humus flusus |
Chci se jen zeptat myslite,ze kdyz dam sklizen do mrazaku....mokrou,ze to muze splesnivet? |
|
|
|
myslim že si blbej když chceš dávat mokrou sklizen do mrazáku :D to tam tak spěchá že nepočkáš týden, dva na uschnutí? |
|
|
humus flusus |
Ja nad tim jen premyslim....vis jak...proc ne? |
|
|
|
už sme to taky zkoušeli, když utrhneš čerstvou paldu a dáš jí hned do mrazáku tak prostě zmrzne, problém je jí pak dobře usušit, chtěli sme mít pořád čerstvý ale neni to ono, radši si počkej a usuš, pix |
|
|
humus flusus |
Ok jen me to zajimalo,ale tohle zni docela logicky..... |
|
|
vimnevim |
jestliže to není uschlý a dáš to do mrazáku, tak ta voda naruší veškerý tkáně a potom je to rozplizlý:mutant: |
|
|
humus flusus |
Vlastne se to da prirovnat k masu..... :) |
|
|
irdzi |
to je jak dat do mrazaku rajcata:) ... kazdopadne ja daval do mrazaku vysusenou sklizen v ingelotovych pytlich a vysledek toho byl ze je to asi nejlepsi moznost uskladneni - kdyz bylo potreba clovek sahnul do mrazaku a vytahnul uplne cerstve palice ....super ... |
|
|
ABSURDUS |
Jasná věc... Nejdřív usuš a pak dej do mrazáku... |
|
|
smrk |
auu..můžem mít super genetiku, ale pokud uděláš tohle..pro sušení bylin je obecná formule..tma, sucho, odvětrání..to platí pro bazalku, majoránku i marjánku..Potom do mrazáku. Ale pokud míníš sklizeň pouze sníst/mlíko a podobně/,potom ano..ale to je, jako když si zamrazíš maso..nikdy nebude chutnat jak čerstvý, ale efekt zamraženýho, čerstvě sklizenýho zelí by se měl zachovat..to už je ale lepší zamrazit výslednej produkt.. |
|
|
Machoman |
Doporučoval bych autorovi threadu,aby zapojil mozek,tady zavírám. |
|
|
|