Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj zdravin všechny zahradníky.Začínám svúj druhý indor a taky bych rád slyšel nečí názor.Nejsem žádný odborník takže každý názor je vítán.
1.objednal jsem si semena White widow feminished
2.dal nakličit a už rostou
jsem tu zas napíšu víc info.
substrát jsem použil Plagron Royalty Mix jen na poslední dva květníky jsem použil substrát pro pokojové rostliny.7 kytek jsem dal do 4 L a 3 do 5 L květináču.Prvni zálivce jsem přidal plagron roots a dnes po 19 dnech jsem použil Plagron Terra Grow.Plagron jsem používal v prvním indoru a bylo to OK.Lampu mám ted asi 70 cm nad vrcholkama.
Tak dnes neco o skříni
Rozměry d/š/v 120/120/170 cm
uvnitř potažena diamant folii
mam tam 2x odtah jeden od stínitka a jeden nahoře
jeden ventilator mi vhání vzduch dovnitř a ještě mám dole jedu díru kde se nasává vzduch
lampu mám 400w sodík na rust a květ
svítím kytkám 18 h světlo a 6 h tma
teplotu mam trochu vyšší něco kolem 28 a v noci kolem 18 ale v prvním indoru to slo tak uvidíme
PH ve vodě neměřím zalívám deštovou vodou a roste to jak blbé
a vlhkost taky nevím možná trochu nižší ale první týden jsem měl uřezanou pet lahev přes kytky a dost to kropím
ještě k prvnímu indoru měl jem řezy Budhy 7 kytek a finalu usušených palic bylo něco kolem 320 g
Zdar dnes jsem udělal foto je to pravě 21 dni co jsem dal semena nakličit a dnes jsou kytičky OK kromě jedne je to takový zakrslík.
Kytky se mi zdají nízké ale zato rostou dost velké listy.
vypadá to že si tady píšu sám pro sebe,ale co muže být i huř.Dnes je to 25 den od seminek a už to začíná krásně vonět.ještě týden a asi přepnu na květ no uvidím zatím jsou kytky vcelku nízké.
dík za názor jsem rád za každou radu ale myslím že kytky to snesly velmi dobře.Zalívám je obden a kropím jednu deně a jednou týdně přidám do postřiku Plagron Phyt-Amin a je to OK.Přidám pár fotek je to 26 den.
mám jeden dotaz na nějakého odborníka.Když vezmu jednu kytku a dám ji za okno a začne kvést nebo ne.Přemýšlím že by rostla a až bude pěstírna volná tak bych udělal řezy.Nebo je to tak na ho... a mám radši zase objednat semena.Ale znáte to 10 semen i s poštovným 2700 vcelku palba.
tak jsem se nedočkal žádné reakce tak jsem to dnes přepnul na 12/12.zítra přihodím nejaké foto dnes už to nestíhám,a ještě jedna změna odstranil jsem odtah od lampy stejně byl dlouhý.ted´mám nahoře ve skříní 2 odtahy. a stejně svítím přes noc tak je to ok doufám...
dnes je to 2 den co jsem přepnul na periodu 12/12 dnes udělam foto a hodím to sem nejak to nestíhám nakonec jsem jednu kytku dal za okno a uvidím jestli pokvete nebo poroste.No uvidim a dám vědět.Ještě dnes to zaliju s hnojivem na rust a od příště už jen na květ.