Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedávno jsem se pustil do výroby vodní dýmky. Všude na internetu je návod. vypadá to vskutku jednoduše. JENŽE - celá konstrukce proběhla hladce až dokud jsem se nedostal k výrobě kotle. Máte někdo nějaký nápad,zkušenost nebo jen inspiraci jakjej udělat. Zatim sem to musel napojit na klasickou šlukovku
tímto bych vás ,kteří jste již sestrojili své vodnice rád požádal abyste se s námi méně zběhlými podělili o vaše nápady. Děkuju(em?)
The world´s my oyster soup kitchen floor wax bowling ball of museum.....
Skus pouzit obycajnu sifonovu bombicku. Odpil ju asi v jednej tretine nad zavitom a mas kotol ako hrom. Ten zavit ma tu vyhodu ze sa da zasrobovat do matky (ne vlastnej) priemer 6 (myslim) Ta sa da pomerne jednoducho zapustit do dreveneho tela fajky a kotlik tam jednoducho nasrobujes. Uz len do nej sitko je to v pohode.
Nie je to moj napad nasiel som to niekte na sieti. Jednoduche a ucelne. Nevyhoda je len v tom ze sa kotlik trosku dost zohrieva.
Narazil jsem na zajímavou firmu shanti zabívající dovozem a distribucí velmi zajímavého zboží a za slušné ceny http://search.seznam.cz/search.cgi?...nti&mod=l-s-f-p
Tam najdeš nepřeberné množství nápadů jak k výrobě, tak i ke koupi po NETU
Já vymyslel jako kotel použít klasický náprstek z galanterie. Prodávají různé velikosti a do toho plíšku se lehko udělají dírky. Akorát to chce vykoumat do čeho ho osadit.
Karminovy krali, mrkni se do zelezarstvi a urcite tam mezi tema matickama apod nejakej kotloidni predmet najdes. , kdyz ne, tak pokud mas moznost vrtat, muzes si uchazejici kotel vyvrtat z kulatiny nebo podobnyho sayraytu.
K tem sifonovejm bombickam: je problem, ze korodujou a pak se do koureni vlina takova zelezna pachut i kdyz jinak jsou OK
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.