Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Automaty - nekvetou. - Klikni zde pro originální téma
Zdravím všechny,
mám White Dwarf od Budhy a Angelmatic od Ministri of canabis - samonakvétací odrůdy. Jsou ve skleníku a ne a ne začít kvíct. Zasety 22. dubna. Ani náznak začátku květu. Máte někdo zkušenost se samonakvétacíma odrůdama ve skleníku? Venku jim to má trvat na nejvíš 9 týdnu od zasetí do sklizně, může to pěstování ve skleníku prodloužit???
Díky.
killtroll
no mam naklíčeno a dneska jsem zasadil, tak když vydržíš tak ti řeknu co to dělá ve skleníku :-)
a co takhle napsat to lidem od kterých sis to koupil ? ! reklamace tě nenapadla? ! proč se všechno musí řešit tady :D
Genestealer
Hmm v tom bude nějaká zakopaná bába i s pudlem. No pokud Ti ani jedna nevykvetla(a to to máš od jiných "výrobců") tak bude podle mě něco špatně u Tebe...Mě se s Little Devilem od Ministry kvetlo krásně viz podpis:)....
SW0p
Mě se u dvou kytek autoflowering projevil zhruba o15dnů později než u ostatnich kytek, ale vůbec mi to nevadí:D aspoň byly o něco větší.
Tak musíš jenom čekat....
robbo321
Mám Red Dwarf od Buddhy ten kvete nádherně a přitom jsem ho sázel zároven s White Dwarf od Buddhy,ten mně taky nekvete oboje mám taky ve foliáku...asi bude něco na těch semínkách.
money5
ja jedu autoflowering automatic mary ve foliaku mam je měsic. a už začinaji vylezat prvni pestiky.
kamil
white dwarf sem jel minulej rok ve skleníku a žádný problem s květem nenastal, vše šlo podle plánu...
robbo321
Tak už mi kvete i White Dwarf,ale doba zrání je určitě delší než 60 dnů od zasazení řek bych tak 70-80dnů
pan.smakovicka
Nazdar. Mne teraz bude koncit red dwarf. Autoflowering v pohode akurat narastla straasne malicka, cca 22-23cm.
killtroll
tak mně ve skleníku jede v pohodě, model La Diva od Delicious Seeds, velká 50 cm a začíná kvést mam jí tam měsíc a 4 dni
Ka'n'ja
mám White Dwarf nasazenej primo v substratu od 8.7. a vylezly 12.7 a jeste taky nekvetou, ale podle me kdyz to mas outdoor - tj. tvrdsi podminky, soky ze zmen pocasi, atd - tak to trva trosku dyl. A taky obecne odrudy White nechtej moc do kvetu. Napr. Wdovu co sem mel ve skleniku, ta zacla kvest v pulce prazdnin a dozrala nekdy zacatkem listopadu. Ale zas to stalo az to:p.
killtroll
počkej ty čekáš že ti za 4 dni pokvetou?
Ray.Wost
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
a co takhle napsat to lidem od kterých sis to koupil ? ! reklamace tě nenapadla? ! proč se všechno musí řešit tady :D


Hochu až budeš něco potřebovat, tak sem taky nepiš.. vyřiď si to taky jinde, frajere! - tak se ti to zdá fajn?

Tak proč jsi tak zlej a plnej nenávisti, někdo se Tě dotknul? Umíš být jen nepříjemnej, když někdo poprosí zkušenost? Zkušenosti zde hledá dobře,ne? Jestli tě to tak irituje, tak buď ticho a nikoho nefakuj..proč?

Je mi líto, že musím někoho diss(it), ještě jsem to zde neudělal, ale tohle je přístup co mě fakt sere...proč máš potřebu někomu takto napsat? - dotaz mi to nepřijde zbytečný
Wostray
Ka'n'ja
hehe to bych nečekal ani před deseti lety, když sem poprvý sadil:D:D, ale pobavilo mě to. Mrkni se na datum příspěvku;). V něm je jen psané, a myšlené, že se jedná o good semena. Do 4 dnů ze substrátu ti vyleze máloco, a málokdy všechno. Mimochodem teď už maj smrdutý pálky jak kráva:)), škoda že mám KO foťák. A aby zas někdo něco špatně nepochopil, tak dneska je 26.08.2010:p. Takže valej cca 6 týdnů. Jinak myslím, že realita je okolo 10 - 12 týdnů od toho co vylezou do sklizně, aspoň jim ale stihnout narůst větší pálky.
Ka'n'ja
Zajímalo by mě, jestli by se na automat dalo pod lampou svítit 24h/denně a on by přitom kvetl???
citace:
Původní příspěvek od Ka'n'ja
Zajímalo by mě, jestli by se na automat dalo pod lampou svítit 24h/denně a on by přitom kvetl???
ty bys vydrzel makat 24h v kuse? Taky potrebuji nejaky odpocinek! Zda se mi ze nekteri na ne sviti 20h dene. A to bych bral jako max.
Ka'n'ja
Jo já to vydržel, sic jen dva dny ale vydržel:D. Nicméně pro řízky se doporučuje klidně i 24h/denně, když jim dodáš dost CO2. A tak myslím, že by to mohlo fungovat, pokud budou mít ideální podmínky. Otázkou je, jestli bude úměrně vyšší výnos...
xnocomentx
Zdravim, mam otazku... dnes je to presne 93 den od vyklicenia Autoflower feminizied AK47. prvych 30 dni doma na okne potom presadene out 2 rastlinky. Rastlinky maju zhruba 75 cm su celkom kosate ale este ani na jednej nieje ani len blizna. Proste akoby to este nezacalo ani kvytnut. Je to mozne ?
ps. Tu istu odrodu mam doma na okne zasadenu o 30 dni neskor. Ta je vstave kedy budem za 2 tyzdne zbierat urodu.... Dakujem vopred za odpoved.
dsvd
no nevim, ale mám něco podobného, deimose AF jsem měl cca 30 dní doma pak jsem ho dal ven a je v pohodě cca 2 týdny a je hotov, ale Purple Kush AF jsem dal ven rovnou, a ten po měsíci vypadá jak kdyby neměl nikdy vykvéct a to jsou ve stejné zemině, stejná voda i květináč, tak čekám co to udělá
xnocomentx
citace:
Původní příspěvek od dsvd
no nevim, ale mám něco podobného, deimose AF jsem měl cca 30 dní doma pak jsem ho dal ven a je v pohodě cca 2 týdny a je hotov, ale Purple Kush AF jsem dal ven rovnou, a ten po měsíci vypadá jak kdyby neměl nikdy vykvéct a to jsou ve stejné zemině, stejná voda i květináč, tak čekám co to udělá


Kupil som 5 semiacok 1 som zasadil doma presne ta ista odroda co je vonku a zasadil som to 30 dni neskor. Tu co mam doma budem zbierat tak o 2 tyzdne. a Tie vonku maju o 30 dni dlhsie a nic. Zaujimave je Ze su obsypane listy trochou pryskirice, aj nejake puciky tam vidno ale blizny nikde.
- Tu co mam doma sledujem od zaciatku ale hentaky priebeh nemala ani v jednom stadiu :D Fakt som zvedavy co z toho bude...
dsvd
už jsem přemýšlel jestli nepřenést domů, sice by měla o něco méně sluníčka,ale konstantní teplotu s minimálním výkyvem, ještě jsem dával před pár dny bubble gum taky ven a do stejných podmínek, tak uvidíme :)
xnocomentx
citace:
Původní příspěvek od dsvd
už jsem přemýšlel jestli nepřenést domů, sice by měla o něco méně sluníčka,ale konstantní teplotu s minimálním výkyvem, ještě jsem dával před pár dny bubble gum taky ven a do stejných podmínek, tak uvidíme :)


Ako ono to vobec ta rastlinka nevyzera ze by bola nejaka chybna, Je pekna velka rozrastla sa poriadne pekne zdrave listy. Stredna palica je obsypana krystalikmi na listoch ale proste za 90 dni a nic na nej je zvalstne. Hlavne ked sa jedna o autoflower. No neviem uvidime co dalej. Ak s tym mateniekto ksusenosti dajte vediet. Budmee urcite vdacny za rady.
bulm
Viděl bych to na nakeho hybrida
xnocomentx
citace:
Původní příspěvek od bulm
Viděl bych to na nakeho hybrida


Mam OUT 3 rastliny vsetky su natom rovnako. Aka je pravdepodobnost ze budu 3 hybridy ?
Baltorad
Ahoj, dlouho jsem přemýšlel založit toto téma, mám ten istý problém. Automaty No name na balkóně 4x v 20l kýblech, hnojivo Canna flores A + B, semínka byla začátkem března do jifu a o týden později zasazena přímo do kyblů. Je jim něco kolem 110dni, všechny jsou to pěkně košaté keříky od 90cm do 120 cm. Trochu začínam mít i problém stim ž to je docela vidět. Všechny jsou zdravé dobře vydajií ale do kveteni se jim nějak nechce. Zkusil jsem jim trochu zkrátit světelnou periodu že jsem o 18h na pradelni šňůru pověsil černý velký prosteradlo. Už je to asi 5 den a vypadá to že to něco dělá. Je to prostě divný u automatů co ?
dsvd
Baltorad: některé automaty mají i 10+ týdnů na květ, takže jestli máš no name tak těžko říct a s tim zatemňováním je to myslím taky jedno, já bych nespěchal :) musíš doufat že to prostě jednou dospěje k tomu co má :)
Baltorad
Kousků bylo celkem deset, 5ja a 5 kamarad. Ja balkón na jih on na západ stejně zasazene a jeho vypadaj tak dva týdny do porážky. Je to moje první zkušenost vůbec, ale jestli nato třeba nemá vliv to ze on má květináče 10litrovy a ja jednou tak veliký kýble, aj ty kytky mam celkove větší.http://grower.cz/home/potw.php?photoid=541978&action=show
Creed
Zásadní otázka je odkud máš ty semena, pokud ti po 90dnech nekvetou tak si dovolím tvrdit, že to nejsou automaty...
Baltorad
A není možné že chladné počasí začátkem března večer i -8 u me na balkóně něco malo nad 0. Ze premrznutim kytka ztratí genetiku ruderalis ? Taky začínám váhat zda jsem nebyl obelhan
Creed
Ne to fakt není možný. :-)
MikeXF
Zdravím vás všechny,

pěstuji už x let, ale až poslední rok jsem začal autoflowery z důvodu přestěhování. Nemám zahradu, kolem vesnice venku to ještě neznám, nastěhovali jsme se v 1/2 léta, a proto to letos řeším autoflowerama pouze za oknem. Sice pouze, ale okno je na jih a roste to tam parádně. To jen pro info.
Teď bych potřeboval radu. Koupil jsem mimo jiné automaty Northern Light a kytky mají už cca 45-50 dní a nekvetou. Ani jeden chloupek prostě nic co by naznačovalo počátek kvetení. Mám to v květináči v substrátu předhnojená hlína + substrát na kaktusy, kytky mají dobrých 60-70cm, hromadu sekundárních haluzí a celkově vypadají zdravě, ale pořád rostou do výšky a šířky. Ostatní semena kvetou jak zblázněný. Je pravda, že tyhle NF chytly potvory "padlí", ale z těch už jsem je vyléčil postřikem a ustoupilo to, prakticky už jsou bez nich.
Mohlo to nebo může to mít vliv na kvetení, že by se jako sekly a odmítli nakvést.
Budu vděčněj za jakoukoliv radu.
Děkuji.
!ZAU!
Vliv asi nic mit nebude.I když se tu obcas resilo verejne osvetleni poblíž místa kde pěstujes.I kdyby to nebyly automaty tak stejne ted začínaji kvést kytky.Jediny co ti zbude je cekat :D
MikeXF
Počkej, co má za vliv veřejné osvětlení? Okno je zrovna pod lampou veřejnýho, by mě nenapadlo, že to bude mít vliv. Začnu dávat žaluzie na noc. A BTW včera jsem na dvou objevil první chloupky...:)
!ZAU!
Někde se to tu řešilo.Že to narušuje periodu,řekl bych že na tom něco bude.Jestli ti kvetou bud v poho
MikeXF
Díky za rady, okno je v patře asi 4m od veřejnýho osvětlení se sodíkovou výbojkou a je pravda, že v noci tam bylo světla více než dost. Takže měly světlo prakticky 24 hodin..:)Je pravda, že se zase pěkně vytáhly a rozkošatily mezitím. Vyřešil jsem to zatáhnutím žaluzií (jak jednoduché) a pestíky se objevily i na zbytku. Díky za rady..:)
Creed
Chlapi co kdyby jste trochu přemýšleli. Květení automatů není závislé na fotoperiodě, tudíž ani veřejné osvětlení nebude mít vliv na květené automatů.
!ZAU!
No blbe jsem to pochopil.prislo mi ze si nebyl jistej,jestli to jsou opravdu AF.
Ka'n'ja
To Creed: hodně zjednodušený podání. Perioda Canabis Ruderalis opravdu není témeř závislá na periodě (nějakou minimální tmu ale taky vyžaduje). Nicméně většina genetiky co se dá pořídit v growshopech není čistý Canabis Ruderalis. Samotná Ruderalis je totiž hodně nepotentní, nestabilní a má hodně hořkou chuť když se kouří. Takže na pěstování na kouření se vůbec nehodí. Jediná výhoda je ona nezávislost na periodě. To co většina lidí pěstuje jako "automaty" jsou kříženci s jakýmsi podílem Ruderalis. Šlechtitelé se snaží vytáhnout vlastnost - čas periody - z této genetiky a zkřížit na ně svoje modely. Výsledek je pak zpravidla něco mezi, tj. nějaká nutná perioda vznikne, ale není taková jak u konvenční genetiky. Obecně se říká optimum 20h světlo/4h tma. Ale mám zkušenost různý modely, různý periody.
Creed
Ty máš možná na mysli superautomaty. AF prostě na fotoperiodě závislé nejsou. Ty se tady zabýváš optimálním poměrem světlo/tma, to už je zase něco jiného. Tma je jistě ku prospěchu, ale myslím, že i kdyby se svítilo 24h denně tak AF pokvete.
Ka'n'ja
Myslíš nebo víš? Podle mě co jsem napsal je k tématu - řeší se tady jestli světlo z ulice může narušit periodu. A světlo narušuje periodu. Ty píšeš že automaty na to kašlou, já říkám že automaty na to kašlou jen z části. A to je vlastně všechno. Každý chce mít optimální palice - a to znamená že je v jeho zájmu dodržovat optimální periodu aby palice vykvetly...

Jinak pojem "superautomaty" vidím poprvé. Co to je?
Creed
Tak já znovu říkám, že kvetení u automatů to narušit nemůže, to vím. BTW. světlo z ulice nemusí narušovat periodu ani u fotoperiodických odrůd. Viz třeba kámoš kterému kvetou a to má lampu tak 4m od okna, sice je tam světlo, ale spíš takový šero, vyloženě mu to nezáří do okna. U některých superautomatů to periodu narušit může, protože ty jsou částečně závislé na periodě.
Na internetu je informací o superautomatech dost.
MaTo1168
Caute mam doma automat anesthesia seed banku si uz nepametam. Je zasadeny cca od polovice maja a doteraz ziadny naznak kvetu. Rastlinka ma cca 20 cm a mam to v diy boxe pod cinskou ledkou.Nemyslim si ze by bola chyba prave v tej ledke. Co sa tyka hnojenia tak pouzivam indoor trypack od biobizzu a pridavam uz aj bloom. Prikladam foto ako teraz vyzera.
Johnny Blaze
Vypada spokojne, vcom konkretne je problem? Nieco zacne kvitnut skor, nieco neskor.
Do buducna odporucam do boxu kupit fotoperiodicke kde mas kontrolu nad kvetom ty sam.
MaTo1168
Problem je v tom ze cca po mesiaci a pol stale nezacala kvitnut a vyska je cca 20cm. Toto je moj druhy pokus prvy som isiel v mini boxe pod COB ledkou z ciny takisto automat a ten zacal kvitnut cca po 3-4 tyzdnoch. Skusim este pockat ci nezacne kvitnut.
MaTo1168
Je toto zaciatok kvetu?
marcusant
Preflowers: v paždí listů se začnou objevovat kvítky. Vždy po dvou, z každé strany jeden. Z kvítku čouhá blizna (obvykle jedna). Na fotce nic takovéhí nevidím, ale nejsou to moc dobré fotky. Zároveň pokud víš, jak jednotlivý kvítek vypadá, měl bys být schopný ho bez problémů identifikovat sám. Zásadní otázka: byla to originální semena? Tohle se stává u tzv. druhé generace. Týpek nechá origo automat něčím naprcat, obvykle periodou, protože sehnat automaty v regularu bývá těžké neb stabilizovaných strainů není u automatů mnoho. Statisticky 25% semen bude mít žádoucí vlastnosti rodiče a jestli správně chápu genetiku, tak z těch 25% jen polovina budou automaty. Automaty se zpožďují vlivem nepříznivých podmínek, zejména chladnu, který je poslední dobou dost nedostatkový.
MaTo1168
Semena su original anesthesia auto. Vyzera to ze to budu preflowers snad uz zacne kvitnut uz by bolo nacase


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma