Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Policie bude hlídat kouření marihuany na veřejnosti, hrozí pokuta až 15 000 korun - Klikni zde pro originální téma
samtekk
lidi opatrne.co jste nepochopili novej zakon tak tady je to dobre wyswetleny:) pac spousta lidi se semnou hada ze je to povoleny do malyho mnozstvi.LEGALIZACE NENI A ANI TO NENI POVOLENY:D

http://www.novinky.cz/krimi/196298-...-000-korun.html
Pocahontas
souhlasím s odborníky, nemyslím si že by to mělo zlepšit situaci v čr natož snížit spotřebovávání konopí, spíše to přiostří vztah mezi uživateli konopí a policejnímy orgány. Nedávno jsem četl že chcou opět povolit kouření na zastávkách a jako nekuřáka mě to dost nasralo, nesnáším lidi co si stoupnou metr od vás a čmaňaj jak fabriky, tito lidé v čr ročně přispějou k smrti 6000 nekuřáků a ti to můžou dělat legálně bez postihu :grrr: a když si někdo kouří jointa někde osamotě tak za to má být pokutovanej :whip: tak to je pěkná spravedlnost ! ! !
proti policii nic nemám jsou tu z nějakého důvodu a doufám v to že budou natolik rozumní že proti uživatelům konopí nepůjdou, bylo by to více než nepříjemné a hlavně zbytečné
samtekk
pravda.je tu proste neco spatne.ale kde?:D
Hardy
Souhlasim s Pocahontou. Taky nekouřím a je jen málo věcí, co mě vytočí stejně jako když někdo kouří a ten smrad mi fouká do xichtu!

Chtěl sem ale něco jinýho - Když by mě načapali fízlové na vlastnim pozemku s pěti kytkama marijány, v jakym případě mi můžou dát těch patnáct klacků pokuty? Případně co mám říct nebo udělat, abych z toho vyváznul s měnčim trestem?

Dík za odpovědi...:david:
BloodyBeer
no pokutu dostanes v kazdem pripade .... i kdybys pestoval pouze jednu kytku ....

jo tahle diskuze patri do zakon a poradek je tak btw
Zase dělaj bububu :-) kdyz nebudu patnactiletej magor machrovat se spekem za uchem taxem v pohode.
punkure
[QUOTE]Původní příspěvek od Hardy

Chtěl sem ale něco jinýho - Když by mě načapali fízlové na vlastnim pozemku s pěti kytkama marijány, v jakym případě mi můžou dát těch patnáct klacků pokuty? Případně co mám říct nebo udělat, abych z toho vyváznul s měnčim trestem?

Dík za odpovědi...:david:

V tomhle případě ti fízlové nic neudělaj, do 5 kytek je to přestupek a ten se řeší ve správním řízení, pokud ti najdou kytky na zahradě tak je skosí při indooru ti hrozí propadnutí věci (zabaví ti vybavení pěstírny pokud nepřesáhne těch 15000,-) a ta pokuta je až 15000,- takže se liší případ od případu, klidně můžeš dostat jenom litr


mimochodem se to řešilo tady
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=5
samtekk
punkure:presne pokuta je od pripadu a na mnozstvi kolik toho doma mas.ale pocitej ze kdyz ti najdou 5 kytek tak je to ten nejvetsi prestupek a bude to asi tech 15 litru:)budes tam mit jenom jednu tak to bude treba jen 2 litry.ale pozor max.15g susenyho.pak je pruser:D
BloodyBeer
to takhle vubec nemuzete rict .... vzdycky zalezi komu zrovna padnes do sparu :-) -> jsou policiste kteri by to ani moc neresili, zkosi ti to a mozna reknou cest. Nekteri to pokosi a daji plnou palku pokuty.

Taky zalezi na mnozstvi susiny .... v zakonu je dano bud 15 g susiny a nebo urcita gramaz THC (tusim tak 3g - ted si nejsem jisty tak pozdeji kdyztak edit :-)) a pokud toto thc nepresahne tento limit tak se to bere stale jako prestupek. Ale kdo pestuje takove noname aby mu 15g neudelalo tento limit :-) a kdo ma moznost zjistit jaky ma obsah thc :-P
punkure
citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer
to takhle vubec nemuzete rict .... vzdycky zalezi komu zrovna padnes do sparu :-) -> jsou policiste kteri by to ani moc neresili, zkosi ti to a mozna reknou cest. Nekteri to pokosi a daji plnou palku pokuty.



Proč by ne ? Pokud už ti fízl zvoní u dveří, že máš kytky ve skříni je stoprocentní, že o tom ví více lidí, takže už to řešit musí. Navíc jak jsem říkal přestupek se řeší ve správním řízení, takže ti zabaví kytky popřípadě vybavení sepíšou to a jdou pryč, potom jenom vyčkáváš kdy ti příjde předvolání před přestupkovou komisi a tam se rozhodne.
BloodyBeer
jo mas pravdu :-)
Stoned_r41d3r
Moment, moment, moment. Nebylo specialitou nasi legislativy to, ze samotnej AKT UZITI DROGY neni trestnej?

Výroba, držení, prodej... Ale doted jsem zil v iluzi, ze pokud jediny konopi co mam u sebe je v rozkourenym jointu v me ruce a kourim ho sam, tak proste momentalne nedrzim, nybrz jsem v procesu fetovani = klidnej.

BTW: Za tu dobu co kourim travu si nevzpominam na jinou formu represe, nez obcanky, a vetu jako ,, Kluci, bezte to dokourit nekam ne pod kameru. ''

a nedovedu si predstavit, ze policajti vytlaci zhulky z hospod ci parku.

Statni maji dost prace z buzerovanim motoristu a mestsky policajty nikdo nad 18 nebere vazne.
kc33
kdo huli mezi lidma a provokuje tak se nema cemu divit ale zas si nekdo kompenzuje vztek na svýho zhulenýho syna -dceru- a ma tu moc....a večer skončí poblitej nekde na baru..a nam nezbyde nez hulit jen doma a nebo nekde v přírode ve meste o to vetsí problem ,,a taky sem zvedavej na pochod mmm prahou.to bude penez haha.
bubik
..ten Frydrych je fakt giga curak...
Mechac
Dneska huli v hospodach spousta mladejch kteri nejsou schopni kvuli jointu zvednout zadek a jit si ho vykourit nekam za roh kde je nebude nikdo prudit. Jim je to jedno, odnese to majitel pokutou...
BloodyBeer
proc by mel dostat majitel pokutu?? to trochu nechapu a potreboval bych to vysvetlit -> mam za to ze kdyz hulime v hospe speka tak je to na moje triko a obsluha s tim nema nic spolecneho (samozrejme se pokazde zeptame jestli tu muzeme hulit :-)).
rastajohn
podle me situace zustane uplne stejna jak byla doposud. Nejake prohlaseni NPC, to je jenom jejich prace. Ale mimochodem vzdycky jsem si na huleni vybiral mista nekde trochu bokem... nikdy mi nikdo nic nerekl. Nemam rad huleni v davu :) nebo nekde v masakr centru :).

edit: btw Policie obecne by mela resit veci, ktere lidem pomuzou nebo jinak je ochrani pred nejakou ujmou... To zas jednou nejaky chytrak vymyslel piiicovinu aby se zviditelnil...omg, nestacim se divit, to je hnus velebnosti.

edit2: buzerace a nic jineho nez buzerace... to same jak dostat v 50tce pokutu za 55 km/h ...
http://www.novinky.cz/domaci/196669...-policisty.html
Feddy
to sou blbci ty zakonodarci u nas, oni dou jak psy proti marihuane, pac vedi ze je rozsirena mezi spousty lidickama, jen aby mohli ukazat verejnosti jak tvrde bojuji proti tzv.Narkomanum a lepsimu ziti v te nase prevracene republice, ale to ze jen u nas v bloku 3 lidi vari a prodavaji pervityn to nikomu nevadi?:!!!!!, ale to ze si clovek pracujici, kteremu z platu strahavji takove nekrestanske dane z kterych plati ony policisty kteri pak jdou pri sve duchaplne obchuzce buzerovat lidi kteri si chteji po praci oddechnou, odreagovat se, tak si de dat nekam pivko a jointa, a oni maj tu drzost jeste za tebou prijit a chtit nejake penize, KAM TEN SVET SPEJE.-(
megadream
No to bude zajímavý. Balím si cigára z tabáku a už několikrát se mě (evidentně chytrý a zběhlý) policista při nějaké konzultaci, vidíc mé cigáro, zeptal :"... a pane, co to kouříte? To je TA ...... marihuana??
Představa, že by mě podobně chytrý policista začal šacovat poté, co sem kolem něj prošel nenuceně s cígem......? .... a třeba by i něco na špeka našel....? .... a pak stačí jen jeho svědectví a mé argumenty = 0???
To bych asi těžko udržel nervy na uzdě!
kc33
krasa ty poblitý zastavky od zevlu z flaskou ,krasa koukat na smahokedry co všude kradou ,,u nas kokot vobral benzinkarku o 3000 litry z kasy ona zavolala benga a co myslíte??? v klidu si beha vzfetlej dal venku a me ma nekdo prudit za to ze hulim___:::"?jen další nastroj jak snížit deficit co ty nase prasatka vyžraný tak prohlubujou ..a co přikazat chodcum helmy a spztky...kokoti jirko kde je pivo za 2kačky
no my sme nedávno vydedukovaly že kdyby šlo fakt do tuhýho tak z toho špeka utrhne někdo filtr a sní to :frog: ale to je plán B kdyby plán A nevyšel (rozšlapat, zahodit do neidentifikovatelné prdele) :D


těžko říct - není to reakce na to že si hodně lidí naivně myslelo že to je legální? takže zas za to můžou canna-debilové asi :flick: :jerk: :flick:
cookino
Jsem proti, ale stejně chytnou jen debílky (což je jenom dobře - to oni vytvářejí poptávku, rozumný člověk "sám sobě si sám") :)
kc33
to je pravda znam jednoho co si mysli jakej neni rasta a chodi mezi lidma z brkem-demence provokace...ja si hulim v klidu doma tak mi hrozi max blbi keci bud od ženy nebo od mati....coz je nekdy mozna horsí jak 15000kc
_Dr.Skunk_
me vcera policajti udelaly docela radost...vyjdem si pred hospodu na brcko uz docela dost na kasi tak v pulce brka fizacky auto vystoupjej 2 jdou k nam a ptaj se nas proc si nejdem zakourit dovnitr tak sem mu odpovedel ze tohle se vevnitr kourit nesmi potahl sem z brka a fouk to smerem na ne:D policajt se pozasmal odpovedel mi aha otocily se nasedly do kary a odjeli:D asi sme zrovna kaply na spravny 2 chlapky v praci:)
cookino
citace:
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_
me vcera policajti udelaly docela radost...vyjdem si pred hospodu na brcko uz docela dost na kasi tak v pulce brka fizacky auto vystoupjej 2 jdou k nam a ptaj se nas proc si nejdem zakourit dovnitr tak sem mu odpovedel ze tohle se vevnitr kourit nesmi potahl sem z brka a fouk to smerem na ne:D fizl se pozasmal odpovedel mi aha otocily se nasedly do kary a odjeli:D asi sme zrovna kaply na spravny 2 chlapky v praci:)


hehehe to je dost huste...jsi asi z nejakeho mensiho mesta, ci vesnice ???
_Dr.Skunk_
citace:
Původní příspěvek od cookino


hehehe to je dost huste...jsi asi z nejakeho mensiho mesta, ci vesnice ???


trochu ses trefil nebudu uvadet presne jmeno kvuly bezpecnosti ale nase male mestecko ma zhruba 20000-25000 tis obyvatel a musim rici ze policie co se tyce hula byla vzdy v pohode
mam snima takovejch zazitku:rasta:
Dan.Bass
Páni, zlatej Komorous... Však se stačí podívat na ten díl Máte slovo, kde mistr Frydrych hovoří a je vidět, že je to vystudovanej mimoň s dost represivitníma sklonama.
Slick-ace
Obávám se, že s cílem vyplešení statistiky přestupků za držení malého množství omamných látek, je v rámci nové metodiky NPC toleranci konec.

Marihuana do kapsy nepatří, varují lovci drog a chystají se na „malá množství“

citace:
Frydrych si přeje více takových zákroků.
Zedy
...,,za konopné drogy v množství větším než malém může být uložen trest odnětí svobody až na jeden rok"...

Tak to potom jo, nechápu že pořád musí někdo někde rejpat... Rašukáci rullez:hanged:
ween
sice je thema chvili mrtve, ale presne sem to patri... poctete si. w
Machoman
citace:
Původní příspěvek od ween
sice je thema chvili mrtve, ale presne sem to patri... poctete si. w


Tohle omlouvá neznalost.Udelat testy na drogy všem příslušníkům pčr by se možná spousta lidí divila.Chtej v rámci uspor propouštet,tak tady maj důvod:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma