Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250MH/600HPS - Masterkush, Orange Bud, Mazar - Klikni zde pro originální téma
Zdravím širokou pěstitelskou veřejnost, po dlouhé době jsem se rozhodl něco si vypěstovat, a jelikož mám neomezený (snad vydrží) přístup k internetu, tak jsem se rozhodl přispět taky svojí troškou do mlýna.
Vybavení bude: -na růst 250 W Phillips Master HPI-T a pak 600W Phillips Sont t Pia Green power+ předřadníky, stykač zatím nemám, dokoupím
-ventilace Ruck RK 160L (740 m/h+ regulátor + tlumič hluku+ lehce zaboxovaný v kartónové krabici vycpané mineralní vatou, v květu bude nainstalován filtr Carbon Active Mini 650 m/h
- kytky budou bydlet v Darkroomu 120x120x200
- na výživu jsem vybral výrobky od Canny( snad to bude stát za to) + kyseliny, hydroxid
- na kontrolu vody EC metr Adwa, Ph metr Essential ( Ph Adwa nejel tak jak měl)
- substrát Canna Professional
-genetika regular seeds po deseti od Dutch Passion- Mazar, Orange Bud, Masterkush
více z fotek, snad je tu dám napoprvé:)
takže, semínka byla dána klíčit v pátek 26. 3 do nedělě pukly z 30 semen 30, v uterý 30.3. byly všechny venku, foto z dneška
samozřejmě sem toho hodně zapomněl takže se ptejte, mile rád odpovím:)
jinak na těch fotkách to nejde poznat, hnojiva mám od canny:Bio Vega(růst), Bio Flores(květ), Bio Rhozotonic, Cannanzym, PK 13/14, Bio Boost, a Boost accelerator.
Jinak ze začátku jsem měl zásadité Ph vody, Ph metr Adwa co jsem měl, si ze mě dělal prdel ,tak jsem ho vyměnil za Essentials a vše už je v pořádku: PH 6,0, EC0 0,6.
Samozřejmě jsem zapoměl na zvhlčovačku SPS808, měl jsem ještě jednu Huyndai HUM 231, asi, ta vydržela všeho všudy jeden týden.
Tak to asi zatím vše + fotky nějaké té techniky.
tak přidávám malej edit. zvhlčovačka hum se ukázala jako velice náladový přístroj, protože se zase rozjela, už tak po třetí, takže nakonec jede, tím pádem je vlhkost kolem optimálních 80%, což semenáčkům jenom prospěje.
mysak
Čau..tu zvlhcovacku mam taky (huyndai)a zatim šlape na plne gule... Tak snad to vydrzi..vyděsil jsi me :O:)
neboj, pokud se k ní chováš jak máš, tak něco vydrží:)
zdravíčko :), tak bohužel foťák budu zas mít, až tak zítra nebo pozítří. Kytičkám se daří, ty dvě zvhlčovačky jsou na ten prostor akorát, aby tam bylo jak v deštném pralese, občas mi to sice nějaký průvan srazí na těch 70 % vlhkosti, někdy i na těch 60 něco, ale níž už to ani není možné. Teplota max byla 26°, trvale je tam kolem 23°.
Jenom pro upřesnění - plánuji zhruba za tři týdny přepnout, abych vybral samce, pak bych zbylé samičky nechal porůst pár týdnů aby se rozkošatili a vyplnili plochu a pak natrvalo přepnu, co vy na to, zatím mě nic lepšího nenapadlo, aby z těch 30 nakonec byla tak půlka pořádnejch holek. počítám samozřejmě s velkými rozdíly mezi jednotlivými odrůdami a phenotypy, na což se i celkem těším :) zatím zdar.
yamato-horu
Taky se tesim aspon to budes mit pestry kterej model ma jaky barvy kvetniku?
No jelikož je barev nepoměr, tak přesně to nemám, ale snažil jsem se aby většina byla ve stejné barvě: tmavě hnědé plus jeden světle hnědý jsou Mazaři, zbytek světle hnědých a dva velké tmavé Orange Bud, zbytek je Masterkush.
Na všech květináčkách mám vyryté značky, takže přehled i bez barev :)
no a slíbené foto
Jak vidíte, o něco nám povyjeli.
Vlhkost kolísá pořád stejně mezi 70- 80 %, Ph vody 6.0
Dávám ještě foto jedné největší(ho) OB, a jeden nejmenší, nejpěknější Mazar + ještě fotka stínítka:)
hadam ti pojde dobre ten Mazar. Ja som ho mal feminizovany, posledne dva growy a bola to riadna slabota..fakt bieda..
Co je dobre od DP tak to je Jorge's Diamonds.!
Zdar Jorge, uvidíme co z toho vyroste :), s Mazarem už zkušenost mám, měl sem řízek od jednoho známého, a můžu říct že je to celkem citlivka na ,které se projeví kdejaká chybička, bohužel tento grow se odehrával v mých chudých studentských letech, takže dokumentace nulová, a vybavení velmi skromné(lampa 250, větrák, květináče, hnojky, rozprašovač, no a kytky, taková mučírnička) :) jak říkáš taková trávovitá chuť, skoro venek, ale pak jsem ochutnal dobře vypěstovaný kousek od matkaře, a peklo.
Jinak souběžně s ní jel Masterkush, bohužel to nevím jistě, ale ten se držel zuby nechty, bůhví co to bylo. Opravdu odolná rostlina. Tak zkouším originál:)
A Orange Bud mám poprvé. Nechám se překvapit.
Tak je tu zase pár fotek.

Na některých jsou trochu zvlněné listy, je to asi kvůli zásadité vodě, protože jsem je párkrát zalil vodou aniž bych změřil Ph. Dneska jsem měřil, a byla 7.2, a to ji mám v zakrytém 15l kýblu, takže jsem snižoval, na Ec skoro žádný rozdíl, tedy pro příště už vím. Možná to bude ze zvhlčovačky, tam dávám jen odstátou.
Jináč děti už maj skoro druhej týden, předevčírem většina přesazena, bohužel jsem podcenil klíčivost, takže na zbytek ještě nádoby nemám, ale nějakou petku snad najdu:) a dnes byla aplikována malá dávka bio-rhizotonicu(2ml na 1.5 l vody. Ph 6.2, Ec jsem zapoměl změřit)
Čau, tak opět nové fotky.
Začínaj se rozjíždět, radost pohledět, sice se najde pár kousků co jsou trochu flekaté a světlé, za což může zvlhčovačka, která je moc pokropila. Stáhl jsem sps na polovic a hum se o zbytek postará :)
Tím pádem je vevnitř okolo 70 % vlhkosti a teplota mezi 20-24, podle toho jak větrá celý pokoj.
Ph vody zálivky okolo 6.0 (+- 0,2), EC 0,60-0,65
Dostaly už druhou mini dávku bio-rhizotonicu v poměru 2 ml na 1,5 l vody (dávkování od canny je 4 ml na 1 l ). Tento týden dostanou první papání v podobě Bio Vega, v malém množství. Poté se uvidí jak a okolik budou dostávat přídavky :)
Jinak na každou kytku připadne zhruba 50 - 100 ml zálivky zatím tak na 1 až 2 dny podle toho jak nasávaj...příděly jsou individuální .)
dodávám ještě dnešní fotky těsně před zážehem :flamer:
a ještě
Zdravím, tak opět pár fotek.
Pořád tam je 250 hpit, ale snad příští týden bude už stykač, ať můžu zapojit to 600ti kilo, kytky to začínaj přímo vyžadovat :flower:
Přesto se oběvuje pár problémovejch kousků, jedna je na poslední fotce, ještě jsem nehledal co by to mohlo být, snad to není žádný hmyzí škůdce, vypadá to na plíseň, no musím se po tom podívat.
Na předposlední fotce je jedna z těch lepších, tuším že je to OB.
Už jsem je pozastřihoval, trošku nešťastně, ale snad se to spraví.
tak teď :)
Tak po necelém týdnu to vypadá následovně, stykač někde v nedohlednu a lampa přestává stíhat. Rozhodl jsem se přepnout 12/12 na týden, možná déle.
Vyberu samce a zase přepnu na 18/6, ať můžou holky ještě ukázat co v nich je :girl: protože to vypadá na dlouho.
Přemýšlel jsem o nějaké rozvodné skříni , ale je to moc peněz, a stykač za pětikilo je skoro za hubičku. Bez něj bych to šestikilo asi měl dar zapojit, po tom co jsem někde na foru četl,bych odrovnal spínačky.
Takže budu muset čekat až přijde:grrr:, a zatím svitit na 30 kytek 250tkou :starwars: a vybírat samce.
Nedostatek světla se projevuje na části rostlin, které se nevětví, proto chci přepnout a zjistit na čem jsem a mohl kytky ještě upravit, protože mám strach aby třeba košaté naděje nakonec neukázaly koule.

Co se týče papání, tak střídám zálivky čisté vody obohacené o trochu Cannanzymu, zálivky obohacené hnojivy a sem tam čistou vodu bez ničeho. Zalévám zhruba co druhý den.
Poměr hnojiv nedodržuji, dávám menší dávky, abych je mohl hnojit častěji.EC kolem 0,8- 0,9, EC výstupní vody asi 0,65
Dostávaj Bio Vega, a sem tam dostanou Bio Rhozotonic.Ještě jsem dokoupil Cropmax, takže postřik proběhne taky.
Samozřejmě vodu upravuji Canna Ph mínus, a to držím na 6,0.

Kytky jsem začal upravovat pomocí drátků, jedné se mi podařilo zlomit stonek, všiml jsem si toho asi po jednom dnu a už se s tím nedalo nic dělat, některé kytky toto zohýbání nepotřebaly a u některých to zatím nemá smysl.
Kytky jsem fotil vytažené z boxu, musel jsem vyčistit vaničku.
a takhle tam bojujou o místo
Zdravím, změna. Nakonec po třech dnech 12/12 jsem přepl na 18/6, s tím že sem udělal blbost. Raději jsem odstranil čahouny do kouta, a zbytek cca 20 kytek, nechal slunit. Raději odstraním špatně vypadající rostliny než je vystresovat přepínáním, doufám že tři dny je moc nepoznamenaly.
Více fotek bude až pověsím šestikilo, a přesadím do finálních 11 l květináčů, takže asi příští týden.
Zdar, tak dnes ráno odstraněni dva samci, plus dva před pár dny, taky jsem vyřadil z boxu 10 kytek co moc nevypadaj, takže tam mám 16 keříků.
Pár jich vyhodilo blizničku, několik jich voní velmi sladce a cca 2 - 3 kytky by se mohly ještě pochlapit.
Tak to je zatím vše.
zdravím, mažu se s osobních důvodů, ale dokumentace bude probíhat dále, a uvidím jestli v budoucnu dokončím tento thread tady nebo někde jinde.
není to kvůli ničemu co se týká g.cz
jenom rada na závěr, raději nikomu neříkat svou identitu na tomto foru, většinou se šíří jako lavina aniž byste chtěli, je to moje chyba já vím, ale raději začít znova, bez nechtěné popularity.
Takže zdar někdy jindy, buď tady nebo jinde :)
mysak
njn


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma