Hell Stranger |
Zdravím zelenou populaci. Nemám rád úvody. Přijít někam, kde už to 10 let žije, a má to stovky členů je fakt o ... :)
Takže kdo má o mě zájem, rád mu o sobě něco napíšu. Ale připojil jsem se hlavně z jednoho důvodu...informace. Kde jinde se radit a ptát než tady. A protože jsem VELICE zvědavý, tak mám hned první otázku v rámci úvodu :D
Co se stane, když si například udělám krupicovou kaši, a do ní si přisypu nějakou marihuanu. Myslim ze začátku, do mlíka, když se to vaří. Tohle mě vždycky zajímalo, ale nějak nemám odvahu to zkusit :D |
|
|
Hell Stranger |
No mě jde spíš o to jak moc mě to zhulí. Právě jsem docela zhulenej, tak si jdu nějak vylepšit profil :D |
|
|
pogomann |
Zdravim já tu jsem taky novej ale měl bych odpoveď na tvou otazku .... kdybys to nasipal rovnou do mlíka tak by tě to zmastilo a nechutnalo a musel bys to hodne dlouho míchat já vařim z konopí tak že konopí vyvařim ve vodě tak +- 10x tim se zbavíš všech nečistot a chuť je mnohem jemější a cannabisovější pak to hodim ještě jednou do vody a dám tam máslo bez syrovátek(syrovátka se dají vyndat lžičkou při mírnym varu to je ten bílej bordel co plave nahoře :D) a vařim tak 6 hodinek potom to přecedim a nechám ztuhnout zbylí konopí hodim ještě do mlýka a provařim tak 15 minutek potom ještě vyndám z lednice máslo a oddělim od vody tuk který rozehřeju a vmíchám do něj zpět syrovátka dál to používám jako normální suroviny jako mlíko a máslo a učinky jsou dlouhotrvající a zničující :popcorn: a nikdo neví jak to na něj bude pusobyt takže doporučuju když jsi to ještě neměl tak po malejch dávkách ..... nekomu se po tom mohou vyvolavat zvracející učinky záleží jakej kdo má metabolismus a schopnost vztřebávání mariuhany jestli to budeš dělat doporučuji mít hodně pití tak 5-6 hodin u sebe a jídlo si taky nejaký vem :banana::teef::banana: |
|
|
Hell Stranger |
Whoa, děkuju za vyčerpávající odpověď :) ... já jsem právě chtěl nějak předejít tomu procesu několikahodinovýho vaření. Doufal jsem v chuť toho jídla, která by to přebyla. Ale zdá se, že se tomu nevyhnu :D |
|
|
Hyde |
Nevyhneš.
Jak zaznělo výše, jedna z možností je časté převaření a scezení, já převařuju 3 - 4x ale používám větší hrnec. Chuť konopí v mléčné bílkovině je bez poctivého vyvaření poměrně hnusná a mlíčko typicky "zhořkne". Vyvařuj na velmi mírném varu, lépe těsně pod ním. Doba vaření v mléce by měla být přibližně tak dlouhá jako ve vodě cca 3hod., respektive vařím tak dlouho, až se z materiálu vyvaří zbylá voda a mléko se vyvaří na 75% pův. obsahu. Hotové mlíčko po vychlazení co nejdříve do chladničky.
Zvykl jsem si vždy dolívat obsah litrové láhve rumem, jednak se má mlíčko s rumem rádo, druhak se tím báječně prodlouží použitelnost...no,..
Měj na paměti, že pojedeš chvilku dýl než po pálení a tvůj organismus se za to nebude stydět ani po dvou dnech při silniční kontrole...
Směle do toho, kvalitní mlíčko je výborná věc a pokud se to člověk naučí šéfovat, bývá veselo a bez výkydů. Pro nekuřáky ideální v jednoduchosti přípravy a vapík může zůstat ve skříní.
H |
|
|
|