Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Rychlost - Klikni zde pro originální téma
MYSH
Jak rychle by měli normálně rostlinky růst?? Mě to roste nějak pomalu. Mám je skoro 3 týdny a tvoří se teprve 3 patro a mají asi 12 cm. Je to JH. Je fakt, že je to z velké části indica, ale stejně by to mělo růst ryvhleji, ne? Mám tam 2xzářivky 36W a halogen 50W, ale ten nejede naplno. K tomu ještě malou zářivku - myslím 8W. Jedna velká a jedna malá zářivka jsou CalmWhite. Jak vysoký by měly být minimálně na květ? Díky....
MYSH
Hmmm tak dik za upzorneni.No ale ja bych potreboval spis poradit proc je to tak slow??
konart
Z mé zkušenosti: Kytky rostou rychlostí 1 až 2,5 cm/den. Zkus tvýho Jacka přesadit, snaž se nepřelívat a přidávej hnojivo. Ten halogen vyhoď, kyti se zbytečně táhne. Výšku kytky si udělej dle tvých možností aby se ti vlezla do skříně, záleží na pěstební metodě, po přepnutí na květ vyroste ještě asi o 1/3.
MYSH
No ja jsem je presadil - mozna se rozjedou. Je fakt, ze jsem je prelil, ale uz se z toho vzpamatovali. Ale rust se jim nechce. Neni to svetlo na ne moc slaby??
Walhalla2000
preci jen svetlo, ktere pouzivas neni uplne idealni. navic, neni tam diky halogence moc teplo? vysoka teplota dokaze "zastavit" rust...
MYSH
Díky Wallhallo! To je aspoň odpověď. Super - halogen vyhodím a sháním sodík. K+
MYSH
No jo, substrat je normální na zahradní i pokojové rostliny.Ale uz mi nekdo rikal, ze to neni moc dobry. Mam smes s perlitem.
Hullto
TO MYSH: Bude to určitě teplotou....
34°C - 36°C........ zastavení růstu
32°C - 33°C........ roste výrazně pomaleji, ale už při 31°C je vše OK
nobody4
No myslim, že thread se jmenuje odraz světla. Tímto se tedy chci zeptat, zda někdo z vás umí měřit odraz světla. Pokud ano a má na to vybavení. Měl bych zájem o změření spec. folie. Vypadá jako vy ji před chvilkou přivezli z kosmíru, je pevná (asi jako černobílá) a povrch je stříbrný. Respektive nějaká metalíza. Vypadá to fakt kosmicky a zdá se že odráží víc jak černobílá. Opticky pěstební místnost vypadá, že je v ní víc světla.
Pokud tedy někdo může pomoct, napište mi prosim PM a domluvíme se. (možná jí budu moct sehnat víc - nějakej ten metřík pro pomocníka, třeba se mu bude líbit a hodit do pěstírny)
Apač
Kytky růst ponejvíce při zkrácení fotoperiody pod 12 hodin (zahájení květu). Je třeba počítat, že Velký Bůh Shiwa kytky v tomto období vytáhne na dvojnásobek výšky z vegetačního období. Takže velká rada Apače: Neměř, dokud nezkrátíš fotoperiodu.


nobody4
No asi bych to už neměl hulit :D (just a joke).
2 @ll omlouvám se, měl jsem otevřených více oken a nějak jsem je pomotal. :D
2saluh: No ten thread co jsi mi poslal je mi docela k ničemu, von se ten hejsek ptá co použít. Já to moc dobře vim, ale dostal jsem se (náhodou) k materiálu, jenž se mi zdá fakt sqelej. Upozorňuji, že alobal vypadá fakt velmi odlišně. Tak bych rád zjistil, jestli se nemýlím. Ale stejně dík. N4


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma