Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Mých prvních 250w - Klikni zde pro originální téma
Chirurg
Ahojte growers, tak po mnoha a mnoha hodin stravených na tomhle skvělým foru mě došla trpělivost! Rozbil sem prasátko, objednal něco na začátek a huráá do pěstu :-)

BOX: DarkStreet 80x80x160cm
Světlo: 250w Gib Lighting Flower Spectre (je na květ snad to i
normálně vyroste bez nějakých větších problémů)
drží na 2x Easy Rolls 2 +Malé stínidlo
Odtah: UFO VK 100 – 250m3/h + pácháč 160 m3/hod
Přítah: pasivní
Ofuk: klipsňák 15W
Květníky 6x hranytý 6,5l+3x kulatý 5l (čekal sem jen 6 řízků
nakonec sem obdržel 9ks tak je přece nenecham
zvadnout :-D)
Substrat: Plagron Growmix
Hnojky: Plagron Terra Bloom 1 l
Alga Grow 500 ml
Plagron Phyt-Amin (vím no nic moc kombinace Alga vs Tera
moje blbost neomluvná ale teď už se
nebudu kopat do hlavy nějak to
Dopadne)
Genetika: no snad by to měl být 9xJack Herer nevim no mam to
přes kamoše! Nechám se překvapit :-)
Chirurg
Včera začal počátečni zážeh 18/6
řizky sem nasázel do květníků ze sadbovými kostky! Tak jak sem je dostal! Byly nařezány z matky osvětlené 400w! Mají trocha zežloutlé spodni listy! Vypadaji jako by mě chteli zvadnout!! Ufo jede na časovač tak abych dosáhl teploty 25-26C, ofuk je napojenej na časovač se sodíkem(zatim), nechcu jim foukat nonstop kdyz vypadají ještě takhle povadle :-)

Jak často a jak moc mám zalévat abych jim neuškodil (mám kojeneckou vodu v petkách)

Výbojka je 25cm nad vrškama sazeniček. Málo? moc? akorát?

Valte to do mě potřebuju nejaké ty rady, nemám to od koho obkoukat sem jen samouk co se o všem dočetl zde!
Celller
Cau, na prvni pohled je videt, ze nezvlhcujes, kdyz sou rezy male, a tvori se jim korenovy bal, potrebuju hodne vlhkosti, protoze si berou energii z listu, takze je honem rychle prikryj polovinami 2l pet lahve, tim si udrzi vlhkost. 1x denne odkryt, nadechnout a zase zadelat, do doby, nez naberou silu. Nebo kup zvlhcovacku, napr. SPS 808, zatim by trochu mohl pomoc belik s vodou a mokry hadr, jinak mas vse v pohode, jen lampu bych zvedl tak na 0,5m, dokud se nerozjedou, takhle ti akorat chcipnou, nebo se zabrzdi. A priste zazet nejdrive treba do kelimku od piva, udelaji v nich hezky zaklad pro korenovy bal do velkych kvetniku.
Chirurg
Tak me to nedalo a ještě ted sem sehnal kupodivu Tučnaka :)
Mam ho venku a do boxu to valim aluflexem pomoci PC vetračku! (snad ho ta vlhkost neoddělá)
Hned sem na 70% :D Stejně mam obavy že se mě to nechytí no uvidíme!
Už tady z toho mám takovou malou elektrárnu :D

A co zalévat jak to mám ted než se to kloudně (snad) vzchopí?? HELp
me ty rezy prijdou jako takovy chudinky...ale to neni tvoje vina, spis je to spatne zvolenej rez, teda aspon ja mam takovej pocit

podivej sem, tohle je uplnej rozdil :)
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=351096
Chirurg
Jo no mám stejný názor! Stanuju tady už 14dní naprázdno až včera se ke me ti chudaci dostali no :) Mám to těžky sehnat kloudnej řizek kuva, tak mě nezbývá než se modlit k tady těm :) Snad to nějako dopadne! Next round pojedu ze seminek!!
Celller
Jestli je chces zachranit, tak zvedni lampu a dej na ne ty petlahve.
Jsou na tom fakt spatne.
Chirurg
čaute, tak po dlouhých 10 dnech se nějako vzpamatovaly. :-) Radost z nich ale nemám, že sou spodní listy žlutý to by mě tak nesralo ale sou víceméně všechny :-( PH 5,8 teplota den:25-27 noc:18C. vlhkost: 60-70%. Ještě sem nehnojil:-) mám strach že to zežloutne všechno :-D
WERD
zkus to pH zvednout na 6-6.2...jinak podle špiček listu mě to příjde spálený hnojkama/ale pokud si to nehnojil:D/ a nebo že je tam příliš sucho/ale zase píšeš že tam je 60-70%/...rosíš?
Chirurg
Nerosim no :) tak asi jen2x a z toho jednou Phyt-amin poloviční davkou, okej tak zahnojim dikec!
Rainbow
hele drzim ti palce ja se taky na to chystam :) jen ted cekam na vyplatu
Chirurg
čus bambus :D
Dnes sem cca na 18.dnu kvetení:-) Barva už je myslim ok, žlutý sou jen původní listy. Výška 18-25cm. Nestříham neohýbám, max. ohnu pouze u pár kousků hlavní stonky aby se dostalo vice světla k vedlejším větvím (poradil kámoš):) Jak to vyroste tak to vyroste :D
Hnojil sem zatím dvakrát ALGA GROW (klasika) Zalévám roztátým sněhem s ph 5,8 Půda něco kolem 6.
Tak si snad něco na konci zakouřim :) hojte
nestříháš,neohýbáš,kámoš poradil..:D
Tak to ti poradil blbě,zastřihni a ohýbej,
aby si vyplnil prostor,páč takhle to budou jen
vytáhlý koštata a jestli je to jack tak už bych
přepnul,poněvadž ten střílí do vejšky jak svin.:teef:
sirup
listy stojej jak dikus :-)
To je dobry znamen

Ja bych to stopro zastrih ale to uz je tvoje vec.
Chirurg
Není pozdě na zastřihnutí? To mám jako tedˇještě zastřihnout vršky?? :D
Jo a chtěl sem napsat 18.růstu xD (zrovna sem davál čarase tak to byl překlep :) ).
Hodinář
být na tvým místě tak možná ještě zastřihnu, pořádně a zkusim se je rozvětvit, jinak ti hrozí spousta práznýho místa a jen 9 palic. Jinak co se řezů týče vypadaj strašně a většinu problému který zatím máš je právě kvůli tomu- žádný větvení, listy jak mrtvoly. To se zas někdo předved

EDIT: jinak ty uschlý hnusný listy a za světle zelená na listech nasvěčuje tomu že řezy kořenily dost dlouho a to buď kvůlu špatnejm podmínkám a nebo vadám už z matky.
Chirurg
Můžu střihnout hned když je tam světlo?? Nebo počkat na tmu?? fakt nevim sem žalud ještě :D Jo no ty řízky to byl otřes Ale co už že! :)
Hodinář
šmikni je klidně za světla, tak nějak aby byly stejně vysoký a protože 250tka moc neprosvítí doporučuju udělat nějaký primitivní pletivo a stonky pořádně roztahat,alespoň co půjde- je tu spoustů trýdů lidí co takhle jedou.
Chirurg
Tak mám pošmykano :) S prdele sem zkusil ty vršky nechat zakořenit v perlitu! Stálo me to tři stehy na palci! Kdyz sem si chystal nádobýčko sjel mě docela ostrej nůž do palce, ted sem s vratil z chirurgie! (jen takova zajimavost k memu prvnimu záštipu :D Sem nemehlo! Snad to stalo zato!
HI ALL ;)
matko291
a to si hovoris chirurg mal si si to poriesit sam...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

z ohybanin ti radia vsetci dobre ja som bol posledne kolo lenivy a aj tak to dopadlo
ziadne kole nepojdem bez zastrihu a ohybania...cus a nech sa dary 291
Stanton
Cus vetrak to da koukni na muj ,stale funguje.
Stanton
Cus vetrak to da koukni na muj ,stale funguje.
http://grower.cz/photos/022014/0018.jpg
Chirurg
Hojte :)
23.den růstu, přepínám na 12/12. Bylo mě zde sděleno že to střílí do vejšky, možná by to ještě chvíli chtělo ale nechci to mít extra přerostlé.
O víkendu to trošku poohýbam drátkama a pak už jen čekat na první pálky :D (už se nemůžu dočkat) Asi toho moc nebude ale je to první indoor, tak od toho nic extra nečekám. Hlavní je že to bude moje vlastní :) Jo a ještě k těm řizkům píšete tu že sou otřesné!! Joo to teda byly a radši vám ani nebudu psát kolik sem za ne dal a jak sem se na ně načekal :( Tak mě trošku držte palce.
groweru Zdar;)
Chirurg
Zdarec :)
Malá aktualizace 13. den 12/12 už by mě docela bodlo aby to přestalo růst!
Z 9 kytek byly 4 mrzaci zbylich 5 docela přerůstalo ty sem zaštípnul a docela dobře se nakonec rozrostly :-) Ty nezastřižený dostali ted docela šponu a přerostly :( sem je chytnul za vršek špagátem a ohnul cca na urovenˇ ostatnich (jinak takový koštˇata :) Hnojim tedˇuž s každým zalitím je to psaný na návodu Terra BLOOM (píšou 5ml na litr, zatím dávam 4ml na 1,5l) cca 2x do týdne. Jinak mě omluvte za foto z mobilu nemám mom. doma fotˇáka :D
Chirurg
Jo a 9 kytek rozhodně do dalšího growu dávat nehodlám! 6 a víc ani ranu :) Byla to jen hloupá chamtivost sou tam fakt na těsno, nejraději bych to už oholil atˇ to trocha prosvítne. Ješte malá otazečka jak mam mít vysoko lampu? ted ji držím 20-25cm od vršků, teplota u nich do 25C .
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Chirurg
Jo a 9 kytek rozhodně do dalšího growu dávat nehodlám! 6 a víc ani ranu :) Byla to jen hloupá chamtivost sou tam fakt na těsno, nejraději bych to už oholil atˇ to trocha prosvítne. Ješte malá otazečka jak mam mít vysoko lampu? ted ji držím 20-25cm od vršků, teplota u nich do 25C .


To je v cajku.

Jináč pokud ti ješte nekdo donese tak hnusny řezany,tak ho s tím musíš poslat do prdele!

Takhle jsi ztratil zbytečne dost dnů na vegetu.
coolioo
Udelal jsi dobre, ze jsi to zastipnul. Musis uznat sam, ze to vypada podstatne lip...:-)
Chirurg
čaute
Dnes je to 24. den od přepnutí, kytky už se pomalu přestaly táhnout a začaly tvořit konečně drobný paldy :guitarist Už se na to kouká o něco lépe :cool: Teplota v noci 16-17C přes den 22-27C, Ph 6 akorát ta vlhkost přes den 40 a v noci 70-80% (nemám puštěnej odtah nonstop ale vypada to že se tomu stejně nevyhnu) bojím plísně! Hmyz zatím naštěstí žadnej :wink:
Máte někdo zkušenost s Terra bloom?? Jinak příští týden objednavam semena, už se dají bez problemu objednat i v čr :jumper: No a k fotkám: ta 3 je srovnání zastřihlé a nezastřihlé a 4 je můj favorit :goldcup: (pro vás možná koště ale pro mě nejlepší kytka zatím :dance:
Chirurg
Zdravím přátelé :)
Koštˇátka sou na 35.dnu od přepnutí, zatím sem zklamán, při pohledu na vaše pěsty ve 30. dnu vypadají mnohem lepe! Příjde mě to dost pozadu no je to takové řidší no :( Ale snad se nakonec poštěstí! 65dní to rozhodně nebude. Jinak nějaké to info vlhkost den 40 v noci přes 60%, teplota do 26C. ph Kolem 6. Dnes se je měl venku, musel sem je trocha oholit od špatnejch listů i dobrejch aby to trocha prosvítlo:) Jinak pěstu zdar tady nějaké to foto:
čauves doktore nevěš hlavu ještě máš dost času a držím palce at je dobrá úroda....
Chirurg
Zdar :bandit:
Dnes se píše 45. den 12/12, pořád mě to příjde na nějakých páldách dost řidké, naštěstí né u všech:) asi do toho moc kokám. Ufo valí nonstop vlskost do 40%, teplota do 25C, Ph měřím svátečně ale posledně rovných 6! Docela to uvnitř voní no, v pokoji téměř vůbec, páchač valí jak má :)
Mám objednane snad už rozumné řezivo, problem je že si pro něj musim behem příštího týdne přijed, tím sem nucen postavit boudu v které to snad počká než dojedu kolo první!
Chirurg
Jo a k té řízkovnici, snad v pondeli bo až v uterý dorazi zbytek vecí tak pak nahodím foto hotove veci ;) Světlo bude 2x18W, doma se me valí jedna 18w fluora mel sem ji normal na stropě
http://www.electro.cz/osram/zarivky...235-d21405.html
myslite že je použitelná? A na zavěr malej dotazek udrží 2x18W matku bo je to jen na řízky? Tak to bude pro dnes vše Hojte :busted:
Chirurg
Tak dnes dorazilo zbytek věcí, bedna hotová(nejsem Da vinci, tak to snad postačí)! Mám i nové hnojky od BIOBIZZ tak sem hned naředil a pustil to do nich :) Jinak to tady neotevřel nikdo, kdo má zkušenosti a odpoveděl me na otazku zda to utahne matku?
Chirurg
zdarec
sem zas tu :p:
A v pasti :) ale co už, konec v nedohlednu na flushing stále čas a v bedně se me pečou od dneska WWčka! Myslite že to zvládnou pod zářivkama než budu ve finale?? Jinak k těm klonům, tyhle sou krasavci oproti těm prvním!
Mělte se :satan:
saiklon
to vis ze to zvladnou pod zarivkama, a dneska uz to muzes klidne hodit za okno. mas to jinak pekny a biobizz je luxus, moc lidi ho nepouziva "pro jeho mensi vynosy:)" zato ten kdoho zkusi tak na nej neda dopustit. at se dari!
Chirurg
Parada díkec ;) No a kdybych je měl za oknem třeba a dal je pak pod sodík neubíží jim to třeba nejak nebo pozastaví??
saiklon
no ted za oknem ti podle me pojedou lip nez pod tou trubici, pokus se ale dat je za okno na jizni stranu, tam slunicko sviti nejdyl. nemusis se bat ze kdyz je pak hodis pod sodik ze jim to nejak ublizi.

btw lidi co "vedi" a maj tu moznost hodit si to nekam na zahradu to takle praktikujou normlane. ze je nechavaj prez leto narust venku na poradny kere a pod sodik pak hodej uz poradny stromy, da se takle krasne usetrit na energii a navic to jede daleko rychlejs nez pod nakou 2.5,4,6 apod.
Chirurg
čau
Dnes 58.den kveteme, rostlinstvo ne a ne chtít dozrávat asponˇ teda při pohlednu mojim okem :) V týdnu poslední hnojky, jednou čistá deštˇvkoa a dnes už by mohl FS co myslite? No ale vypadá to tak na 10dní a více :(
Proběhlo ostříhaní listů, krásně to prokouklo. No nevim nevim, stovečku tam nějak nevidím :rolleyes: Snad to bude nahulovat když už toho tolik nebude čau.
Stanton
Cau ,koukni na pryskyrici jakou ma barvu podle toho poznas kdy sklidit.jinak moc pekny to mas K+
trávníkář
Zdarec, máš to hezký.Ale podle mého názoru bych ještě jel tak týden(možná dýl) na hnojkách a pak teprve proplach aspoň 10 dní.Vím, že už máš řízky ale když to brzy setneš sám se obíráš o výnos.Nestalo se mi to jednou-člověk už je nedočkavej a snaží se lecos urychlit ale na tomhle bys prohloupil.Být tebou, nechám řízky venku a pak je rovnou švihni na květ-mohlo by to stihnout vyrůst.
Chirurg
čauvec, jo no asi máš pravdu! Ještě jim 2 zálivky daruju, však řízky vypadaj, že se jim tam docela libí, už je mám aj zastřižene :) No jo ale ty spodky vypadaj skoro hotove hnědé chloupky a trychomy do mlečna. Palice blízko u světla sou ale ještě mladé, žádné hnědé chloupky :) Je jasný že o spodky mě nejde tak to musím ještě nechat ;) Jinak dík za připomínku pěstu zdar
Chirurg
Sem o5 tu :)
68.den, včera proběhla druhá zálivka s FS. Chtěl bych do týdne popravit, už to poměrně trvá, nemůžu se hold dočkat! Pokusil sem se o detailnější foto, tak snad se bude líbit. Možná to aj ten Herer bude co myslíte??
Chirurg
Jinač ta 2. fotka, je na ní vidět že ještě není zrala no! Par takových se tam ještě najde! tak si hold musím ješte počkat :D
josip222
krása gratulujem :) ten box na rezivo je pekný k+ a ešte si počkaj na úrodu, aj ked tá tretia foto už by aj mohla :D ale trpezlivosť ruže prináša teda v našom prípade šišky :D
držím palce growu zdár
PEACE
WERD
sice tomu nerozumím:Dale připadne mě každá fotka jako jinej model podle lístků a stavu zralosti....
Chirurg
čaute
tak 77dni uff nastala kosa:) už sou dva dny seknutý! Mužete klido typnout, prvnímu dam K klasika :) Noo snad tam ta stovečka bude! Tedˇ už jen čekat co z toho vyleze!
Stanton
To bude vic nez stovecka,tipuju 200g :)
josip222
pekné gratulujem :)
typ 180G
ale prajem aspoň G/W
Psicho15
146g:)
myemi
175 G
met23
150 G
Chirurg
Velké typy panečku, nevim nevim! Jinak schne to nejak do řídka :(
kopi
+- 193g, jako já posledně :D Přeju víc!
185g
Chirurg
Zdravím přatelé
Tak je po všem! Celková váha činí 193g, vítěz z naprosto přesným tipem je dredatej kopi :) posilam K!
Jinak s toho cc 30g spodků ale co brčko si to přebere :) Chutˇ no nevim normalní nic extra ale zle to taky není, stavek nabehne do peti minut do poměrně silného high! To by všechno ještě šlo, jediny co mě moc netěší je vzhled no je to takové řidší spíš indika než sativovej Jack! Už mě jede druhé kolo brzo nahodím theard, sem snim zatím mnohem víc spokojenejsi nez s timto! Jinak dik za sledovaní a K mejte se brku zdar ;)
kopi
Tak to mě těší že jsem se trefil do černého ;) Oko není pi*a, oko vidí... :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma