Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Schnappi - pěstující a představující se - Klikni zde pro originální téma
schnappi
Zdravím všechny přátele grassu,

po dlouhé době jsem se odhodlal vytvořit si účet na groweru. Je mi 27, jsem z Ostravy a rád bych tady získal nějaké nové informace a podpořil komunitu groweru. Kouřit zelené jsem začal cca ve 20ti a po nějaké době jsem se rozhodl, že začnu pěstit na vlastní koleno.

První můj pokus byly 4x 12ti litrové kyblíky na balkoně s modelem Skunk No.1 od Flying Dutchman. Hnojil jsem jen květ a to plagronem. Ale i tak jsem byl s výsledkem spokojen..prostě první vlastní hulení to potěší, ne? :)

Potom jsem si pořídil 250W hps vytvořil nějaké to kuřivo (cheese a pakistan valley) s výsledkem jsem nebyl moc spokojený....:/.

Nastalo období 400W hps, pod tou jsem měl první sklizeň Big Bug a Senzi Star, květinky byl moc hezké a voněly. Dopřával jsem jim Bionova hnojení, takže pěkně organicky z gruntu. A tehdy se to ve mě zlomilo, chtěl jsem chemiiiiiii.....btw jsem chemik, takže :)))).

Další a poslední várkou před uveřejněním tady byly Speed Queeny a White Russian krasotinky,na ty jsem si pořidil i homebox 100x100x180cm a hlavně chemické hnojiva od samců z ATAMI (komplet řada, všechno co jde :)). A výsledek potěšil mě i moje blízké.

Momentálně se chystám na pěst Brainstormu (Haze x Northern light) a Swiss Cheesu a s tím se podělím již s Vámi, přátele....:)

howgh schnappi


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma