Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Žluté mladé - Klikni zde pro originální téma
MYSH
Potřebuji od Vás radu...
Rostlinky mají asi 5 cm. Je to JH. Mam zahradnický substrát + perlit. Zalývám pravidelně každej den - někdy obden. Rostlinky začínají žloutnout. Nevím s čím je problém. Vím, že se to tady už dost rozebíralo, ale poraďte mi prosím s těmito konkrétními problémy za těchto podmínek.
Přeji Vám ideální spektrum světla ve skíňi a Slunce v duši...
Kvetak
On ten substrát je docela na prd-teda jako hlavní substrát, já ho pouze přidávám s perlitem jako kypřidlo, zbytek kompost, ale jelikož ne každý má přístup ke kompostu ze zahrádky, tak to chce prolejzat zahradnictví a dívat se na složení. Ten substrát(nepletu-li se) je víceméně jenom rašelina s trochou hnojiva.
nebo taky to PHčko, přelití nevim-to se u mě projevilo taky částečně sežloutnutím, ale hlavní znak jsou usychající listy směrem od špičky.
Nikodym
Mě se to stalo také. Začal jsem je hnojit postřikem a zabralo to. Navíc jsem pak zjistil, že se mi rozbil časovač a měli 24h den, takže měli asi málo dusíku. Nevím jestli je to to samé, ale časovač si zkontroluj. :-)
MYSH
Super - tak jsem je asi prelil - usychaji kolem spicky - tak to nebudu preanet. Chci se zeptat, jestli nevadi, kdyz je budu zalivat, az kdyz trochu povadnou!? Abych podle toho poznal, kdy je mam zalit. Jak rychle by meli rust? Me to roste nejak pomalu. Mam je skoro 10 dni a teprve se tvori 3 par listu. Kdy muzu zacit hnojit? Diky za odpoved...
viridis
Povadnout nechat muzes, kytulim to nejak moc nevadi, rychle se vzpamatujou, ale neprehanej to. A uz hnoj, zluty jsou podle vseho diky nedostatku dusiku.
MYSH
Mno zatim jsou v kelimcich od jogurtu - to by jim melo zatim snad stacit, ne. (Jsou to ty velky jogurty)...Jo a jak moc hnojit??? Mensi nez doporuceny davky - mam HARMAVIT SPECIAL.
MYSH
Tak Haramavit Specal ma pomer N:P:K nejak 10,5:9,5:10,5 - poradil mi to nejakej borec. Kvetinace mam veliky, ale nechce se mi verit, ze by ty maly zakrslici meli uz tolik korenu... Ale jses zkusenejsi a budu Ti verit. Diky...
Kvetak
No já jsem spíše zastánce toho, nechat radši květník pořádně prokořenit-mam za to, že když jsou rostlinky takhle malé tak nemají kořenový systém příliš propracovaný-sice hodně kořínků, ale slabých=> ta zemina taky něco váží a mohla by ty kořínky porhat=>zpomalení růstu, možnost hniloby při přelití-já přesazuju až kořínky lezou z odtokových otvorů, to už je ten květník vždy řádně prokořeněn.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma