Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jaké množství marihuany nosíš,kolik by našli u Tebe doma flojdi? - Klikni zde pro originální téma
PORSCHAK
Zdravím všechny, kteří se rozhodli navštívit tento thread. :bandit:

Nejdříve upozornění...DANGER!!!:devil:
Odpovědí na výše uvedenou otázku můžete provokovat policejní složky střežící tento website.Proto neprozrazujte jméno, bydliště, číslo vašeho mobilního telefonu, ani jiné údaje, blíže specifikující vaši drahou osobu.;)

Tohoto času mi říká pane cca 50g kvalitní balkonové gannjy, 100g nevyzkoušené rostlinky podlehnuvší hnojivu ( tedy pěkný to sajrajt), 100g listí a ostatky ze čtyř pěkných rostlin (kořeny, stonky).

Kromě toho všeho 1ks tabletky zvané Extáze, schovanou pro strýčka příhodu.:frog:

Tedy skutečně mrzuté to množství, zapříčiněné mou neprozřetelností a nemorálkou jednoho hlupáčka, který
sklidil, co já zasel.
Věřme, bude lépe!

Běžně u sebe nosím tak na tři špeky, když ráno věřím, že hulit nebudu, neberu si nic. Pokud je i nějaká pravděpodobnost, že bych si dal, vezmu drtič Grower s daným množstvím.

Vaše schovky?!?
Já bydlím sám, takže není schovávat před kým. Matroš mám ve skříni navrchu.

Přeji vám mnoho zdaru, ať zásoba vaše ubývá právě takovým tempem, jakým vy si přejete.:pimp:

drinker hulič
hm, tak ja sem ted naprosto cistej :D na druhou stranu :( ale to se snad spravi :D pristi tejden mozna budou houby... :D :D :D
takze na flojdy ted flusu z vokna! :D na druhou stranu je lepsi z toho okna hulit :( :D
virus
no tak to mas celkem dobry:D:eek:ja mam doba bihuzel jen 20g a normalne u sebe nosim tak3 g ale kdyz se de na kalbu tak tak 5g:):D to de...
gizmo
No je teda fuckt, že sem nikdy hulení na gramy nepřepočítával a za těch zhruba 4-5 let, co hulím ani vlatně nevím, jak takovej gram hula vypadá... Jinak u sebe teď nemám absolutně nic, protože nám zmizelo jedno pole s 80 kytkama a zůstalo políčíčíčko s 4 takovejma děsně omrdanejma zgejblama... kámoši ale měli naštěstí lepší sklizeň, takže až přijedu ze školy zase domů, tak to bude asi pěkně pernej víkend... jo a od příštího týdne rozjíždím indoor (v kooperaci s 4C3 :-)), takže bude líp :-))) Jinak schovku mám doma ve skříni, protože mi do ní naši nelezou, takže v poho. Občas mám hulo na poličce v nějakejch energitkách apod., ale kdyby tam naši něco hledali a našli by to, tak nevím jak by reagovali, takže skříň vítězí..
hihi
Zelí jsem taky nikdy nepočítal na gramy, ale to je asi tím, že nekupuju a neprodávám. Jinak bavit se o něčem takovým--nevím nevím, je to každýho věc, ale myslím, že se tu poslední dobou probíraj samý pičoviny. No to se nedá nic dělat, je to těma lidima, co sem chodí. A ještě mluvit otevřeně o nějakým Indooru, no nevím hoši, ale asi na to mám jinej názor. Tak si tu probírejte stejný sračky, jaký tu poslední dobou jsou a pak to končí tak, že nemáte co hulit celej rok (pokud pěstujete Outdoor), ale Vám to asi stejně nevadí, za love se dá sehnat všechno, že?
Jinak se mějte good
Zdarec
chobot
Fakt hodnotnej prispevek, hihi. Kdyby v kurarne fungovala karma, dal bych ti K+.

Moc sem teda nepochopil, co je na tomdle tematu tak pohorsujiciho. Pokud vim, nikdo tady nepsal, ze by snad neco kupoval nebo prodaval - naopak. Dokonce i tebe (prestozes nikdy nic nekoupil - dost cool) muzou flojdi votravovat za to, ze to nosis u sebe. I kdyz nevis kolik gramu to je. Tak nevim, proc by se to tady nemohlo probirat., nemusis to cist.

chobot
hihi
Jen jsem se vyjádřil, k tématu a řekl svůj názor, vím, že to nemusím číst. :)
No dík za K+, ale moc tohle bodování neoceňuju a ani jsem neoceňoval, protože se jaksi míjí účinkem, stejně jako pomalu tenhleten server.....ale to je jedno, říkám jen, že je to těma lidma, protože oni ho dělají takovým jakým je.
Jo a chobote, ještě jednou si přečti, co jsem napsal a pak co Ty a zkus to trochu pochopit-dat dohromady Ti to nepujde, protze mluvis o necem o cem ja sem nemluvil. :)
Rude
Hmm, tak ja mam doma pul krabice vod bot zeleneho krovi, no a prave sedim na kostce hasise-uz me tlaci prdel:), ve skrini mam ctyri kabaty se surovyho ópia:), a sakra musim bezet do kuchyne za mamou, at uz nevari to LSD, hrozne to tu smrdi:D, a az si utru zadek hajzlakem napustenym v LSD, tak pujdu hajat do perin, ktery mame plneny listkama koky:D....
jo! malem sem zapomnel,.....doma splachujeme heroinem:)
tak se mejte.......
hihi
Rude: a taky jsi zapomnel napsat, ze cukrujete kokainem :)
PORSCHAK
2hihi:
Ty máš teda názory... Ale ať ti bude někdo říkat cokoliv,budeš holt takovej zatvrzelec. Nemyslim si, že se tady bavíme (všude v Groweru) o pičovinách, někdy jsou ty thready dost poučný. A když nejsou poučný, tak slouží lidem pro zábavu, nemusíš je otevírat a rejpat tady do lidí, poněvadž zrovna, co píšu o tobě, mohl jsem dělat něco zábavnějšího, nedalo mi to...
Založ si svůj thread -" Všichni jste čuráci a jděte do hajzlu "- bude to nejlepší.

2all: Spočítal jsem to nějak špatně, to co mám doma, vlastně není to tolik, jak jsem uváděl, protože sem tahám gramy a pak píšu kraviny. Všechny ty gramy bych převedl na špeky, chtěl jsem to napsat v gramech, ale tolik to určitě není.
A když už jsme u toho, kolik si myslíte, že je gram. Když si představim, kolik bylo v pytlíčku skunku, když jsem si ho občas koupil, vystačilo by to tak na tři čtyři jointy nemíchaný s tabákem - ale gannjy, ne skunku, prostě čtyři klasický jointy. Kdybych ho plnýho naládoval skaňourem, asi bych ho nedohulil....
crazyshit
W soucasne dobe u sebe wlastnim:1 Kg cistych palic,2 kg zbytku a listi.Pak cca 600 kusu lysonu.Neni nad prirodu....dela diwy:D
t3
vzdyt je to jedno! jestli je nekdo z vas vystihovanej protoze ma doma dost huleni, nebo makro pestirnu a takhle drti novice/beginery/lamery? myslim si ze je to zajimava diskuze i kdyz nemam potrebu se do ni pripojit... kua chlapi nechte si svoje zkurveny buzerovani a radsi se takovejch threadu nezucastnujte.. bee in lowe! (ne jako ti u koryta!)

hihi
PORSCHAK:
Asi máš na mysli to, že si stojím za tím, co říkám, že? :) No to je jedno. Já taky neřekl, všude na Groweru :) Já do nikoho nerejpám, jen jsem vyjádřil svůj názor a ten se zrovna neshoduje s tím Tvým a Ty místo aby jsi přemýšlel proč, tak mluvíš o tom, že rejpám a pod. No vidíš a to samý co Ty, můžu říct já, s tím psaním a vyjadřováním svýho názoru k tomuto tématu-taky ztrácím čas-ale neříkám to, protože jinak bych ho neinvestoval do tohoto.
Myslím, že takovej thread, kterej mi radíš, asi nezaložím, ale jeho intelektuální a poučná míra by se hodila spíš k tomu co jsi založil Ty. :) No nebudu se tady dohadovat o blbostech, ještě k tomu s takovým "pěstitelem"(-jak jsi popsal to pěstování v pytlíčkách, že zasadíš peníze :)--doufám, že jsi si všiml notné dávky ironie) jako jsi Ty :)

Myslím, že TIME to napsal s trochou víc taktu, ale to je jedno, já jen vyjádřil svůj názor k tomuto tématu a ten se zrovna nelíbil ve svojí syrovosti, no :)

t3: ti buzerovanim mas urcite na mysli me, ze? Dik za radu, ale budu se učastnit toho čeho chci já. A ještě jsem se chtěl zeptat, kdo koho jak a čím drtí, jestli by jsi to mohl blíže vysvětlit. Dík

Mějte se good
Zdarec

[Edited by hihi on 29-10-2002 at 12:02 PM]
PORSCHAK
2 TIME:
Jestli ti "přijde fakt wo howně" tenhle thread, nemusíš k němu přece přispívat a ani ho otevírat.
Píšeš, že tento server je o pěstování a kultivaci - ano, máš pravdu, ale ne pouze! U fóra Kuřárna je poznamenáno: " Po sklizni obvykle začíná ta nejlepší zábava. Kuřárna je místo pro přátelský pokec." Tedy nevidím zde nic o tom, že by zde nesměli tvořit podobné thready, jako je tento. Založil jsem tento thread, jelikož mě zajímá, o čem pojednává. Jestli se nenajde nikdo, kdo by k němu přispěl, zcela jistě založení ztratilo smysl.
Nevím, co máš na mysli,že pochopím, až navštívím thread "Huliči a jejich zaměstnání" - k tomuto threadu jsem přispěl 20.09.2002

2hihi: hihi, haha, hihi

2t3: Asi tak nějak. Díky

2crazyshit: Kilo čistejch palic bych odhadoval tak na hóóódně velkej pytel a hóóódně moc špeků :smoker:

2Rude: Při zazvonění budíku by z něj mohl do ovzduší v pokoji vyjít oblak hašišovýho kouře :D
Roman Dirda
Kilo slisovanýho skunku bych odhadl na krychli o délce hrany 15-20 cm,takže ty pytle si můžeš nechat na odvoz čerstvýho z pole...:)
btw:rostlina s průměrem stonku 10 cm nebude mít na sobě o moc míň palic než kilo a pár takovejch už jsem viděl...např.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5059
PORSCHAK
2 Roman Dirda
Když slisuješ palice z celý kytky, na kterou si střihnul odkaz, věřím tomu, že máš pravdu, viděl bych to taky tak. Co je tam, to je fakt mazec, moc pěkný kyti. Takhle by to mělo vypadat.
Předtím jsem ale neměl na mysli slisovanou kytku, samozřejmě.
Krychle zlata o hraně 15cm váží asi 120 kg, taky těžko uvěřitelný, ale je to tak.
Forgotten_Password
V "standadních" dobách, kdy je doma klid a nic mimořádného se neděje, je hulení doma celkem v bezpečí. Představte si ale (většinou nemusíte :-]), že pěstujete doma ve skříni, když vám začne hořet barák/byt... Přijdou k vám hasiči, policajti a podobná havěť... Co byste dělali v takové situaci??? Docela by mě to zajímalo.
Graetar
Forgotten_Password: Přiložíš kytí a počkáš. Dále - viz. film Bílá vdova :D
Forgotten_Password
:-)

Ale kdybys přišel do zuhelnatělého domu/bytu, instinktivně bys zamířil ke své skříni a tam by stál pan policista a vzrušeně by fotil tvé pěstitelské výtvory??? Asi by nezabralo pozvat ho na špeka... Co pak???
hihi
Poršák: No škoda, že jsem se nedočkal duchaplnější odpovědi na to co jsem Ti psal, ale neva.
Co že je s tou zlatou krychlí? Chachachááááá, to je tak na Studio kamarád v neděli dopoledne, co tu prezentuješ, no nic, asi byla hloupost se vyjadřovat k tomuto threadu, ale taky poučný, chybama se člověk učí. Jen tak pro zajímavost, pokud jsi někdy viděl bankovní cihlu zlata, jak vypadá, tak ta váží 24,5 kg. Jinak tu můžeš hnojit hlavy komu se Ti zachce :)

Mějte se good
Zdarec

[Edited by hihi on 30-10-2002 at 01:58 PM]
Walhalla2000
2 hihi
24,5 kg?

kdysi jsem byl s otcem u nich v bance a on prede mne nechal polozit zlatou cihlu a ze pry kdyz ji zvednu jednou rukou, tak je moje... nanestesti mi tedy doslova "proklouzlo mezi prsty" 17kg zlata... a to vim jiste, ze to tenkrat bylo 17... neni jich tedy vic druhu? tohle byla takova hezky zkosena...
PORSCHAK
Tak jsem si dal tu práci a s nemalým úsilím zjistil hustotu zlata a vyštrachal z mozku nějakej ten vzoreček.:confused:
Tedy pro důkaz:

Hmotnost rovná se hustota krát objem
Hustota zlata = 19300 kg/m3
Objem krychle = a3 , tedy v našem případě 0,15 na třetí = 0,003
Hmotnost krychle zlata o hraně 15cm je tedy 58kg!:bounce:

Když jsem sledoval v televizi pořad "Volejte učiteli" (doporučuji) , zazněla tam otázka pro diváky :"Jak daleko by uběhl průměrně zdatný člověk s cihlou zlata o hraně 20cm ?(bylo to dvacet, ne patnáct, dokáži..)
Už takto položená otázka asociuje odpověď neverifikovatelnou...
Daná cihla v daném případě vážila přes sto kilo, což naše (15cm) neváží.
S pomocí výše uvedeného vzorce zlatá krychle o hraně 20cm váží těžkých 154kg!

Neměl jsem pravdu, omlouvám se za dezinformaci, avšak v jádru věci jsem se vyjádřil tak nějak správně.

2Forgotten Password
Vidět u mý skříně, na který zatím pracuju, fotícího policajta, asi bych se ho snažil podplatit a vysvětlit mu, že jsem nikdy nic neprodal, nikomu neškodím a takový věci....
Stejně bych dostal aspoň půl roku natvrdo, nebo sto miliónů hodin veřejně prospěšných prací..- to asi ne, že jo, spíš tu basu...:(
drinker hulič
walhalla: to s tou cihlou te nemusi vubec mrzet, delaj se na to ruzny souteze, jako kdo to zvedne si to muze odnyst, ale technicky je to nemozny. takze banka mela 100percentni jistotu ze budes "chudej" nafurt :)
Walhalla2000
jojo, mne to nemrzelo. teda tenkrat ano, rikal jsem si, no vida, tatulda se prekonava... hehe... nojo... on dobre vedel, ze mu tech 17kg neodnesu... :-) skoda...
lauf
si urazil studio kamarad, bych to videl na teletubies..
hihi
lauf:
tak sorry, já to studio měl vlastně taky rád :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma