Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Síň Slávy

 
Kralickuv box - Klikni zde pro originální téma
kralicek
No zacnem fotkou cele skrine (omlouvam kvalitu fotek jeste se to musi vychytat) :) .
kralicek

    Rozmery skrine :
    120vyska
    60sirka
    60hloubka
    Material jsem pouzil drevotrisku :)

  • Svetlo: sodikova vybojka 150W Sont - t plus :)

  • Ventilace zajistuje: 1 Pc vetrak (je to delane na dva ale...) ten slouzi jako odtah od svetla malou rourou prum. 80mm dlouha asi 10 - 15cm
    Ventilator 230VAC/11VA; 2000ot; 118m3/h; 36dB; 120x120x38mm;550g;SUNON

  • Stinitko je z groweru od HoumBoj
    vystrikane bilou barvou.Pod nim je sklo 3mm tlouska za 80kc :D

  • Elektro
    Tlumivku starter atd ... je ulozeny ve skrini (pozdej foto :) )presneji nad stinitkem je mensi suplik asi 16cm vysokej tam se vsechno pekne vleze .... vevnitr toho supliku jsem pouzil nehorlavou vecicku co se dava do aut nad motor :wink: sloto pekne vyrezat a z druhe strany je to samolepici :D vse upevnene na takove nehorlave desce (neni to azbest) nemuzu si spomenout jak se to jmenuje :p:

  • Dole mam takovou vychtivku :D pro kvetinace a pozdejsi zastipovani (uvecich skrini by to asi neslo) je tam pojezd do supliku takze se da kyti pekne vytahnout aniz by ruplo v zadech :D

  • Samotny kvetinece jsme tu uz taky vydel maj obsah asi 4L.
    Substrat: 15%perlit
    30%keramzit
    35%sub.kaktusy
    20%kompost

    No to byl puvodne plan ale realita je trochu jinde :devil: trochu perlitu,trochu sub. pro kaktu.,trochu lignocelu atd .... :wink: naspod kvetinace jsem dal karmezit ( velky ) dve vrstvy kulicek aby koreny nestaly ve vode. !!! :D :wink: !!!

  • Hnojivo : u toho bych se pozastavyl .
    Nikde jsem tu nevydel neslyses o hnojivech Cellmax link: http://www.cellmax.nl/index_.htm jde o holad vyrobek a prodavaj ho v Yame growshop brno atd ... liby se mi nanich ze maj od rustu jak na hydro tak pudu po listovej sprej,P - K stimulator (jen na poslenich par tydnu kvetu ) ph + tak - jak do pudy tak do hydra ne zadnej phytamin ani darina atd... proste od jedne spolecnosti v orginal lahvych takze je jistota ze vam nenalijou vodu se sumakem :D:D
    Osobne mam koupeny Bio-organicky rust a kvet za necelych 800 dve vlase (budou foto) dva litry ;) davkovani popis vyrobku ucinky atd... vse bude casem nafoceno a zdokumentovano.


kralicek
Koupil jsem od hydra plus za 700 digi max min vlhkost indoor outdoor (no proste senzor na drate .... :D )

Fotka obsahuje pohled na stinitko ,sklo,a odtah (reknu vam na tu vzadlenost asi 15 cm ten Pc luft valy jak .... ) a to dole je mrizka na sumace (nerez 16,20 kč no nekup to :D )

kralicek
Ventilator je z venku

kralicek
V soucesnosti vypada situace takhle :
4 krasne rizky od ......... odruda Blueberry ® od dutch-passion.nl super ne :D:D:D:D maj se cile k svetu fotky budou asi v patek vecer nebo prubeh soboty.Dal jsem tam krabyci aby byli blize ke svetlu a byli male kere :sun: asi by se vytahly (kdyby tam nebyla ta krabice) do vysky a to by pekne ......
Jediny problem je z vlhkosti a ta je dulezita ma byt 60% - 80% a je 40% - 60% no jeste si sni uziju :rolleyes:
kralicek
No na 5dni rustu co rikate ??? pri 18/6 to ujde :D .Tohle je favorit (zatim vypada nejkrasneji) je na leve strane boxu.

kralicek
A sousedi na pravacce :D

t3
mno sikovna skrinka :) hele to jsi ty rizky uz mel nakliceny ,ne? ja mam ted par rizecku.. byli sice asi 20 dni v kvetu ale davam jim 24/7 takze v poho :)) snad se mi to povede a budou oki.. mamka uz z nich nebude.
-k te vlhkosti: zkus mokrej hadr-- tj. aby mohl cerpat porad vodu ze spodu a tim padem nevyschnul a casto strikat vodou.. urcite se pak pochlub jak ti holki rostou
kralicek
Dikec za pochvalu.Myslis zakoreneny :sun:.Jo tak to uz byli,mam je fakt od super odbornika :D kterej to umi,jsou stary asi tydem nebo dva + doba v pestirne :D.K vlhkosti dal jsem pvc krabicku napustenou vodou na sklo a to nejvice pomaha :D tadkom je tam tak 60% :bandit: a kyti se to moc liby.Ten hadr bych tam asi uz nenarval viz dalsi fotky odpoledne....
Jediny co me sere a to moc jsou mali musky kvuli tem svinim lozim po celem groweru a hledam vsechno mozne co poradi.Za tim hned zdechly uprostred skla hned pod sodikem!!! Ale nevim jak to bude s jejich potomky :rocket:
kralicek
Mensi vypis hnojiv Cellmax :) nemam scaner tak jsem to musel prepsat :cool: no chvilku to trvalo ale co bych provas neudelal ze.Hlavne jsem chtel aby to bylo v elektronicke podobe,papir se hned nekde strati,to plati obvzlas prome mel jsem na papirku ceny techto hnojiv ale nekdo nebo neco ho nekdy ztratilo ci zmizel :wink: !!! Kdyby nekdo necemu nerozumel tak se ..... :sun:

http://www.cellmax.nl

SUPER ENZYM

Použítí
Super enzym :) obsahuje více než 15 různých enzymů a je obohacen speciálními vitamíny a výtažky pouštních rostlin.
Super enzym urychluje rozklad odumřelého kořenového materiálu , který přeměňuje na cukr a minerály :eek: , aktivuje mikro-život v pěstebním médiu a způsobuje lepší vstřebávání dostupných živin. Kromě toho podporuje odolnost rostlin proti různým patogenním látkám a organismům. :angel:

Návod k použití

  • Poměr ředění 1:400 (25 ml Super enzymu do 10 litrů vody). ;)
  • Aplikuje minimálně jednou týdně, vhodnější je však každodenní aplikace :smoker:
  • V případě, že rostliny špatně prospívají, tak se doporučuje aplikace dvojité dávky po dobu jednoho měsíce :slizoun: .
  • Nepřipravujte roztok na více jak 10 dní dopředu :wink: .
  • Nepoužívejte Super enzym spolu s produkty, které obsahují peroxid vodíku :pimp: .


_____________________________


KOŘENOVÝ STIMULÁTOR

Použítí
Kořenový stimulátor podporuje vývoj bohatého kořenového systému u mladých rostlin :bounce: .
Kořenový stimulátor přímo povzbuzuje tvorbu kořenového systému a zvyšuje odolnost rostlin proti chorobám. To také zlepšuje vnitřní i vnější kvalitu budoucí úrody :p:. Kořenový stimulátor je také ideální pomocník při řízkování, nebo přesazování rostlin, zejména když jsou rostliny napadeny chorobou, jsou špatně vyvinuté a nebo trpěly šok :angel: .

Návod k použití

  • Stimulátor rozřeďte v poměru 1:250, to je např. 40ml stimulátoru do 10 litrů vody ;) .
  • Tento roztok používejte l-6krát denně jako zálivku pěstebního média do té doby, než se vyvine silný kořenový systém :slizoun:.
  • Výsledky kořenového stimulátoru jsou lepší, při nižší hodnotě EC. Hodnotu EC zvyšují hnojiva, takže bude-li to nezbytné, používejte během prvních dnů jen kořenový stimulátor bez přidání dalších hnojiv :sun: .
  • Kořenový stimulátor je 100% rostlinného původu a je vhodný jak pro zeminu, tak i pro kterékoliv jiné pěstební médium, NFT systém, kokosový substrát a hydroponii :wink:
  • Před použitím důkladně protřepejte , skladujte v uzavřené nádobě na tmavém místě.


_____________________________


P-K STIMULÁTOR

Použítí
Tento nový stimulátor potřebují rostliny ve své poslední vegetační fázi :frog: , od pátého týdne kvetení dál. Prostřednictvím testů jsme byli schopni vyvinout profesionální poměr fosforu a draslíku :cool: , který zabezpečí husté květy :p: . P-K stimulátor také zvyšuje výnosy :afro:. Kompletně se rozpustí ve vodě a je přímo vstřebáván rostlinami.

Dávkování :

  • doporučujeme ředit v poměru 15 ml stimulátoru na 10 l vody :bandit:
  • tento roztok by měl být aplikovaný od pátého týdne kvetení dál a může být přidaný jako doplněk běžného hnojiva beztoho, že by způsobil jakékoliv problémy.

Instrukce pro skladování:
skladujte v uzavřené nádobě :) , mimo dosah dětí, chraňte před mrazem.

_____________________________



BIO-ORGANICKÝ RUST

Toto organicko-minerální hnojivo vyvinuté firmou Cellmax Nutrients vykazuje vynikající výsledky při organickém pěstování :sun: . Výhodou tohoto prostředku je, že může být rostlinami ihned vstřebán. Při kombinaci s Cellmax-Kořenovým stimulátorem získáte silně vyvinutý kořenový systém. Bio-organický růst vytváří optimální odolnost rostlin, díky přesnému poměru draslíku, stopových prvků, aminokyselin a minerálů. Kromě toho poskytuje rostlinám dobrou odolnost proti mrazům a podporuje vytváření chlorofylu :) .

Dávkování:

  • Řeďte v poměru 1:250 s vodou. To je např. (40ml do 10 litrů)
  • Bio-organický růst může být aplikovaný buď postřikem :smoker: , nebo zálivkou a výborně se také osvědčil v automatických zavlažovacích systémech :angel: .
    Poznámka :
  • neobsahuje žádné škodlivé složky :eek: .
  • pro pěstování v zemině dodáváme také Bio univerzální substrát ;) .


_____________________________



CELLMAX RUST – SUBSTRÁT

Jednosložkové hnojivo pro pěstování v zemině :) .

Popis produktu:
Hnojiva Cellmax - substrát jsou tekutá koncentrovaná hnojiva. Cellmax Růst je navržený speciálně pro rostliny v období růstu a Cellmax květ je zase speciálně navržený pro rostliny v období květu a vytváření plodů.

Dávkování:

  • Před použitím láhev několikrát protřepejte .
  • Řeďte v poměru l:250 s vodou. To je např. (40ml do 10 litrů). Hodnota EC rozředěného výživného roztoku pak bude přibližně o l,0 vyšší než hodnota EC vody z vodovodního řadu.
  • Skladujte na chladném a tmavém místě, mimo dosah dětí. Jestliže dojde ke kontaktu s pokožkou, nebo okem, proplachujte postižené místo velkým množstvím vody a v případě, že produkt požijete, vypijte větší množství vody a vyhledejte lékařskou pomoc.
  • NPK: 4-2-5


_____________________________



CELLMAX KVĚT – SUBSTRÁT
Jednosložkové hnojivo pro pěstování v zemině

Popis produktu:

Hnojiva Cellmax – substrát jsou tekutá koncentrovaná hnojiva :cool: . Cellmax Růst je navržený speciálně pro rostliny v období růstu a Cellmax květ je speciálně navržený pro rostlin v období květu a vytváření plodů ;) .

Dávkování:

  • Před použitím láhev několikrát protřepejte.
  • Řeďte v poměru l:250 s vodou. To je např. (40ml do 10 litrů).
  • Hodnota EC rozředěného výživného roztoku pak bude přibližně o l,0 vyšší než hodnota EC vody z vodovodního řadu.
  • Skladujte na chladném a tmavém místě,mimo dosah dětí. Jestliže dojde ke kontaktu s pokožkou, nebo okem, proplachujte postižené místo velkým množstvím vody a v případě, že produkt požijete, vypijte větší množství vody a vyhledejte lékařskou pomoc.
  • NPK: 3-3-7


_____________________________




HYDRO RUST – X

Popis produktu:
Profesionální výživa rostlin pro hydroponii :sun: . Voda z vodovodního řadu obsahuje mnoho užitečných prvků, jako jsou vápník, hořčík, sulfát, fosfát a bikarbonát :eek:. Cellmax vyvinul speciální výživu pro rostliny, která upravuje hodnotu EC vody pro přímé použití do hydroponiích systémů :pimp: .
Díky tomu rostliny přijímají živiny vždy v optimálním poměru :bandit:
. Zároveň je to prevence proti vytváření přebytečných solí :wink:, které poškozují jak rostliny, tak i pěstební prostředí. Cellmax výživa je dvousložková a skládá se ze složek (X a Y) pro růst a (X a Y) pro květ ;) . Obsahuje všechny stopové prvky, které jsou nezbytné pro dosažení nejlepších pěstitelských výsledků. Tento produkt obsahuje speciální živinu „hydro klon“, která podporuje růst rostlin v jejich počáteční fázi :cool: .

Instrukce pro použití:

  • Skladujte při pokojové teplotě na tmavém místě.
  • Výživný roztok se připraví smícháním stejných dílů X a Y s vodou z vodovodního řadu v poměru 1:250 (40ml na 10 litrů).
  • Před použitím důkladně protřepejte .
  • Doporučujeme udržovat hodnotu EC na 2,0 (CF20) a hodnotu pH mezi 5,5 a 6,0.
  • Před měřením EC a pH vždycky dobře promíchejte výživný roztok.
  • Hladinu pH upravujte pomocí pH- nebo pH+.


Upozornění:

  • Nikdy nesmíchejte dohromady složky X a Y nezředěné vodou, protože by se vytvořila nerozpustitelná směs.
  • Koncentrované živiny obsahují soli a kyseliny, které mohou podráždit pokožku, oči, rty i krk.
  • Vyvarujte se jakéhokoliv kontaktu s pokožkou. Jestliže dojde ke kontaktu s pokožkou, ihned opláchněte postižené místo velkým božstvím čisté vody. Jestliže bude podráždění přetrvávat, kontaktuje svého doktora.
  • Skladujte mimo dosah dětí.


_____________________________



HYDRO RUST – Y

Popis produktu:
Profesionální výživa rostlin pro hydroponii :frog: . Voda z vodovodního řadu obsahuje mnoho užitečných prvků, jako jsou vápník, hořčík, sulfát, fosfát a bikarbonát :eek: . Cellmax vyvinul speciální výživu pro rostliny, která upravuje hodnotu EC vody pro přímé použití do hydroponiích systémů :afro: .
Díky tomu rostliny přijímají živiny vždy v optimálním poměru :cool: .Zároveň je to prevence proti vytváření přebytečných solí, které poškozují jak rostliny, tak i pěstební prostředí. Cellmax výživa je dvousložková a skládá se ze složek (X a Y) pro růst a (X a Y) pro květ. Obsahuje všechny stopové prvky, které jsou nezbytné pro dosažení nejlepších pěstitelských výsledků. Tento produkt obsahuje speciální živinu „hydro klon“, která podporuje růst rostlin v jejich počáteční fázi :smoker: .

Instrukce pro použití:

  • Skladujte při pokojové teplotě na tmavém místě.
  • Výživný roztok se připraví smícháním stejných dílů X a Y s vodou z vodovodního řadu v poměru 1:250 (40ml na 10 litrů).
  • Před použitím důkladně protřepejte .
  • Doporučujeme udržovat hodnotu EC na 2,0 (CF20) a hodnotu pH mezi 5,5 a 6,0.
  • Před měřením EC a pH vždycky dobře promíchejte výživný roztok.
  • Hladinu pH upravujte pomocí pH- nebo pH+.


Upozornění:

  • Nikdy nesmíchejte dohromady složky X a Y nezředěné vodou, protože by se vytvořila nerozpustitelná směs.
  • Koncentrované živiny obsahují soli a kyseliny, které mohou podráždit pokožku, oči, rty i krk.
  • Vyvarujte se jakéhokoliv kontaktu s pokožkou.
  • Jestliže dojde ke kontaktu s pokožkou, ihned opláchněte postižené místo velkým božstvím čisté vody. Jestliže bude podráždění přetrvávat, kontaktuje svého doktora.
  • Skladujte mimo dosah dětí.


_____________________________



HYDRO RUST – X

Popis produktu:
Profesionální výživa rostlin pro hydroponii. Voda z vodovodního řadu obsahuje mnoho užitečných prvků, jako jsou vápník, hořčík, sulfát, fosfát a bikarbonát. Cellmax vyvinul speciální výživu pro rostliny, která upravuje hodnotu EC vody pro přímé použití do hydroponiích systémů.
Díky tomu rostliny přijímají živiny vždy v optimálním poměru.Zároveň je to prevence proti vytváření přebytečných solí, které poškozují jak rostliny, tak i pěstební prostředí. Cellmax výživa je dvousložková a skládá se ze složek (X a Y) pro růst a (X a Y) pro květ. Obsahuje všechny stopové prvky, které jsou nezbytné pro dosažení nejlepších pěstitelských výsledků.

Instrukce pro použití:

  • Skladujte při pokojové teplotě na tmavém místě.
  • Výživný roztok se připraví smícháním stejných dílů X a Y s vodou z vodovodního řadu v poměru 1:250 (40ml na 10 litrů).
  • Před použitím důkladně protřepejte .
  • Doporučujeme udržovat hodnotu EC na 2,0 (CF20) a hodnotu pH mezi 5,5 a 6,0.
  • Před měřením EC a pH vždycky dobře promíchejte výživný roztok.
  • Hladinu pH upravujte pomocí pH- nebo pH+.


Upozornění:

  • Nikdy nesmíchejte dohromady složky X a Y nezředěné vodou, protože by se vytvořila nerozpustitelná směs.
  • Koncentrované živiny obsahují soli a kyseliny, které mohou podráždit pokožku, oči, rty i krk.
  • Vyvarujte se jakéhokoliv kontaktu s pokožkou.
  • Jestliže dojde ke kontaktu s pokožkou, ihned opláchněte postižené místo velkým božstvím čisté vody. Jestliže bude podráždění přetrvávat, kontaktuje svého doktora.
  • Skladujte mimo dosah dětí.



_____________________________



HYDRO KVĚT - Y

Popis produktu:
Profesionální výživa rostlin pro hydroponii. Voda z vodovodního řadu obsahuje mnoho užitečných prvků, jako jsou vápník, hořčík, sulfát, fosfát a bikarbonát. Cellmax vyvinul speciální výživu pro rostliny, která upravuje hodnotu EC vody pro přímé použití do hydroponiích systémů.
Díky tomu rostliny přijímají živiny vždy v optimálním poměru.Zároveň je to prevence proti vytváření přebytečných solí, které poškozují jak rostliny, tak i pěstební prostředí. Cellmax výživa je dvousložková a skládá se ze složek (X a Y) pro růst a (X a Y) pro květ. Obsahuje všechny stopové prvky, které jsou nezbytné pro dosažení nejlepších pěstitelských výsledků.

Instrukce pro použití:

  • Skladujte při pokojové teplotě na tmavém místě.
  • Výživný roztok se připraví smícháním stejných dílů X a Y s vodou z vodovodního řadu v poměru 1:250 (40ml na 10 litrů).
  • Před použitím důkladně protřepejte .
  • Doporučujeme udržovat hodnotu EC na 2,0 (CF20) a hodnotu pH mezi 5,5 a 6,0.
  • Před měřením EC a pH vždycky dobře promíchejte výživný roztok.
  • Hladinu pH upravujte pomocí pH- nebo pH+.

Upozornění:

  • Nikdy nesmíchejte dohromady složky X a Y nezředěné vodou, protože by se vytvořila nerozpustitelná směs.
  • Koncentrované živiny obsahují soli a kyseliny, které mohou podráždit pokožku, oči, rty i krk.
  • Vyvarujte se jakéhokoliv kontaktu s pokožkou.
  • Jestliže dojde ke kontaktu s pokožkou, ihned opláchněte postižené místo velkým božstvím čisté vody. Jestliže bude podráždění přetrvávat, kontaktuje svého doktora.
  • Skladujte mimo dosah dětí.



_____________________________


LISTOVÝ SPREJ

Cellmax Listový sprej – základní výživa :frog: .
Popis produktu:
Listový sprej je speciálně vyvinuté bio-organické hnojivo, které je určené pro aplikaci přímo na listy :cool: .Toto hnojivo rostliny rychle a snadně vstřebávají skrze listy :pimp:.
Cellmax Listový sprej zajišťuje lepší vývoj listů a plodů a používá se během období růstu. Jestliže se vyskytnou problémy s živinami, stresové situace, choroby a nebo špatný vývoj kořenového systému :eek: , tak bude Listový sprej zvyšovat odolnost rostlin a chránit je před chorobami :sun: !
Návod k použití:
Listový sprej obsahuje organický dusík, rostlinné výtažky, více než 85 stopových prvků,aminokyselin, fytohormonů a vitamínů.
Listový sprej bude po aplikaci přímo vstřebán do mizního řečiště rostliny, skrze lity stejně dobře jako přes kořenový systém a Tibet transformačního procesu.
Obsahuje N-P-K hnojivo.

Dávkování:

  • Venku provádějte postřik buď ráno nebo večer.
  • Nikdy neprovádějte postřik, jestliže svítí slunce.
  • Při vnitřním pěstování provádějte postřik pouze před začátkem světelného cyklu. (5ml na litr vody).
  • Postřik provádějte nejméně jednou za týden na celou rostlinu a speciálně na spodní strany listů, protože tudy rostliny postřik nejlépe vstřebávají.

Cellmax Listový sprej je vysoce kvalitní a je vhodný pro vnitřní i venkovní použití, pro zeminu, NFT systém, kokosový substrát a hydroponii. Listový sprej je šetrný k životnímu prostředí. Skladujte na tmavém místě v uzavřené nádobě. Před použitím dobře protřepejte .


_____________________________


pH + REGULÁTOR

Popis produktu:
Pro zvýšení hodnoty pH ve výživném roztoku ;) .

Návod k použití:

  • pH regulátor přidávejte do nádrže s výživným roztokem po velmi malých dávkách (5ml).
  • Přeměřujte hodnotu pH až do té doby,než dosáhnete požadované úrovně pH (5,2 – 6,4).
  • Před každým měřením roztok důkladně promíchejte .


Upozornění:
    způsobuje těžké popáleniny
  • skladujte v uzamčeném prostoru mimo dosah dětí
  • v případě zasažení očí, oči ihned vypláchněte velkým množstvím vody a vyhledejte lékařskou pomoc
  • při manipulaci používejte vždy vhodné ochranné pomůcky, rukavice a ochranu obličeje a očí
  • potřísněný oděv ihned odložte
  • v případě nehody, nebo v případě, že se necítíte dobře, vyhledejte ihned lékařskou pomoc .
    Obsahuje:

  • Uhličitan draselný 12%
  • Hydroxid draselný (KOH)
:angel:


_____________________________


pH - REGULÁTOR RUST

Popis produktu:
Pro snížení hodnoty pH ve výživném roztoku během vegetačního období ;) .

Návod k použití:

  • pH regulátor přidávejte do nádrže s výživným roztokem po velmi malých dávkách (5ml).
  • Přeměňujte hodnotu pH až do té doby, než dosáhnete požadované úrovně pH (5,2 – 6,4).
  • Před každým měřením roztok důkladně promíchejte .


Upozornění:

  • žíravé prky, 38% kyselina dusičná
  • způsobuje vážné popáleniny,
  • skladujte na uzamčeném místě mimo dosah dětí
  • nevdechujte výpary
  • používejte vhodný ochranný oděv
  • v případě zasažení očí, oči ihned vypláchněte velkým množstvím čisté vody a vyhledejte
    lékařskou pomoc
  • při manipulaci používejte vždy vhodné ochranné pomůcky, rukavice a ochranu obličeje a očí
  • potřísněný oděv ihned odložte
  • v případě nehody nebo v případě, že se necítíte dobře, vyhledejte ihned lékařskou pomoc.

Garantováno 38 % kyseliny dusičné. :angel:


_____________________________



pH – REGULÁTOR květ

Popis produktu:
Pro snížení hodnoty pH ve výživném roztoku v průběhu kvetení ;) .

Návod k použití:

  • pH regulátor přidávejte do nádrže s výživným roztokem po velmi malých dávkách (5ml).
  • Přeměňujte hodnotu pH až do té doby, než dosáhnete požadované úrovně pH (5,2 – 6,4).
  • Před každým měřením roztok důkladně promíchejte .


Upozornění:

  • žíravina, 59 % kyselina fosforečná
  • způsobuje vážné popáleniny,
  • skladujte na uzamčeném místě mimo dosah dětí
  • nevdechujte výpary
  • používejte vhodný ochranný oděv
  • v případě zasažení očí, oči ihned vypláchněte velkým množstvím čisté vody a vyhledejte
    lékařskou pomoc
  • při manipulaci používejte vždy vhodné ochranné pomůcky, rukavice a ochranu obličeje a ocí
  • potřísněný oděv ihned odložte
  • v případě nehody nebo v případě, že se necítíte dobře, vyhledejte ihned lékařskou pomoc .

Garantováno 41% anhydritu fosforečného (P2 O5 ). :angel:

No tak 31.7. jsem pridal foto je tam hydro Y,X rust
hydro Y,X kvet
hlina rust a kvet
P-K booster
Phytamin
kralicek
BIO-organicky rust ten je v pravo,BIO- organicky Kvet je v levo





[Edited by kralicek on 20-10-2002 at 09:14 AM]
kralicek
Ted otevrena ... :cool:

kralicek
Pohled na tlumiv.,zapalo.,pojis.,trafo z boku.

kralicek
Pohled na tlumiv.,zapalo.,pojis.,trafo z vrchu.


kralicek
Tyden rustu udelal sve a .... !!! Musky zmizeli :D sami od sebe kdo vy proc :D:D:D ale jeste neni vyhrano muzou se kdykoliv obevit zas :( . Pohled na vsechny kyti. Jsou stare 17dni pri 18/6.Hnojeni od 12 dne rustu hnojivem bio - organic rust v pomeru 1 : 200 (jsou jeste mlade :D )



[Edited by kralicek on 20-10-2002 at 09:48 AM]
kralicek
Na kyti jsem nasadil ohybaci pul mesice je to snima hracka :cool: .To to je kytka v zadu prava strana !

kralicek
Kyti v predu leva strana !
To je favorit !!! Rust 17 dni 18/6 svetlo!



[Edited by breeder on 12-11-2002 at 03:38 PM]
kralicek
Kyti v predu leva strana 17 dni rust 18/6 svetlo :D

kralicek
Jasny, ano je to moje prvni pestirna :cool: ! No takhle to dopadne kdyz se clovek pul roku uci na groweru :D . Jinak dalsi fotky budou vzdy v sobotu nebo nedeli !!! Kyti se dari nejveci ma 28cm a v patek prepnu na kvet prece jen vyska pestebni plochy je 70-80 tak at to nepreroste :D !!!



[Edited by kralicek on 28-10-2002 at 02:48 PM]
kralicek
Kyti pri 23 dni na 18/6 vyska 24 az 29 cm. Jsou trochu sveltejsi protoze jsou prelite :rolleyes: . Taky nastava zmena uz jsou nastaveny na 12/12 takze priste bude uz provas zajimavejsi cast a to v podobe malych palicek(doufejme :) ) a taky uz nezastrihovat ze :confused:

kralicek
...

kralicek
....

kralicek
...

kralicek
...

kralicek
Aby se predeslo otazkam kolik me to cele stalo :) je tu nasledujci text s popisem a ceny zbozi ;) :

  • Keramzit 2ks 54Kč
  • Lignocel 700g baleny 35kč
  • Perlit 39Kč
  • Substrat kaktus a sukul. 29Kč/ks bral 3ks 87Kč
  • Spinaci hodiny analog. 139/ks bral 2 takze 278Kč
  • Miska pod kvetinac 27/ks bral 4ks 108Kč
  • Kvetinace 49/ks 4ks 196Kč
  • Svetlo - sodikova vybojka Sont - t Plus 150W 530Kč
    zapalovac SHC - TRZ11 100-400W 270Kč
    tlumiva SHC 150W 320Kč
    objimka E40 keramicka 150Kč
    Celkem jen za svetlo1270 Kč
  • Adapter 300mA stab.a 1.5 -12V 369Kč
  • Mrizka k ventilatoru nerez 120*120 mm 16,50 Kč 3ks 50Kč (vypadaj moc pekne :D )
  • Teplo-vlhkomer + cidlo 1ks 699 ( koupene u hydraplus )
  • Ventilator
    230V,2000ot.,118m3/h,36dB,120*120*38,550g,SUNON 244Kč
  • Filtr vzduchu pro ventil. 120*120 68Kč
  • Kabely (vypinace, vidlice, ruzne tlousky kabelu ) celkem 181Kč
  • Kovani (pant., sroubky, kov.pojezd, ) cca 300Kč
  • Stinitko cca 200Kč
  • Tapety (bila,drevo) 600Kč
  • Hnojiva Cellmax 800Kč
  • Ohybaci pulmesice (kolinka) 1ks - 2Kč koupil 80 takze 160 Kč


Celkem 5738 + postovne atd... cca 5800 KČ

Cus Kralicek

[Edited by kralicek on 07-11-2002 at 03:58 PM]
PORSCHAK
Čus kámo, karmu jsem Ti střihnul, páč se mi to všechno líbí, a Ty mi za to zase řekneš, kde jsi vzal ty ohýbací půlměsíce. Mimochodem, ani je neuvádíš v souhrném rozpisu finančních výdajů. Díkec a zdar.
kralicek
Dik za K ;) . Kolinka jsem koupil v Mazaru(Brno) Cejl 7 :cool: . Stoji tam 2Kc jedno. Nejdriv jsem jich koupil 30 :D a tedkom to uz nestaci tak jsem prikoupil dalsich 50 ks :wink: ( ted se muzu na kytkach pekne vyradit :sun: ). Chybu v rozpoctu hned napravim :D .
Cus Kralicek
:p: ps: zitra budou fotky malynkatych palicek :smoker:
kralicek
:D .

kralicek
:smoker: !

kralicek
:sun:

kralicek
Bohuzel si nespomenu jak dlouho jsou na kvetu no mam to napsane v pestitelskem diari ( tam pisu den kdy jsem co udelal - kdy jsem zalil kolik X ml , kolik hnojiva puzil,vysku kyticek, pocet palicek, kolik ml jsem rosil atd ... no dost to pomaha muzu rict ze kyti rostly ze zacatku 1 cm az 2cm za den tak tech 14 dni ,dnes jeto jen 0,5cm za den mozna i min je to asi ve kvetinacich ... . Na kazde holce je tak 11 palicek +- 1 az 2 :D pak budu psat delku palicek jestli to bude mit ovsem cenu doufam :D:D:D:D ) jak tam nahlednu tak to vsude editnu ;) !



[Edited by kralicek on 11-11-2002 at 05:30 PM]
kralicek
:flamer:

kralicek
Ahoj,
:sun: kyti v periode 12/12, takhle vypadaj po 31 dnech :D

kralicek
:bounce: .

kralicek
:smoker: ...

kralicek
Pryskyrice O.K.: :sun: hihi

kralicek
:devil: .

kralicek
:D ...

kralicek
:p: ...

kralicek
:satan: ...

kralicek
:D:D:D ...

kralicek
:sun: ...

Lemarc
++paráda,
jen doufám, žes to s tím odstaněním listů moc nepřehnal, kytka taky potřebuje dýchat, fotosyntetizovat :D, přeměňovat cukříky atd.......mno vono to doroste, jen trochu pomalej
kralicek
:) ...

kralicek
:eek: ....

kralicek
:sun: ...

kralicek
Ahoj,
dik za K, doufam, ze to strihani je jeste v norme :D:D:D a kytky to prezijou s mensim zpozdenim (asi) . Cus :smoker:
kralicek
:bandit: ....

kralicek
No a pak dalsi za 14dni :) nebo podle situace driv :D . To uz bude kousek pred sklizni ... :smoker: !


Killer_Queen
Mas to moc hezky.Taky pestuju BB.Pred par dnema jsem sklidil.Jak sis to BB objednaval?Ja je dostal od kamose jako rizky...,ted si chci neco objednat od dutch passion,ale nevim jak.Porad please.......
kralicek
Ty BB jsou z rizku, tady jsem ti neco nasel : tohlensto a tohle jeste tady :D:D:D !!!To ti pomuze...
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
No dnes je tomu 35dni (jestli dobre pocitam...) na 12/12!!!



[Edited by kralicek on 30-11-2002 at 09:29 PM]
kralicek
:smoker:

kralicek
:cool:

kralicek
:bandit: tady je vrcholova palicka z boku s kamoskama ... :)

kralicek
vetvicky ....

kralicek
:sun:

kralicek
Uplna jungle to neni ale .... jo to moje :) !!!

kralicek
:p:

kralicek


kralicek
No a to je vsechno pak az pri sklizni !!! :)

kralicek
Jak jsem rikal na jezizka sklizen ....
Ty fotky stoji fak za .... ten fotak nema blesk... tak jsem dal dve lampicky a jeto presviceny .... uz ho nemam tak to nemuzu nafot znovu ... :(

kralicek
:cool: . . .

kralicek
:sun: ...

kralicek


kralicek




- - - - - - -
:D:D Docela velky ... :D:D:D
kralicek


kralicek
:sun: pak uz jen kolik toho bylo sucheho ... Zaroven uz zacal novy projekt - New box for kralicek : se spousto vychytavek hehe stinitko aquakralik ( jestli muzu teaboostere ?) a taky pach. filtr atd..
Cus kralicek :smoker: !
kralicek
pro tea ...

kralicek
pro tea ...



[Edited by kralicek on 28-12-2002 at 12:28 AM]
kralicek
pro tea :smoker:


[Edited by kralicek on 28-12-2002 at 12:27 AM]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma