Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Světýlka - Klikni zde pro originální téma
MYSH
Chtěl jsem se jen zeptat, jestli nekdo nemate zkušenosti se zářivkama na květiny - takový ty typy FLORA - viděl jsem za 400,- pěknou 2550 lumenů a fakt si říkám (nechce se mi dávat 3000,- za sodík), jestli to aspoň trochu poroste - jestliže jsou zářivky přizbůsobeny fotosyntéze a jsou k tomu určeny a někomu to roste i pod 22W spořivkama.

Díky...
Gargamel
zdar urcite budou lepsi nez obyc. coolwhite ale koupil urcite dve ne-li tri ale to uz je zas dost penez ikdyz ne zrovna try litry no jestli do toho pudes tak by me zajimalo jak to pod nema roste tak se dyztak za cas pochlub s vysledkama a preji hodne zdaru mej se
dadanek
Zářivky určitě udělaly velkej pokrok v kvalitě světla, ale nejsou v modě. Nadruhou stranu kup zářivky, patky, startery, tlumivky, kabely a zjisti, že je to k hovnu.
Al-Ban
Na růst jsou ty zářivky dobrý. Měl jsem tam dvě 36W na tři kytky ve skříni 80x160cm a rostlo to v pohodě, ale na květ už nestačí, tam by to ten sodík už opravdu chtělo, pokud chceš mít slušnej výnos :).
Kvetak
Hele zářivky jsou fajn na růst (já s nima i kvet,ale je to celkem řídký-koupim sodík) múžeš s nima regulavat růst, ale na květ to chce sodík, jo a za 3000 to bude z grow shopu, že jo-na ně se vyprdni poptej se někde ve velkoobchodě seženeš to o polovic levnějš (bez stínítka)
tak třeba http://www.CEHAELEX.CZ 400W (sodík+starter+tlumivka) už za 1100,-
jo já měl 4x18W zářivky
NITRO
Kvetaku si delas srandu?Ten odkaz na tu prodejnu svetel....Mam ji rovnou za barakem a ja blb si ten sodik objednaval odnekud z Moravy.:)
Kvetak
No tak vidíš a sou v pohodě-sem si koupil zářivky Philips daylight (oni sou to coolwhite spektrem)-takže bacha na to, ty s 6500°K sou speciální asi za 60,- označení asi 18/865, nebo tak nějak


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma