Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vychytavam si novou pestirnu a chci tam dat ctyri 50W sodikovky, aby se lip rozprostrelo svetlo. Nevim ale jak je to s tim zapojenim. Potrebuju na kazdou lampu specialne tlumivku, kondik, pojistku atd. a casovy spinac? Chci si jit do nakyho digit. spinace, pac jsem si na brigadce o prazdninach maknul a muzu si dovoloit luxus. Dokaze ten spinac sepnout lampy i dva (mozna tri) vetraky, nebo to budu muset vyresit jinak. Dik Zdarec Pavlos
na časový spínač můžeš napojit kupu zařízení, záleží na druhu spínače - podle toho kolik toho utáhne, ale 4 padesátiwatovky by měl zvládnout v pohodě.
Větráky přes trafo taky.
Obecně - si spočítej kolik žere každý nesmysl proudu a jak to bude více než snesitelné zatížení spínače, nebude to fachat... pojistky to prostě nedají.
Jinak každá výbojka potřebuje vlastní výbavičku: kondík, tlumivku atak.
zdarec,
hele ke kazdy vybojce musis dat tlumivku, kondik, pojistku a ten casovej spinac nesmis pretizit zatezi to pak zalezi na druhu spinace ale ja bych se spis priklonil k Ondrashovi a dal tam dve 100W jinak ti preju hodne uspech a pak se ozvzy jak si to vykoumal zatim
Dik, pohoda. Uz jsem to vykoumal. Jelikoz se stehuju do jednopokojaku, tak to nechci nejak moc drazdit hned ze zacatku, tak poridim zatim jenom jednu 100W a uvidime co to da. Z prubehem pesteni a sklizeni se podelim. Zatim zdarec Los Pavlos
no, nejdřív bys měl napsat jak velkou si chceš postavit skříň,
podle toho se pak dá rozumě uvažovat o watáži lampy
a velikosti a množství ventilátorů a kytek
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
No chci mensi skrin, tak na tri nebo ctyri kytky. Nedelam to pro zisk, ale pro zabavu. Jeste se ozvu, az zacnu se stavbou pestirny a neco se mi posere a nebudu vedet co s tim. Dik a zdarec skunku.