Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Schnappi - pěstující a představující se
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
schnappi
Nový Člen

Karma uživatele schnappi - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2010
Příspěvků: 1  

Schnappi - pěstující a představující se Příspěvek č. 1

Zdravím všechny přátele grassu,

po dlouhé době jsem se odhodlal vytvořit si účet na groweru. Je mi 27, jsem z Ostravy a rád bych tady získal nějaké nové informace a podpořil komunitu groweru. Kouřit zelené jsem začal cca ve 20ti a po nějaké době jsem se rozhodl, že začnu pěstit na vlastní koleno.

První můj pokus byly 4x 12ti litrové kyblíky na balkoně s modelem Skunk No.1 od Flying Dutchman. Hnojil jsem jen květ a to plagronem. Ale i tak jsem byl s výsledkem spokojen..prostě první vlastní hulení to potěší, ne?

Potom jsem si pořídil 250W hps vytvořil nějaké to kuřivo (cheese a pakistan valley) s výsledkem jsem nebyl moc spokojený....:/.

Nastalo období 400W hps, pod tou jsem měl první sklizeň Big Bug a Senzi Star, květinky byl moc hezké a voněly. Dopřával jsem jim Bionova hnojení, takže pěkně organicky z gruntu. A tehdy se to ve mě zlomilo, chtěl jsem chemiiiiiii.....btw jsem chemik, takže ))).

Další a poslední várkou před uveřejněním tady byly Speed Queeny a White Russian krasotinky,na ty jsem si pořidil i homebox 100x100x180cm a hlavně chemické hnojiva od samců z ATAMI (komplet řada, všechno co jde ). A výsledek potěšil mě i moje blízké.

Momentálně se chystám na pěst Brainstormu (Haze x Northern light) a Swiss Cheesu a s tím se podělím již s Vámi, přátele....

howgh schnappi

- jsi tím, čím si myslíš že si - (Schnappi 2010 (A.D.)

Old Post 29-04-2010 v 11:36 AM
schnappi je offline   Profil uživatele schnappi   Find more posts by schnappi   Foto galerie člena schnappi   Click here to Send schnappi a Private Message   Add schnappi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.1156160 seconds with 21 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív