Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
POWER PLANT, SHIVA SHANTI, THE PURE SKUNK #1 - balkoon with Plagron 2010 - Klikni zde pro originální téma
Styff
Modely: Power Plant, Shiva Shanti, The Pure Skunk #1 - řízky
Substrát: Plagron Grow Mix
Květníky: zatím uřízlá petka, potom 2x25l + jeden 20l
Hnojka: Plagron: Alga-Grow, Alga-Bloom, Phyt-Amin, Green Sensation
Světlo: Sluníčko cca od 9:00 do 18:00

Nová sezóna, nové genetiky...minulej rok byl hodně povedenej, takže se budu asi držet stejných postupů a metod, tzn. kytky protrhávat pouze v růstu, v květu brát jenom lístky, které zůstanou po dotyku v ruce, dávkování hnojek podle etikety (1x týdně udanné množství), na konec 14 dní GS a týden flush vodou.

Holky už mám doma od 1.května. Pár dní byly za oknem aby si zvykly na jiné světelné spektrum než má lampa a teď už se sluněj na bakóně.

Předevčírem (9.5.) byly všechny tři modelky zaštípnuty ve 4 patře u Shivy pokus o FIM.

Pure a Power Plant jsou mostly sativa modely a je to na nich už hodně vidět. Pure se táhne hodně do výšky a má sativově tenké, dlouhé listy. Power Plant má listy podobné a už ve 4. patře jsou sedmicípé.

Shiva je indicová slečna. Typicky "javorové" listy a začínající keřovatost (hodně tlačí sekundární větve).


První fotky:

1.Power Plant
2.Shiva Shanti
3.The Pure Skunk #1
4.Skupinovka - Pure,SS,PP
Styff
Tak slečny už se přestěhovaly do nových květníku a zde už budou po zbytek svého krátkého, ale krásného života:)
Dal jsem na svou osvědčenou hlínu Plagron Grow mix, už jí jedu 3 rok a vždycky naprostá spokojenost. Tenhle rok už jí bylo potřeba 75l, no 3 slečny jsou tři slečny.
Hnojení ještě neproběhlo, protože předchozí substrát i tenhle od Plagronu jsou předhnojený.
Holky zatim dostávaj jenom postřik Phyt-Aminem a vypadaj, že jim nic nechybí.

PURE dává na odiv svou sativní složku a táhne se hodně do výšky. Dělá celkem velký rozestupy mezi patry, ale to se od 75% sativy dalo čekat. Asi jí budu hodně štípat. Oproti ostatním holkám má už větší listy. Vůně je hodně lehká a fresh.

SHIVA mi dělá radost. Typicky keřovitá indica, tlačí bočnice jako divá. Vůně je typicky skunkovej smell...zatím moje oblíbenkyně.

POWER PLANT se zatim chová prapodivně. Nejdřív se jí vůbec nelíbilo venku (fialovej stonek, zabržděnej růst, některý listy neměly čepele), tak byla vrácena za okno nad topení. Po zaštípnutí se do výšky naprosto zabrzdila a z jedný bočnice si asi udělala hlavní větvev (aspoň to tak zatim vypadá, je výš než zbytek). Teď už vypadá spokojeně, ikdyž to počasí pořád stojí za vyliž.

Aktual fotozz:

1.PURE
2.SHIVA
3.POWER PLANT
4.školka
Styff
Tak nám holky zase trochu povyrostly, takže je čas na aktualizaci. Sluníčka je teď zase pomálu, ale jsem za to možná i rád. Minulej týden tropů jim moc vyhovoval a rostly mi v podstatě před očima a kdyby to tak šlo dál tak by mi to nemálo přerostlo. Už teď je jasný, že PURE bude minimálně tak vysoká jako S.A.G.E. minulej rok a to už byl celkem extrém, na druhou stranu materiálu bude mraky;)

Holky už třetí týden dostávaj grow + enzymy od Plagronu podle etikety a cca jednou za 4 dny postřik phyt-aminem. Vypadaj naprosto spokojeně a zdravě.

POWER PLANT už se konečně vzpamatovala a začla hezky keřovatět. Z těch dvou bočnic se nakonec opravdu udělaly TOPy a po jejich zaštípnutí se krásně rozjela.

PURE se po dalších dvou záštipech taky proměnila v krásnej keř, ale sativní složka je pořád krásně vidět.

SHIVA se keřuje naprosto sama, má nejvíce zelené hmoty a prozatím vyhrává cenu SMRAĎOŠKA roku 2010:)



Fotky:

1.Power Plant
2.Shiva Shanti
3.The Pure skunk #1
4.PP
5.Skupinovka
Styff
Tááák už bylo na čase aktualizovat, páč se to zase posunulo trošku jinam :) Vedra jsou hodně brutální, takže je hodně nutný slečnám dodržovat pitnej režim (3-4l denně pro ně neni problém). Hnojky stále etiketově (Grow+ Enzymy+Phyt) a vše vypadá naprosto okay.

Holky všechy voněj dejme tomu po citrusech, ale každá se svym vlastnim přívlastkem.

POWER PLANT je citrusanda nadruhou. Je to něco jako když vidíte citrón a začnete reflexivně slinit. Je to jako závan svěžího větříku z citrusový plantáže:)

SHIVA má citrusovou složku potlačenější a na povrch vystupuje něco jako vůně kůže. Nevim proč, ale chvílema mi ta vůně přijde lehce perverzní:)

PURE zase citrusovou vůni doplňuje vůní oříšků.

Takhle v růstu je to težký rozlišovat, už se tešim na květovej smell:)

Aktual fotozz:

1. POWER PLANT
2. SHIVA
3. PURE
4. ze předu, první je PP
5. skupinovka PP,SHIVA,PURE vzadu
Krásné kiti.
A budeš řešit oko šmíráka pokud to vyroste zpoza zábradlíčka ? nebo není kdo by očumoval?
Opravdu balkon plný radosti.
Pompo
Závidím tak krásně prázdný balkon:), holky jsou pěkné, ať rostou nadále ;)
Styff
Děkuji uctivě:).....oko šmíráka nikam nedohlédne....jsem v poslednim patře a naproti nám nic...sousedi vedle jsou kamarádi:)....myslím, že to bude jěště o něco vytáhlejší než SAGE minulej rok a ta měla ještě cca o 30cm víc, než holky teď....ale já mám rád salámky, takže jedině dobře:)

Zvláštní je, že jsem měl vždycky u všech genetik maximálně 5cípé listy a teď jsou na všech třech holkám 7cípé...znáčí to rozvinutost kořenového systému?? nevíte někdo?....každopádně jedu (až na genetiky) úplně totožnej grow (substrát,hnojky, květníky) jako minulej rok...žádnej roots stimulator sem nepoužil...mno zajímavé..
Leorick
cest! :) jj, cim lepsi korenovy system, tim vic cepeli. vypadaji krasne.
shiva vypada nejlip (zda se mi)

at to roste! :)
PLANTER
jo to je pravda a taky zalezi na genetice u afgána sem měl i devítičepelový :eek: protože to je čistá indica ,krásný kytky ať to roste pěknou sklizeň a karmice už zavítala :rasta: a powerplant bude chuťovka :)
Styff
Další krásnej den, už mě nebavilo dřepět v práci a radši jsem jel domů a udělal si čas na update.
Slečny mi dělaj jenom radost, krásně rostou a nic jim nechybí. Pokus o útok sviluškama se mi hned ze začátku povedl odrazit Vertimecem. Sice je to chemka smradlavá až hanba, ale zase už mě pomohla i minulej rok, tak proč jí zase nevyužít.
Začínám trochu podezřívat Grow-mix od Plagronu, jestli v tom nemá prsty, ale to asi nezjistim.

SHIVA je naprostý monstrum, můj HULK mezi kytkama. Tolik zelený hmoty, budu asi muset zmlíkovat nějakej fotbalovej tým:) Je to fakt asi silná genetika, jsem zvědavej co předvede v květu.

PURE je ze všech nejvyšší, ale je fakt, že na sativu dělá hodně malé rozestupy mezi patry. Listy krásně sativní a celkově se mi líbí její stavba.

POWER PLANT je kytička nemastná neslaná. Převládá sativa, ale jinak ničim výjímečná. Sorry slečno, ale stejně si jenom do počtu:))

Zbyl mi doma navíc jeden řízek ED ROSENTHAL SUPER BUDu, tak jsem si jí nechal pro radost. Už od mala krásně voní a rozhodl jsem se, že si kvůli ní rozjedu na dokvět můj první in-door minigrow pod 125W, tak uvidíme co z toho vyklube:)

Fotaaz:

1. SHIVA
2. SHIVA
3. PURE
4. POWER PLANT
5. skupina (zepředu PP,SH,PURE, v popředí moje sranda kytička ED ROSENTHAL SUPER BUD)
Styff
Konečně trochu času na update. Tenhle týden byl maximálně stresovej. Nedělní pražská kroupová pohroma mi dokázala, že paní Příroda se může do xichtu vysmát i nám balkdoorákům. Byl jsem zrovna na noční když mi kámoš z nejbru napsal otázku jak jsou na tom moje kytízz, po té první přívalové vlně. Když mi pospal jak jeho 3 kytky jsou totálně vyvrácený z květníků a že neví jestli to daj, nebylo mi třikrát do smíchu.
Doma u nás nikdo kdo by je schoval a mě se v hlavě promítaly ty nejhorší scénáře.
Ráno jsem dorazil na balkon, všude lístí všechny 3 kytíz na zemi. Power Plant a Shiva naštěstí jenom poohejbaný, ale v celku.
Pure totálně rozlámaná dole u stonku vejpůl a pak jěště asi na 3x různý větve. Už je to totálně dřevnatej keř, takže nevim jestli se to spojí, spíš ne.
PURE jsem si vzal dovnitř na JIPku, totálně jí slepil a vyvázal k tyčím a řekl, jsem si že teď už to má v rukou jedině JAH:)
Dnes už je pátek a vypadá to, že to dává. Některý lístky u TOPů jsou sice ještě svěšený, ale kdyby kytí umírala, tak už by asi vypadala jinak. Je to blbý, že se to stalo na začátku květu, když kytí myslí na úplně jiný věci, ale nedá se nic dělat.
Každopádně všechy holky už nakvejtaj a až na tenhle incident je vše ok.

Kytízz se hodně blbě fotěj páč je to hrozná bush a nad ně se nedostanu:)

Fotazz:

1. PURE rozlámaná
2. PURE slepovaná
3. PURE veprostřed
4. POWER PLANT
5. Zahrada
duffer
docela by me zajimalo jak si dopad!
hm?
Styff
No sem hroznej zewlák vůbec neaktualizuju...nsk náladička byla, takže modelky zapózovaly:)
Dostávaj Bloom a Green Sensation a smějou se na svět.
SHIVA už je v podstatě hotová a našel sem i trošku plísně, naštěstí nic fatálního, takže už dostává pouze vodu a mám v plánu jí kácet přístí víkend.
PURE začala kvést nejpozději a taky tak teď vypadá...palice zatím celkem řídké (myslim, že skříň by jí slušela víc), ale trichomy ještě bílé a žádný náznak plísně, takže má ještě čas.
POWER PLANT se z ošklivého káčátka přetransformovala do oblíbenkyně roku :)....na slunečný dny zareagovala okamžitě a během týdne se z řídkosti stala tvrdost:)...nádherná stavba, nádherné salámy, nádherný bočnice...připomíná mi SAGE s loňska..plíseň nikde, většina trichomů bílá tak ukaž co v tobě je!!....ou yeeeah:)


Fotozzz:

1. Power Plant top
2. PP bočnice
3. Power tops
4. PURE
5. Garden (za spoda PP, PURE, SS)
Styff
1. Shiva
2. Shiva
3. Shiva
PLANTER
nádhera,pěkná jungle k+ máš se na co těšit :rasta: :D
Styff
thx za Kaa....každopádně počasí letos sucks...tže držim palce outdoorakům ať plíseň nepapá mnoho...
Styff
menší UP....tak v neděli zazvonil zvonec a pohádce o životě shivy je konec...hrozný zelený hmoty..šmikali jsme s drahou polovičkou skoro 3h...palice ani né tak kompaktní jako lepivý a voňavý...přijde mi to úplně stejný jako nebula minulej rok...teď už visí nařezaná na větve hlavou dolů na sušáku, přes kterej mám přehozený prostěradla (snaha o tmu) v místnosti kde jsem vypnul topení a nechal pootevřený okno...vidim to tak, že přístí víkend bych jí mohl cpát do sklenic a pomalu dosušoval za nepřístupu vzduchu...


fota:

1.den sklizně
2.budshot
3.budshot blíž
4.dnešní foto
Styff
Tak už je rozjetej novej grow, je načase zakončit ten minulej. Kvalitně se mi podařilo dosušit akorát shivu (měla týden v chladné místnosti po tmě a šla do sklenic tak akorát vlkosuchá), protože dosuš ostaních holek sabotovali rodiče tím ,že pořád zapínali topení. Tím došlo k lehkému přesušení a hulo už pak ve sklenicích požadovanou konzistenci nedostalo.
Svědomitě jsem uhuloval nejřív spodky a bordel a hezký pálky nechal zrát. Poslední sklenici shivy jsem otevřel minulý týden a opravdu je ten půl rok bez vzduchu znát!!...tím se dostávám k menšímu smoke reportu:

Shiva Shanti: jestli někdo znáte znáte klasickej VITACIT (něco jako tang, ovocnej prášek rozpustnej ve vodě), tak přesně tak mi Shiva voní...chemickej ovocnej smell...Shiva se taky stala největšim lepidlem...vůně se projevila i v chuti a při vyfouknutí zanechává na jazyku chuť citrusových plodů..paličky jsou krásně plný a málo listnatý...HIGH je decentní, leze do hlavy pomalu a spíš je to celková uvolňenost a klídeček, dobře se na tom přemýšlí.

The Pure Skunk #1: pure se přesušila úplně na prach, ale na chuti se to v podstatě neprojevilo..kouř je hodně lehký a voní i chutná jako jahodový opříšky?..nejspíš něco takovýho, těžký popsat, ovocná chuť má prostě ještě takovej zvláštní ocas..myslím, že tento model neni moc na OUT vhodný, palice jsou hodně listnaté a celkově řídké, prostě to chtělo dopálit pod lampou.HIGH je hodně trippy...zakouříte venku za bílého dne a nestačíte se divit, je to hodně v hlavě...rád na tom pařim xbox:)

Power Plant: vůně lesa, smrčky, smůla, kůra...to je PP...palička nevoní vůbec intenzivně, až když se nadrtí začně uvolňovat tyhle esence..kompaktnost palic velice dobrá...kouř je težkej, hutnej a dá se v něm zacítit klasická skunkovitost...PP leze do hlavy okamžitě po prvním prásku je to těžce stoned model (to já rád)...takže nahulit, vyvalit a chill:)

Z káždé rostlinky bylo přes 200g, takže ještě krize nenastala:)

Přístí sezónu pořádně vychytat ten dosuš. Chladná místnost, tma a do sklenic dávat v idealním poměru vody a sušiny.

Poslední fota (sorry za kvalitu, nebyl foťák):

1. Power plant
2. Power plant bud
3. Uskladněno
4. Suchý materiál


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma