Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
5 x White widow, 3 x Papaya, 5 x No name pod 250 W - Klikni zde pro originální téma
coolioo
Tak jsem tady po mesici zase s novym growem.
Osazenstvo je uz v nazvu, snad jen, ze jsem to riskl od Nirvana seeds. Dal jsem je klicit v patek 5.3, white widow pukly hned, ikdyz nejak nevypadaly, za to papaya ani jedna, musel jsem jim pomoct. Vsechny jsem lehce zmackl, aby pukly. Ve dvou byly malinke housenky, jeste jsem to nevidel. Ostatni 3 rostou.

Hlina royalty mix od Plagronu
9 x 6L kvetinac + 2 x mensi, v nich jsou no name po dvou (to kdyby neco nevyslo. kokos + perlit)
Hnojky z prvniho kola, bloom, grow, topmax biobizz, clonex, Pythamin Plagron.
250w svetlo,
V prvnim kole jsem mel problemy s teplotou, to se mi podarilo snizit prikoupenim jeste jednoho ventilaru, podsklenim sodiku sklenenou misou na peceni do 250 C, zvetseni pritahove diry a namontovani jeste jednoho odtahu.
Teplota se drzi pres den 28 - 32 C, noc 20 - 22 C
Vlhkost je pres noc kolem 60 %, jen pres den je okolo 20 %. Vim je to malo, kazdym dnem cekam balik se zvlhcovackou, takze to je uz to nejmensi. Nepozoruji na kytkach zadne negativni zmeny, rostou pekne, tak uvidime.
Jinac jsem zapomel. Lampu mam napevno, budu pohybovat jen s kvetniky, mam to cele na desce, takze no problema:-)
Fotos zitra
coolioo
Tak par fotek. Dva dny jsem to mel pod UFEM, jeste jsem nemel doladenou ventilaci. Nevim, jestli to podskleni nebude mit horsi vliv na rust.
coolioo
Dnes jsem si vsiml na dvou kytkach nekolika hnedych tecek a skoro vsechny, krom tech v kokosu, maji zakroucene listy. Nevim, jestli to je i temi kelimky, protoze ty nezakryte maji listy ok. No a pak ta nizka vlhkost, anebo to muze byt prelitim, ja fakt nevim.
Protože jsi je dal do super předhnojeného subrstrátu.Musíš koupit nějaký light substrát.
Tento je příliš silný(moc přehnojený).Pužívá se výhradně pro dospělé rostliny.klíčit v něm semínka je nerozum.prostě jsou spáleny hnojive.Jo a svítit na ne tedka sodíkem je blbost.
Tak malé rostliny tím spálíš.doporučuji přečíst tento článek:http://www.greenhome.cz/clanky/proc...a-startu-zalezi

Ty jsi porušil víc jak polovinu(chybama se člověk učí)
Pro posílení posílam K+
coolioo
Co je na tom nejhorsi, ze dnes nedosla ocekavana zvlhcovacka. Takze az v pondeli. Do te doby je to hodne bida s tou vlhkosti, je to stale do 30 %.
Myslis, ze by prospelo vypnout sodik a dat nad ne do pondeli to UFO? U nej vlhost stoupne vic, treba se to spravi.
Tak ten royal mix dej tedka prič.Prostě jsou přehnojený.Místo zvlhčovačky dej na ty kelímky třeba igelitovej pytlík,Nebo uřezaný petky.
Doufam ze to kytičky rozdýchají.A ohledne toho ufa tak ho tam nech.Až rostliny budou mít tak 6-9cm tak bych tam teprve dal ten sodík.Na malé rostlinky je to moc velká palba.Jinak to ufo je na růst OK tak proč zbytečně pálit peníze když to ty rostliny(zatím nepotřebují).
A nebo utrat nejaké money za MH výbojku.
Ale na tak malé rostlinky je UFO best.Měj se pěkně a at to roste.
coolioo
Vcera jsem je vytahl ven, z kvetinacu jsem vykopal hlinu, abych neposkosdil koreny, tak velmi opatrne lzici a vykopany royalty mix jsem promichal s kokosem (ten by mel byt uplne planej a s troskou perlitu. V pomeru +- 4 dily R mix, 2 dily kokos, 1 dil perlit. Dal jsem je naz5 pod kelimky. Zespod maji otvor, takze muzou dychat.
Kelimky mi umoznily zavlazovat i za plneho svetla, takze se tim paradne zvysila vlkost. Vypada to, ze se jim to libi. Do zitrka nez bude zvlhcovacka musim tedy kazdou chvili vlazit, coz neni dvakrat pohodlne, ale pro kyti cokoliv...:-) Zitra zastrih u kyticek, ktere uz maji 3. patro normalni metodou. Vsechny, az na dve maji kolem 10 cm, od substratu, ktery je az po matecni listky kvetin. No uvidime....
Par fotek jak to asi ted vypada, na tyden nic moc, ale prozily si, tak se nedivim....:-) Zatocene listky se zlepsuji, takze to bylo nejspis krome prehnojeni, dane i vlhkosti...
coolioo
Takze i zvlhcovacka moc nepomohla, vhlhost stale nizka. Prikryl jsem to cele pytlem, ale je matny, nevim, jestli to nebude vadit. Vlhkost neklesne pod 80%. Listy uz se hodne zlepsily, tak snad uz to pujde.
coolioo
Zdravim opet po tydnu. Kdyz kouknu do toho boxu a vidim ten pytel, musim rict, ze to vypada hrozne, ale asi to melo smysl. Dnes jsem vytahl jednu bilou vdovu, abych poridil par snimku. Prijde mi, ze se zlepsily, ale chtel bych vedet, jestli by to bez toho pytle nerostlo treba lip. Kytky jsou uz 2x zastrizene, nektere jsem zkusil FIM zpusobem, nektere normalne>
Zacinaji se vetvit, takze bych je nechal jeste tak dva tydny a prepnul. Ted maji okolo 13 - 17 cm.
coolioo
Myslim, ze kdyz uz kytky vypadaji takhle, tak jsou asi dost zakorenene. Nemel bych uz kvuli svetla odstranit tu folii? Tim se ovsem snizi vlhkost asi tak na 45 - 55%.
Poradi nekdo?
tornado12
Jak sou kytky takto vysoké tak už to moc neřeš tu vlhkost.
kolem 50% je to dobré.
vlhkost se bude víc vypařovat skrz listý do ovzduší a tím pádem:
V boxu se bude kumulovat víc vlhkosti. ( v boxu 80x80 o 8 kytkách mjam s větráním stabilně 60-70%)
A hlavně živiny a voda budou rychleji vytahovány od kořenu do vrchu rostliny.
coolioo
Kdyz sundam folii, klesne vlhkost pod 50%. Rychle se ztraci, zapomel jsem dopsat, ze jsem zvetsil box na rozmery: Vyska 120 cm, Podlaha 110x120 cm. Jinac bych tu 250-ku neuchladil. Takze mista ted maji dost. Jak vysko asi lampu nad vrcholky? Ted ji mam tak 40 cm.
coolioo
18. DEN 12/12
Takze folie je fuc, od rana, kdy jsem ji sundal, kontroluji vhlkost a ta se drzi kolem 70%.
Zajimave je, ze za dva tydny jsou pouze jednou zalite a stale jsou mokre. Ale vypadaji zdrave.
Listky Papaye vypadaji jako listy brambor:-) Podle meho hur snaseli tu prehnojenou pudu a zustaly zdeformovane.
Naopak bila vdova je citlivejsi na preliti jako Papaya.
coolioo
23. DEN 18/6
Kytky jsou stale pod folii, dal jsem ji tam jeste ten samy den zpet, vlhkost hodne padala a stale kropit nemam sanci. Vypada to, ze se jim dari a ze jim to nejak nevadi. Vubec se netahnou do vysky, spis jen do sirky. Zatim pekne zaplnuji prostor i bez ohybani.
Ze ctvrtku na patek bych chtel prepinat, ale potrebuji vedet, jestli to neni treba brzy, nebo jestli to bude na tu 250W akorat....
Pro meritko, jsem dal i metr, vsechny maji od 15 do 22 cm, jdou spis do te sirky.
Dale foto, jak mam vyresene to svetlo, no ta misa urco pomaha, kdyz ji sundam, je tam okamzite o 5 stupnu vic a to uz by bylo tak na hranici.

Dik za radu a kazdy nazor....
coolioo
Kytky jsem uz 4 x hnojil Pythaminem postrikem v pomeru 1ml/250ml.
Vcera poprve prihnijeno, biobizz grow 1.5ml/L, bloom 1ml/L, Topmax 1ml/L, Alg-amic 0,5ml/L.
Zatim se jevi dobre, ale treba je to jen muj nazor, co na to ostatni, dalo by se to nejak zlepsit?
Ty ctyri Noname semena v kokosu a tech prvnich dvou hnedych kvetinacich rostou o poznani hur, ale jsou tam navic, takze to nehrotim, ani to, ze jsou po dvou v kvetinaci.
iafour
Zdraviim, nejspíš si se v předposledním příspěvku přepsal a pojmenoval ho''23.den 12/12-nevadí-kdo ví, ten pochopí..:-) Každopádně gratuluju v boji se semínkama..Já osobně beru vždycky jen řízky, takže tohle neznám, ale kdyby mi to někdy nevyšlo, nechám se inspirovat..:-)

Měl bych na tebe otázku?!: Jedu ve skříni 60x60x180 (4x6.5 l květináče,250w,odtah tt 100) a mám tam 4 kytky, což se mi zdá tak akorád, takže mě docela překvapilo, že ty máš v 80x80 13 kousků?! A co víc, že jsi je zastříhnul tak brzo, takže z toho budeš mít rozvětvený keře, který si navzájem v takovým prostoru zákonitě budou brát místo a světlo a že takový osazenstvo krmíš jen 250W? Je to jen můj názor( dalo by se v klidu napsat''začátečnickej), ale jak ti dopadl předchozí grow?

Jinak k tomu přepnutí: Záleží jen na tvých možnostech a hlavně na možnostech boxu: Já osobně bych to ještě týden nechal na 18/6, aby měli alespoň těch 25 cm..:-) Grow up!
coolioo
Diky za upozorneni, uz je to opraveno:-) Velikost nemam 80x80cm, ale 110x120cm. Kvetinace jsou kulate, prumer 25cm 6L. Je jich tam 9 a maji dost mista, jeste je roztahnu, kdyz bude treba. Ty 4 no name, jsou tak bokem, ale proc je tam nenechat, kdyz rostou...
No snad bude tech 250W stacit, kdyz tak to jeste doplnim UFEM.
Minuly grow, to byla katastrofa a takovou dobu:-) Bylo toho asi 30g, no slabota, ale zkusil jsem a vim...
Ja to necham teda do soboty, box ma na vysku 120cm, takze mista je dost. Navic, teplota tesne pod tou misou je stale kolem 27 stupnu a tak muzou kytky byt i 10 cm od lampy.
iafour
Aa jo, já jsem tam někde četl 80x80, tak jsem asi špatně pochopil..No tak to je bez debat..:-) JJ,jak píšeš..Proč je tam nenechat, když rostou..Podle toho co jsi psal, jsem pochopil, že tam máš teplotu tak tak akorád vyladěnou, ale zkus popřemýšlet nad 400W..Nestojí to zas tolik a dá to kytkám úplně jinou gardu, kterou jen uvítají a myslim, že ty sám pak budeš mile překvapenej..:-) Od příštího growu budu mít foťák, takže taky přispěju s trochou do mlýna..

