Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Prosim pomoc rychle!! - Klikni zde pro originální téma
Yasmeene
Chci se zeptat, když máte hrmu (hermafrodita) už kvete a začaly se mu/jí :) dělat semínka porostou ještě palice?? Pls co nejrychleji odpovědět, je to děsně nutný.Díky
Sido
to:MRVoslik" Ja ti nevim jestli bych chtel pyl z hermouse, kdo vi co to udela, zkousel jsi to???.... to jen tak jako vsuvka :o)))

Jinak ja jsem hermouse nikdy nedopestovaval, takze bych to radeji takz hodil do mleka :o)))


Sido
chosen one
Mno já teda newim, hermoushe sem sám nigdy nepovedlo wypjestowat ale kámosh měl 3 a teda docela pjekně mu wosemenily i zbytek úrody tagze to myslim nejni moc dobrý. Ale je fakt že semen tam teda sice je, to zas jo, ale kdyz sme to probrali, ubalili a zahulili tag to byl docela brutus no...ale asi bude hodně záležet na modýlku...
cHLeBiK
No Yasmeeno, palice ti narostou, ale podle toho jak moc ti to kvete budou urcite vsechny op.. (opylene .), jakmile je to hermik, tak klesa kvalita (dost casto je z toho jak už tady někdo zmínil max. matroš na mléko).
Ale paličky budou :D
ja mel letos hermouse dva, a jen bych proste otrhaval samci kvety, jinak palice porostou dal, a co muzu rict podle sebe tak ucinnost neni zase tak spatna
Yasmeene
No jde mi o to, že se mi zdá že palice od tý doby co sem zjistila že je to hrma mi vůbec nerostou a celá ta kytka jde tak nějak dohajzlu a já vůbec nevim jestli jí mam sklidit už teď (zhuluje báječně) nebo počkat až mi dozraje jenže to mi taky může do tý doby nevim co, celá ta kytí je divná dokonce mi zfialověly palice. Vůbec nevim poraďte.

add. fialovění palic: vim že to nejni na škodu (jó fialka tralalá) ale tohle je prostě děsně divný

Jinak většina pestíků už začala hnědnout, některý už sou celý hnědý některý jen půlka a některý vůbec.
Ondrash
minulý rok jsem měl taky hermáče, palice měl docela slušné, zfialověly mu, ale měl nula procent... klidně itři dýmky a nic :(.. ale takoví už hermáči jsou - nevypočitatelní
Al-Ban
Buď jsem slepej nebo jsi opomněla napsat, kde že to pěstuješ, ale podle těch okolních příznaků předpokládám, že je to venku nebo na balkoně. Ty fialový paldy bych přisuzoval už dost chladnýmu počasí a ten zastavenej květ zrovna tak. Mě teď na zahradě kytky taky "stojí" ;) (včetně hermouše, kterýho tam nechávám jen proto, že se vzhledově mimořádně vyvedl a nechce se mi ho ještě sklízet :( ). Ale vypadá to, že by mohlo být ještě chvíli hezky a možná ještě dokvetou. I když v případě hermouše půjde taky hodně energie do semen, tak abys neprošvihla ten správnej okamžik, jak píšeš, že už dobře zmašťuje.
kamil
letos jsem sklidil (mimo jiné ) tři hermáče (které jsem oddělil už mnohem dříve od ostatníh samic) a musim říct, že jsem překvapen jejich sílou. Mě to stálo fakt za to, mam pytel dobrýho hulení, kterej bych jinak neměl. :flamer: :flic:
Yasmeene
Tak nakonec to byla planá panika, žádnej hrma to nebyl, to zas mam jen velký voči. A skuřuje to brutálně. Žádný mlíko :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma