Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Žluté mladé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
MYSH
Stálý Člen

Karma uživatele MYSH - 50% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Potřebuji od Vás radu...
Rostlinky mají asi 5 cm. Je to JH. Mam zahradnický substrát + perlit. Zalývám pravidelně každej den - někdy obden. Rostlinky začínají žloutnout. Nevím s čím je problém. Vím, že se to tady už dost rozebíralo, ale poraďte mi prosím s těmito konkrétními problémy za těchto podmínek.
Přeji Vám ideální spektrum světla ve skíňi a Slunce v duši...

Who's the man ??

Old Post 09-10-2002 v 08:50 AM
MYSH je offline   Profil uživatele MYSH   Find more posts by MYSH   Foto galerie člena MYSH   Click here to Send MYSH a Private Message   Add MYSH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

On ten substrát je docela na prd-teda jako hlavní substrát, já ho pouze přidávám s perlitem jako kypřidlo, zbytek kompost, ale jelikož ne každý má přístup ke kompostu ze zahrádky, tak to chce prolejzat zahradnictví a dívat se na složení. Ten substrát(nepletu-li se) je víceméně jenom rašelina s trochou hnojiva.
nebo taky to PHčko, přelití nevim-to se u mě projevilo taky částečně sežloutnutím, ale hlavní znak jsou usychající listy směrem od špičky.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 09-10-2002 v 14:59 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nikodym
...spise THCdym!

Karma uživatele Nikodym - 4% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 3

Mě se to stalo také. Začal jsem je hnojit postřikem a zabralo to. Navíc jsem pak zjistil, že se mi rozbil časovač a měli 24h den, takže měli asi málo dusíku. Nevím jestli je to to samé, ale časovač si zkontroluj. :-)

Old Post 09-10-2002 v 19:23 PM
Nikodym je offline   Profil uživatele Nikodym   Find more posts by Nikodym   Foto galerie člena Nikodym   Click here to Send Nikodym a Private Message   Add Nikodym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MYSH
Stálý Člen

Palec nahoru Díky Příspěvek č. 4

Super - tak jsem je asi prelil - usychaji kolem spicky - tak to nebudu preanet. Chci se zeptat, jestli nevadi, kdyz je budu zalivat, az kdyz trochu povadnou!? Abych podle toho poznal, kdy je mam zalit. Jak rychle by meli rust? Me to roste nejak pomalu. Mam je skoro 10 dni a teprve se tvori 3 par listu. Kdy muzu zacit hnojit? Diky za odpoved...

Who's the man ??

Old Post 10-10-2002 v 08:54 AM
MYSH je offline   Profil uživatele MYSH   Find more posts by MYSH   Foto galerie člena MYSH   Click here to Send MYSH a Private Message   Add MYSH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Povadnout nechat muzes, kytulim to nejak moc nevadi, rychle se vzpamatujou, ale neprehanej to. A uz hnoj, zluty jsou podle vseho diky nedostatku dusiku.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 10-10-2002 v 10:12 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MYSH
Stálý Člen

Obecné 2 hlosan Příspěvek č. 6

Mno zatim jsou v kelimcich od jogurtu - to by jim melo zatim snad stacit, ne. (Jsou to ty velky jogurty)...Jo a jak moc hnojit??? Mensi nez doporuceny davky - mam HARMAVIT SPECIAL.

Who's the man ??

Old Post 10-10-2002 v 11:43 AM
MYSH
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 7

Tak Haramavit Specal ma pomer N:P:K nejak 10,5:9,5:10,5 - poradil mi to nejakej borec. Kvetinace mam veliky, ale nechce se mi verit, ze by ty maly zakrslici meli uz tolik korenu... Ale jses zkusenejsi a budu Ti verit. Diky...

Who's the man ??

Old Post 10-10-2002 v 12:33 PM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Přesazování Příspěvek č. 8

No já jsem spíše zastánce toho, nechat radši květník pořádně prokořenit-mam za to, že když jsou rostlinky takhle malé tak nemají kořenový systém příliš propracovaný-sice hodně kořínků, ale slabých=> ta zemina taky něco váží a mohla by ty kořínky porhat=>zpomalení růstu, možnost hniloby při přelití-já přesazuju až kořínky lezou z odtokových otvorů, to už je ten květník vždy řádně prokořeněn.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 10-10-2002 v 15:39 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás