Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Terasa Outdoor (občasné fotoreporty z naši terasy) - Klikni zde pro originální téma
ABSURDUS
Vítám vás v tomto threadu.
Po dvou letech pauzy v outdoor pěstovaní (naposledy NA POLE hONem (můj nej outdoor)) se vracím s pár sazenicemi na terasu mých rodičů. Naposledy se mi zde podařilo vypěstovat poměrně šokující množství cannabisu :), to letos ani zdaleka neplánuji a tak zde letos poroste jen 5 exemplářů. Ne, přiznám se, původně jsem chtěl mít větší chov, ale na připravený plácek maminka nasela sladkou kukuřici.. (taky dobrý experiment) tak snad bude koncem léta aspoň co na gril.. :)
Zpět k podstatě věci. Na jih směřovaná terasa je místem k odpočinku lenošení, grilování a letos opět slouží i jako skromná pěstírna pod tou velkou žhavou hvězdou.

Rostliny:
4x Euforia X Power Plant
( nebo Euforia F2 či PP F2, aby jste rozuměli já to přesně nevím. Pěstoval jsem indoor Euforii a PP a po sklizni mi ze sušiny vypadly 4semínka, bohužel nevim z čeho přesně)
Budu tuto 4ku nazývat tedy "Power Euforii".
+
1x NoName
(řez, kterým byla obdarována moje maminka od syna své kamarádky, nepodařilo se mi zjistit o jakou genetiku se přesně jedná, takže uvidíme, co se z toho na podzim vyklube.. :) )

Hnojit budu zase klasicky Plagronem.
ABSURDUS
01 - 03 Rostlinky ze semínek. Staré asi 3 týdny. Jedná se o genetiku Euforií či Power plantů zde pod pracovním názvem Power Euforia. :)
Rostou v substrátu pro balkonové rostlinstvo, hnojit je budu hnojivem od Plagronu, jako vždy.. :)

04 - 05 No name, včera zaštípnutý FIMem. Na tomto místě v minulosti vyrostla opravdu robustní prasnice... uvidíme co letos...


zatím se mějte.. Až se to nějak viditelně posune dál, postnu sem další report..
ABSURDUS
Milí přátelé.
Dostal jsem se k nějaké aktualizaci threadu o naši terase.
A současný stav je následující. Po sletu nešťastných událostí, kdy jsem musel zrušit indoor, o kterém jsem vám chtěl posílat informace - konkrétně o růstu 10ti The pure a 5ti Venus Flytrap - jimiž jsem tedy obohatil tento outdoor i když jen v omezeném množstí, zbytek přenechán řěkněme zpřáteleným subjektům. Než jsem se ale dostal k přesazení ven, tak byli chtěnechtě vystaveny stresu z nedostatku světla atd. Tedy zde je tak trochu zachraňuji, doufám že úspěšně. Po totální rezignaci se o5 dali do růstu.. držte jim palce.. Je mi jasný, že z nich stejně může být víc jak polovina samců, ale budu optimista a budu věřit, že minimum..
Co dál, jak jsem tak pozoroval již vzrostlé rostliny, tak si troufám odhadnout, že ty větší jsou PP a menší Euforky. Takto rostly i jejich rodiče v již proběhlém indooru a tak jsem si tímto poznatkem 90% jist. :)
No a v neposlední řadě je tu ten Noname z řezu.. ten má zaděláno na slušnou monumentalitu na konci léta.. uvidíme..

Zatím ahoj.. užívejte si léto...
čau
doporučil bych natřít květníky vápnem kvůli teplotě . hezká noname :)
ABSURDUS
RF: díky za radu.. Asi to natřu.. je pravda, že takto do toho dost praží..
ABSURDUS
Zdravim,
Tak jsem tu s dalším malým updatem...
a zase se svým foťákem, takže už si nemusim půjčovat kompakt, s kterým se fakt težko fotí..

01 Pohled na květináče na terase:) Opět se to trochu povytáhlo, takže PP(vytáhlé dvě v pravo) zaštípnuty. Nechci aby se to moc táhlo do výšky , ale tomu asi úplně nepředejdu.. :)







02 jedna z THE PURE .. ty se maj celkem k světu, jestli bude slunečný červenec, tak by mohli nabrat trochu objem.. na to, jaký to byli chudáci... :)









03 VENUS FLYTRAP Tu bohužel zlomila kočka, když tam nějak zbrkle probíhala, aby si chytla ještěrku, která ji utekla mezi květináče.. :( myslim, že to nedá... :rip:







04 a prasnice se dál nemilosrdně zvětšuje..
ABSURDUS
Jako mezihru před dalším reportem sem dávám nějaké fotečky kobylky, co sem mi usídlila na jedné z rostlin.. :) samozřejmě trochu zapůsobil odpálený Mazar... :)
ABSURDUS
Rostliny se opět povytáhly a tak přicházím s dalším fotoupdatem...


01 pachatel se vrací na místo činu... teď už snad žádnou z rostlinek nepotrápí, jako tomu bylo v případě Venus flytrap









02 Pohled na rostliny v květináčích.. už je potřeba je přesadit, příště tedy snad už v nových kýblech..











03 čtveřice povyrostlých THE PURE










04 Tenhle řež už byl před dvěma týdny skoro větší než já.. teď už je to opravdu pořádný prase, za chvíli mu nebudu sahat ani do půlky.. konce větví už se začínají dost klikatit a objevují se dost preflowers.. že by se pomalu chystal na květ?











05 Venus flytrap - zmasakrovaná, ale žije.. pořád je to takový chudák, ale začína se vzpamatovávat... The Pure.. pohoda.. ty rostou dobře... A rozdíl mezi PP a Euforii.. EUforka je nádherná rostlina, sativovitá s patrným vlivem indika.. PP jsou čistě sativovité, dost se táhnou, aplikoval jsem na ně FIM tak snad půjdou trochu do stran.. no a je nutný je přesadit.
ABSURDUS
Přesazeno... po vikendu sem dám konkrétnější info + podrobnějši fotos.
Kytkám znepříjemnil život vítr a prudký déšť, jedna chudinka se nalomila, ale snad to ještě rozdejchá. Pro jistotu jsem je zaopatřil klacíkama a připoutal jsem je k nim.. snad to bude mit smysl..
Styff
zdravím Mistře...zajímala by mě ta Pure...nevíš přesně o jakou genetiku se jedná, jestli třeba The Pure Skunk #1, Pure Power Plant, nebo něco úplně jiného?...mám na balkóně taky Pure a matkář mi řekl, že se jedná o The Pure Skunk #1 od Flying dutchmen a je (soudě dle listů) znatelně sativnější, což podle popisu seed banky odpovídá...tak abych věděl, jestli tomu mám veřit, či nikoliv...ať se daří!!!

EDIT: když na to tak koukám, tak je máš ještě hodně malý, takže to nemusí být průkazný, ale jestli k nim máš nějaký info budu rád
ABSURDUS
Styff, vim to naprosto přesně:) Je to The Pure (skunk n1) od Flying Dutchmen, mám to přímo ze semen od nich. Pure power plant, je prostě Power Plant F2, jež prodává Nirvana a původně je od DP...

Ty moje The Pure jsou ještě záprdci, ale oni se ještě ukážou:)
Detailnější info o této genetice je tedy na jejich webu. O mé osobní zkušenosti s touto genetikou se rozepíšu asi po sklizni, až budu mít ucelený pohled.. Jinak díky moc za příspěvek a ať se daří i tobě na tvé garden!! :)
ABSURDUS
01 Euforia, krásná to lady, pohleďte (samice)

02 4x The PURE a 1x Venus Flytrap..
u the Pure je poměr samic a samců přesně 2:2.. samce si chci nechat někde stranou, rád bych provedl kontrolované opylení, abych měl generaci na příští rok, chci zkusit i křížence s PP a Euforkou. Venus vypadá též na samce, takže asi smůla, ale nechám si pyl a asi ho poskytnu kamarádoj, který Venusy jede ve skleníku. Jinak The pure se mi opravdu líbí stavbou a docela rychlým růstem, jsem opravdu zvědav na květ.

03 04 skupinové foto (Power planty už ukazují hodně preflowers, myslim, že začnoukvést fakt brzy, tady je vidět jak se ta sativa krásně táhne, musím je ale krotit)

05 No name přejmenován na Gigantiku.. co dodat, na toto jsem zvědav.. :)
no a to jsem už žádné takovéto hovado nechtěl.. :)
ABSURDUS
...
ABSURDUS
01 Poheld na květiny na terase, zatim smíšené samice + samci


02 Už jen SAMICE (PP, PP, EUF, EUF, PU,PU)

03 SAMCI - Kluky budu muset někam přesunout, chci pyl, ale zas nechci mít opylené všechno... uvidíme jak dopadne pokus o kontrolované opylení.

04 THE PURE... má oblíbená.. že by budoucí mamka?


05 POWER PLANTY začínají pomalu nakvétat.
ABSURDUS
Stejně bych rád věděl co je tohle přesně za model. Člověk od kterého jsme ji dostali na jaře jako dárek mi vzkázal, že je to "skank"... hmmm myslim, že pan matkář úplně neví..
ABSURDUS
Moc vám děkuji za pozitivni karmu, jsem rád že se kytis líbí. Snad se nic nepodělá a bude to tak až do sklizně. Hlavně aby ješte slunilo svítíčko... zatím se mějte.
ABSURDUS


01 Intro a možná už i pomalu outtro..

02 Gigantika_ Vrůstem mi dělá radost, bohužel ještě pořádně nenasadila do květu a to mě znepokojuje, vzhledem k vládnoucímu nečasí...

03 Holky pěkně pohromadě (PP, EUf, the Pure)

04 kvetoucí PP začína už i docela vonět.. Těšim se.. :)

05 Kluk Venus Fly Trap společně s dvouma kukama Pure nechávám vykvést. Tento den přemístěno mimo dosah holek
ABSURDUS
01 Tam uprostřed je gigantika.. riskuju tady foto celého domu, aby jste viděli že je to fakt prasnice :)

02 The PURE holky.. už taky nasadili do květu

03 04 The Pure

05 samci uklizeni do této džungle, kde je nechám dokvést a vezmu pyl.. kdyby měl někdo zájem o pyl z The Pure F1 tak prosím PM a nějak se dohodnem.. :)














a samožřejmě bych rád všem poděkoval za pozitivní ohlasy atd. Děkuju!
honibrk
cau moc peknej grow kolik ma ta nejvetsi kytka u toho okna?
ABSURDUS
Ahoj. Neměřil jsem, ale odhadem tak 3m na výšku a tak 2.7 na šířku(a to je svazana) Myslíš gigantiku, viď?
honibrk
jj strasne howado:-d co to je za genetiku?
ABSURDUS
.. přesnou genetiku bohužel neznám ..Matkář říká "skank" ... my jsme ten klon dostali darem... byl to takovy chudáček.. kdo by to tušil co se z toho stane...
ABSURDUS
Září. Měsíc, kdy se většina outdoorových kytek (teda alespoň těch konopných) začíná obalovat květy a chystá se nám vrátit péči, kterou je zahrnujeme během jarních a letních dní. Kolem našich konopných polí se začíná snášet ten známý konopný odér, slunce balí zelenající se palice do zlatavých tónů, trychomy se třpytí a pestíky se barví do hnědooranžova.. Bohužel ne vždy je to takle ideální a září může být i měsícem nepříjemností, jako je mizerné počasí, konopní kleptomani atd. Nechť je tedy tento měsíc tou pozitivní variantou a většina těch předsklizňových neduhů se nám vyhne..

Zde tedy další fotografie z terasy.
Není zas tak moc co komentovat.. kytky už tedy začali kvést (krom jedné Eeuforie, ta zatím ani náznak), nejvíce už jedou Powerplanty a gigantika už taky konečně začala vystřelovat první pestíky... jestli stihne dokvést,tak to bude asi malý zázrak, ale naděje umírá poslední... :)
























































ABSURDUS
gigantika + vzpomínáte na foto kukuřice u terasy? tak takto to sní teď o víkendu dopadlo.. byla moc dobrá.. :)
lubik07
to je nadherna rastlina...:D Verim ze mas radost...ja mam tiez taku obludu na zahradke...neskor pridam aj foto, len na to este musim prist ako...:D
bubik
skutecne krasna prace a krasny fotky...to delas tim D 40..?
ABSURDUS
Děkuji všem za pozitivní ohlasy, moc mě to teší.

bubik: ano, většina fotek je pořízena D40, je to už sice starší aparát a mnoha fotografy je řazen do zavrženíhodné ligy, ale mě se s ním fotí dobře. Tedy většinou ho používám na pořizování snímků na textury apod, jež potřebuji pro svou práci, ale dá se s ním úspěšně fotit i arch., krajina, lidi..
Přesto ale uvažuji o koupi nového stroje. :)
ABSURDUS
Zdravím vás, velectění groweři..
Tento víkend se ke kytkám nedostanu a tak sem alespoň dávám pár fotek z minulé neděle, ketré tady ještě tak trochu dlužim.. :)
tak tedy..

