Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zapojeni vice lamp a vetraku do jednoho systemu - Klikni zde pro originální téma
Los Pavlos
Vychytavam si novou pestirnu a chci tam dat ctyri 50W sodikovky, aby se lip rozprostrelo svetlo. Nevim ale jak je to s tim zapojenim. Potrebuju na kazdou lampu specialne tlumivku, kondik, pojistku atd. a casovy spinac? Chci si jit do nakyho digit. spinace, pac jsem si na brigadce o prazdninach maknul a muzu si dovoloit luxus. Dokaze ten spinac sepnout lampy i dva (mozna tri) vetraky, nebo to budu muset vyresit jinak. Dik Zdarec Pavlos


Pro pohodu dne, inhaluj!
Ondrash
na časový spínač můžeš napojit kupu zařízení, záleží na druhu spínače - podle toho kolik toho utáhne, ale 4 padesátiwatovky by měl zvládnout v pohodě.
Větráky přes trafo taky.
Obecně - si spočítej kolik žere každý nesmysl proudu a jak to bude více než snesitelné zatížení spínače, nebude to fachat... pojistky to prostě nedají.

Jinak každá výbojka potřebuje vlastní výbavičku: kondík, tlumivku atak.

Já bych se přiklonil spíše k 2x 100 W.

Los Pavlos
Dik pohoda, spis teda koupim dve 100W vybojky a uvidime co to da. Myslite, ze 6 kytek je pohoda. Aby meli dost svetla a tepla?
jumpp
zdarec,
hele ke kazdy vybojce musis dat tlumivku, kondik, pojistku a ten casovej spinac nesmis pretizit zatezi to pak zalezi na druhu spinace ale ja bych se spis priklonil k Ondrashovi a dal tam dve 100W jinak ti preju hodne uspech a pak se ozvzy jak si to vykoumal zatim :smoker:
Los Pavlos
Dik, pohoda. Uz jsem to vykoumal. Jelikoz se stehuju do jednopokojaku, tak to nechci nejak moc drazdit hned ze zacatku, tak poridim zatim jenom jednu 100W a uvidime co to da. Z prubehem pesteni a sklizeni se podelim. Zatim zdarec Los Pavlos
breeder
no, nejdřív bys měl napsat jak velkou si chceš postavit skříň,
podle toho se pak dá rozumě uvažovat o watáži lampy
a velikosti a množství ventilátorů a kytek
Los Pavlos
No chci mensi skrin, tak na tri nebo ctyri kytky. Nedelam to pro zisk, ale pro zabavu. Jeste se ozvu, az zacnu se stavbou pestirny a neco se mi posere a nebudu vedet co s tim. Dik a zdarec skunku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma