Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte growers, tak po mnoha a mnoha hodin stravených na tomhle skvělým foru mě došla trpělivost! Rozbil sem prasátko, objednal něco na začátek a huráá do pěstu :-)
BOX: DarkStreet 80x80x160cm
Světlo: 250w Gib Lighting Flower Spectre (je na květ snad to i
normálně vyroste bez nějakých větších problémů)
drží na 2x Easy Rolls 2 +Malé stínidlo
Odtah: UFO VK 100 – 250m3/h + pácháč 160 m3/hod
Přítah: pasivní
Ofuk: klipsňák 15W
Květníky 6x hranytý 6,5l+3x kulatý 5l (čekal sem jen 6 řízků
nakonec sem obdržel 9ks tak je přece nenecham
zvadnout :-D)
Substrat: Plagron Growmix
Hnojky: Plagron Terra Bloom 1 l
Alga Grow 500 ml
Plagron Phyt-Amin (vím no nic moc kombinace Alga vs Tera
moje blbost neomluvná ale teď už se
nebudu kopat do hlavy nějak to
Dopadne)
Genetika: no snad by to měl být 9xJack Herer nevim no mam to
přes kamoše! Nechám se překvapit :-)
Včera začal počátečni zážeh 18/6
řizky sem nasázel do květníků ze sadbovými kostky! Tak jak sem je dostal! Byly nařezány z matky osvětlené 400w! Mají trocha zežloutlé spodni listy! Vypadaji jako by mě chteli zvadnout!! Ufo jede na časovač tak abych dosáhl teploty 25-26C, ofuk je napojenej na časovač se sodíkem(zatim), nechcu jim foukat nonstop kdyz vypadají ještě takhle povadle :-)
Jak často a jak moc mám zalévat abych jim neuškodil (mám kojeneckou vodu v petkách)
Výbojka je 25cm nad vrškama sazeniček. Málo? moc? akorát?
Valte to do mě potřebuju nejaké ty rady, nemám to od koho obkoukat sem jen samouk co se o všem dočetl zde!
Cau, na prvni pohled je videt, ze nezvlhcujes, kdyz sou rezy male, a tvori se jim korenovy bal, potrebuju hodne vlhkosti, protoze si berou energii z listu, takze je honem rychle prikryj polovinami 2l pet lahve, tim si udrzi vlhkost. 1x denne odkryt, nadechnout a zase zadelat, do doby, nez naberou silu. Nebo kup zvlhcovacku, napr. SPS 808, zatim by trochu mohl pomoc belik s vodou a mokry hadr, jinak mas vse v pohode, jen lampu bych zvedl tak na 0,5m, dokud se nerozjedou, takhle ti akorat chcipnou, nebo se zabrzdi. A priste zazet nejdrive treba do kelimku od piva, udelaji v nich hezky zaklad pro korenovy bal do velkych kvetniku.
Tak me to nedalo a ještě ted sem sehnal kupodivu Tučnaka
Mam ho venku a do boxu to valim aluflexem pomoci PC vetračku! (snad ho ta vlhkost neoddělá)
Hned sem na 70% Stejně mam obavy že se mě to nechytí no uvidíme!
Už tady z toho mám takovou malou elektrárnu
A co zalévat jak to mám ted než se to kloudně (snad) vzchopí?? HELp
Jo no mám stejný názor! Stanuju tady už 14dní naprázdno až včera se ke me ti chudaci dostali no Mám to těžky sehnat kloudnej řizek kuva, tak mě nezbývá než se modlit k tady těm Snad to nějako dopadne! Next round pojedu ze seminek!!
čaute, tak po dlouhých 10 dnech se nějako vzpamatovaly. :-) Radost z nich ale nemám, že sou spodní listy žlutý to by mě tak nesralo ale sou víceméně všechny :-( PH 5,8 teplota den:25-27 noc:18C. vlhkost: 60-70%. Ještě sem nehnojil:-) mám strach že to zežloutne všechno :-D
zkus to pH zvednout na 6-6.2...jinak podle špiček listu mě to příjde spálený hnojkama/ale pokud si to nehnojil/ a nebo že je tam příliš sucho/ale zase píšeš že tam je 60-70%/...rosíš?
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
čus bambus
Dnes sem cca na 18.dnu kvetení:-) Barva už je myslim ok, žlutý sou jen původní listy. Výška 18-25cm. Nestříham neohýbám, max. ohnu pouze u pár kousků hlavní stonky aby se dostalo vice světla k vedlejším větvím (poradil kámoš) Jak to vyroste tak to vyroste
Hnojil sem zatím dvakrát ALGA GROW (klasika) Zalévám roztátým sněhem s ph 5,8 Půda něco kolem 6.
Tak si snad něco na konci zakouřim hojte
nestříháš,neohýbáš,kámoš poradil..
Tak to ti poradil blbě,zastřihni a ohýbej,
aby si vyplnil prostor,páč takhle to budou jen
vytáhlý koštata a jestli je to jack tak už bych
přepnul,poněvadž ten střílí do vejšky jak svin.
být na tvým místě tak možná ještě zastřihnu, pořádně a zkusim se je rozvětvit, jinak ti hrozí spousta práznýho místa a jen 9 palic. Jinak co se řezů týče vypadaj strašně a většinu problému který zatím máš je právě kvůli tomu- žádný větvení, listy jak mrtvoly. To se zas někdo předved
EDIT: jinak ty uschlý hnusný listy a za světle zelená na listech nasvěčuje tomu že řezy kořenily dost dlouho a to buď kvůlu špatnejm podmínkám a nebo vadám už z matky.