01 The Pure


02 Power plant


03 Power plant2


04 The pure samec


05 Venus samec (sebran pyl a usmrcen)



Nevím jak jsou na tom holky dnes, ale doufám že dobře. svítí nám slunce, tak si snad hezky předou a vyhřívají se. Myslím že příští víkend až se objevím na zahradě, tak už budou prášit The Pure kluci... brzy se bude opylovavat... :pimp:
ABSURDUS
Nechtělo se mi, ale nakonec jsem se přinutil jít udělat nějaké fotky do toho deště. Vůbec se mi to počasí nelíbí, zvlášť, když nám to teď tak hezky kvete a docela mě to stresuje.. nezbýva než doufat, že se ještě na pár dnů ukáže sluníčko.

Zde jsou fotky promočených palic... mějte se.
ABSURDUS
01 a samozřejmě plíseň... no neni čemu se divit.. v tomto počasí.. :(

03 ... déšť a silný vítr totálně masakruje gigantiku.. :( takže jdu přivazovat a obvazovat...
ABSURDUS
Jinak, zbývá mi tu jeste pyl z The Pure (2 neuveřitelně aromatických samců) tak pro 3 zájemce. Kdyby jste si někdo chtel zakrosit a později se podělit o seeds, tak PM. :) Líbil by se mi cross s něčím fialovým na příští out sezonu, letos mi purple odrůdy docela chybí..

PavelS16
Moc pěkný kytičky,to bude veselej podzim
ABSURDUS
Takže kvůli začínající plísni jsem sklidil 2 rostliny PP a Euforku.. no do úplné zralosti už jim stejně moc nechybělo, takže mě to zas tak nemrzí, spíš mě mrzí, že si neužily moc sluníčka v tom dozrávání. Doufám že si ještě pár prosluněných dnů užijeme a zbývající holky ještě trochu zbaculatí..

01 Euforie

02 Power plant

03 no a tohleto, no.. :)
dymone
Poriadny strom kamo :O
ABSURDUS
Zdravim Dymone! Díky:)
ABSURDUS
Takže takové podzimní fotky z terasy. Už jsem tedy sklidil 3 rostliny(2x PP a 1x Euforku, ta druhá to asi nezvládne dorazit do konce, škoda)
Jinak The Pure pujdou pod kosu asi příští víkend, až zas pojedu na zahradu. A asi i vezmu nedozrálou gigantiku, protože si myslim, že už pak moc hezky nebude a už by to tam jen plesnivělo... ale uvidíme.
Takže tady jsou fotky Gigantiky a the Pure na kterých došlo ke kontrolovanému opylení spodních větviček a pár semínek se ukazuje.. :)
01 - 03 Gigantika
04 The Pure
05 - Zase Gigantika
ABSURDUS
.. no a doporučuji prohlížet v "plné" velikosti...
ABSURDUS
... ať se líbí...
MDe_
Vypadá krásně lepkavá :) Krásné přeju hodně toho G a lahodné pokouřeníčko :)
ABSURDUS
:) Díky moc MDe_ ! A vám všem ostatním, kteří hodnotíte toto téma palcem nahoru, děkuji moc. Přeji vydařenou sklizeň!
myemi
power planta sem tedka taky sklidil a mužu říct že dobrej kouř:-)sice toho nebylo hafo ale zato výborný.
ABSURDUS
Ty moje PP měli takové řidší palice, je tam znát ta dominantní sativa, možná je to čistě sativa, teď přesně nevim, ale za to byly pěkně pocukrované a měli takovou tu typickou štiplavou powerplantovskou vůni.. těšim se až to uschne.. když jsem měl PP pod lampou, tak to pak ve výsledku bylo hodně tripy.. jsem fakt zvědav na PP outdoor:)

Díky za K!
ABSURDUS
Přátelé, nevím jak s Gigantikou. Palice by potřebovali min. 2 týdny na dozrání, jenže ve výhledu počasí má přijít za pár dnů sníh.. co myslíte, je lepší to pokosit nedozrálé, ale zatím téměř bez plísně před sněhem? Nebo to risknout, počkat na dozrání ješte ty dva týdny a doufat, že se kytka s mrazy vypořádá po svém a bude ok a neshnije ?? Jak to budete řešit vy?
MDe_
Hoj, máš možnost udělat nad tím nějakou igelitovou stříšku ? Ma si myslím že když ti do nich nenasněží že by mohly něco vydržet (podle toho kde bydlíš zda někde u hor nebo v nižině)

Díky tomu že jsem si nechal kytku v květináči tak je mám doma na chodbě ale uživatek Kambu taky měl strach a pomalu sklízí ikdyž je to nedozralé (Ice)

Nejsem zase tak moc zkušený tak raději počkej na další komentáře od těch zkušenějších
citace:
Původní příspěvek od ABSURDUS
Přátelé, nevím jak s Gigantikou. Palice by potřebovali min. 2 týdny na dozrání, jenže ve výhledu počasí má přijít za pár dnů sníh.. co myslíte, je lepší to pokosit nedozrálé, ale zatím téměř bez plísně před sněhem? Nebo to risknout, počkat na dozrání ješte ty dva týdny a doufat, že se kytka s mrazy vypořádá po svém a bude ok a neshnije ?? Jak to budete řešit vy?


nechat to zrát dokud to půjde , jestli tam skoro neni plísně zatim tak to nech ještě. mráz ani sníh nevadí, respective to neni tak strašný jak slýchávám ze všech stran a tyhle první sněhy rychle odezní...
ABSURDUS
Díky za rady, pánové... Pjury mam v květináčích, takže už jsou pod střechou a dozrávaj si v klidu u okna.. a gigantiku tedy nechám, ať se stím popere.. ona to zvládne apokud půlka splesniví, tak pořád zbyde dost.. :)
ABSURDUS
Dámy a pánové přišel ten dlouho očekávaný, asi nejdůležitější moment podzimu. SKLIZEŇ!!
Příroda se nakonec uvolila a nakonec nás obdarovala ještě krásně prosluněným týdnem, tak potřebným pro dozrání posledních opozdilců, kteří ale stojí za to. Jsem rád, že meteorologové nezklamali a o5 se ve své předpovědi absolutně netrefili.. :) Zde je tedy fotoreport ze sklizně gigantiky, toho obřího mazlíčka, který se málem nevešel do sušárny, ale nakonec vše dobře dopadlo a už visí.. :) Posledni fota mého favorita The Pure bohužel nejsou, jak jsem je před 14ti dny schoval do zimni zahrady na dozrání, tak se to trochu minulo účinkem, jelikož se mi nikdo z rodiny o ně za celou dobu nepostaral, tak prostě uschli v květináči a při mém příjezdu už nebylo moc co fotit :( tak už jsem je jen naporcoval, a teď je čeká pár dnů dosušení a triming. Bohužel se tato samovolná smrt dost podepsala na kvalitě, už nevoní moc hezky, spíš smrdí. Dával jsem ale košta a musim zase říct, že co se týče účinků, tak jsem snad ještě nevypěstoval lepší outdoor.. ale více až ve smokereportu.
Teď již k fotkám..
ABSURDUS
Dámy a pánové,
ten dlouho očekávaný a asi nejdůležitější moment podzimu právě proběhl. Ano, SKLIZEŇ!! a to sklizeň gigantiky, jež se nakonec stěží vešla pod střechu sušárny. Díky přírodě, která se nakonec uvolila a věnovala nám ještě několik prosluněných dnů a umožnila tak dozráni posledních opozdilců, kteří jak doufám budou stát za to. ¨Jsem rád, že meteorologové o5 nezklamali a jejich předpověď byla naprosto mylná... :) Zde tedy přicházim s fotodokumentací pouze Gigantiky. Můj favorit The Pure byl sklizen dříve s apsencí fotoaparátu:( Už jsem ho ale koštoval a je to síla! Těšte se na Smokereport.. no a abych tu zbytečně nekecal zde jsou fotky..
ABSURDUS
01 Některé větve na gigantice už byly dead:( taková mrtvice z někdy ne ´plně příznivého počasí. Tyto větve jsem vrátil zpět přírode.

02, 03 docela kmen... :)

04 A Teď už jen odnosit a pověsit na sušení...

05 torzo na památku..
ABSURDUS
takže Já a kočka vám děkujeme za pozornost a ohlasíme se za pár týdnů se smokereporty. Doufám, že se vám letošní show líbila a pokud vše dobře půjde tak se tu sejdem po novém roce s indoorkem a nebo až zase na jaře:)

01 možná to tady nevypadá ale je toho fakt moc..

02 spolupachatelka

03 a když se zadívate do jejích očiček, tak... :)


mějte se hezky.
Hy3nA
nechtěl si místo "pokud vše půjde" napsat že " pokud se neutrimmuju k smrti" ?
jinak fakt luxus a to nejen ta mega:)
těším se na tvoje další počiny. měj se
máš to moc pěkný K+, škoda že to počasí je takový jaký je u nás.. chtělo by to víc času na ten květ, ale holt si nevyberem.. přeju pěkný hulčo
ABSURDUS
No, asi se utrimuju.. :) ale Gigantiku nechávám mamce, ona se stará o lidi s roztroušenou sklerózou apod. a tak se bude vyrábět medicína. Spustě lidem o které se stará to pomohlo (neříkám vylečilo) a tak mužu říct, že konopí je opravdu lék. A já si samozřejmě nechám pár hezkých vrcholků pro vlastní účeli, však víme..
ABSURDUS
Bazar :)
První ze série smokereportů z terasy sklizených kytek je
The Pure (orig. Flying Dutchmen)

The Pure měl být v tomto tématu takovým hlavním subjektem, nakonec se síly rozdělily mezi všechny pěstované kytky a tak se občas stávalo, že se moc ke slovu nedostával.

Vedle všech druhů kanabisu, které jsem za svou growerskou kariéru pěstoval, bych řekl že The Pure, nebo chceteli Skunk no.1 vyčnívá z řady hlavně svou uniformností. Mezi kytkama byly jen opravdu minimální rozdíly. Je to strašně hezky stavěná rostlina. V květu dominují sativa geny, ale v růstu, když se podíváte na listy jsou patrné i indica vlivy.
Což je dle mého názoru ideál. :) Za celou dobu růstu nijak nevykolejil a musim řict, že i přes hnusný počasí v květu, ani náznak plísně. Neni divu, že se s the Pure kříží kde co. Na vlastní kůži jsem si ověřil, že je to fakt základ. Prostě krásná, stabilní a nenáročná genetika. Ale abych jen nechválil, tak musím říct, že právě na úkor této vyváženosti a stálosti se zde dostavuje jistá fádnost a nuda, kterou už této notoricky známe genetice prostě neodpářete.

Pokud vás zajíma vůně mých the Pure, tak v růstu mě velmi překvapilo jak paličky výražně a pomalu každý týden úplně jinak voněly. Od lesního ovoce po tropické, přes tóny medovosýrové... no prostě paráda.

a po uschnutí

ve vůni suchého matriálu dominuje tropické ovoce zabalené v takové zemité a zatuchlé krustě. Je to nic moc, protože jsem to blbě sušil. Když byly paldy jen z 50% suché, tak jsem si je převážel na dosušení ke mě domů, abych je měl pod kontrolou. Jenže jsem je zapoměl ve sklenici asi dva dny a už se dostavila taková blbá zatuchlost, které už jsem se nezbavil. Škoda. Ale když jsem si jen tak na rychlo sušil vzorek před sklizní, tak to byla naprostá paráda _ směs ovoce + sladká skunkovost.. supr! :)

Na chuti se moje pochybení moc nepodepsalo. Díky bohu.. :)
Chuť je jemná nasládlá, ale taková běžná, všichni ji dobře znáte. za takový měsíc bude fakt dobrá, týden co týden je kouř jemnější a sladší a přidává se oříškový aftrtejst. :)

HIGH
Tak tady je to jasný. Když to srovnám i se svými indoory, tak je to zhruba na stejné úrovni , kolikrát i lepší.. nekecám. Je to rozbíječ, smíšek, extrovert i introvert. V rozumném množství přijemné high, kdy neposedíte.. Tady vítězí sativa a lehce ranější sklizeň. To po dlouhé serii kouření indic už preferuji.. :)

edit: semena tohoto modelu stále na výměnu.. ještě 15ks:)
mikael
Moc pěkně napsaný smokereport,bude to asi veliká chuťovka :drools:
Sušina vypadá moc hezky a tvrdě
Moc pěkně zdokumentovaný grow.
Ať se ti daří a přeji dobrý kouř. :rasta:
ABSURDUS
Díky moc kolego: :)
Ano, to jsem nenapsal. Musím říct, že na to, že byla The Pure pěstována venku je to fakt kompaktní šutřík... no prostě vřele doporučuji. :)
MDe_
Jak koukám na ten stonek a na tu kupu listu tak jen uprímnou soustrast :D To muselo být ale práce než jsi to oholil :) Jinak škoda že si to nestopnul dříve .. tu plísen akorád nakopat do prdele :( Jinak ty šišky prostě nádhera :) Přeju hezkou a sněhově bílou zimu.


at to kouří ! :) :)
ABSURDUS
Mde_ díky... tak ona je to taková docela příjemná práce:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma