|
Tak ten šlahoun je fucking hermafrodit a těch tam mám 3 a jednu kytku mam plnou semen takže mi jich zbyva 6 normálních kytek no uvidíme kolik toho bude |
|
|
mysak |
hh myslel jsem si to mel jsem uplne stejnou mrdku..dej to radsi pryc nez ti to naprca vsechno-jestli se uz nestalo |
|
|
|
už s ním nebudu hybat plyskyřice je pod mikroskopem jako med zitra jim vypnu slunce a nechám je dva dny potmě a potom kosa otočím je naopak usuším zahulím a tak za 2 měsíce začnu znova |
|
|
|
vím že nemám foto celyho boxu ale zkuste si tipnout kolik toho bude:banana: :frog: :bounce: |
|
|
boris5-5-5 |
takze ja si myslim ze z tych 6 budes mat tak okolo 250g ale tak jak sa dari tvojim rastlinkam tak to som este nevidel :) gratulujem :) |
|
|
|
tak ted jsem jim zhasnul slunce a dva ne ja je necham 3 dny po tme a potom kosa :death: .Protoze dva dny je nechavaji vsichni a ja to zkusim 3 dny po tme uvidime co vy na to?:drools: |
|
|
Seky |
3 dny? ja bych nevydrzel cekat ani dva dny navic.
Zajimalo by me jestli ma nekdo dukaz (foto) o mnozstvi pryskyrice pred a po dvoudenni tme, nebo je to jen teorie? |
|
|
|
uvidime dnes jsem to blejsknul a za 3 dny to blejsknu znova a porovname |
|
|
Seky |
Nejlepsi by bylo fotit jen jednu urcitou palicku a jeste lepsi by bylo makro..
Zkus na tom zapracovat |
|
|
|
tak jsem to byl ted blejsknout ale už je to 24 hodin potmě tak uvidíme za dalších 48 hod.Udělal jsem dvě fota a hned je tu dávám.:jumper: :jumper: :jumper: |
|
|
boris5-5-5 |
potom ked vyprazdnis box tak ho odfotis prosimta? dik a su moc pekne.. :) |
|
|
|
tak pred chvili jsem je seknul a tu sou dve fotky po tech 48 hodinach a uz se to vsechno susi |
|
|
|
Tak jsem zase tady a musím napsat jak to dopadlo.Zaprvé kvalita od jedne do deseti bych dal 10 a množství od jedne do deseti asi tak 4.Jsem zklamany kvalitního hulení je 142g z 10 kytek je to bída.a ještě 55 g ze spodních palic takže propadák.Příště jedu z řezu.Jo a ještě mám 1000 semen.Poprvní jsem měl 7 kytek a dva a pulkrát víc. |
|
|
mysak |
citace: |
Původní příspěvek od mmaall
Tak jsem zase tady a musím napsat jak to dopadlo.Zaprvé kvalita od jedne do deseti bych dal 10 a množství od jedne do deseti asi tak 4.Jsem zklamany kvalitního hulení je 142g z 10 kytek je to bída.a ještě 55 g ze spodních palic takže propadák.Příště jedu z řezu.Jo a ještě mám 1000 semen.Poprvní jsem měl 7 kytek a dva a pulkrát víc. |
.. kamo :D- tak to chodi ,,stejně listnate hlavy" mozna tak 70g,.. max! taky jsem mel semena-kdybychom nemeli tak to vypada zase otrochu lepe
a mel jsem rezy..,!
rikal jsem si ze pojedu ze semen ..
tak si vyber potom..
..je treba poucit se z chyb a priste to bude lepsi |
|
|
|
tak jsem prisel na big problem zmeril jsem konecne vodu kterou jsem zalival a PH 8 takze priste jebat destovku. |
|
|
mysak |
HMMMM a ja mel za to ze destova voda je kysela!!! |
|
|
|
jenomze mi to tece do tkove plastove nadoby a ja nevim co tam predtim bylo |
|
|
Padavan G |
citace: |
Původní příspěvek od mmaall
tak vidíš, nemusíš kupovat další semena a můžež si udělat vlastní matku a jako bonus máš hulení na dost dlouho :D |
|
|
|
ty semena sadit asi nebudu pry se to rado hermi asi je rozdam |
|
|
|