Ať se daří a budu sledovat!! Grow up..!
coolioo
Diky diky... Box byl mensi, ale kvuli teploty, jsem jej musel zvetsit. Ted uz ta 250w je tak tak. Nevim jak bych silnejsi wataz uchladil, konstrukce je z drevotrisky, mezi 3 stenama, teplota ani nahodou neklesne pod 22 stupnu, to ani v noci. Takze jsi to pochopil spravne, je to tak tak vyladene.
No hold budu si muset vystacit s tim, co mam, uz tak od toho cekam daleko vice jak v prvnim pokusu s Ledkama.
Preps
mas to heske a podobne ako ja :) budem sledovat .. :)
coolioo
1. DEN 12/12
Zdravim growerstvo... Dnes jsem prepinal, chtel jsem jeste chvili pockat, ale Vdovam moc neverim. Oproti papaye, ktera tvori nizke keriky, leti nahoru. Bile vdovy maji kolem 26 cm, Papaya kolem 22 cm. Ty no name budou podle listu spis sativy, jsem zvedav.
Jinac vlhkost 70-80%, teplota den 27C noc 22C
coolioo
Neprijde vam, ze jsou ty kytky nejak moc svetle? Nebo je to u techto odrud normalni? Nechci zbytecne moc hnojit, kdyz netreba.
Preps
nazdar,, nevim proc, mozna odrona , alebo neblednu ti odvtedy cos dal pod to svietlo misu ? ja tam dal normalne sklo a mne to nedela nfm.. jede ty mas asi tak raz hrubsi.. kdyz hnojis jak pred tym tak hnojkou to asi nebude si myslim..
skor ta misa asi.. alebo vzorka.. :) at to roste ;) casem aktualizuju foto..
coolioo
NO i ja jsem zvedavy jak Ti to jede.
Pomalu budu muset zvedat. K te barve, treba mi to jen tak prijde, kdyz porovnavam s ostatnima. Uvidime jak se to casem vyvine.
coolioo
5. DEN KVET
Kyti jsem roztahl jak jen se dalo, jedna vetev to nedala, jinac asi zdarne. Prostor je vyplneny, jen dnes se ukazalo na par listech hnede zbarveni. Nevim jestli spaleni nebo co. Vcera jsem to rosil za svetla, pythamin + algamic od Biobizz, nevim, jestli to neni od lampy. Horsi je to s vlhkosti, stale kolem 60%. Nevim jak snizit, to jedou oba vetraky na max, odtah taky.
coolioo
Takze tu mame 10. den kvetu, s nim i mensi update a konecne nejake naznaky palicek, coz kazdeho growera tak trosku nakopne, ikdyz kyti maji pred sebou jeste dlouhou, dlouhou cestu k vyslednemu vonavemu produktu zabaleneho v papirku. Ale konec sneni:-)

Takze v prvnim prispevku bych chtel ukazat na rozdil mezi pestovanim v kokosu a pest v hline. Konkretne predhnojeny plagron royalty mix.


TIMHLE NECHCI HATIT KOKOS!

Urcite to ale neni dobra volba pro naproste zacatecniky (jako jsem ja).
Taky nesjpis Biobizz hnojiva nejsou nejlepsi volbou pro hnojeni v kokosu!
Na fotografiich jsou rostlinky ze stejnych no name semen. Vsechny maji za sebou stejnou cestu. Cca 23 dnu na rustu (pocitano od puknuti semen a 10 dni kvetu. Vsechny jsou v naprosto stejnych podminkach.
Teplota 22C - 30C, Vlhkost 30% - 60%. Kytky v kokosu jsou hnojeny od zacatku a je sice pravda, ze maji mensi prostor pro korenovy bal, protoze jsou v kvetinacich po 2, ale rozdil pozna i slepy.
Takze nalevo vzdy hlina, napravo kokos.
coolioo
A ted par fotek celku. Vse jsem uvedl uz v predchozim prispevku, snad jen, ze lampa je asi 12 cm nad vrcholky.
V bozu jsem vyuzil kazde volne misto, jen skoda, ze jsem jeste potreti nezastrihl, tim bych vse zarovnal, ale co uz, snad v dalsim pokusu.
Na listech nekterych kytek jde poszant, ze je neco spatne, nevim co....
Jsou jako pokrcene, nevim jestli to pripsat vysoke vlhkosti, ktera sem tam ulitne nebo cemu.

Potrebuji vedet jestli zacit trosku skubat spodni stare listy, na ktere stejne nesviti, nebo cekat az opadnou???

Dnes bych chtel naposled pohnojit postrikem (pythamin + algamic), pak uz budu vse solit jen do kvetinacu. Jinac hnojim stale tim samym od Biobizz a presne podle biobizz planu. Zkusenejsi snad poznaji, jestli to staci nebo ne. DIK ZA KAZDOU RADU!
No namy jsou stale ostre sledovany, jakmile se objevi muzske genitalie, jdou z kola ven, ale snad k tomu nedojde:-)

Jinac vcera v noci mi sletel mezi kytky vetrak a vypadalo to, jako by vrtulnik spadl mezi lidi. Stesti v nestesti, ze to o5 schytala papaya, ktere jsem uz stejne svou sikovnosti zlomil krasnou vetev. Ted je z ni solidni kostatko, ale v te dzungli je krasne zamaskovana, clovek to ani nepozna.
Dirty
Zdar kolego...na začátku to nevypadalo nejlíp,ale rozchodil si to docela dobře...k otázce světlosti kytek:jestli se ti zdá že sou moc světlý(z fotek to nejde dobře posoudit) tak jim dopřej trošku dusíku třeba od BN(Bio Nova) a uvidíš...dusík je základnim zdrojem příjmu živin a nedostatek by mohl ovlivnit dálší fázi květu(řidší a menší šišky),ale pozor ať to nepřeženeš!!!z vlastní zkušenosti vim že se dusík špatně vyplachuje a výsledek pak nechutná moc dobře...dej kytkám trošku a počkej jak budou vypadat(musej bejt přírodně zelený a ne tmavě zelený) jinač to vypadá dobře takže přeju ať to dotáhneš do dobrýho konce zdar D.
coolioo
Jsem rad, ze to teda aspon nekdo sleduje. Nevim, treba to prijde jenom me, ze jsou svetle. Nejsvetlejsi vypadaji ty hned pod lampou, ostatni uz chytaji prirozenou zelen.
Ve ctvrtek jdu do growshopu dokoupit nejake vitaminky, tak se poohlidnu i po tom dusiku. Nekde jsem tu cetl, ze by s timto mohlo pomoci i zvyseni davky grow hnojiva.
Myslis, ze by to pomohlo?
Ted hnojim presne podle Biobizz planu, kde uvadeji 1ml/L, jen jsem si neuvedomil, ze jsem substrat hned na zacatku, kdyz nastaly problemy, proredil trochou kokosu. V tom pripade si myslim, ze bych mohl trosku prisolit. Co myslis?
Jinac jsem rad, ze to po tom spatnem zacatku vypada takhle. Za to vdecim predevsim growerum, kterych rady jsou na pravem miste. Snad to bude zdarne pokracovat.
Dirty
Zdar...jojo může to bejt tim že si to namíchal s kokosem pač ten je uplně hluchej a holky mužou postrádat živiny,ale taky to muže bejt něčim jinym a holky bys zbytečně zasoloval...chce to se zamyslet a trošku to tady prohledat a hlavně to odzkoušet(ale nepřehánět)...mě napadá ten dusík nebo špatný Ph(po tom kytky taky světlaj) nebo jestli nemáš kořeny furt ve vlhku(taky to muže bejt příčina)...pak taky píšeš že světlaj pod lampou(zkus jí dát vejš)...nebo zkus kouknou na tenhle thread a porovnej to s fotkama a uvidíš(Překlad MyNameStichova threadu o chorobách, škůdcích a problémech s pH) zatim zdar D.
coolioo
Vcera jsem jim teda udelal zalivku, ale Bio grow jsem zvysil z 1ml na 2.5ml/L Radeji teda pomalicku, uvidime co se bude dit.
Lampu jsem dal vys, musel jsem, i kdybych nechtel. Nektere vetvicky byly uz temer na dotek :-)
Jinac s ejim dari docela dobre. Az na par listu, je tam tak 10 listu na kterych jsem si vsiml neceho , ale na kazdem neco jineho.
edno je 100% dane listovou plisni, to jsem hned sestrihal, jine maji zase flicky a spalene kraje jako z prehnojeni, ale to bude asi jen malickost, nejak si s tim nelamu hlavu. Zelene tam je azaz.
Z kokosu jsem vcera vyhodil dva samce. (NASTESTI DVA Z TECH MALYCH KYTEK). Ta no name v hline se ukazala jako samice, coz mi udelalo velkou radost, protoze od zacatku se mi u ni libilo vetveni, je to jedna z tech hezcich kytek.
White widow jsou teda vsechny samice, jen Papaya je nejak zpomalena, ta zatim ani naznak :-(
Jinac jak jsi psal, ze je to mozna PH. Taky jsem si to myslel, ale upravuji vodu na 6- 6.5 a to same mi ukazuje i pri mereni vody, ktera protece kvetinaci.
coolioo
Tak a mame tu 15.den kvetu.
S nim dalsi fotos a dalsi prekvapeni.
Protoze v boxu nemam moznost je vyfotit pohromade z vrchu, vytahl jsem je ven, abych poridil par spolecnych snimku. Zda se mi, ze zloutnuti se zacina pomalicku spravovat, nejspis to bylo nedostatkem dusiku, po prihnijeni chytaji opet hezkou zelen, coz je mozna videt i z fotek na dennim svetle.
Palicky jsou uz temer vsude, nebo aspon maly naznaky, ale jedna Papaya stale ne a ne:-)
Za to jsem ji dneska poprave koukl na lsity, ponevadz je az v zadu v boxu a co me neceka. Normalne rodi listy a v listu jako by rostl dalsi list. Ma tak skoro vsechny.
Nikdy jsem to nevidel, proto jsem se patral v threadu o problemech listu a tam taky nic.., :-(
Doufam, ze o5 nekdo napise, co je to za nepodar!!!
Jestli jsem o5 neco podelal ja nebo to je genetikou. Ikdyz me se to libi, listy jsou takove plne, vypadaji jako hvezdice, ale urco by to tak nemelo byt.

Jinac hnojim stejne jako minule, teplota taky 21 -29C a vlhkost stale na nic den kolem 40% noc 70%
Na poskozenych listech se vytvari plisen, takze s nema nekompromisne pryc.
coolioo
dalsi...
coolioo
22. den 12/12
Zdravium growerstvo opet po tydnu. Vcera jsem byl tak busy, ze jsem nedal zalivku a dnes jsem kyti videl v dost zoufalem stavu. Myslim, ze uz jim tikalo... :-)
A za to dostaly vynikajici koktejl plny witaminku a latek potrebnych k jejich dalsimu vyvinu. Narychlo jsem letel jeste do Growshopu koupit BIOHEAVEN od Biobizz a PK 13/14 (ten bohuzel dojde az za tyden.
Takze hnojeni, vse na 1 Litr upravene vody na PH +-6;
Biogrow 2,5 ml
Biobloom 3 ml
topmax 1,5 ml
algamic 1 ml
Bioheaven 1,5 ml
pythamin 1,5 ml ( vse zalivkou)

Pristim tydnem bych chtel prestat hnojit Biogrow, popr snizit na 1ml/L
Zda se, ze barva se zlepsila a ted uz svetlejsi a tmavsi je dana jen modelem.

Teplota se drzi v noci na 21 C, den 29 C
Vlhkost noc kolem 50-65%, den 30-45 %
Hodne mi pomaha pri snizeni vlhkosti v noci, namirit ventilator tak do poloviny rostlin, ten pres den davam zase nazpet do vysky vrcholu kvuli teplote.

Jinac kvetinace jsem konecne doplnil az po vrch a to jen kokosem a to jen asi 2cm vrsvou.
Takze myslim, ze kytickam se odemne dostava snad co nejlepsi pece, vic udelat nemuzu.

Takzee na fotkach, svetlejsi kousky Papaya, tmavsi kousky White Widow a ta kytka s nejtensimi listy je ta Noname.
Zacina to pekne vonet, Papaya takova hodne svezi, White Widow spis takova hodne tezka vune a ta No name, nehlede na to jak pekne vypada, me zatim zklamala, vune takova nic moc. Ale uvidi se, jeste hodne dlouhou cestu maji.....
coolioo
dalsi
coolioo
26. den kvetu a poprve foto za tmy

Na fotkach jsou 2 tretiny osazenstva, cele to bohuzel nemam jak vyfotit _skoda. Uz je konecne na co koukat.
coolioo
Chtel bych se zeptat. Hnojim biobizz- grow, bloom, topmax, algamic, bioheaven a chtel bych pridat pk 13/14. Je potreba neco snizit nebo solit plnou palbou vsechno? Dik
iafour
Zdraviim, podle mě už je to zbytečný..Jako, nezkazil by jsi tim nic, ale jestli jedeš všechno biobizz, což je bio, tak to nekaž pk 13-14..

Grow up
coolioo
NO a zapomel jsem Pythamin od Plagronu, ten davam do zalivky v mensim pomeru, takze uz jsem to asi pokazil:-) Mam ho jeste na 2x, tak uz ho doberu. A pk 13/14 je uz zaplaceny, tak ho asi pouziju. Jinac mi prijde, ze to roste i bez zbytecnych senzaci atd....
coolioo
Vsiml jsem si, ze jedna udajna Bila Vdova ma uplne jine palice jako ostatni a kdyz jsem pricichl, tak uplna zvykackova vune, uplne neco jineho nez ostatni. Mozna se tam pripletlo odesilateli seminko??? Asi by se to stat nemelo, nicmene za jeste jeden mnodel ve skrini bych byl vdecny:-) Uvidime, nebo i vzhledove cela kytka je jina...
coolioo
Tak pridavam dalsi fotky ze vcerejska, cili 37. dne kvetu. Uz konecne nejdou nahoru a zacinaji bobtnat.
Hnojim stale jen zalivkou, od pocatku kvetu nestrikam vubec, tak vubec neproplachuji vodou.
Na 7 litru vody davam; 22 ml bloom
10 ml grow
28 ml Bioheaven
28 ml topmax
10 ml algamic
10 ml PK 13/14
Pythamin dosel, tak uz bez nej. Listy jsou stale svezi, odspoda zloutnou, trochu jsem protrhal a s pilsni zatim zadny problem a havet se mi taky vyhyba. :-)
coolioo
dalsi fotky z dneska, tesne pred svetlem.
Prvni opet Papaya. Je zatim nejvic zasnezena, radost pohledet. Ostatni pak celek a par fotek palicek biel vodvy
coolioo
47. den kvetu
Fotky jsou ze vcerejska, ze 46. dne kvetu. Pri zalivce jsem je vsechny vytahl ven, abych poridil par spolecnych fotek. Zalivka stale stejna. Od 50. dne chci zacit prolivat jen vodou, ale nevim, jestli uz jsou tak zrale.
Nechci zbytecne nic unahlit, Papay a no name vypadaji dost nezrale. Vdova je oukej, myslim, ze ta ma tak do 60. dne.
Na prvnich peti fotkach Papaya, pak na dalsich vdova a celek....
coolioo
A dalshi, tentokrat vdovicka
coolioo
A jeste par....
Green ROX
tak co jak to vypadá? hod sem nejaky up
jinak zatim je to moc pekne
coolioo
No tak jsem teda poridil par snimku narychlo.
Je to 56.den, od vcerejska uz jsou jen na upravene vode. Za tyden bych chtel sklizet, no uvidime.
undergroundman
krása!!!:)
coolioo
Diky, za K+ taky. Prihazuji jeste par fotek za tmy. Davam jim jeste presne tyden a pujdou. To bude leto:-) White widow maji paldy tvrde jako skala, no uvidime.
coolioo
a jeste par
undergroundman
to jo,takové léto bych chtěl taky :D užij si to!!!
coolioo
Finish se bliziiiiiii1 -------------67.den-----------------

protahl jsem to jeste o tyden. 56 . den dostali posledni hnojky, od te doby jen na vode. Zitra jim svitim uz jen 8 hodin a pak dva dny tmy. Uz mi prijde, ze jsou ready. Ale nepoznam to tak uplne, koupil jsem si i mikroskop, ale neumim to s tim a nemam ted cas to resit:-) Mozna je rozbity, nic tam nevidim. Snad to poznate podle fotek.
Jedna Papaya se mi totalne zklatila k zemi. 5 ze 7 vetvi je zlomenych, ale nechal jsem ji tam. Dalsi Papayu jsem uz zhulil s kamosi, no jsem nedockavec.
Myslite, ze budou za 3 dny zrale? V mem pripade by to znamenalo vzit si na takovou udalost volno v praci, nerad bych to delal narychlo.
coolioo
a par dalsich
coolioo
K tomu vsemu jsem zapomel dodat, hlavne pro lidi, co to tu nesleduji, ze mi zustalo 8 kytek. 4 z 5 No namu byli samci, coz je skore upe na picinku, ale co uz no a ta zhulena kytka:-)
Dirty
Zdar coolioo...no bejku dopadlo to moc hustě!!!po těch menších problémech si z toho udělal luxusní bambule!!!tak ať chutnaj...k+ zaslouženě:) zdar D.
coolioo
Diky moc. No nakonec bude sladka odmena:-) Po tech uskalich koukam sam, co z toho vylezlo. Docela nechapu, ze ta jedna kytka No name bude mit asi nejvetsi vynos, jsem na ni zvedav.
No a co je hlavni, ze jsem zase o neco chytrejsi do dalsiho growu. Tentokrat, ale asi zase zkusim UFO led.
coolioo
Jsem tu znova s poslednima fotkama. Mame 70. den kvetu a kytky sly konecne pod nuz. Uz jsem se nemohl dockat.
Nemam ani paru kolik toho muze byt, takze timhle zahajuji tipovani!!!!!!!!!!!!!!
coolioo
Nektre kytky nedaly vahu palic a letely k zemi jen chvilku po tom, co stacili zapozovat. Pro meritko jedna fotka s metrem, je to ma nejmensi, 52 cm vysoka bila vdova.
Fotka c. 2 NO NAME
Fotka c. 3 Papaya 2x
Fotka c. 4 Bila vdova a fakt, ze bila... 4x
coolioo
Pridam jeste par fotek NO Namu, kdyby to nahodou nekdo rozpoznal, at hned napsise.
A dal uz mi to jen tak vysi.... Vlhkost kolem 50%, teplota 20.5C a mam pusteny jeden otocny ventilator, odtah uz je vyply....
coolioo
A jetse jedna nepovedena fotka celku
Fellon
600g?:D
myemi
no tak 600 asi ne:Dto ses trošku zbláznil kámo:D ale řekl bych že tak + -200 by tam bejt mohlo:-)
Chirurg
210g Jinak to sou strašný krasavice, taky jedu window a dělá mě jen radost akorát ji mám mít 55dni na květu no uvidíme! Máš to za K super!
lukasbertone
166g
coolioo
232 gramu!!!!!!!!

Tak jsem tady po delsi odmlce. Tipu tady moc neni, asi proto, ze podle by to chtelo dodat foto susiny. To muzu dodat dnes odpoledne.
Kytky mi udelaly radost, po tech problemech na zacatku jsem to dotahl na, pro me nadhernych 232 G paradniho materialku!!!!!!
Takze nejpresnejsi tip ma u me K+ a taky ja dekuji za pochvalu a za Kacka....
Jedna Papaya me trosku zklamala, palice ma ridke, jako by zhermila, ale stale se jedna o kvalitni vzorek. Dalsi dve mi vse vynahradili!

Ta no name kytka mela fakt nejvetsi vynos- 41 G! Vuni spis jako orient, jakoby mela nadech nejakeho koreni, ucinky spis energy.

Bila vdova, ta se teda povedla. Palice neskutecne tvrde, chut i vune velmi silna!!!! U tohodle modelu jeden prask a good bye!!! :-) Absolutne se nehodi behem dne, naopak vecer je to pecka, proste na tohle uz musim mit svuj klid a nemit pred sebou zadne vyrizovani....
Z peti kytek se nasla jedna s nezamenitelnou vuni i chuti! Od zacatku vonela jinac, jdou z ni citit tutti frutti zvykacky nebo tak neco. Taky ji mam zvlast od ostatnich, ta bude neco spesl:-)
mareckin
188g
coolioo
To mareckin: Delas si prdel??? :-) :-)
Preps
coolio krasa krasa krasa .. ja chci taky :( mne zezloutli horni listy na zlto a zoschli.. davam jim prvni pomoc.. sem plny ocekavani jak to skonci


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma