Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
CHAT schazuje wokno exploreru - Klikni zde pro originální téma
oton
zdar lidi, je tu problém s chatem, když chci vstoupit na chat explorer 6 zahlásí chybu a okno se zavře, někdy i všechny další okna exploreru, což i dost nasere, dělá to i na jiným počítači tak že chyba na mojem komplu to neni, prosím jestli s tim někdo může něco udělat. díky
Graetar
Tak s tímhle sice nemám problémy na Groweru, ale stává se mi to třeba na Lidovkách, nebo ještě některých dalších stránkách. Zkoušel jsem to zaplácnout všema možnýma microsoftíma záplatama, ale nic to nepomohlo, stejně jako "odeslání zprávy o chybách", na které nikdo nereagoval (user friendly M$ :D :D :D). Takže jestli někdo má stejnej problém a ví co s ním, sem s tím, myslím, že nás tu takových bude víc.
m.y.s.e.l.f
Řek bych že to většině lidi nedělá. Je možné že bude bug něgde v kódu tocho chatu, ale určite by šla najit nějaká chybka i na straně klienta...
Urcitě by pomohla čistá instalace WINDOW$ů, ale tuhle větu málokdo rád slyší :mad: a vůbec nevím proč ;).

Zkusme ale ptivořit a probém opravit vez přeinstalace WIN...
1) Menu Nástroje > Možnosti sítě internet > záložka Upřesnit > tlačítko Obnovit výchozí nastavení
2) Menu Nástroje > Možnosti sítě internet > záložka Zabezpečení > tlačítko Výchozí úroveň
3) máš aktualizovaný antvirový program ? přeskenuj jím celý disk.
4) Zkus přeinstalovat Micro$oft VM. (Dá se stáhnout přes http://windowsupdate.microsoft.com nebo i tady http://www.phdcc.com/getmsjvm.htm (úplně dole takové dlouhatananské tlačítko))

Pokud nic z toho nepomohlo tak sorry za stacený čas
m.y.s.e.l.f
Tohle téma patřilo asi spíš do tohodle threadu http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=558

Nonic snad příště ... :rolleyes:
Graetar
m.y.s.e.l.f.: Díky. Jenom jestli s e našemu adminovi bude do přeinstalování Wokýnek chtít. Mám tam 2000, ale už běžej asi rok bez padání :smoker: (až na ten Explorer :( ), takže by už možná chtěly obžvivit. Ale kdyžtak vyzkoušim ty defaulty ;)
gizmo
Je mi Vas uzivatelu Mrkvosoftu vazne lito :-)) Ne ted vazne. Ja sem se s timto problemem zatim nesetkal, protoze valim vetsinou pres Netscape nebo Mozillu. Doma mam ale Explorera 5 a vali to v pohode. Jedna rada: Nesnazte se drzet krok s dobou tim zpusobem, ze budete mit porad nejnovejsi vydani Explorera, Office baliku apod. Nema to zadnej smysl. U Mrkvosoftu je totiz takovy pravidlo, ze novejsi software neni zdokonalenej ani tak moc do stability a po strance svych schopnosti jako spis po strance sve grafiky a narocnosti na systemove prostredky.... Pokud to v Exploreru 6 pada, tak neni jednodussi reseni, nez si nainstalnout petku nebo 5.5... Pokud ale takovyhle veci musis resit pres admina, tak teda buh s tebou.... Kdyby ses snazil najit chybu primo v chatu nebo v nastaveni svyho exploreru, tak bys na to potreboval zdrojak chatu a ten ti asi grower admin jen tak neda... A instalace novejch woken je az moc radikalni reseni... Driv sem taky wokna preinstalovaval 2x do mesice, ale uz me to prestalo bavit a tak se radsi snazim je udrzet v provozu bez takovejchhle zasadnich zasahu... a verte nebo neverte - De to!!
oton
to m.y.s.e.l.f: chtěl bych jen upozornit, že když jsem to psal tak sem měl wokna přesně 2 dny stará (schodou okolností sem měl totiž před tim měnší problém s novou grafikou tak sem to formát a hodil nový wokna) a skoro čistá (soft) tak, že tim to asi nebude, a to jedu na W2K který jsou svou stabilitou pověstný, zdar
m.y.s.e.l.f
2oton> Tak to bude asi fakt chyba i ve zdrojáku chatu (přeci jenom to je to podle slov autora "těžká alfaverze") :rolleyes:
Janice24
nehlasi to chyby, ale otevre se mi cisty bily okynko:-(
Dude
neaktualizuje, seká se, neposílá mí příspěvky, a když posílá tak neviditelný... shita


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma