Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Zatemnovaný balkon 2010 a Sweet Killer
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Obecné Zatemnovaný balkon 2010 a Sweet Killer Příspěvek č. 1

Ahoj!Jsem velmi rád že jste zavítaly na můj první grow v obraze.úvodem bych rád řekl že jsem úplný začátečník a proto se začátečnických chyb nejspíše nevyvaruju ale udělám vše co bude v mích silách aby jich bylo co nejméně popřípadě žádné.Moc bych jsi přál jet v kolejích top pěstitelů jako například:Jahůdka,ThunderFuck!,aahz,MedvedBrtnik,Apartman atd.(moc se omlouvám pokud jsem napsal nějaký nick špatně ale píšu z hlavy).No ale to patří do úvodu tak tedka k samotnému growu.
Odrůdy a genetika
Sweetkiller
Semena jsem dostal od jednoho pěstitele mimo ČR.Odrůda je to neskutečně silná a nebezpečná.Po pár práscích už člověk ztrácí poslední iluze o normálním světě.absolutní Stoney stávek co lze docela dobře ovládat.bohužel se jedná asi o F4(čtvrtá generace)ale to nevadí protože je to furt SweetKiller.
Growerské vybavení
Hlína:Hlínu mám substrát pro bylinky a zelené koření.dále jsem jsi koupil perlit pro lepší vzdušnost.
HnojivaTak na začátek jsem koupil pouze hovínka od kraviček ale časem koupím Plagron alga bloom na květ.Jinak nějaký skvašený kopřivy na růst.
Květináče.Obyčejné 5l květináčky z hornbachu.
Něco na dodatek:Aby to nebylo jentak obyčejný tak plánuji zkusit zatemnování.Udělám tokového většího lowrydera.Budu je zatemnovat tak že asi někdy začátkem června je začnu v 7:OO dávat ven a v 19:00 do komory protože je tam úplná tma a tma.
To je asi tak všechno!Za případné odměnění snahy v podobě karmy budu moc rád a za dobrou radu ještě o hodně víc.Zatím čau!!moc se omlouvám za pravopis ale Čeština není má moc silná stránka.

Naposledy upravil Hlava 22-04-2010 v 00:49 AM

Old Post 14-04-2010 v 14:48 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Sterilizace substrátu Příspěvek č. 2

Protože někteří výrobci jsou tak štědří že nám dají k substrátu bonus v podobě:červů,plýsní,smutnic a všeho možnýho tak byla nutná sterilizace!2x5min v mikrovlné troubě na plný výkon!Bum..Bum a nezbylo znich nic(doufám)

Naposledy upravil High 14-04-2010 v 17:34 PM

Old Post 14-04-2010 v 14:51 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Klíčení Příspěvek č. 3

Jednoduché klíčení.Nic zvláštního.Ty dvě velký semena jsou SK(SweetKiller)To jedno menší je BBxDP(Durban Poisonn x Blueberry).Jen tak pro zajmavost plánuji mít 3 kytky.Je to málo ale rodiče jsou rodiče.

Old Post 14-04-2010 v 15:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 4

cus, budu te sledovat jak dopadnes s tim zatemnovanim.
ps:to mensi seminko ti s nejvetsi pravdepodobnosti nevyklici. vypada ze je hodne nezrale. potom smaznu s.

Old Post 14-04-2010 v 15:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od s!de
cus, budu te sledovat jak dopadnes s tim zatemnovanim.
ps:to mensi seminko ti s nejvetsi pravdepodobnosti nevyklici. vypada ze je hodne nezrale. potom smaznu s.

Jsem rád že někdo odepsal.To semeno zralé je.Nezdá se to ale opravdu.Stači použít lupu aaa!A pan pěstitel řekl že je to tak OK.
Spíš mě větší problém dělá představa 3 kytky a z toho tři samci.
Mazat nemusíš.ahoj!!

Naposledy upravil High 14-04-2010 v 17:45 PM

Old Post 14-04-2010 v 15:59 PM
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ahoj,
No, když chceš mít 3 kytky, tak je samozřejmě lepší pro jistotu mít těch semínek zhruba 2x víc-6.
Ten kraví trus jsem minulý rok zkoušel u pár rostlin a letos ho určitě taky využiju-docela spokojenost. Je to takový mírnější (tušim, že poměr NPK je cca 3-3-3) ale znát to je. (alespň to neni nějaká brutalita, která by mohla kytky spíš poškodit)

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 14-04-2010 v 17:34 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 7

citace:
Původní příspěvek od Apartman
Ahoj,
No, když chceš mít 3 kytky, tak je samozřejmě lepší pro jistotu mít těch semínek zhruba 2x víc-6.
Ten kraví trus jsem minulý rok zkoušel u pár rostlin a letos ho určitě taky využiju-docela spokojenost. Je to takový mírnější (tušim, že poměr NPK je cca 3-3-3) ale znát to je.

Problém je v tom že rodiče mě řekli že na balkon jsi můžu dát max 3 kytky.Bez rozdílu pohlaví.V okolí není žádnej matkář a ani jse mě nechtělo někoho schánět a navíc většina matkářů ti nedá mín než 5 klonů.A na female semínka nejsou money.
Jo a tech semen Durban Poisonn x Blueberry mám ještě 5 náhradních
A semen sweet killer mám přesně 11

Old Post 14-04-2010 v 17:38 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

Apartman má pravdu.Dej klíčit alespon´těch 6 kusů.Přece jenom budeš mít větší šance.

Old Post 15-04-2010 v 07:50 AM
muso
Stálý Člen

Karma uživatele muso - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Zdar!

Ako vravi Dead Infection, oplati sa ti zasadit viac. Ak nemozes doma, vyklic si este zotri semienka a vyklicene ich hod niekde von a prikri ich napr. zrezanou pet flasou

Ten Sweet Killer je Super Sweet Cindy/Kill Bill?

Old Post 15-04-2010 v 10:31 AM
muso je offline   Profil uživatele muso   Find more posts by muso   Foto galerie člena muso   Click here to Send muso a Private Message   Add muso to your buddy list     Navštiv homepage uživatele muso! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Klíčivost........velmi dobrá Příspěvek č. 10

Ahoj!Takže klíčivost je zatím velmi dobrá.Oba sweet killeři vyklíčily už včera.A semeno Blueberry x Durban Poison zatím jenom prasklo.Doufam ze nevadí že hlína není moc rozdrcená a jsou v ní velké kusy perlitu.Doufám že v mých rukách přežijí.

Old Post 16-04-2010 v 13:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 11

To ja bych ti klidne tri rezy dal, nemyslim si ze te hned vsichni matkari poslou do ....
At se dari!

Old Post 16-04-2010 v 16:15 PM
muso
Stálý Člen

Karma uživatele muso - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Ak este stale nevyklicilo to mensie semiacko, skus ho jemne (opatrne) narezat aby si mu ulahcil pracu

Old Post 17-04-2010 v 09:30 AM
muso je offline   Profil uživatele muso   Find more posts by muso   Foto galerie člena muso   Click here to Send muso a Private Message   Add muso to your buddy list     Navštiv homepage uživatele muso! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 13

citace:
Původní příspěvek od muso
Ak este stale nevyklicilo to mensie semiacko, skus ho jemne (opatrne) narezat aby si mu ulahcil pracu

Dal jsem klíčit náhradní.Doufam ze navadí že jsem vyklíčené smínko dal do hlíny na bok.Ale kořínek mu de dolů.Ahoj

Old Post 17-04-2010 v 12:57 PM
Host
Host

Příspěvek č. 14

To je jedno jak tam s tím semínkem flaknes, ono si poradí.

Old Post 17-04-2010 v 13:16 PM
Rascal33
Stálý Člen

Karma uživatele Rascal33 - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

a jeste me napadlo, nedavej to seminko moc hluboko.. nech ho kousicek pod povrchem a hlavne nad nim tu hlinu neutlacuj, at to seminko klidne i lehce "citi" svetlo, at ma za cim jit..

a klidne b tech semnek dal naklicit vic... sazenicku (i kdyz s tezkym srdcem) muzes splachnout vzdycky, a kdyz uz mas limit jen 3 kytky, alespon vyberes ty ktere budou best... za ty 3 tydny co budes potrebovat abys zjistil jestli je to silna kytka to budou mali caparti, ti snad nemuzou ani rodicum tu chvili vadit.. :c)

a nebo by bylo uplne nejlepsi, kdyz uz k tomu maji rodice pozizivni pristup, jim vysvetlit jak to s tema samcema a samicema je a ze samcu by nic nebylo a zbytecne by ses o ne cele leto staral, a ze bys v pulce cerrvna, kdy uz by se po nejakem tydnu az dvou na 12/12 mely projevit pohlavni znaky, zredukoval, v pripade velkeho uspechu, na 3 kytky...

at to roste! :c)

This is the end, my only friend the end...

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14

SMOKED OUT...
Rascal33's annual 10th IN 2k14

Rascal33's Power Plant, Durban Poison, Jack Herrer, OUT 2k13

Rascal33's Power Plant + Durban Poison by Dutch Passion 2k12

Rascal33's Amnesia Haze SCROG @ 220W CFL

Rascal33's IN + OUT 2011 Mandala #1, Safari Mix

Out & In 2010 Mandala #1, Purple, Pure

Sezona 2009 s Mandala Seeds (Mandala #1, Purlpe #1, Safari Mix)

The Pure Rascal's OUT 2008
R@scal's Jack Herrer @ Envirolite 200W
Rascal's The PURE @150W Bonsai indoor
R@scal's MANDALA Hashberry & Speed Queen @ Envirolite 200W Red

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???
Kufr na bong, model Basic
Kufr na bong, model De-Luxe

Old Post 17-04-2010 v 19:36 PM
Rascal33 je offline   Profil uživatele Rascal33   Find more posts by Rascal33   Foto galerie člena Rascal33   Click here to Send Rascal33 a Private Message   Add Rascal33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 16

citace:
Původní příspěvek od Rascal33
a jeste me napadlo, nedavej to seminko moc hluboko.. nech ho kousicek pod povrchem a hlavne nad nim tu hlinu neutlacuj, at to seminko klidne i lehce "citi" svetlo, at ma za cim jit..

a klidne b tech semnek dal naklicit vic... sazenicku (i kdyz s tezkym srdcem) muzes splachnout vzdycky, a kdyz uz mas limit jen 3 kytky, alespon vyberes ty ktere budou best... za ty 3 tydny co budes potrebovat abys zjistil jestli je to silna kytka to budou mali caparti, ti snad nemuzou ani rodicum tu chvili vadit.. :c)

a nebo by bylo uplne nejlepsi, kdyz uz k tomu maji rodice pozizivni pristup, jim vysvetlit jak to s tema samcema a samicema je a ze samcu by nic nebylo a zbytecne by ses o ne cele leto staral, a ze bys v pulce cerrvna, kdy uz by se po nejakem tydnu az dvou na 12/12 mely projevit pohlavni znaky, zredukoval, v pripade velkeho uspechu, na 3 kytky...

at to roste! :c)

Přišel jsem za rodičema zda bych jsi nemohl dát na balkon konopí.Po nekonečném a unavujcím rozhovoru mě řekli 3 kytky.A i kdybych jim vysvětlil co to samec a samice je tak bych byl zahlcen otázkamy proč tak moc chci mít samice.Příští rok seženu řezy.A rodiče se mě neustále ptají co stím budu dělat.Maminčina sestřenice má roztroušenou sklerozu tak nějaký konopný výtažek aby se neřeklo
Dále je na náš balkon trošku vydět tak nevím jak na to zareagují sousedi.proto to zatemnování.

Dále bych se zeptal zda je normální co jse mě stalo.Semínko bylo tokové světle hnědé až béžové.Jakmile jsem ho dal klíčit tak uplně ztmavlo.je skoro černé(tmevě hnědé).Zda je to normální.A dále přináším fotky micro kytek

Naposledy upravil High 17-04-2010 v 20:16 PM

Old Post 17-04-2010 v 20:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:33 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás