Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi opatrne.co jste nepochopili novej zakon tak tady je to dobre wyswetleny pac spousta lidi se semnou hada ze je to povoleny do malyho mnozstvi.LEGALIZACE NENI A ANI TO NENI POVOLENY
souhlasím s odborníky, nemyslím si že by to mělo zlepšit situaci v čr natož snížit spotřebovávání konopí, spíše to přiostří vztah mezi uživateli konopí a policejnímy orgány. Nedávno jsem četl že chcou opět povolit kouření na zastávkách a jako nekuřáka mě to dost nasralo, nesnáším lidi co si stoupnou metr od vás a čmaňaj jak fabriky, tito lidé v čr ročně přispějou k smrti 6000 nekuřáků a ti to můžou dělat legálně bez postihu a když si někdo kouří jointa někde osamotě tak za to má být pokutovanej tak to je pěkná spravedlnost ! ! !
proti policii nic nemám jsou tu z nějakého důvodu a doufám v to že budou natolik rozumní že proti uživatelům konopí nepůjdou, bylo by to více než nepříjemné a hlavně zbytečné
Souhlasim s Pocahontou. Taky nekouřím a je jen málo věcí, co mě vytočí stejně jako když někdo kouří a ten smrad mi fouká do xichtu!
Chtěl sem ale něco jinýho - Když by mě načapali fízlové na vlastnim pozemku s pěti kytkama marijány, v jakym případě mi můžou dát těch patnáct klacků pokuty? Případně co mám říct nebo udělat, abych z toho vyváznul s měnčim trestem?
Chtěl sem ale něco jinýho - Když by mě načapali fízlové na vlastnim pozemku s pěti kytkama marijány, v jakym případě mi můžou dát těch patnáct klacků pokuty? Případně co mám říct nebo udělat, abych z toho vyváznul s měnčim trestem?
Dík za odpovědi...
V tomhle případě ti fízlové nic neudělaj, do 5 kytek je to přestupek a ten se řeší ve správním řízení, pokud ti najdou kytky na zahradě tak je skosí při indooru ti hrozí propadnutí věci (zabaví ti vybavení pěstírny pokud nepřesáhne těch 15000,-) a ta pokuta je až 15000,- takže se liší případ od případu, klidně můžeš dostat jenom litr
punkure:presne pokuta je od pripadu a na mnozstvi kolik toho doma mas.ale pocitej ze kdyz ti najdou 5 kytek tak je to ten nejvetsi prestupek a bude to asi tech 15 litrubudes tam mit jenom jednu tak to bude treba jen 2 litry.ale pozor max.15g susenyho.pak je pruser
to takhle vubec nemuzete rict .... vzdycky zalezi komu zrovna padnes do sparu :-) -> jsou policiste kteri by to ani moc neresili, zkosi ti to a mozna reknou cest. Nekteri to pokosi a daji plnou palku pokuty.
Taky zalezi na mnozstvi susiny .... v zakonu je dano bud 15 g susiny a nebo urcita gramaz THC (tusim tak 3g - ted si nejsem jisty tak pozdeji kdyztak edit :-)) a pokud toto thc nepresahne tento limit tak se to bere stale jako prestupek. Ale kdo pestuje takove noname aby mu 15g neudelalo tento limit :-) a kdo ma moznost zjistit jaky ma obsah thc :-P
Původní příspěvek od BloodyBeer to takhle vubec nemuzete rict .... vzdycky zalezi komu zrovna padnes do sparu :-) -> jsou policiste kteri by to ani moc neresili, zkosi ti to a mozna reknou cest. Nekteri to pokosi a daji plnou palku pokuty.
Proč by ne ? Pokud už ti fízl zvoní u dveří, že máš kytky ve skříni je stoprocentní, že o tom ví více lidí, takže už to řešit musí. Navíc jak jsem říkal přestupek se řeší ve správním řízení, takže ti zabaví kytky popřípadě vybavení sepíšou to a jdou pryč, potom jenom vyčkáváš kdy ti příjde předvolání před přestupkovou komisi a tam se rozhodne.
Moment, moment, moment. Nebylo specialitou nasi legislativy to, ze samotnej AKT UZITI DROGY neni trestnej?
Výroba, držení, prodej... Ale doted jsem zil v iluzi, ze pokud jediny konopi co mam u sebe je v rozkourenym jointu v me ruce a kourim ho sam, tak proste momentalne nedrzim, nybrz jsem v procesu fetovani = klidnej.
BTW: Za tu dobu co kourim travu si nevzpominam na jinou formu represe, nez obcanky, a vetu jako ,, Kluci, bezte to dokourit nekam ne pod kameru. ''
a nedovedu si predstavit, ze policajti vytlaci zhulky z hospod ci parku.
Statni maji dost prace z buzerovanim motoristu a mestsky policajty nikdo nad 18 nebere vazne.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
kdo huli mezi lidma a provokuje tak se nema cemu divit ale zas si nekdo kompenzuje vztek na svýho zhulenýho syna -dceru- a ma tu moc....a večer skončí poblitej nekde na baru..a nam nezbyde nez hulit jen doma a nebo nekde v přírode ve meste o to vetsí problem ,,a taky sem zvedavej na pochod mmm prahou.to bude penez haha.
Dneska huli v hospodach spousta mladejch kteri nejsou schopni kvuli jointu zvednout zadek a jit si ho vykourit nekam za roh kde je nebude nikdo prudit. Jim je to jedno, odnese to majitel pokutou...
proc by mel dostat majitel pokutu?? to trochu nechapu a potreboval bych to vysvetlit -> mam za to ze kdyz hulime v hospe speka tak je to na moje triko a obsluha s tim nema nic spolecneho (samozrejme se pokazde zeptame jestli tu muzeme hulit :-)).