Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vodní dýmka - "výroba kotle" - Klikni zde pro originální téma
Karmínový Král
Nedávno jsem se pustil do výroby vodní dýmky. Všude na internetu je návod. vypadá to vskutku jednoduše. JENŽE - celá konstrukce proběhla hladce až dokud jsem se nedostal k výrobě kotle. Máte někdo nějaký nápad,zkušenost nebo jen inspiraci jakjej udělat. Zatim sem to musel napojit na klasickou šlukovku:)

tímto bych vás ,kteří jste již sestrojili své vodnice rád požádal abyste se s námi méně zběhlými podělili o vaše nápady. Děkuju(em?)
Walhalla2000
treba tady mas jednoduchy napad, jak na vodnici...

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3157
Karmínový Král
nenašel sem to ve cyhledavači dík
torhorc
Skus pouzit obycajnu sifonovu bombicku. Odpil ju asi v jednej tretine nad zavitom a mas kotol ako hrom. Ten zavit ma tu vyhodu ze sa da zasrobovat do matky (ne vlastnej) priemer 6 (myslim) Ta sa da pomerne jednoducho zapustit do dreveneho tela fajky a kotlik tam jednoducho nasrobujes. Uz len do nej sitko je to v pohode.
Nie je to moj napad nasiel som to niekte na sieti. Jednoduche a ucelne. Nevyhoda je len v tom ze sa kotlik trosku dost zohrieva.
Frantapa



Narazil jsem na zajímavou firmu shanti zabívající dovozem a distribucí velmi zajímavého zboží a za slušné ceny http://search.seznam.cz/search.cgi?...nti&mod=l-s-f-p
Tam najdeš nepřeberné množství nápadů jak k výrobě, tak i ke koupi po NETU
Alex
Já vymyslel jako kotel použít klasický náprstek z galanterie. Prodávají různé velikosti a do toho plíšku se lehko udělají dírky. Akorát to chce vykoumat do čeho ho osadit.
DanDer
Ja sem pouzil kotel ze zarovky.Normalne sem ji rozbil a ten zeleznej srac pouzil no a pak uz jenom vyvrtat diru do toho olova nebo co to je.:-)
Dude
mě se osvědčil takovej ten výměnej nástavec na francouzáky - dovnitř se strčí sítko, nasadí na flašu a je to...
pan dan
Karminovy krali, mrkni se do zelezarstvi a urcite tam mezi tema matickama apod nejakej kotloidni predmet najdes. :D, kdyz ne, tak pokud mas moznost vrtat, muzes si uchazejici kotel vyvrtat z kulatiny nebo podobnyho sayraytu.
K tem sifonovejm bombickam: je problem, ze korodujou a pak se do koureni vlina takova zelezna pachut i kdyz jinak jsou OK
Karmínový Král
vsem diky
TommyB
:sun:
yTUmama
mně také díky?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma