Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Me Top*400Wats*16 Girl - Klikni zde pro originální téma
L!NDA
Zdravice zelená komunitko. Po mooooc dlouhé době se naskytla možnost rychle něco splodit sklidit. Tak sem se toho nebál a naplno se do toho obul. Doufám že se vám mé počínáni bude líbit a rádi si můj dred projdete. Za jaké koliv reakce, připomínky,dotazy, postřehy předem dík.Budu reagovat co čas dovolí. Přijemné shlédnutí vaše L!NDA :dance:


SETUP...............................................................................................
-Boxovina 2m čtverce
-Odtah Ufon 275m krychle za hodku
-Smradík pacháček by Gshop,cca2,5kg nové uhlí
-Vítr 2*klipsny by
-Žár 400W GibExtreme růstokvět
-Vláha Spska 808 prvních 10dnů


METODIKA.......................................................................................
-Sog neboli moře zeleně
-Only Soil Biobizz light mix v 6 litrech 20*20
-Strava ustup od Plagron,now komplet od Hesi+pytamin¨(už ted si nemůžu vynachválit,holkam moc chutná,každý večer hladové)
-Celková snaha o nejviši kvalitu kvantitu

POZNATKY ZVRATKY.........................................................................
-Snaha docílit daných faktorů,jakožto těch základních a přitom nejduležitějších a stím spojená a toužená odměna ! G na Wat !
-Snaha vyvyrovat se věškerým breberkám,problémům šokům atd
-Tvarování pomocí kolínek(je sranda pak sledovat jak se holky kroutí,s kolinkama se dá pěkně vyhrát) Podle mého větší efekt od klasického zastřihování FIM bez jakého koliv růstového spomalení způsobené zastřižením.
-Maximální rozptyl světla A-wings

KOČKY..............................................................................................

8krát EUFORIA
8krát BUDHA

Kozzy chvála tobě a dík:bravo:pěkně prokořeněné zabalené připravené


Foto****den po koupi aklimatizace prostředí světlo umyslně výš než se rozkoukaj at je nebolí očka

2den 18/6 chytly se rychle,4kousky budhů lehký šok
den max 26°C kolem 90% pořád
noc min 19°C vlchkost jak prase, podle měřáku HH (víc jak 99%)
L!NDA
zhruba 10 den 18/6,holky valí o život:girldevilVšichni mrzáci už nejsou skoro ani znatelní. Hnojeno od druhého dne podle návodu od Hesi,všeho prostě plná palba každá zálivka.Postřik pytaminem skoro každý den. Jedenkrát stříknuto prevetivně BioOil proti všem mrškám.:flamer:

hodnoty pořád víc než pěkné teplota pořád okolo 25°C noc 20°C
vlchkost okolo 80% v noci max okolo 100% ale už začnu snižovat už si to zadychaj parádně sami
L!NDA
Po 16 dnech za které holky vyrostly jako se mi ještě nepodařilo sem přepnul na qvět. Dle mého se ještě natáhnou až až,už ted vyhazuji a na povrch se derou stále další a další vršky:flower:

Foto*****2den 12/12 na teplotě se nic nemění vlchkost se snažím držet okolo 60% což se mi taky zatím daří v noci je okolo 80% což začnu taky pomalu regulovat častějšími cykly vyměny vzduchu. Jinak hnojeno ob den vždy spolu se zálivkou+pytamin postřik.:popcorn:
L!NDA
máme hlad a jsme strašně nadržené.pojdte se nanás podívat pane náš:david:

pořád den druhý 12/12 holky žvíkly dobrých 50 kolínek,které už ani nejdou vidět ale krásně jim to pomohlo ke košatosti to snad vidět jde:leaf:
máš teda moc pěknou buš, mám to podobný, tak karma letí. jak moc si je prostříhal?
L!NDA
Zatím sem nijak moc nestříhal.Sem tam štípnu náky špatný lístek,sem tam fiknu list třeba s poloviny když vidím že vyloženě dělá deštník nákemu nadějnému vršku co se snaží vyjet za ostatníma.List k listu každý druhý den a pak nemusím dělat náke brutální prostřihy,kterým ani nák moc nefandím. Brou :girldevil
BigBrothers
Zdar, máš to fajně rozjetý. Prostor pěkně vyplněnej, kolínka jsou super věc(košatí se bez stresu). Měříš phčko? Budu sledovat.
K for you
bobicek2002
davam prvni K plus , moc se mi tenhle grow libi :) budu sledovat
WAMParjan
jedna otázečka ty si nějakej transvestita/transexuál ??
já jen tak že si furt neumíš rozmyslet jestli si holka nebo kluk :D :D
L!NDA
Hojec hnojec, 4-5den 12periody. Zatím nic moc zajimavého,vrchy se dotahují co to dá chtíc co nejvíc světla.Jinak poprvé co se mi podařilo tak akorát vyplnit prostor,uvidíme co to sýpne.

Ph ani ec neřeším.Hnojky jedu dle návodu tak s ec by neměl být problém a pro Ph nedělám nic víc než odstáta voda.Hesi uvádí na všech hnojkách že obsahují náke regulátory ph. tudiž ph asi vyhovuje. Zatím sem nikdy s Ph ani ec problém neměl,až bude zajedu koupím měřáky a je po problému.

Kytky jsou vysoké cca kol 30cm,výšku všech tak i tak centruji at jsou všechny jak když střelí:rocket: a musím podotknout že za A-wing peněz rozhodně nelituji.Po stranách ještě větší bomby než středy,ale ve výsledku všude bomby.Na Heatshield už mám jiný názor(cpou ho do balení s A-wing)tak ho mám taky.Ani sem ho tam nezkoušel dát a asi ani nezkusím,nevím nepřipadá mi to k čemu.
L!NDA
Zalívám tudiž hnojím co druhý den.přes 5 litrů už si dají i víc. Teplota vlchkost všechno v cajku:bath:
.......25ml Hesi Bloom
10ml Power Zyme
1 jediná kapička Super Vit
Fosfor Plus až vyjedou šišky
6ml/litr Pytamin (postřik co den ob den)
----------------------------------------------------
to vše vždy na 4,5L


Ještě bych se chtěl zeptat jetli taky nekdo nejedete značku Hesi,co na ní říkáte.Konkrétně na SuperVit s koncentrací jedna kapka na 4,5litrů,zajímavá koncetrace :death: ...kolikrát mám chut dát kapek aji 5,co by přece mohla způsobit jedna malá kapička.Zatím ale pořád po kapičce.Proto se taky ptám kapete i víc:shots:...co to dělá atd atd..:micro:




Ultimátní bojovníku:banana: už to tak vypadá že jsem hermouš chjo:babovka:
bobicek2002
citace:
Původní příspěvek od WAMParjan
jedna otázečka ty si nějakej transvestita/transexuál ??
já jen tak že si furt neumíš rozmyslet jestli si holka nebo kluk :D :D


tahle otazka neda spat i me lindo :)
citace:
Původní příspěvek od L!NDA


Ultimátní bojovníku:banana: už to tak vypadá že jsem hermouš chjo:babovka:


Tak žeby přiznání :D ne?? !! :D
máš to super hlavně prezentaci pošlu K+ s HESI používam tohle http://www.green-house-tu.cz/produk...podkategory=139 maximální spokojenost . - superfit je podle mě příliš drahej nebo .že by byl fakt super....?:pimp:
...doma máš awinga a pověsil/a jsi si raději vlaštovku s méně kvalitnějším plechem jo? :D Ty jeden/na ... ihned prohodit

to míchání hnojek mi přijde taky nějaký beze smyslu.

Jinak grow se mi líbí,chválím výběr genetiky.S tím budhou dokupy...no nevím,nevím asi ho budeš muset podložit a ne málo :D
Euforie ted sám mastím,tak jsem zvědav jak se ti povede.

PS: objasnit pohlaví prosím :whisperer ... :rasta:
L!NDA
Ahojte všeci.

To Hrozbert: né SuperFit ale Super Vit ale to je fuk,jestli je nák supr nemužu soudit.Hnojím stím poprvé.Právě proto sem se tu ptal bez jaké koliv odezvy,jaké stím máte zkušenosti jak to je stou jednou kapkou nebo jestli se dá víc.Jinak vůbec bych neřek že je to nák drahé 10ml za cca 200kč přičemž to má vystačit na 650litrů,což je podle mě dosti za celkem málo....ale co tadle ta malá lahvička s koncentrací jedna kapka na 4,5litrů má dělat za kouzla nevím,rozhodně kytkám chtuná bych řek.

To SIMOR: Podle čeho soudíš nebo kde jsi na to přišel že mi tam vysí náky kus obyč plechu jako stínidlo. Samo sebou že od startu Orig Adjust A-wing medium. Kladívkový plech už je pro mě minulostí když vidím co dělá tadle ta Supr vlaštovka.Nesrovnatelný rozdíl !!!! A stěma hnojivama ti taky moc nerozumím.nic nefintím nekoumám jestli jde o hnojení a výživu. Koplet od Hesi (TNT,Bloom,Zyme,Supervit,Fosfor plus)na jediný Roots sem se vysral stresu sem se snažil předcházet. A postřik Pytamin od Plagron. A to míchaní přesně dle návodu. Viz foto. Nic s toho co dělám mi ani v nejmenším nepřijde nák nesmyslené,pač být něco nesmyslné tak to nedělám. Když tak objasni

Aktual..................Dnes nám pomalu nabíhá 10den 12/12.Vrchy už se začínají ježit co to dá za přítomnosti pronikavého zápachu nebo spíš vůně. Od přepnutí se celkem potáhli spíš Euforie ale i tak sou to pořád fajné křaky. ale ani budhové to vzali sportovně a popojeli jak nahoru tak i možná víc do stran narozdil od Eu. i tak výška v rozmezí 35-45cm vše dorovnáváno podložkama do jedné rovinky. Hnojeno každou zálivku dle tabulky.Postřik sem aplikoval skoro pořád ale už jen tak jendnou zkropím a prdím pak už budou šištidla. Fota dodám co nevidět.

teplota kol 26,noc 19
vlchkost den 40,noc 70-80% pomalu začnu snižovat i v noci zatím jím nechávám at máj večer blaho.

Zatím tě pic klucíííí a moc vás nepotěším nosím trenírky a cosik mi v nich plantá,pysky to nejsou:D :D :D
L!NDA
Proč hned píčoviny.Co máš svilušky nebo co že až takové nervíky. A to sem ti zrovna poslal karmičku že to máš taky pěkné. Nemelu!!! Drtím!!! A vím co mi visí v boxu,ty píčovino ale klidně můžu založit anketu jestli mi tam nevysí třeba Santa klaus. Nic ve zlém,příště otevři oči jak se budeš dívat a pokud je to fakt tak hrozné že na to čumíš se zavřeníma očima tak,přístě neklikej.
to stínidlo je obyč vlaštovka za litr,a-wing vypadá jinak
L!NDA
TO simor : rýpal obecný seš.ještě mi řekni že zelí vypadá uplně jinak že tam mám mrkev místo zelí. Na střední sem chodil do třídy taky s jedním rybářem......a radši nic. prosím už mi to tu nezasírej.Jdi si raději navázat háček.
Scott
Zdravičko :)

Kytky vypadaji opravdu hezky a co teprve jak to začne kvest a mohutnět, už se těšim a budu sledovat ..

PS : Taky jsem mel na středni rybáře a mel hodne vykulene oči a řikal jsem mu jalec :D:D


Hodně štesti :)
FialForever
Lindo ty si jasny:D! takove nechute ( plandajici pysky ) nemuze vymyslet slecna. Nechtel bych te znat:D...jinac ty tvoje holcicky jako by vzesly z pekel! K+ Belzebude.:grrr:

Ps: Simorovi se musim smat, proc se hada jak ocas, kdyz je tohle uplne jasna zalezitost s tim wingem:D. Na tak zkuseneho a uspesneho growera by jsi mel prvni neco zjistit, nez zacne blbe kecat:D

Jo a mrkni svym znaleckym okem na muj nove zverejneny grow!;)
L!NDA
Tady slibovaný update:afro: šišky zatím ve stádiu rašení nových a nových blizen:girl: smrad jak svin:pimp: vitalita znatelná,rání vzpruženost šílená. Jediný problém co mě zatím potkal......snůška směšných svilušek:flick: jeden postřik a šli se klouzat. Tuk,tuk,tuk..... Bude nebude 400 ? Zatím vše nasvědčuje že by se mohlo povést,pusdtě sami
L!NDA
Budhové se spíš jak nahorů táhnou do stran a boční výhonky se dotahují na uroven všech.......výška všek kol 35cm,sem tam listy jak ruka. Indika jak svin:frog:

Euforie se tahá do výšky,přičemž vždy utvoří kol 5 centrálních vrchů. Menší listy oproti budhovy. Smrad stejně pronikavý silný..........Výška všech skoro na 1cm(-+) 45cm.Spíše sativa,i když vyhrát si více a dřív s kolínky tak bych řek že tak 70%indika 30%sativa.:baby:


První 3 : Budha
2 : Euforka
L!NDA
Dnes poslední postřik pytaminem.Dávám dva dny a centimetrové šištičky bodou.:flower: poslední dvě páni budhové :david:

Dík všem za Káá,potěší vždy mám pak o to větší chut něco nafotit,napsat. dálší edit jak už bude konečně na co koukat:girldevil



L!NDA:shooter:
FialForever: se směj čemu chceš(třeba sobě),píšu co vidím,jestli na těch neostrých fotkách není rozpoznat materiál reflektoru tak to se pak omlouvám ...


L!NDA : proč poslední postřik phyt-aminem?
Kolínkama udělat z dominantní sativy poloviční mix.!?
To jak se dělá ?

Já ti tvůj grow pochválil,což nedělám často.Nemusíš hned vyjíždět,to co jsem usoudil za nepatřičné jsem smázl.
Nebyl by jsi první co mu prodali Awinga v "china" provedení,protože originál povrch vypadá jinak,no ale to už jsem psal výše,možná jen špatně vidím :D

Ta Euforie tě přeroste ale nehezky
L!NDA
To simor: že tys koupil china verzi mě mrzí,že máš takovou zkušenost o které slyším prvně.....neříkám že to není možné.Jenže debil nejsem a vím co kupuji,tak mě prosím nepřesvědčuj o hovínkách a pokud nevíš jak s toho vycouvat tak raději nepiš nic. Já tě mám v paži jediný,kdo tady utočil a to ještě sprostě bez jakého koliv podnětu jsi byl ty. Hodil si mi tu příspěvek,já na něho normálně zareagoval a tys to hnedka pojal jako hádku.Nemůžu si pomoc ale rybáři jsou zvláštni lidi.

Pytamin naposledy protože pak už mi to přijde takové divné to šplíchat na palice když vím že to pak budu kuřit.Někde se aji přímo uvádí že kol centimetrových palic nejlepší přestat s postřikama. Nebo to je jinak? pouč mě,určitě máš mnoho zkušeností. Ty kropíš pataminem do kdy,to by mě aji zajímalo....?

A stou euforii,vůbec bych neřek že dominantní sativa,řek bych že literatury uváději něco jako převážně sativa,což vůbec neznamená že musí být dominantní,ba naopak si myslím že potencionál indiky má,ač třeba malý ale má a zrovna třeba kolinkama si myslím že se dá dost ovlivnit,styl růstu.ale to bys měl vědět sám moc dobře. Píšu tu moje myšlenky moje postřehy,člověk se nemusí vždy opírat o to co uváději všude jinde. Je to prostě můj pocit,nic víc. ale jo opravím se 50 na 50 to sem přehnal. řek byh že Euforie je z 70%sativa a 30%indika.

Zatím mi nic nijak nepřerostlo a aji kdyby tak nevím proč by to mělo být nehezké,vždy už jen když něco roste je hezké. Dávej raději pozor at to nepřerostě tobě,když máš takové obavy.
FialForever
Panu SIMOROVI: Jasne jsem zminil cemu se smeju. Jeste teda upresnim:). Kdyz to sam vis, ze kvalita fotky neni idealni a nelze rozpoznat co to je zac, tak se tak tvrdohlave nehadej a netvrd neco co nemas poradne podlozene. Priznej si, ze jsi se nechal unest:)....Zpocatku jsi chtel urcite pomoct, ale nechapu pak ten zkrat a nasledujici reakce. Staci si uvedomit, ze tady jsou i lidi, co nemaj v hlave jen kour:D...L!INDAK vypada a jeho prispevky tomu napovidaji, ze vííí:p: :D
WAMParjan
citace:
Původní příspěvek od SIMOR
FialForever: se směj čemu chceš(třeba sobě),píšu co vidím,jestli na těch neostrých fotkách není rozpoznat materiál reflektoru tak to se pak omlouvám ...


L!NDA : proč poslední postřik phyt-aminem?
Kolínkama udělat z dominantní sativy poloviční mix.!?
To jak se dělá ?

Já ti tvůj grow pochválil,což nedělám často.Nemusíš hned vyjíždět,to co jsem usoudil za nepatřičné jsem smázl.
Nebyl by jsi první co mu prodali Awinga v "china" provedení,protože originál povrch vypadá jinak,no ale to už jsem psal výše,možná jen špatně vidím :D

Ta Euforie tě přeroste ale nehezky


SIMOR s tou euforkou nestraš zase protože to feno co mám já tu nemá nikdo jinej . . .
WAMParjan: no straším :D no

FialForever : s těma fotkama jsem to myslel ironicky.

L!NDA : Já nic takovýho nekoupil(jenom jsem toho už viděl daleko víc ty pískle) a s tím debilem že nejseš tak jsi určitě myslel tím pádem,že já ano???
Takže o to si myslím své.
A vůbec kde jsi přišel na to,že se chci z něčeho vykecávat,za to mi nestojíš

A pánové s tím navážením se do rybářů už mě začínáte srát...
Je mi jasné,že dnešní zmaštěný beďar se od kompa už neodlepí a ví hovno o přírodě.
Hrnek
ahoj zdravim máš to moc pekny a sleduji jinak taky jedu čistě Hesinu a maximalní spokojenost .. a ještě jedna věc jak se tady hadate o AaW tak prodávaj dva druhy jeden ten Origo stoji neco kolem 2500 a je zabalenej v papiroví krabici ,...a ten druhej ving se prodává zabalenej jenom v igelitu a ma povrch STUCCO a ten stojí 999.jinak sou si hodne podobný.. ale snad v každym seriozni growshopu by te nevobložili jenom takoví info ..
te pic a at to jede a K letí ...kdyztak pisni ja to smažu :)
L!NDA
To Simorek: Promin musím to říct ale ano myslím si o tobě že jsi debil,usoudil sem to dle tvého posledního příspěvku.Píšeš samé hovna uplně mimo mísu.Místo toho abys aspon trochu reagoval smysluplně. Tak ti děkuji žes mi to tu tak zasral tvým slizem. Kdybys byl tak hodný tak to promaž a já promažu moje reakce a pak už mi tu nepiš. Vůbec nevíš kdo jsem tak jako to já nevím o tobě. Ale vždy když narazím na takové pako jako jsi ty,tak bych se nejraději viděl osobně. At oba víme na čem sme,když máš takové silácke řeči. Raději fakt uteč do přírody,když si tak chytrý a povídej si se stromama,ty nemůžeš nasrat debilníma kecma. Už prosím nereaguj,promaž si to cos mi tu nagrcal a jakože sme si nic nenapsali. Děkuji L!NDA
běž si kolínkem vyšlechtit 70% indiky a u toho si vyhol kačku ty uchyle.

citace:
Původní příspěvek od L!NDA
Ale vždy když narazím na takové pako jako jsi ty,tak bych se nejraději viděl osobně. At oba víme na čem sme,když máš takové silácke řeči.


Nemyslím si,že by ti z toho bylo dobře

PS: nic mazat nebudu a tím jsem s tebou skončil,pá pá
SaMoLeBKa
Taková diskuze hned z rána, to je hnus velebnosti!!

Jinak lindo ty kytky nemusíš mít v jedně rovině,klidně na strany dej ty větší kytky at je to parádně ozáří!!
zase velmi zajímavý seriálek..............trošku mi to připomíná Smaha, ale narozdíl od něj ty máš aspo'n hezké a zdravé kytky
Perry22
čest maš to fajné libive. Přeju ať je tam toho co nej nej nej a hlavně pořadnou vraždu hned po prvnim prasku.

Mir v duši
L!NDA
Ahoj ahoj ahoj:frog:Po delším mlčení o5 z5:flick: A pozoooor Tramtada dááááá 28.den Periody 12/12:punk: Na 28.den bych řek že to není zlé,pryskyřice už je skoro všude náznaky šišek taky všude no zatím radost pohledět,ale připadámi že ted nák stagnují,asi zbírají sil na další květový boom:death: No nechme se překvapit co ještě ukažou holky za kousky. Posudtě sami a šíjte do mě ty komentáře:rocket:at to tu zas aspon trochu ožije:bounce: Muck lusk L!NDA:bounce:
L!NDA
Co dále povědět....smrad vysoce nasládlý až strašidelně nebezpečný:vampire: Hnojeno s každou zálivkou,vždy dvakrát po sobě kombinace Bloom Komplex+Fosfor Plus+Super Vit pak jedna serie Bloom Komplex+Power Zyme+Super vit a tak pořád do kolečka:dance: Na konec společně s flušingem uvažuji ještě o Final Solution od AH,žádné složité komba:einstein: tak by mě aji zajímalo jestli by ste mi ten Final doporučili popřípadě vlastní postřehy a zkušenost sním.....předem dík za reakce..doufám teda:jerk:


Co se týče parametrů ještě nikdy se mi nedařilo být tak v normě jak tento round:winner:

DEN: kol 25°C,kol 40% a mín
NOC: kol 20°C,50-60%


Jinak co si myslíte o mých sněných 400ghí viz all foto 28den. přece jenom maj pořád kus cesty před sebou :driver:

A ještě jsem se chtěl zeptat...že občas narazím na lístek po kterém splašeně pobýhá jedna dvě svilušky+pár vajček už ani moc neřeším lístek ucviknu zahodím.Kolikrát ani na takový lístek nenarazím. Spíš sem si všimnul že mi občas asi boxíkem proběhne pár třasněnek (černé hovínka zvrchu na listech)ale tež nic vážného nejvíce postižené listy jednoduše pryč. Už se mi to moc nechce čímkoliv kropit natož nakou srajdou proti zjebům. Co si o tom myslíte?maj ty mrdky náky fatalní vliv,když jim nechám at si semtam zobnout na košta. říkám pár listů na ktérých je znám aktivita potvor tu a tam najdu ale jednoduše šmik a pryč....žádná epidemie
L!NDA
Aby se neřeklo...Přídavek:drools:kdybych se tu nahodou zas nakou dobu neukázal:busted:ale budu se snažit aktualizovat co to pujde. Přístě už se pokusím o náke to makro na co koukat už si myslím že je:cox:
L!NDA
Hi growers tak tež ještě něco přihodím. rundu kterou už chcu mít za sebou jako ještě žádnou. ......

všechno klape a ani už nic neřeším jen odpočítávám dny Booom prásk sakum šmitec. Každým dnem se to nafukuje čím dál víc. Oči příjemně popálené sodíkem. Všechno oblečení v pokoji načichlé Hugo BOoosem .


45den pulzního květu

8krát Euforie
8krát Budha
400watsssss
Soil........Hesi of Holand :death:
Final no Final Solušn



add photose Look to Box
L!NDA
1/3/4....Budha radost pohledět na tu sílu. Brutálně lepivý,brutálně smradlavý....

2/5....Euforie,řek bych taková Mystická paní mnoha ???? každopádně bude Kurva dobrááá





a nedá mi to abych položil znovu otázku.....dám G/Wat ??
a nebo když né tak tak aspon co bude vynosnější ??
Obojího po 8 kusech tudiž vyrovnaný zápas...Kdo bude lepší??
L!NDA
1/2....pěkně košatý,přičaplý Budha

3/4...moje nejoblibenější Euforie.Takových tam mít nasekaných 16 kura to by bylo. 5 parádních centrálních. žádné šmudle nudle po bokách.

5...Nezastřižená Eu taky vysoký potencional.


Pro pana SIMORA,možná se ti mé fotky budou hodit k porovnání jak vypadají Eu bez GS neboli Zelené senzace. Můj názor...Za tu cenu to asi něco dělat bude (zkušenost z dob kdy jsem jel Plagron) ale dle mého by to mělo za litr dělat mnohem více nebo tak že Fosfor plus dělá to samé neli víc za zlomek ceny. Každý to stejnak vidí svýma očima....

L!NDA
:rasta:



za případné:rejp: budu rád

jinak počítám že tak v 50.dnu nasadím Final do 60.dne
pak 3.dny ještě čistá voda at to je tuták, 2dny tma a 65.den Famfáry :chef: :flower:
valec
pekna prace
SaMoLeBKa
zdar myslím si že g/W nedáš,na těch jednotlivých kytkách není 20g na každé,ale bude se to hezky blížit
A o vodě to nech aspon tyden....
Zdarec. Někdo final dává,někdo ne. Já jsem jeho zastáncem a dávám ho rád i těch 14 dní :-) Je to parádní průplach.A tu suchou vodu :-) opravdu ten týden. Myslím,že nebudeš daleko od g/W. K+ M.
L!NDA
Den ode dne to vypadá líp a líp....todle období je nej.

Jinak k těm 400stům taky nevim nevim. Ono to je 25g na kytku což je dost a všechny nejsou tak parádně rozvětvené. Mám to tak půl na půl, co se týče více hlavých a tyček,tak pak můžu aj porovnat co je ve výsledku lepší zda zastřihávat nebo to nechat téct do jednoho krku. Já osobně si myslím že těch 25 g se spíš pozbírá na kytce která je šiškama obsypaná celé,nebo si spíš zatím nedovedu představit že by jeden vrch měl 25g. Můj největší vrch Purple Haze měl necelých 17g jakošto jedna šiška a byla skoro jako banán. No nechám se překvapit....oooba modely jedu prvně tak se mám zvědav jak ještě šíštice zmutují. nad 300 budu moooc spokojen :banana:

víz dotaz......

Zálivka: na 10L....50ml Bloom komplex
25ml Fosfor plus nebo 20ml Power zyme
3 kapky Super vit

zalivám(zálivka vždy s hnojkama) co druhý den 400ml-500ml na kytku. A to vždy dvakrát tu kombinaci s fosforem pak jednu tu s enzymy pak zas dvě ty a jednu tu a tak pořád do kolečka.:dance:
L!NDA
59.den...poslední chvíle před smrtí :rip:10dnů flušováno,čistá voda+final. naposled už jen čistá voda. den,dva tmy a šmik šmik:chef:

Foto: všech 16 kytek ošmikaných od listů.všechny ty větší bo bokách jsou eu a ty malé koule budhové :drools:

Ještě přidám fotky jak se budou houpat a náke makra at máte lepší odhad. Ta jedna fotka co tam ted je je celkem na prd,fotil sem v blbém rozlišení,zítra dodám kupu lepších,at se na to líp dívá.

Zahajuji typovačku kolik kolik..................:megafon:

můj typ....400to bych chtěl asi moc,tak sem si řek že nad 300 budu spokojený takže já dávám 302gééé ??

A co vy..............................co myslíte...?

Apartman
ahoj, já myslím tak 365g
H@wK
muj tip je 333,3g :D
FialForever
295 gegonu:)...pekné
krasus
285 geček
pogomann
myslim že tak 286g
sunakashipjet
369 géééé.....ale kačku si nevyholuj uplne :-)
LemonJelly
355g
Enjoy! :smoker:
L!NDA
Paráda tak konenčě se nám to tu trochu rozjelo:punk::punk:.....a nejoblíbenější období žně nám začíná:beer::popcorn:....Dnes poslední den světlo,už bez zálivky....nic. Už jen tma a smrt smrt smrt:freddy::rip::flower:

:bounce:Makro by LEGO Technic:bounce:
L!NDA
Zdolání budhy 15,2cm m.n.m . :bandit:
SaMoLeBKa
tři,osm,šest gramů
nebudu se bát 402g :-)
@jdam
sorry tip 355 us ma zabranej LemonJelly ,nejak jsem si nevsiml...takze přihazuju a tipuju 363 g:Dpeace
maszek18
cus 405g
H.U.L.
Zdar Lindo, řekl bych tak 413g ale to aji se všema spoďárama.
Spíš bych ale prostoru očekával tak 800...takže kde se stala chyba?
A na můj vkus jsi vyholil/a dost listů ale to je asi už OT.

Oprava: Jestli těmi "2metry čtverce" myslíš 1x1metr tak to je jiná. Takže se opravuju a říkám celkem dobrá práce ikdyž mohlo být ještě trochu víc ;)
K+
můj tip je 372g...
465g
L!NDA
Tak jo tady přidávám ty slibované fota at se vám lépe posuzuje+ náke finální makra produktu. A ještě stručný popis jak že to vlastně celé jelo:driver:.....

Na růstu 18/6 si hověly okolo 16 dnů hnedka pod 400W Gib extreme,hnojeno non stop HESI of Holand:winner:

Květ 12/12 suma sumárů i s dnesšním asi posledním dnem života 61.dnů! tak též 400W gib extreme. Hnojeno nepřetržitě HESI of Holand:winner:dle jejich tabulky.(pro mě obrovský rozdíl ted už v mých očích od komerčního předraženého plagronu,ke kterému se už nebudu vracet, pouze pytamin ten si chválím jako vždy.) Jinak si Hnojiva Hesi nemůžu vynachválit !!!!!

Flušing asi od 49-50dne. čistá voda+ final solušn (mohl sem začít podstatně dřív) i tak to je ale 10dnů čistění. Snad to bude mls!!:drools:

Vychytání sklizně....řek bych že Budhové za 5 minut 12, víc jak 85% hnědých chlupů,neli víc. Pryskyřice lehoučký nádech jantarové. Chtěl už sem je kosit dřív ale začal sem relativně pozdě flušovat,tak těch 10 dnů museli ještě vydržet,nedalo se nic dělat ale řek bych že to vyšlo tak tak.
Euforie....pestíky taky brutálně hnědé jakože většína i když pryskyřice určitě čirejší než budhové. (mikroskop 300krát) a asi 3 eu by určitě ještě pár dnů snesly ale vůbec mi to nevadí aspon budu mít celou škálu stavů....Od Hight (eu) až po lechký Stoned.

Dle mého akorát žádné umrtvováky neli nakopaváky:smoker:...doufám teda. Ikdyž pár suchých drinků už šlo a síla síla:vampire: (čistá pryskyřice z prstů) dva půl litry a měl sem dost.

Tak typujte typujte...sám se zvědav. Výherce...nechcu být v rozporu s pravidly takže raději pak PM..!

:bounce:A samo se bou že všem děkuji za přízeň,čtverečky,nakoukávačky:bounce:
L!NDA
Euforie:banana:makro+blesk.....radost pohledět:girl:
L!NDA
Budhááááá:rasta: :mutant: :p: :bravo: :frog:
Salatos
297g
KamiRool
318g
darebaCZek
342 gramů :) +K
Hrnek
ja si myslim 278 ale přeju víc ,fakt nadhera ,,,zavidim
300G
RENE.2
299g.
Cham*
Help,hm..tak bych typl takych 320 g
Chirurg
360 atˇ nežerem :whip:
coupac
384g.
shefin
hezke,ja bych to nejspiš nechal ze začatku víc porůst a vše zastřihnout fimem a to by asi byla chyba.... :D tip: 353g
268
kawi
287g bych tipoval..ale samozrejme preju vic,,,,
Konůpek
365gé
hlavolampolska
zalezi jak budes susit..klidne muzes mit i rovnych 300.. ale alespon podle palic((vypadaji ze jsou dosti tvrde) to ma byt nad 350.... nevim 388

pokud ne tak ja nikdy nevytahnu z 6k/1m vic jak 650:flamer:
@jdam
tak kde to vazne?nebo zhuleno:D ?
KOLOSSATOR
374 g
M4ndrag0ra
naozaj pekne :}
Já tipuju 323,3g ale přeju víc :)
Psicho15
401g :P
680g
josip222
1 tona mokrého
a suchého 363g
money5
289 g
L!NDA
Omlouvám se moc všem,značné komplikace našeho krásného malebně smradlavého městečka,mě donutily začit si dávat opět pořádného majzla boužel už i na kamarády....jinak bylo toho rovných 360ghí 0,9g/W .
L!NDA
ahojte,jen tak pro něhu oka tu hodím pár fotek s mého dalšího počínání. setup uplně to isté jako pořád.

ale už né 16 ale rovnou 22 holek uvnitř (řek bych že uplný max na box) ale vlezly se. Pár jich mělo jít ven ale počasí je nic moc tak sem je raději narval všechny.

Modely...asi nák 12krát double dutch a zbytek Nebula...tím to děkuji Františkovy Zelenému. jednání domluva všechno supr akorát mě mrzel pohled na pár zasvylušených klonů. ale nic ve zlém možná sis toho třeba nevšimnul,tak si na to dej pozor. naké hlupé svildy stejně mnohonásobně zastínuje výsledek!!

DD nádherné pheno..kompaktní centrální palice tvrdé jak šutr smradlavé jak skunk a rychlost. 46 den bum prásk zralé jak víno škoda že musím flušovat jinak už by určitě vysely. tak musí ještě chvíli vydržet at to je chutka.

Nebula taky paráda ale ta má ještě čas. méně kompaktní palice trochu víc listů ale krystalky všude!!

papání pořád Hesi of Holand. Kdybych to měl ohodnotit od 1 do 10 tak dám 11. teprvé s hesi můžu říct že je znát že to něco dělá.

fotky za chviličku,skoro finále kol 50 dne
L!NDA
ještě náke. ty podstatně hnedší jsou ty DD myslím že to je dosta patrné,náke makro. myslím že toto kolo je vydařené a konečně by se mi mohlo povést to po čem jdu už tak dlouho. holt nic nejde hned chybama se člověk učí a příště by je neměl udělat a tak se pořád zlepšovat. jinak závěrem k metodě Sog kterou už jedu náky ten pátek. jediná podstata je v tom nebát se toho a naprat co se vleze snažit se zaplnit maximálně prostor at už máte kytek 10 pořádně rozvětvených a nebo 22 tělo na tělo,stejně jde jen o vrchy a čim víc se podaří jich udělat na danou plochu tim líp bude. zpodky a podobné jsou při této metodě uplně nežadoucí protože ani nák žádné nejsou lampy prosvítí kol 20cm do hloubky a šmitec. a moje rada k sog,čistě můj postřech třeba si z toho někdo něco veme. spodní větývky šlahounky a podobné stříhat stříhat stříhat, prostě jak vidím že se nevyšplhal nahorů mezi všechny vrchy tak na něm bude max tři hnědé chlupy. nic víc. to sem zatím už obral tak 3 igelitky nežadoucího a můžu říct že příště budu stříhat víc. pokaždé mi stejnak přijde že to je džungle která mi přerostla. tak samo si myslím že na růst stačí uplně minimální doba i těch 10 dnů. a jedna podstatná výhoda sog,není potřeba zvlhočovačky. Ten masytý zelené celek si vytvoří přesně svůj veget v kterém si vegetí a náky brutální zásach a pomoc ruky lidské ani nepotřebuje ( zamozdřejmostí je však vše okolo pořádné ventilace...silné ofuky silný odtah a nejlíp nonstop) to se jim líbí :-) To je můj pohled na Sog, přístě už chcu jet uplně něco nového Scrog kokos uvidíme každopičopádně už se těším co z toho zas vzejde. mějte se tui všichni krásně skladej te básně a pozor na švestky a umluvené narkomany . tě pic at už je hic
L!NDA
.
@jdam
no ty kraso to vypada brutalne nadherne:D us aby byl rijen a sklizelo se globalne
Romulan
citace:
Původní příspěvek od L!NDA
ahojte,jen tak pro něhu oka tu hodím pár fotek s mého dalšího počínání. setup uplně to isté jako pořád.

ale už né 16 ale rovnou 22 holek uvnitř (řek bych že uplný max na box) ale vlezly se. Pár jich mělo jít ven ale počasí je nic moc tak sem je raději narval všechny.

Modely...asi nák 12krát double dutch a zbytek Nebula...tím to děkuji Františkovy Zelenému. jednání domluva všechno supr akorát mě mrzel pohled na pár zasvylušených klonů. ale nic ve zlém možná sis toho třeba nevšimnul,tak si na to dej pozor. naké hlupé svildy stejně mnohonásobně zastínuje výsledek!!

DD nádherné pheno..kompaktní centrální palice tvrdé jak šutr smradlavé jak skunk a rychlost. 46 den bum prásk zralé jak víno škoda že musím flušovat jinak už by určitě vysely. tak musí ještě chvíli vydržet at to je chutka.

Nebula taky paráda ale ta má ještě čas. méně kompaktní palice trochu víc listů ale krystalky všude!!

papání pořád Hesi of Holand. Kdybych to měl ohodnotit od 1 do 10 tak dám 11. teprvé s hesi můžu říct že je znát že to něco dělá.

fotky za chviličku,skoro finále kol 50 dne



a cim si hnojil pred tim ???
ja pouzivam AH


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma