Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Zatemnovaný balkon 2010 a Sweet Killer - Klikni zde pro originální téma
High
citace:
Původní příspěvek od tommyswels
to nasere :)

Kytky už nejsou mezi námi.Strašně sem se pohádal s rodičema a oni mě donutily kytky zlikvidovat!Zničili mě i mojí nejmilejší kytku(měla jméno EVA).Příští rok udělám out a na balkon seru.Snažím se to brát pozitivně ale nejde to......Myslíte ža aspon něco stihnu tento rok vysadit?Další grow se bude menovat ZA EVU.Zdar!!
šapša
To je smutný,ale nevěš hlavu pořád máš času hafo, včera jsem dal klíčit druhou várku semínek nějakej outík Ti ještě v pohodě dopadne. ;) Fandím Ti ;).
High
Já taky nic nekončím!Semena mě klíčí a já se jen tak nezastavím.Doufam ze najdu dobrej flek!Ale asi nubudu dávat tak často fotky.
Vony
hihihihi dobře ti tak kdyš je někdo hloupej a nenechasi poradit
tak mu nikdy nic dobryho nemuže vyrust ale to je tva věc:D
A ktem samcu pochybuju že ti to dá nakej stav:D:D
Ešte sem nevyděl aby tak malej samec šel na mliko!!!!
Raději stoho udelej matce šnury na pradlo to ti tak možna klapne:D:D
High
citace:
Původní příspěvek od Vony
hihihihi dobře ti tak kdyš je někdo hloupej a nenechasi poradit
tak mu nikdy nic dobryho nemuže vyrust ale to je tva věc:D
A ktem samcu pochybuju že ti to dá nakej stav:D:D
Ešte sem nevyděl aby tak malej samec šel na mliko!!!!
Raději stoho udelej matce šnury na pradlo to ti tak možna klapne:D:D

Nechápu co ti je ti je!ta samice byla dobrá!Ty samci letěli do směsnýho odpadu tak nevim co řešíš.A ten výsměch si nech pro někoho jinýho na mě to nezapůsobí.
No jo no, to se hold stane, všichni nějak začínali. Každopádně léto začalo a nějakej čas ještě máš, ale zasaď co nejdřív a hlavně co nejvic kytek, budou malý, budou samci plus nějaký ty vlivy přírody, bejt tebou tak to ještě VYHROTIM!
A nehraj jim na kytaru! :D
Vony
Nesměju se že ti vyrostli samci to se stava ale to mu že stoho chceš dělat mliko!!!
De vydět že ti ještě teče mliko po bradě,maš se co učit!!
S tim nepočitej seš na velkym omilu!
Rascal33
4 Vony: nejdřív se nauč alespoň zlehka tvrdé a měké i a pak tady rozdávej rozumy.. a takové pubertální výsměchy si nech pro mladou, jestli tím na ní zapůsobíš.. pjestí po prvé tak asi ví kdy si začne dělat kytka THC

4High: Ty kytky v sobe asi skoro zadne THC nemely, to by bylo sotva tak na panaka mlika, jestli vubec.. a nenech se odradit pocatecnimi neuspechy a vyraz si na prochazku a najdi si nejake klidne slunecne misto... casu neni moc ale kytky budou akorat mensi ale dozrajou stejne... Go Johny Go Go! :c)

...akorat je nech co možná nejvíce vyrůst než ej dáš ven ať ti to nesežerou slimáci, děvky :c)))
Vony
Rascal33:nepotrebuju psat spisovně!!!!hlavne kdyš vím o cem pisu
a do mi mlady se nenavažej taky ti nedelam do tvy mamy
tak me nestvi s tvyma kecama a nakym pravopisem jestli chces rojizdej si to na svy decka pokud naky mas,a jestli ne tak si to nech pro tvou mamu!!!!
Stačí projit tendle trejd a uvidiš kdo tu dela rozumi takovy
mača jak si ty mam rad skoci na konec trejdu a bude tu do nekoho sypat
o nakych i a rozumech.
Kdyš uš jede poprve tak at si to nastuduje ma tu toho malo tech prispevku!!!
Traze
citace:
Rascal33:nepotrebuju psat spisovně!!!!hlavne kdyš vím o cem pisu
a do mi mlady se nenavažej taky ti nedelam do tvy mamy
tak me nestvi s tvyma kecama a nakym pravopisem jestli chces rojizdej si to na svy decka pokud naky mas,a jestli ne tak si to nech pro tvou mamu!!!!
Stačí projit tendle trejd a uvidiš kdo tu dela rozumi takovy
mača jak si ty mam rad skoci na konec trejdu a bude tu do nekoho sypat
o nakych i a rozumech.
Kdyš uš jede poprve tak at si to nastuduje ma tu toho malo tech prispevku!!!
Smoker&Joker
Hele vony nechceš si zasírat svoje trejdy? smažu
Vony
Ok smažu sve trejdy kdyš si to přejete,pro me to neni problem chlubit
se snima!!
tekže dík za negatyvni karmu a mažu vše co sem na grower dal
abych se znikym nemusel hadat
a poslouchat naky tupy naražky takže se tu mejte
uš sem nedam ani jeden přispěvek.....abych nekoho neurazil!!!!
Whats UP?... uklidni to... kdyby si byl trochu chytrej tak kašleš na to že ze samcu chce udělat mlíko no tak at si ho udělá a stejně bude mít pi.u a ne mlíko no ... a další věc souhlasim s tebou pěstovat neumí ale zkusit to chce a třeba bude jednou tak dobrej jako ty já nebo kdokoli jinej.. a nebo s tim flákne pže neví jak na to no.. ale proč to řešit?? to je jeho věc... ty máš pěkný kytky, a mužeš bejt jenom spokojenej tak nevim proč se rozčiluješ kámo :)... Peace tobě i tvý mladý !! :) :D
Pantlik
Z Highe bude dobrej Béda - přistupuje k tomu s pořádným srdíčkem!!! ;-) Držím pěstě
fiste
citace:
Ok smažu sve trejdy kdyš si to přejete,pro me to neni problem chlubit
se snima!!
tekže dík za negatyvni karmu a mažu vše co sem na grower dal
abych se znikym nemusel hadat
a poslouchat naky tupy naražky takže se tu mejte
uš sem nedam ani jeden přispěvek.....abych nekoho neurazil!!!!

Tupej, urážlivej a infantilní (to slovo ještě nevymysleli) snažící se urazit okolí jim pak řekne, ať nejsou tupí, urážliví a ať ho neuráží i když to tak ve skutečnosti neni. Sám se pak bezdůvodně urazí, řekne, že všechno smaže a že už na Grower nic nenapíše asi nám za trest :D :D :D No to je gooool :D
High
Hlavně žádnou paniku.Tento rok pojedu autoflower Automazar na kamoše na balkoně.A to bude mazec.nazdar!

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma