High |
citace: |
Původní příspěvek od tommyswels
to nasere :) |
Kytky už nejsou mezi námi.Strašně sem se pohádal s rodičema a oni mě donutily kytky zlikvidovat!Zničili mě i mojí nejmilejší kytku(měla jméno EVA).Příští rok udělám out a na balkon seru.Snažím se to brát pozitivně ale nejde to......Myslíte ža aspon něco stihnu tento rok vysadit?Další grow se bude menovat ZA EVU.Zdar!! |
|
|
šapša |
To je smutný,ale nevěš hlavu pořád máš času hafo, včera jsem dal klíčit druhou várku semínek nějakej outík Ti ještě v pohodě dopadne. ;) Fandím Ti ;). |
|
|
High |
Já taky nic nekončím!Semena mě klíčí a já se jen tak nezastavím.Doufam ze najdu dobrej flek!Ale asi nubudu dávat tak často fotky. |
|
|
Vony |
hihihihi dobře ti tak kdyš je někdo hloupej a nenechasi poradit
tak mu nikdy nic dobryho nemuže vyrust ale to je tva věc:D
A ktem samcu pochybuju že ti to dá nakej stav:D:D
Ešte sem nevyděl aby tak malej samec šel na mliko!!!!
Raději stoho udelej matce šnury na pradlo to ti tak možna klapne:D:D |
|
|
High |
Původní příspěvek od Vony
hihihihi dobře ti tak kdyš je někdo hloupej a nenechasi poradit
tak mu nikdy nic dobryho nemuže vyrust ale to je tva věc:D
A ktem samcu pochybuju že ti to dá nakej stav:D:D
Ešte sem nevyděl aby tak malej samec šel na mliko!!!!
Raději stoho udelej matce šnury na pradlo to ti tak možna klapne:D:D |
Nechápu co ti je ti je!ta samice byla dobrá!Ty samci letěli do směsnýho odpadu tak nevim co řešíš.A ten výsměch si nech pro někoho jinýho na mě to nezapůsobí. |
|
|
|
No jo no, to se hold stane, všichni nějak začínali. Každopádně léto začalo a nějakej čas ještě máš, ale zasaď co nejdřív a hlavně co nejvic kytek, budou malý, budou samci plus nějaký ty vlivy přírody, bejt tebou tak to ještě VYHROTIM!
A nehraj jim na kytaru! :D |
|
|
Vony |
Nesměju se že ti vyrostli samci to se stava ale to mu že stoho chceš dělat mliko!!!
De vydět že ti ještě teče mliko po bradě,maš se co učit!!
S tim nepočitej seš na velkym omilu! |
|
|
Rascal33 |
4 Vony: nejdřív se nauč alespoň zlehka tvrdé a měké i a pak tady rozdávej rozumy.. a takové pubertální výsměchy si nech pro mladou, jestli tím na ní zapůsobíš.. pjestí po prvé tak asi ví kdy si začne dělat kytka THC
4High: Ty kytky v sobe asi skoro zadne THC nemely, to by bylo sotva tak na panaka mlika, jestli vubec.. a nenech se odradit pocatecnimi neuspechy a vyraz si na prochazku a najdi si nejake klidne slunecne misto... casu neni moc ale kytky budou akorat mensi ale dozrajou stejne... Go Johny Go Go! :c)
...akorat je nech co možná nejvíce vyrůst než ej dáš ven ať ti to nesežerou slimáci, děvky :c))) |
|
|
Vony |
Rascal33:nepotrebuju psat spisovně!!!!hlavne kdyš vím o cem pisu
a do mi mlady se nenavažej taky ti nedelam do tvy mamy
tak me nestvi s tvyma kecama a nakym pravopisem jestli chces rojizdej si to na svy decka pokud naky mas,a jestli ne tak si to nech pro tvou mamu!!!!
Stačí projit tendle trejd a uvidiš kdo tu dela rozumi takovy
mača jak si ty mam rad skoci na konec trejdu a bude tu do nekoho sypat
o nakych i a rozumech.
Kdyš uš jede poprve tak at si to nastuduje ma tu toho malo tech prispevku!!! |
|
|
Traze |
Rascal33:nepotrebuju psat spisovně!!!!hlavne kdyš vím o cem pisu
a do mi mlady se nenavažej taky ti nedelam do tvy mamy
tak me nestvi s tvyma kecama a nakym pravopisem jestli chces rojizdej si to na svy decka pokud naky mas,a jestli ne tak si to nech pro tvou mamu!!!!
Stačí projit tendle trejd a uvidiš kdo tu dela rozumi takovy
mača jak si ty mam rad skoci na konec trejdu a bude tu do nekoho sypat
o nakych i a rozumech.
Kdyš uš jede poprve tak at si to nastuduje ma tu toho malo tech prispevku!!! |
|
|
|
Smoker&Joker |
Hele vony nechceš si zasírat svoje trejdy? smažu |
|
|
Vony |
Ok smažu sve trejdy kdyš si to přejete,pro me to neni problem chlubit
se snima!!
tekže dík za negatyvni karmu a mažu vše co sem na grower dal
abych se znikym nemusel hadat
a poslouchat naky tupy naražky takže se tu mejte
uš sem nedam ani jeden přispěvek.....abych nekoho neurazil!!!! |
|
|
|
Whats UP?... uklidni to... kdyby si byl trochu chytrej tak kašleš na to že ze samcu chce udělat mlíko no tak at si ho udělá a stejně bude mít pi.u a ne mlíko no ... a další věc souhlasim s tebou pěstovat neumí ale zkusit to chce a třeba bude jednou tak dobrej jako ty já nebo kdokoli jinej.. a nebo s tim flákne pže neví jak na to no.. ale proč to řešit?? to je jeho věc... ty máš pěkný kytky, a mužeš bejt jenom spokojenej tak nevim proč se rozčiluješ kámo :)... Peace tobě i tvý mladý !! :) :D |
|
|
Pantlik |
Z Highe bude dobrej Béda - přistupuje k tomu s pořádným srdíčkem!!! ;-) Držím pěstě |
|
|
fiste |
Ok smažu sve trejdy kdyš si to přejete,pro me to neni problem chlubit
se snima!!
tekže dík za negatyvni karmu a mažu vše co sem na grower dal
abych se znikym nemusel hadat
a poslouchat naky tupy naražky takže se tu mejte
uš sem nedam ani jeden přispěvek.....abych nekoho neurazil!!!! |
Tupej, urážlivej a infantilní (to slovo ještě nevymysleli) snažící se urazit okolí jim pak řekne, ať nejsou tupí, urážliví a ať ho neuráží i když to tak ve skutečnosti neni. Sám se pak bezdůvodně urazí, řekne, že všechno smaže a že už na Grower nic nenapíše asi nám za trest :D :D :D No to je gooool :D |
|
|
High |
Hlavně žádnou paniku.Tento rok pojedu autoflower Automazar na kamoše na balkoně.A to bude mazec.nazdar! |
|
|
|