampu. Vlhkost mám kolem 45 a teplotu u vršku je nějakých 27°c. Dnes je to 22 dní 12/12 a holky se už pomaloučku začínají cukrovat. Ve čtvrtek jsem dal po první bloombastic 1ml/1l tak uvidíme. Přihazuji nějaký fota i s pokusem o detajl.
Cham*
...a další
Cham*
Ještě jsem se chtěl zeptat jaký ph má být na postřik.
Cham*
ještě nějaký fota.
WERD
no na postřik je to fuck...já na postřik nesnižuju pH ani do zvlhčovačky.pravděpodobnost že se ti to dostane ke kořenum je mizivá.Ale pokud to něčím stříkáš už bych se na to vyprdl
Cham*
Stříkal jsem to naposled před dvouma dnama čistou vodou protože se mi tam po posledním postřiku phytaminem udělali bílé skvrny tak jsem je chtěl spláchnout. Což se zadařilo takže už to stříkat nebudu.
Cham*
Nazdárek zahradníci,tak jsem se dozvěděl další vzorek,kterej by tu mohl být.Povídal,že to je BSB,což je zabalenej název.Ale jaký to je celý mý nedokázal říct.Tak kdyby někdo tušil jakýho modelu je to zkratka tak mi to povezte.Každopádně jsem to teď kouřil a trochu se mi tady motají písmenka:)Popisoval mi ju jako jednu velkou šišku a okolo pár mikrofónů s modrofialovou barvou.Blueberry to prý neni.Dokládám fota.
Cham*
Mimochodem dnes je to 28.den 12/12
fiste
Mohlo by to bejt třeba tohle, každopádně je to indika..
Cham*
Prostředek mi příjde spálenej ale světlo mám tak 30 cm nad vrcholky tak nevim zda to mám ještě zvednout a zda to 6-tikoule osramka usvítí.
fiste
:D Já už nevim, mrkni do ostatních threadů, napovim ti.

http://adjustawings.com/superspreader-main.htm

Máš to stejně, jako na obrázku tady , když sroluješ dolu..
Cham*
Nemyslím si že to je big bad.U jsem ho jel a do takové barvy mi nešel.
fiste
Do fialova ti může jít každá kytka, záleží na pěstebních podmínkách, neklesá ti třeba teplota moc nízko? Píše se to Big Bud a zdá se mi to docela podobný, na 100% ti to asi nikdo neřekne.

Záleží to i na seedbance, jakej model přesně dostaneš. Neni Big bud jako Big bud :)
Cham*
Já nevim jestli je to big bUd nebo ne.Hlavně že tam je a že se mi líbi.Až dozraje a získá celou svoji krásu tak se to snad bude líp posuzovat.Ale na to si budeme muset nějakej ten týden počkat.Je sice fakt že jak je v noci venku zima tak mi někdy klesne teplota na 17°c v době tmy protožě nejedu přes noc ale přes den.A nemyslím si že by to bylo tím.
WERD
no trošku to připomíná Ed Rosenthal Super Bud...muže bejt fialový pheno...ale to je jen dohad-to by měl matkař upřesnit
fiste
Jo, listy můžou zfialovět vlivem nízký teploty, ale 17°C se mi zdá vpoho. Tady to fakt neuhádnem..
Cham*
Je to možný,že to je ten ed rosenthal. Necháme to dozrát a pak uvídíme. Posílam další fota z dneška v 36 dnu 12/12...
Cham*
38 den 12/12
Cham*
....a další
Cham*
Ten střed mi žloutne ale když se podíváte,tak vidíte jak vysoko to je. Je to dobrých 35 cm nad vrcholky. Tak asi budu muset pořídit nějaký sklo nebo něco takovýho abych to mohl dávat níž.
Sandman
A jakou máš teplotu pod tou lampou? Trošku pomůže mít roztažené stínidlo, ale zázraky to neudělá..
Cham*
zdareček,teplotu u vrcholků mi sonda ukazuje 30°C. Zkusil jsem to ještě trochu zvednout a roztáhnout to stínítko. Tak uvidíme. Dnes je 46 den 12/12 a už mi to připomíná mucholapku. Pestíky už jsou z 50% rezavý. Viděl bych to ještě na 14 dní někdy kolem 60-63 dne. V pátek naposledy pohnojím. Dík za Káčko
Cham*
škoda že nevim co je co.
Pekky
čau máš to pěknýý budu sledovat i dál a držim palce :-) čuzz
Piep town
Bejt tebou sklidil bych to někdy kolem 56. dne květu. Ty pestíky máš už docela dost zahnědlí a když to necháš přezrát, nebude to tak výtlemový .) Jinak k+
Cham*
čauwec,hnojkama jsem naposledy zalil ve středu a sklizeň jsem naplánoval na devátýho v sobotu takže v 57 dnu. Snad bude stačit ten týden průplachu aby to bylo chuťově dobrý. Od toho devátýho zahajuji typovačku. Můj osobní typ je 255g ale byl bych rád kdyby to šlo ke 300g. Až to ostříhám tak přihodím fota.
Cham*
...51. den 12/12
shmak
Tákže je devátýho(Všechno nejlepší Johnovi Lennonovi), já tipuju 299g. :)
Cham*
Jojo,už je to tady.Seknul jsem to už včerá v 56.dnu. S mladou jsme to stříhali nekonečných 3 a půl hodiny. A vypadáto,že tam bude něco přes tři stovky. Tak uvidíme,jak moc se to scvrkne. Tipovačku začal shmak s 299 což by bylo taky v klídku. První 3 k+ Výsledky samozřejmě až to poschne a až to zvážím.
Cham*
Některé vrcholky to schytali plísní tak jsem to ostříhal od oka asi 8g.těchto 8g nebudu počítat do celku.Budem o tom vědět ale počítat to nebudem.
Cham*
Podívejte se jakou má to fruko radost. Taky se tak směju,když se tam podívám.
mikael
tipnul bych si 284g, ale bude určitě víc. Moc pěkně to dojelo K4U
Cham*
Dikec,snad bude víc. Ale já se spokojim s každým výsledkem. Hlavně aby to bylo chuťově dobrý.
Sandman
Můj tip 312g :) Ale přeji 400 :D
panewfs
Můj tip je 325g:rasta:
Warlock*
301Gé.... ;-) nádhera!
Pěkné to je. rovných 293,8 g ;)
Cham*
Holla,tak konopíčko už bude za pár dní suchý,takže někdy v sobotu budu končit hlasování a v neděli vyhlásim výsledky.Už jsem nedočkavej kolik toho vlastně bude.
N3110
267g
Banány
350g, pěkný.
D..
322g
frfnicek
318.5:)
travodlak
viděl bych to na krásných 400g
Cham*
Hm..zatim to jsou pěkný typy.Zítra ráno to zvážim a vyhlásím vítěze.
kawi
pekny,,tak 333g
Cham*
Zdarec,takže vše už mám zvážený.Tady jsou výsledky.
Na 3.místě s tipem 333g se umístil KAWI
Na 2.místě s tipem 350g se umístil BANÁNY
A na 1.místě s tipem 400g se umístil TRAVODLAK
Výhercům gratuluji a posílam K+
Dohromady toho bylo krásných 400,5g což jsem vážně nečekal.Samozřejmě jsem rád :-)Škoda,že něco málo chytlo plíseň.
Ale průměr 33,4 na kytku mě uspokojil.Dík všem za účast a za K.
Dalši kolo tu bude co nevidět a snad ještě s lepšími výsledky.
Mějte se a ať vám to roste.PEACE


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma