Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím širokou pěstitelskou veřejnost, po dlouhé době jsem se rozhodl něco si vypěstovat, a jelikož mám neomezený (snad vydrží) přístup k internetu, tak jsem se rozhodl přispět taky svojí troškou do mlýna.
Vybavení bude: -na růst 250 W Phillips Master HPI-T a pak 600W Phillips Sont t Pia Green power+ předřadníky, stykač zatím nemám, dokoupím
-ventilace Ruck RK 160L (740 m/h+ regulátor + tlumič hluku+ lehce zaboxovaný v kartónové krabici vycpané mineralní vatou, v květu bude nainstalován filtr Carbon Active Mini 650 m/h
- kytky budou bydlet v Darkroomu 120x120x200
- na výživu jsem vybral výrobky od Canny( snad to bude stát za to) + kyseliny, hydroxid
- na kontrolu vody EC metr Adwa, Ph metr Essential ( Ph Adwa nejel tak jak měl)
- substrát Canna Professional
-genetika regular seeds po deseti od Dutch Passion- Mazar, Orange Bud, Masterkush
více z fotek, snad je tu dám napoprvé
jinak na těch fotkách to nejde poznat, hnojiva mám od canny:Bio Vega(růst), Bio Flores(květ), Bio Rhozotonic, Cannanzym, PK 13/14, Bio Boost, a Boost accelerator.
Jinak ze začátku jsem měl zásadité Ph vody, Ph metr Adwa co jsem měl, si ze mě dělal prdel ,tak jsem ho vyměnil za Essentials a vše už je v pořádku: PH 6,0, EC0 0,6.
Samozřejmě jsem zapoměl na zvhlčovačku SPS808, měl jsem ještě jednu Huyndai HUM 231, asi, ta vydržela všeho všudy jeden týden.
Tak to asi zatím vše + fotky nějaké té techniky.
tak přidávám malej edit. zvhlčovačka hum se ukázala jako velice náladový přístroj, protože se zase rozjela, už tak po třetí, takže nakonec jede, tím pádem je vlhkost kolem optimálních 80%, což semenáčkům jenom prospěje.
zdravíčko , tak bohužel foťák budu zas mít, až tak zítra nebo pozítří. Kytičkám se daří, ty dvě zvhlčovačky jsou na ten prostor akorát, aby tam bylo jak v deštném pralese, občas mi to sice nějaký průvan srazí na těch 70 % vlhkosti, někdy i na těch 60 něco, ale níž už to ani není možné. Teplota max byla 26°, trvale je tam kolem 23°.
Jenom pro upřesnění - plánuji zhruba za tři týdny přepnout, abych vybral samce, pak bych zbylé samičky nechal porůst pár týdnů aby se rozkošatili a vyplnili plochu a pak natrvalo přepnu, co vy na to, zatím mě nic lepšího nenapadlo, aby z těch 30 nakonec byla tak půlka pořádnejch holek. počítám samozřejmě s velkými rozdíly mezi jednotlivými odrůdami a phenotypy, na což se i celkem těším zatím zdar.
No jelikož je barev nepoměr, tak přesně to nemám, ale snažil jsem se aby většina byla ve stejné barvě: tmavě hnědé plus jeden světle hnědý jsou Mazaři, zbytek světle hnědých a dva velké tmavé Orange Bud, zbytek je Masterkush.
Na všech květináčkách mám vyryté značky, takže přehled i bez barev
Jak vidíte, o něco nám povyjeli.
Vlhkost kolísá pořád stejně mezi 70- 80 %, Ph vody 6.0
Dávám ještě foto jedné největší(ho) OB, a jeden nejmenší, nejpěknější Mazar + ještě fotka stínítka
hadam ti pojde dobre ten Mazar. Ja som ho mal feminizovany, posledne dva growy a bola to riadna slabota..fakt bieda..
Co je dobre od DP tak to je Jorge's Diamonds.!
Zdar Jorge, uvidíme co z toho vyroste , s Mazarem už zkušenost mám, měl sem řízek od jednoho známého, a můžu říct že je to celkem citlivka na ,které se projeví kdejaká chybička, bohužel tento grow se odehrával v mých chudých studentských letech, takže dokumentace nulová, a vybavení velmi skromné(lampa 250, větrák, květináče, hnojky, rozprašovač, no a kytky, taková mučírnička) jak říkáš taková trávovitá chuť, skoro venek, ale pak jsem ochutnal dobře vypěstovaný kousek od matkaře, a peklo.
Jinak souběžně s ní jel Masterkush, bohužel to nevím jistě, ale ten se držel zuby nechty, bůhví co to bylo. Opravdu odolná rostlina. Tak zkouším originál
A Orange Bud mám poprvé. Nechám se překvapit.
Na některých jsou trochu zvlněné listy, je to asi kvůli zásadité vodě, protože jsem je párkrát zalil vodou aniž bych změřil Ph. Dneska jsem měřil, a byla 7.2, a to ji mám v zakrytém 15l kýblu, takže jsem snižoval, na Ec skoro žádný rozdíl, tedy pro příště už vím. Možná to bude ze zvhlčovačky, tam dávám jen odstátou.
Jináč děti už maj skoro druhej týden, předevčírem většina přesazena, bohužel jsem podcenil klíčivost, takže na zbytek ještě nádoby nemám, ale nějakou petku snad najdu a dnes byla aplikována malá dávka bio-rhizotonicu(2ml na 1.5 l vody. Ph 6.2, Ec jsem zapoměl změřit)