Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2nd round 400W - NYCD - Klikni zde pro originální téma
Hakan
Opět jsem se rozhodl přispět svou troškou do mlýna.
Po změně equipu přišla i změna genetiky, nikoli však jejího dodavatele. Tímto ti patří díky A.

Ale teď k věci, setup je následující:

Dark Room 120 x 120 x 200
400W Osram NAV-T Super - růst
400W HPS GIB - květ
O výměnu vzduchu se stará ,,turbína,, Chaysol (cca 520kubíků/hod.) korigovaná regulátorem. O míchání vzduchu se starají 3 klipsňáky.
Zvlhčovačka
Květináče čtyřhrané - 6,5L
Osazenstvo 24 ks NYCD

S fotkama si příliš hlavu nelámu, takže se předem omlouvám. Těší mě , že se holkám daří a to jestli je budu mít zdokumentovaný moc neřešim. Každopádně nějakej důkaz sem občas hodim
Hakan
Takhle to vypadalo, když jsem měl holky doma 6 dnů.
Použitej substrát - Plagron Growmix
Teplota přes den 28 stupňů, přes noc 19-20
Vlhost kolem 65 - 80%
EC neměřim, jako zálivku používám odstátou vodu ph 5,8 (0,5L každý dva dny)

Ty děcka v rohu jsou Mazaři ze semen, který jsem posléze hodil ven
Hakan
Skokem se přesouváme do 16.dnu 12/12
Holkám se evidentně daří - nepozoruju žádné zvláštnosti.
Výška kolem 40 - 45cm. Některé jsem musel zastřihnout, protože né všechny rostly stejně rychle. U některých jsem si pomohl ohýbáním, u některých FIMem.

Teplota přes den max 29 (venku začíná bejt znatelý teplo, proto svítim přes noc)
Vlhkost kolem 60 - 75%

Veškerá vzduchotechnika jede už od zasazení holek nonstop

Zálivka odstátou vodou každé 3 dny (0,6L každá)
Zatím nehnojím
Hakan
Další fota budou už z květu
Slawek
Zdravím, chtěl bych se zetptat jestli měli holky šok když si je dal pod 4ooW(růst), protože mě se zdá že na moje holky je to moc světla....Nepálily se ti listy ???

Hakan
čau, žádnej šok jsem nepozoroval. Po dvou dnech od přesazení nastal raketovej růst. Lampu mám celkem blízko vrcholků (15 - 20cm) ale díky permanentnímu ofuku nemám problém s pálením listů. Zejtra dodám nějaký fota pro představu.
Hakan
Opět se posunujeme v čase. Slečnám se daří, nevypadaj na to, že by jim něco scházelo. Zálivka je co dva dny (alga bloom - 4ml na litr). Každá třetí zálivka je pouze vodou. S teplotou problém nemám, vlhost se drží mezi 40 - 50%

Ale to hlavní, už se začínaj rýsovat první paldy:)
Hakan
Mám trochu starosti. Spodní listy začínaj opadávat a přitom vypadaj zdravě ale víc mě děsí stav spodních nejmenších větviček. Nevím jestli usychaj nebo uhnívaj (viz. první foto), každopádně z toho radost nemám Celkově jsou ty spodky světlejší. Na první pohled ale vypadaj holky k světu. Jenom se bojim aby se to usychání/uhnívání nešířilo dál:(
Hakan
Hola, dnes je to 45 dnů, co jsem přepnul na 12/12. Jak se holkám daří posuďtě sami. Já jsem spokojený. Jediný co mě trošku trápí jsou ty venkovní teploty. Když maj holky tmu, tak je v boxu kolem 27 stupňů, když se svítí tak je tam 31. Přemýšlel jsem nad tím, že bych na posledních 20 dnů nasadil 600W ale to by asi bylo s teplotou ještě horší, takže to nechám tak jak to je.

Co si ale vyčítám je fakt, že sem nechal kytky hodně vyletět. Ty nejvyšší maj kolem 110cm ale jsou i takové, které mají 80cm. Jinak bez opor v podobě bambusovejch tyček bych byl v háji. Slabší větvičky tu tíhu palic horkotěžko zvládaj.
Hakan
Jinak všem děkuji za K

Těší mě to
Hakan
Po delší odmlce jsem zpět, abych dokončil to co jsem jednou začal.
Holky jsou dnes na 66. dnu 12/12 a tak v pátek nebo sobotu kosim.

Dneska je to přesně 10 dnů co prolejvám odstátou vodou a víc už toho asi nestihnu. Co mě dost sere je fakt, že se na holkách dost podepsaly ty vedra. Paldám to na objemu holt moc nepřidalo.

Přítelkyně si pořídila novou zrcadlovku, tak přikládám pár fotek.
Hakan
Po delší odmlce jsem zpět, abych dokončil to co jsem jednou začal.
Holky jsou dnes na 66. dnu 12/12 a tak v pátek nebo sobotu kosim.

Dneska je to přesně 10 dnů co prolejvám odstátou vodou a víc už toho asi nestihnu. Co mě dost sere je fakt, že se na holkách dost podepsaly ty vedra. Paldám to na objemu holt moc nepřidalo ale sou tvrdý jak šutr.

Přítelkyně si pořídila novou zrcadlovku, tak přikládám pár fotek.
Hakan
a tady ještě malej přídavek...
zajonc
ahoj muzu se zeptat kolik dní si to mel na rustu??? jinak omlouvam se ale nemel sem cas to procitat...jaky mas system na zalevani??? a taky se chci jeste zeptat... nelamaly se ti palice, kdyz si jich tech kytek tam mel tolik?
kawi
neprerostlo ti to trosku??na 4kilo mi to prijde celkem vysoky....
Hakan
jj, přerostlo. Na růstu sem to měl nějakejch 15 dnů. Dostal jsem dost různě velký klony a myslel jsem si, že to nějakým naohejbáním srovnám. Bohužel se tak nestalo. Jinak zalejvání růčo, každý 2 - 3 dny. Co se týče lámání větví, tak poslední dobou sem musel dost improvizovat (tyčky apod.) abych to udržel až do konce.
zajonc
citace:
Původní příspěvek od Hakan
jj, přerostlo. Na růstu sem to měl nějakejch 15 dnů. Dostal jsem dost různě velký klony a myslel jsem si, že to nějakým naohejbáním srovnám. Bohužel se tak nestalo. Jinak zalejvání růčo, každý 2 - 3 dny. Co se týče lámání větví, tak poslední dobou sem musel dost improvizovat (tyčky apod.) abych to udržel až do konce.


jj ja taky musel uz improvizovat a to mam 30. den kvetu :( ...
jinak to ze zalivas rucne to ja taky tak delam... ale divim se tomu ze co 2. nebo 3. den.... to ja musim každý den a to tedkom uz i 2x denně docela sem z toho dojebanej.. a asik pristi round zvolim neco co to bude delat misto me :P.. sak kdybys mel chut koukni na muj thread.. viz odkaz: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=51144 je to moje celkove 2. kolo indoor a zkousel sem poprve vic modelu.. a ne ze tech hotel tam bylo malo... :P sem mel max 2 holky... na outu sem jich mel nejvic 5 :D takze hnus to zalevat.. :P to mi věř... nenasytné čůzy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma