Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

Stránky: 1 [2] 
150W sodik + 125W Usporka - Klikni zde pro originální téma
Muminex
Z toho cukru na listech mi kape slina z pusy :-P. Máš je ukázkové, jen není lepší střelit tam jednu silnou než tři menší watáže? Myslím, že bys tím, mel mnohem větší počet lumenů, kdyby jsi tam dal 400w sodik, ktery ma tak priblizně stejně jako dohromady tři tvoje ;)

Edit: Tak v tom případě je to jasné ;), teplota by se ti ve skříni zvedla asi o dost a je zbytecne resit vetší větrání, navíc, když nehodláš tolik utratit za energii.

Ať se daří ;) budu sledovat dále ;)
Jelikož je to v bytě tak kvůli spotřebě a mam s usporkama dobrou zkušenost :) jinak hlavně kvůli teplotě je mnohem nišší než u sodika jinak tohle je jen na zkoušku jak to bude vypadat jinak mam normalně 125w a 150w :) je tam zatím 1 den, tak dám fotky za cca 10 dní :)
McHrib
150+30+200+125=525 400+30=430 525 je viac ako 430 takze s tou spotrebou sa nauc pocitat inak fandim cfl len nemam rad ked ludia naivne myslia ze uporka je usporka aj proiti sodiku...
McHrib Tipku za prvé počítat a číst by ses měl naučit spíše ty mam tam 475W a za druhé jen ze začádku se jednalo o usporu aaa za 3. maničku jde mi o teplo takže usporka best a zadalší mam sní mnohem lepší výsledky než se sodikem :P Asi tak ti odpovím :D:D:frog:
McHrib chtěl sem kouknout na tvůj pěst, ale nic tu nemáš :D:D
citace:
Původní příspěvek od Pastor
zadalší mam sní mnohem lepší výsledky než se sodikem :P

zdar kolego :beer:
nemáš pořádný srovnání takový věty jsou unáhlený...
já pěstuju tři roky pod sodíkem a s úsporkama začínám protože chci ušetřit...
tohle je asi tak to nejlepší co se mi podařilo pod 250w sodíkem zapěstit:
http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=927913
až mi ukážeš lepší výsledky pod úsporkou s tou samou wattáží tak může jít diskuze dál

už sme to probírali ústně ale to je :o
takže já ti semka napařim nějaký odkazy abys mi věřil :wink:

dokonce tady je srovnání na grouwru
http://grower.cz/home/article.php?articleid=3&page=3
anebo stačí zagooglovat HPS vs CFL
http://www.google.com/search?hl=cs&...f&aqi=&aql=&oq=

tisíckrát řešený dilema a ještě nikdo pořádně nedokázal že je lepší úsporka - takže asi tak :) oficiální žvásty jsou jedna věc a praxe je druhá. jde hlavně o lumeny a tam soda vede
nejlepší využití tohodle směru je v zářivkách imo - úsporky jsou celkem debilně udělaný
mrkni semka :goldcup:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=39734
- tady týpek dokázal pod malejma zářivkama vypěstovat hulení který bys ani zdaleka netipl na ty podmínky ,)

je to jen o tom jak to chceš mít TY a jak si to uděláš

časem nejlíp LED :punk: tam je to jasný !

ps - hlavně to neber jako kritiku :)
No abych ti pravdu řekl tak pokud vim tak ty jedeš outdoor a s CLF nemáš žadnou zkušenost ja s ní jedu rok pro mě má větší význam usporka a pokud vim tak si pod usporkou ještě nekvetl ja jo a vidim ten rozdíl hned ve skříni vlevo sodik 150w sranec v pravo usporka 125w a říkam že sem měl a mám lepší kytky pod 125w usporkou jak pod 150 w sodíkem takže pro mě tohle unáhlené rozhodně není a řikam že pro mě je lepší usporka než sodik a svůj názor nezměním páč s tím mám zkušenost ! :bounce:
a srovnání mam přimo doma před očima :):leaf:
marw
Zdravím pastore,bohužel se musím přidat a souhlasit s kolegou respektem,cfl jsou dobrá tak možná na růst,potřebují měnší chlazení a to je asi vše.I tak to pod tím roste pomalu a z růstovou výbojkou se to nedá srovnávat,na samotný květ se cfl sodě nemůže rovnat a tak to prostě,je.
Taková malá otázka-proč maslíš,že zde tolik lidí kvete pod sodou a né cfl?Otázka je to záludná a věřím,že na tomto foru určitě najdeš odpověd.
A co se týče tveho srovnání sody a cfl,hledal bych chybu spíše u sebe nebo v genetice,taky at počítam jak počítam vypral bych z tama těch 50 světěl a radši bych tam fokl jednu 400 watovou sodu,která by udělala zajisté svoje.Když sem to tady pročítal na začátku ventilátor na to máš,není to sice žádná vyhra ale utáhl by to.
A takový malučký dovětek,je tady dost lidí co prezentujou jen out ale mají toho v merku více.
Každopádně přeju zdárný konec a popřemýšlej nad tím bez nervů.
Zdarec Marwe, ja neříkám že CLF je lepší. jen kvůli teplotě v letě se mi to začalo líbit a měl jsem s nima lepší zkušenost diky tomu že po sklizni sem viděl pod čím rostou a kvetou svěžejc s respektem diskutujem a probíráme ne jen tady :) jde si myslim oto jak to komu vyhovuje a samozdřejmě tady nejsem abych spochybňoval vaše nazory protože to si nemůžu ani dovolit:winner: :teef:
: )
hele já sem pro abysme provedli srovnání a rád to udělám až bude čas a místo ,) co ty na to? ale musí to bejt úplně identický podmínky a klony. se semínkama srovnávat moc nejde jelikož je to prostě těžký udělat takový semínka abys měl identický všechny kytky a málokterá seedbanka to tak má a u klonů je to jednodušší a jsou všechny z jedný kytky
Proberem to u:rasta:
35 den květu:winner: :megafon: :flamer: :frog:
:)
Hy3nA
čus, co takhle nějakej celek a " po tmě" ?:)
Zdarec, jasny není problém teď ti sem hodím při světle a večer ti sem hodim ve tmě :):teef:
Hy3nA :)tady to máš :rasta: 36 den květu
:):freddy: :leaf:
mikael
Zdar, budou to moc pěkné salámky, máš oholený spodky? Kolik hnojíš a jak často? ať se daří!
Zdarec diky moc, 4x Blue Mistic kde používám Plagron Bloom 64ml na 8 litrů a na 3x L.S.D. mam bloombastic a tam dávám 20ml na 8Litrů. Je to, tak na hraně už sem to párkrát přetáhnul a začaly žloutnouty listy, tak sem ubral a je to ok :)
Přidávám 44 den květu super macro :) začínájí se kulatit holky :D :D něco sladkého na mlsání :rasta:
A ještě nějakej normál ať se neřekne že si ujíždím moc na Macro :D stále 44 den
44 den květu ještě nějaky fotečky :)
Zdarec Lidi, tak konečně mě zase pustili na Grower měl jsem malej problemek s přihlášením dávám sem fotečky z dalších dnů co sem vynechal jinak zítra kosa, tak sem hodim aktuální foto:)

55 den květu :)
stále 55 den květu :)
63 den květu kosá :D:rasta: :leaf: :vampire:
Aaaa ještěěěě :d:winner:
Ještě jak se houpou :D:leaf:
Zdarec Kápa,
tak další grow bude:Hlína:
Terra+ Hnojky na růst Plagron Start, Květ Bloombastic
Růst:
125W Růst modrá + 150 sodík

Květ:
125W Red + 200W red + 150sodik

Seed Bank: Dutch Passion: Brainstorm

Edit:23.3.2011.Hnojky+: Přidávám Enzym canna a Biobizz Rootjuice:leaf:
Zdarec, překvapivě toho bylo 350g :)a podotýkám že sem to pečlivě obral od stonků :D jinak tentokrát přepnu dříve a hlavně se moc těším na Brainstorm :)
Zdravím všecky Groweráky, omlouvám se že jsem ještě nedodal nové foto bohužel se mi rozbila čtečka tak nemám jak stahovat fotky. Kytí jsou druhým dnem v květu. růst jsem tentokrát trošinuku zkrátil na 22 dní jak bude čtečka hned sem dám fotky :) vyrostlo jich 8 z 8 a 5je jich 100% identických jako by si z listu vypadly :D:D:D
Slíbené foto :) 24den květu:leaf: vypadá to dobře až na to že 4 znich přerostli a to jsem je přepnul 20 den růstu no uvidíme co s toho vyleze :sun:
Zdarec Groweráci, mám dotaz! PLs poraďte, jak stopnout kytku, aby nepřerostla ? Díky dvě s Brainstormu už se opřely o strop a nevim co s tím .:confused:
Hy3nA
citace:
Zdarec Groweráci, mám dotaz! PLs poraďte, jak stopnout kytku, aby nepřerostla ? Díky dvě s Brainstormu už se opřely o strop a nevim co s tím .:confused:

pozohýbat, v krajním případě zlomit
35 den květu
:)36 den květu:pimp:
42 den květu
49-50 den květu :) už vypadají holky k světu těch pár dní udělalo svoje :)
49-50 den květu

edit: omlouvám se, ale nejdou mi připojit fotky na GW večer to zkusim znova

edit:27.05.2011 tak konečně jsou tu :) myslím že se skvěle nafoukly holky moje :D
63 Den květu :) tak je tu pánové závěr :)
63 den květu:D :jumper:
Zdravim pánové, dám vědět jak to proschne kolik toho bylo, ale vypadá to na méně než minule během pěstu mi odešel předřadnik, tak mi vyplivla soda a svitila slabounce. Předřadnik pískal jak pominutej.

Další kolo:Osazenstvo:10x Sensi Star Paradise seeds
Hnojky :Root Juice, Guanokalong teku., Plagron Bloom a UP, Enzym

Osvětlení :) bude se měnit :400W soda cooltube možná když mi hrábne 600W :D
Květnik:10x 8L hran. momentálně mam 11L ty jsou zbytečný
Zdarec Groveráci, tak tentokrát díky tomu že mi vyplivl předřadník, tak jsem jel jen pod polovinou světla a tím pádem se to odrazilo aj na ůrodičce.Bylo toho necelých 200g.Ale aji tak to je výbornej pokouř :) jsem spokojen!

A teď k dalšímu kolu
: Osvětlení 400W Osram cooltube

: jinak květník teku 5,7L mělo by snad stačit

:Hlína Plagron Light měl jsem s ní ze všech nejlepší zkušenost

: 10x sensi star Paradise Seed jinak hnojky už v přízpěvku nad

Večer dodám foto předělávky :)
A ještě něco málo:) přítah sem udělal vedle odtahu jen pár dír myslím že dostačující :) Musel jsem teda přepnout odtah na druhou rychlost, ale i tak moc nehučí. Myslíte že budou stačit 6,5 teku?:satan: 5 den růstu
Zdravím Growerácí, tak tu máme 14 den růstu a den přesazení. Fotografie jsou trošku v horší kvalitě, tak se za ně omlouvám.
19 den růstu :D
6 den květu:whip: :vampire:
17 den květu :D Pánové proč mi to stále přerůstá ?
to neni přerostlý tohle, a to že sou některý vytáhlejší , holt nikdy nevíš co ti ze semínka přesně vyleze

hezkej ofuk :)
No zas, tak zlé to není, ale dřív mi to přerůstalo hafec takhle to začínalo pokaždý a najednou byly nejvíc velký jde oto že tentokrát už nemám kam vytáhnout lampu:D a ten ofuk je vpohodě ono se to nezdá ale ten malej má 3500 ot/min :) jsou na regulátoru :) i tak budu muset pořídít normální a přidělat ho na bok aby bylo místo pro 10 :)
32 den květu a musím říct že tohle je zatim nejlepší co sem měl:D :teef:
Zdravim Groveráci mám celkem velkej problém se žloutnutím listů od spoda je to vidět na fotkách jak to začinalo dneska už je to horší.Poraďte pls někdo jestli PH nebo něco jineho.Dikec
Dobrá tedy zkusím to prolejt.A používám jen Plagron Bloom a enzym canna jinak nic jiného.
power
No azpon PK 13-14 by jsi mel dokoupit
Dobrá tedy to PK jsem chtěl stejně koupit, tak se mužem domluvit.Jinak s Plagronem Bloom mám docela dobrý zkušenosti.
Tekuté Guano jsem chtěl vyzkoušet měl sem na první pěsty Guano normál, ale to ty víš :) a musim nechat že to je luxus hlavně ta chuť:)
52 den květu :)
Ještě pár foteček 52 den květu nakonec sem tedy zalil PK 13-14 Canna
Den sklizně :D
Chtěl bych poděkovat všem co mi dávají K+ je to pro mě čest být pochválen takovíma kapacitama :) a hlavně vim, že se to tentokrát povedlo trvalo to rok a půl než sem se dopracoval k sodě a vyzkoušel sem během té cesty obojí měl jsem možnost i led, ale to sem nakonec přenechal.Jinak bych se nikdy nedostal k sodiku a jednoznačně můsím říct že sem nad míru spokojenej :)
tuffgong1
moc pěkné to je doufám že se mi taky něco takového povede až rozjedu svojí 150w :D

jiank typuju 110g :-) ale určo tam máš víc :D
pěkný
jen by mě zajímalo jak dlouho bude trvat výměna plagron hnojiv :D ještě je co dolaďovat . určitě už máš koupený další semínka nebo ne?
S plagronem mám ty nejlepší zkušenosti a měnit ani nebudu :) semínka ještě nemám, ale už jsou na cestě.Beru opět 10x sensi star, ale jiná hlína a + Guano
MDe_
Já si ťipnu 119g :)
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
moc pěkné to je doufám že se mi taky něco takového povede až rozjedu svojí 150w :D

jiank typuju 110g :-) ale určo tam máš víc :D

Kámo, tak to si mě pobavil :D:D 9x ty nejkvalitnější semínka a pěstované pod 400W sodou :D:D již tyden to suším a už teď to nemusim dosušovat hoří celkem vpohodě a večer sem navážil 438g :) samozdřejmě to není konec ztrácení vlhkosti, ale počítam cca 350g čistýho.Večer přihodím okolik to spadlo.
MDe_
citace:

Kámo, tak to si mě pobavil :D:D 9x ty nejkvalitnější semínka a pěstované pod 400W sodou :D:D již tyden to suším a už teď to nemusim dosušovat hoří celkem vpohodě a večer sem navážil 438g :) samozdřejmě to není konec ztrácení vlhkosti, ale počítam cca 350g čistýho.Večer přihodím okolik to spadlo.

To máš ještě dost mokré, to ti ještě spadne o dost :) čím déle budeš sušit tím lépe, hlavně to pořádně třeba
citace:
Původní příspěvek od MDe_

To máš ještě dost mokré, to ti ještě spadne o dost :) čím déle budeš sušit tím lépe, hlavně to pořádně třeba

:) no dost mokré bych ani neřekl když to hoří bez dosušování :)jinak pochybuju že to stihne doschnout :D
chceš mi řici že pod 400W sodou sklidim s 9 kytek 120 g :D:D:D
jen tak pro ukázku sem to byl teď nafotit a navažit 412g z 438g z noci to není už, tak velká ztráta za 14 hodin suším to ve tmě, v teplotě 22C a vlkost 45%výměna vzduchu 280m :)
Hy3nA
citace:
chceš mi řici že pod 400W sodou sklidim s 9 kytek 120 g :D:D:D

a ty chceš říct, že tam budeš mít 9 aspoň 30ti gramovejch palic +to okolo jo? to sem teda zvědavej:)

neříkám, že to neni pěkný, ale sem zvědavej, jak to seschne no
tuffgong1
To sry v nazvu je napsáno 150hps + 125 cfl
citace:
Původní příspěvek od tuffgong1
To sry v nazvu je napsáno 150hps + 125 cfl

Vpohodě :)vím, že je to matoucí nechtělo se mi zadávat nové témá
citace:
Původní příspěvek od Hy3nA

a ty chceš říct, že tam budeš mít 9 aspoň 30ti gramovejch palic +to okolo jo? to sem teda zvědavej:)

neříkám, že to neni pěkný, ale sem zvědavej, jak to seschne no

Před tím to seschlo za noc skoro o 400g a teď po 5 dnech schnutí už to seschlo jen asi něco málo 20g za noc neříkám že je to suchý to ne ale když to rozdrdim a ubalim hoří to bez toho abych to musel 10x zapalovat na každej tah vklidku zhulím celí brčko až ke konci to klasicky pohasíná :D no myslim že na 300 se dostanu určitě spiš to nezjistím protože to bude už pryč :D
Jsem tu po dlouhé době z5 chtěl jsme se pozeptat zada mi někdo poradi jestli můžu mít 3,5l květnik jestli už to není málo. Jinak přidávám fotky s posledního pěstu

10xSensi Star II , Terra Hlína, PK13-14, Enzym, Plagron Blom, PH 6,4 - 6,7

400W sodium Cooltube, odtah stále TT125 i po roce a 3/4 jede jak cip dobrá volba

Ofuk 2x 120 vent s pc 2500 ot/min 1x 60 3700 ot/min napojené na regulátor a 800ma trafo, to pak točí fest a není třeba kupovat drahé ofuky :)
Další dějství se odehrává zde
http://grower.cz/forum/showthread.p...%2B400W+%2B200W

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma